Dodaj do ulubionych

Kibic Legii: Plotki i pogłoski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:42
i w ten sposób pan Gruby słowem "podobno" próbuje się chronić przed
niechybnym procesem o zniesławienie. Poniżej poziomu Faktu, przykre,
że moja ulubiona niegdyś gazeta tak nisko upadła.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.aster.pl 11.05.08, 22:38
      Ty Gruby ja gruby.Wstyd jak zawsze informacje tylko z jednej strony,jesteś
      pachołkiem ITI,jak chcesz wiedzieć jak było naprawdę na tym spotkaniu,to
      poczekaj niedługo będzie stenogram.Jak można tak kłamać.Co smakowała wyżerka na
      meczu.Już nie mam sił pisać ,wszystko to jeden wielki układ.Co czekasz na pracę
      w ITI.Wstyd panie Gruby
      P.S.Pewnie cię to nie interesuję ale może przeczytasz
      Mam 44 lata Gazetę kupowałem od pierwszego numeru,nawet miałem wykupioną
      prenumeratę.I co,tak dział sportowy obrzydził mi moją Gazetę(łącznie z Tobą) że
      po 19 latach przestałem kupować(2008.04).Mam taki odruch uzależnienia,bo czegoś
      mi brakuje,ale dam radę,bo my żyjemy w Polsce a nie na Wyspach,do czego zawsze
      Nas przyrównujecie .Ta wasza nieomylność,dowalanie normalnym kibicom,prawie jak
      Bogowie na Olimpie.My wiemy wszystko najlepiej to wasze motto.Straciłeś wiernego
      czytelnika ale Ciebie to pewnie Ch...j
      obchodzi
      Jeżeli chciałbyś podyskutować to proszę
      Mój e-mail gambit@aster.pl
      • Gość: :> Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.chello.pl 11.05.08, 23:02
        a tam, przecież "jaruś" wie najlepiej :)...

ps. nie wiesz, ze 'twoi panowie' maja wyroki a ochroniarze, ktorych
        zatrudniacie, powinni siedziec w pierdlu za kidnaping i wielokrotne pobicia?
        owszem, wiesz, ale ta wiedza jakos nie chcesz sie dzielic ;( no tak, za to ci w
        klubie nie placa.
        a moze jednak i o tym cos napiszesz?
      • Gość: Kibic(L) Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.mac.edu.pl 12.05.08, 10:11
        Wyborcza ma większe grzechy niż dział sportowy a ITI większe niż Legia. Dziwię
        się że niektórzy zauważają tylko ten kontekst podczas gdy koń jaki jest - każdy
        widzi. Nawet jeśli w tle puszczają z taśmy śpiew słowika.
    • Gość: hihihihi Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.chello.pl 11.05.08, 22:51
      o, grubasek wreszcie się ujawnił, że śmiga na pasku stefanka. wszystkie
      informacyjki jak świeże bułeczki z pokoju nr X. :D człeniu, pobierasz hajsy z
      dwóch duzych koncernów, no ale przecież jeden jest naród wybrany, co ZE ROBERTO?
      a może panie CICHY :) ?
    • menago1916 Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski 11.05.08, 23:28
      "Inna plotka dotyczy objętych tajemnicą negocjacji klubu z SKLW
      (jakby kto nie wiedział - Stowarzyszeniem Kibiców Legii Warszawa) w
      sprawie wyjazdu do Bełchatowa. Podobno głównym negocjatorem był
      facio, który nie ma karty kibica, a film z Wilna pokazuje, jak
      naparza ochroniarza jakąś rurą."

Taka sama prawda jak to, że Polonia jest warszawskim klubem.

Teraz żarty się skończyły. Opluwałeś nas przy każdej okazji, ale
      tego nie darujemy. To co napisałeś to kłamstwo wielkie jak imperium
      Waltera. Nie będzie żadnego "podobno". Odszczekasz to szybciej niż
      myślisz.
    • Gość: faL Kibic Legii: Kłamstwa i oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:41
      Szkoda słów, kolejna wierszówka na zlecenie z wiertniczej. Nie wiem czy jeszcze
      ktoś jest na tyle głupi żeby wierzyć w te brednie wypisywane przez gazietkie.
    • Gość: Chudy Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:59
      Podobno Gruby uprawia stosunki seksualne z Walterem - konkretnie liże mu rowa.
    • Gość: plotkarz jak plotka głosi Gruby chapie dzidę :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:03
      .
    • Gość: plotkarz jeśli wierzyc plotce Gruby to Stefan :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:03
      .
    • Gość: plotkarz taka ingormacja pojawiła się w internecie - :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:05
      że Gruby rzeczywiści jest gruby
    • Gość: głosikolejnaplotka Gruby jest kobietą z jądrami jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:06
      .
    • Gość: GW je opublikuje wpisujcie inne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:08
      .
    • Gość: głosi plotka Adam Michnik tak zarządził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:09
      .
    • Gość: głosikolejnaplotka że od teraz już w GW będą tylko plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:09
      .
    • Gość: takajestplotka to ma udowodnić, że GW ma kontakt z ludem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:10
      .
    • Gość: jakmowiplotka bo juz nikt podobno nie chciał GW wierzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:11
      .
    • Gość: jakmowiplotka wiec teraz każdy bedzie mogl w GW zamiescic plotke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:11
      a
    • Gość: aletoplotka i se w nią wierzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:12
      .
    • Gość: kmk Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.klaudyny.waw.pl 12.05.08, 07:45
      eh Błoński, Błoński... ty chyba chcesz sprawdzić, jak nisko możesz upaść...
    • Gość: adam Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: 82.177.9.* 12.05.08, 08:36
      to nie powinno się nazywać komentarz kibica Legii tylko komentarz
      pracownika iti ;-) zero obiektywizmu
      • Gość: XXL popieram,tytuł powien byc: Felieton PracownikaITI IP: 82.177.10.* 12.05.08, 09:07
        zastanawiam sie juz tak prywatnie, po co pisac takie kosmiczne bzdury
        (jak to nie jest celowa robota to juz naprawde nie wiem) , na
        szczęscie jest nagranie jest czrno na białym jak było
        Pozdr
        (L)
    • Gość: pawe(L) Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: 212.87.3.* 12.05.08, 13:15
      Kibicuje legii od zawsze. To co sie dzieje wokoł klubu troche mnie irytuje.
      Czytajac ze bedzie "wilno bis" to wyraz najwiekszej glupoty. Co sie stanie jak
      klub zostanie wyrzucony z pucharow na kilka lat i ITI odejdzie? Jaki sponsor
      zanwestuje w klub ktory nic nie osiagnie w europie? To jest chore ze grupka
      KIBOLI che dyktowac warunki. A jeszcze wieksza glupota jest popieranie tago
      protestu przez innch kibicow. Do protestujacy co tak naprawde chcecie osiagnac
      tym protestem. Moze ITI nie jest najleszym sponsorem ale lepszym od pozostalych.
      Moze wolicie pol-mot???
    • Gość: plotki ploteczki Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.chello.pl 12.05.08, 23:40
      plotka niesie ze gruby wspolzyje seksualnie ze swoja matka od swoich 3 urodzin,
      zreszta z ojcem i psem tez wspolzyje, zreszta jest jeszcze kilka plotek nt pana
      grubego...
    • Gość: to(L)erancja pytanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.08, 01:28
      Mam pytanie, wcale nie retoryczne: co SKLW zrobil aby zapobiec Wilnu-bis?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka