belzebub666666 Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera 11.05.08, 22:55 Gość: Pete78 11.05.08, 22:5 Oczywiscie moj komentarz byl kierowany do zera wystepujacego pod nickiem belzebub costam... San jesteś zerem durny, faszystowski polaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 22:56 A od kiedy symbol Polski Walczącej jest rasistowski, ksenofobiczny czy jakkolwiek negatywny? Czy jest on zakazany? Gdzie jest wolność słowa? ŁKS Łódź! Odpowiedz Link Zgłoś
beltebien Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera 11.05.08, 22:59 Ludzie, czy wyscie wszyscy oszaleli? za co Policja zaaresztowala tych kibicow? I na jakiej podstawie sluzby porzadkowe zabraly kibicom transparent o wolnosci slowa? Kazdemu wolno uwazac, ze Roger Polakiem nie jest mimo swistka wydanego przez Prezydenta i wyuczonych kilku dukanych slowek w jezyku Mickiewicza i Milosza, i nigdy nie bedzie, bo o Polsce zapomni po przegranym sromotnie mimo kuglarskich sztuczek Euro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.08, 23:10 za myślozbrodnię i nieprawomyślność!* * - niezgodność z linią propagandową parITI i gazwyb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polask Re: Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: 82.146.248.* 12.05.08, 09:10 idiotyzmem to sa te artykuly wypisywane przez brukowce te internetowe jak i gazetowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan sportu Roger nigdy nie będzie polakiem !!! IP: *.limes.com.pl 11.05.08, 23:23 Teraz czekam aż policja zapuka do moich drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plebs Policja zatrzymala sprawcow??To chyba blad w druku IP: *.chello.pl 11.05.08, 23:31 Nie wierze ze faszystowska cenzura w tym kraju, ciagle promowana przez GW juz tak bardzo urosla w sile, ze aresztuje sie i stawia zarzuty, ludziom nie zgadzajacym sie z glowna linia polityczna wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Odry Re: Policja zatrzymala sprawcow??To chyba blad w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:51 To nie błąd w druku ale szczera prawda wiem to z pierwszej ręki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:32 Ale dla mnie to jest paranoja... Ja rozumiem że w Białymstoku był krzyż celtycki, ale o ile pamiętam "Polska Walcząca" nie jest znakiem zakazanym... Jak dla mnie to po prostu paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.wzserwis.pl 11.05.08, 23:35 Poczekaj, niedługo jej zakażą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz_kcee Dziennikarze sport.pl hańbią tradycje GW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 23:57 To skandal co w imie jakiś przedziwnych interesów robią z wolnościową tradycją Gazety Wyborczej (założonej ze składek członków Solidarności przypominam) takie dziennikarzyny jak Stec czy Sarzało. Nie walczę z ideą której Ci panowie bronią- typu walka z rasizmem czy bezpieczeństwo na stadionach (choć drugiej Anglii nie damy w Polsce zrobic ) ale nie kosztem wolnego słowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-stec Re: Dziennikarze sport.pl hańbią tradycje GW!!! IP: *.centertel.pl 12.05.08, 22:50 Koleś pamiętaj wolność słowa to ściema! Mają ją tylko geje,żydzi,czarni i stec reszta jak powie dzień dobry to już rasizm bo w afryce noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:05 mnie i rogerara t o wali polkiem jest Odpowiedz Link Zgłoś
citimen ja sie przyznaje ... 12.05.08, 00:08 ... ze z niego taki POLAK jak to ze emanuel zrobi furore w chinach ... jednak sytuacja mnie przerosła :D ... roger jest pseudoPOLAKIEM a emanuel napier.d.ala bramy w chinach ... jak ta dziwka pre.zyde.ncka wręczala mu pusta teczke i nie swiezo sie usmiechala to jest git a kiedy sie spotykamy na rynku wiadomo gdzie 8 czerwca ?? ktos ze slaska jedzie ? niech pisze ... no i swieta sprawa .. jak POLAK to niech sie przed kamerami wypowie .. tak bym go zrozumiał .. :D swiat sie zmienia a my trwamy ! POLSKA POLSKA !!! -------------------------------------- obecny 1 czerwca na sląskim ! Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera 12.05.08, 00:12 "Polska Walcząca" to gów.no. Odpowiedz Link Zgłoś
citimen do lukasz_kcee 12.05.08, 00:18 zgadzam sie w stu pr .... samowolke uprawiaja a JA I TAK TWIERDZE ze jak mi hymnu co do slowa nie zaspiewa to nie ma prawa orła całowac ... taki juz jestem ale nie ... LEO i tak zrobi swoje - a czy znajdzie sie w kadrze ...hmm oby nie :D to juz h.u.j, pamiętajcie .. brazylijczycy są słabi psychicznie .. nie ma byc słabego ogniwa w teamie na E'08 ------------------------------------------------------------ banco de gaia - obsidian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyd kiedy w kocu skonczy sie rozdawanie obywatelstwa ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:18 I kupczenie polskim obywatelstwem??.Polakiem chyba powinien zostac ten kto w duszy sie nim czuje,a nie ze bedzie miał paszport karju UE.Przeciez on nawet po polsku nie umie sie przedstawic.Kaczynskiemu to bym dał za to obywatelwsto ignorancji wobec polaków na sybirze,ktrym sie nalzey polski paszport jak psu micha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger = Polak wodzislawiacy to zniewiesciale cycki, Roger=Polska IP: *.bredband.comhem.se 12.05.08, 00:21 TERAZ ZAGRA SLABO... Z AUSTRIA GÓRA REMIS....PRZEGRANA Z NIEMCAMI I CHORWACJA...MILA ZAMIAST ROGERA...OD JESIENI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.ip.mcleodusa.net 12.05.08, 00:25 Ja nie jestem ksenofobem ani rasistą , szanuje inne narodowośći itp ale całkowicie zgadzam sie z odczuciem wiekszości kibiców że Roger nie zasługiwał na nasze obywatelstwo I mimo że nawet jezeli w co watpie przesadzi o zwyciestwie w jakimkolwiek meczu to nie bedzie to taka sama radosc jak po golach Smolarka- notabene wychowanego w Holandii - strzelonych chociazby w Chorzowie czy Warszawie Sprawa dotyczy wrazliwosci Dla jednych takie hasla to chamstwo i ksenofobia a dla innych proste przedstawienie wlasnych uczuc Dla wiekszosci ludzi tzw. inteligentnych lub tak sie mieniacych jest to chamstwo ,ale kultura kibicowania jest czy sie tego chce czy nie oparta na prostych prawach i twardych zasadach i dzieki temu jest cos takiego jak przywiazanie do barw Dlatego tez Artur Boruc zawsze bedzie czczony w Warszawie a Piotrek Reiss w Poznaniu a Roger nigdy nie bedzie bohaterem bo nikt z nas tak naprawde sie z nim nie identyfikuje Moze jakby to byl ronaldinho ..... choc tez watpie takze drodzy oburzajacy sie srodze : przestancie byc tacy dwulicowi jak pol stadionu krzyczy sedzia ch...j to jakos na ten temat sie nie pisze na pol szpalty a to jest rowniez reakcja na wydarzenia na boisku i krzycza zwykli robotnicy a takze wykrztalceni inzynierowie ( Pasy), kiedy ktos skreca ich ukochana druzyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mourinho Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.ar.wroc.pl 12.05.08, 00:31 Cóż - nie sympatyzuję z LPR-em, ONR-em, bo zaraz poprawni demokraci oskarżyliby mnie o to, mam do tego zajścia pytanie - czy transparent był obraźliwy? ksenofobiczny? czy skłamano? Coś mi się wydaje, że ktoś łamie jakiś punkt konstytucji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goral z Zywca To tepaki a niie polscy kibice. IP: *.sta.embarqhsd.net 12.05.08, 00:33 Takich tepych nalezy wypedzic z Polski. Kazdy ma prawo byc POLAKIEM a szczegolnie ci co czynia cos pozytecznego dla naszego kraju. Wrzeszczacych durni nigdy nie uwazam za Polakow. Nienawisc oznaka osob prymitywnych i ograniczonych umyslowo, nie obytych w swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolność opinii Roger, nigdy nie będziesz Polakiem. IP: *.chello.pl 12.05.08, 00:43 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Na szczęście.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:05 ..te przygłupy, ledwie wysławiające się po polsku, nie decydują kto jest Polkiem. Mogą sobie tylko coś napisać na szmacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSC Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.ds14.agh.edu.pl 12.05.08, 01:31 Brawo dla kibiców odry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.nyc.res.rr.com 12.05.08, 01:55 zaleje cie krew ze zlosci, ty polakozerco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.lem-bsr1.chi-lem.il.cable.rcn.com 12.05.08, 02:24 w 3 minucie doliczonego czasu o mistrzostwo Europy w 2008 roku, bramke strzela Roger po podaniu Xowskiego. Kibice na stadionie swietujac gola nie uslyszeli nawet gwizdka konczacego spotkanie. Polska jest Mistrzem Europy! - wydziera sie Szpakowski. W tym czasie caly kraj swietuje wspaniale zakonczenie cudownego turnieju w Niemczech. W wiekszosci miast ludzie wyszli na ulice by uczcic historyczny wyczyn rodakow. Ponadto, zwiazku z tym, ze zwycieska bramke zdobyl Roger, utworzone zostaly dwie separystyczne enklawy aby odzielic Polakow od ZOO. W wyniku referendum powstal wiec West Bialystok i West Wodzislaw, ktore to skupiaja wszystkich tych, ktorzy nie maja nic przeciwko temu, ze zwycieska bramke zdobyl "Polak, ktory Polakiem nigdy nie bedzie". Reszta Bialegostoku i Wodzislawia pozostanie w rekach... ZOO zyjac z produkcji plotna. Miejmy nadzieje, ze zapotrzebowanie na plotno maleje, i ZOO umrze z glodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal zoo to są ludzie tacy jak ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 04:09 Dla których "własne poglądy" to jest tylko figura retoryczna, myślą to co aktualnie jest modne. Tacy jak ty byli tymi szeregowymi nazistami w III Rzeszy. Bo tak było najwygodniej. Dla których świat jest czarno-biały (bez podtekstów). Dla których podział przeciwnicy/zwolennicy Rogera w kadrze = rasiści/nie-rasiści. A tak naprawdę 99% przeciwników Rogera w kadrze ma 1001 różnych powodów dla takiego podejścia, nie mających nic wspólnego z szowinizmem czy rasizmem. Nie chce mi się moich po raz setny wyliczać, pisałem już o tym nieraz. W dużym skrócie - m.in. mówię "NIE" pogardzie okazanej w ten sposób innym, którzy czekają na paszport przepisowe 5 lat. PS. Z wielu ankiet, czy sondaży (m.in na gazeta.pl), wynika, że Roger w kadrze ma ok. 45% przeciwników. Trochę duże by były te enklawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: zoo to są ludzie tacy jak ty IP: *.lem-bsr1.chi-lem.il.cable.rcn.com 12.05.08, 06:29 Jesli jest tak jak mowisz, dlaczego transparent nie mowi: Roger jestes za slaby by grac w reprezentacji... i jesli tych powodow jest 1001 to byloby i 1001 transparentow, ale zaden nie mowilby tego, ze nigdy nie bedzie Polakiem. Prawda jest taka, ze pewnie jest 1001 powodow dla ktorych Roger nadaje sie do tej kadry. Inaczej trener by o niego tak nie zabiegal. Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia... Dlaczego tak wielu ufa trenerowi, skoro on tez >>nigdy nie bedzie Polakiem<< (nawet sie nie stara) ale pewnie moglby by byc bo jest bialy prawda? a moze moglby byc bo jest dobry? I pewnie Roger tez bedzie gdy strzeli ta bramke? Nawet nie staraj sie odpisywac... Nie chce komentowac tekstu o nazistach... I uwierz mi, moj swiat jest bardziej kolorowy niz moze sie Tobie wydawac (z podtekstami). Miedzy innymi dlatego tak zareagowalem po kolejnym skandalu na polskich stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: zoo to są ludzie tacy jak ty 12.05.08, 07:59 >> Jesli jest tak jak mowisz, dlaczego transparent nie mowi: Roger > jestes za slaby by grac w reprezentacji... Bo jego słabość nie ma nic do rzeczy. Mógłby być nawet lepszy od Cristiano Ronaldo i Didiera Drogby razem wziętych. >> Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia... Dlaczego tak wielu ufa > trenerowi, skoro on tez >>nigdy nie bedzie Polakiem<< Bo nie ma wymogu, aby był. Natomiast na boisku powinni grać Polacy. O dowolnym kolorze skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: zoo to są ludzie tacy jak ty IP: 91.104.112.* 12.05.08, 11:20 Przede wszytstkim 99% powodów przeciw to rasizm i nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: zoo to są ludzie tacy jak ty IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.05.08, 13:17 głupiś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrski Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.gl.digi.pl 12.05.08, 02:39 przecie odra nie ma kiboli :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 03:06 po co komentowac co robia sfrustrowani zakompleksieni debile?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abacus Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: 193.120.116.* 12.05.08, 03:16 Roger jest prawdziwszym Polakiem niż ta banda pajaców z transparentem. Powinni im zabrać obywatelstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagloba Wodzisławscy kibole też nie szanują Rogera IP: *.syd.connect.net.au 12.05.08, 05:13 Mali ludzie z malym swiatopogladem =Polacy=Zascianek=Gdzie wam do Europy .... Odpowiedz Link Zgłoś