Gość: kakas IP: *.kerkgroep-hopjestad.com 15.05.08, 23:15 Miasto mu stadion wybuduje, a pan zrobi łaskę, że kilku grajków z sobą przywlecze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emte Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.chello.pl 15.05.08, 23:17 ja jestem ciekaw na ktorym stadione zagra Śląsk w tym pucharze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:20 Jak "Śląsk" to pewnie na Śląskim;). Ale to przegięcie... To tak, jakby ktoś przeniósł Real Madryt do Legii Warszawa i ogłosił,że Legia ma szansę wygrać Ligę Mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A co na to CBA? Rozumiem że Wrocław odkupił Groclin od Drzymały IP: 80.50.236.* 16.05.08, 07:50 Rozumiem że Wrocław odkupił Groclin od Drzymały. No to ładnie a co na to CBA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rozumiem że Wrocław odkupił Groclin od Drzyma IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 09:18 CBA powie, że za tanio Wrocław się sprzedał, więc nie ma znamion przestępstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hociak a CBA na to jak na lato:) IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 09:43 a niech wroclaw wykupi czesc grocliny i ta kasa zostanie zainwestowana w nowy slask, a tak to co mamy nowych pilkazy gdzies za 50 mln zl, a ilu ze slaska nadaje sie zeby walczyc o mistrzostwo, moze 2,3 i takich powinni zostawic i kilku perspyktywicznych mlodych( chodz ostatnio juniorskie druzyny dostaly baty od zaglebia, ale moze kilku sie znajdzie), bedzie wielki slask za 2,3 lata, i oto chodzi, koniec z rasizmem i debilizmem czas na wielka pilke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:39 jak to na jakim? Na tym co go już wytrwale budują :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek No to se nadymimy we wrocku, dzięki prezio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 23:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: No to se nadymimy we wrocku, dzięki prezio IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 07:34 Nadymić to sobie człowieczku możesz przy grillowaniu na działce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.08, 23:19 cala ta fuzja to ucieczka obu klubow od odpowiedzilnosci za wiadomo co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.sbmec.pl 15.05.08, 23:20 Wrocław to jest bardzo dobre miejsce dla prezesa Drzymały i jego "rycerzy wiosny"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 23:19 kupienie miejsca w lidze jest ohydną korupcją kupienie miejsca w PUEFA jest świetnym biznesem HIPOKRYZJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 00:37 Tylko, ze nikt nie musi odpuszczac meczu i sedzia tez nie musi gwizdac pod kogos zeby zagrac w uefa. Taka jest roznica ktorej najwyrazniej nie chcesz dostrzec. wroclaw caly dla drzymaly slask w uefa cup - to brzmi dumnie a reszta jak sie nie podoba to niech nie przychodzi, bedzie spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:41 Tak brzmi dumnie dla Ciebie patałachu, że nawet nazwy klubu nie potrafisz napisać z odpowiedniej litery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:44 bedzie spokoj? groclin wroclaw przegra mecz albo dwa i juz cie na oporowskiej nie zobacza. taki z ciebie bedzie fan groclinowego klubiku. WE WROCŁAWIU TYLKO ŚLĄSK!!! Zadnych groclinow, drzymal i dutkiewiczow (choc o ironio glosowalem na niego w ostatnich wyborach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:44 umiesz czytać ze zrozumieniem? nikt nie pisze o kupowaniu meczów, tylko o kupowaniu miejsca w UEFA. Czy to Śląsk Wrocław wywalczył sobie na boisku (nieważne czy kupując sędziów, czy nie;) miejsce w UEFA? A zagra. Powinien być przepis, ze w przypadku takich fuzji nowa drużyna zajmuje miejsce słabszego z łączących się. I wtedy sprawa byłaby czysta. W najlepszym przypadku I liga dla Wrocławia (która mu się zresztą należy bardziej niż jakimś wioskom). Ale tylko tyle. Bo za dwa lata Drzymała zapragnie robić interesy np. w Pikutkowie Dolnym. I tam przeniesie Wroclin (dawniej Śląsk) i wtedy - dziwnym trafem się okaże, że "przecież WSZYSCY byli przeciwni tej fuzji". Także i Ty się wyprzesz tego, co przed chwilą napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:50 Jestem z Wrocławia i chce jak najlepiej dla mojego ukochanego Klubu. Ale nie moge zaakceptowac kupowania pucharow dla Śląska. Tak jak i miejsca w lidze (chociarz wierze w awans). Tak nie mozna robic. Nie znizajmy sie do poziomu listkiewicza i innych pseudodzialaczy z pzpnu. cwaniaczkow, oszustow, nieudacznikow. Dutkiewicz, obiecywales awans w 2 lata do I ligi a po roku sprzedajesz Barwy Herb i Tradycje wrocławskiego Śląska. Tego ci nigdy nie wybacze. Nie ja jeden. Dla scislosci zawsze siedze na trybunie krytej i nie utozsamiam sie z szalikowacami WKSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:51 Nowy klub WROCLIN w herbie będzie miał fotelik samochodowy :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:55 kup sobie grzechotke i wy******laj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan liczy sie dobre widowisko IP: *.as.kn.pl 16.05.08, 11:33 to wlsnie wydaje sie gwarantowac Drzymała. mam nadzieje, ze uda sie stworzyc druzyne ktora bedzie walczyc dla kibicow we wrocku. jezeli chodzi o te tradycje o ktorych tak czesto sie mowi i pisze ... sam nie wiem ... wychowankow niewielu, kibice (do spolki z lechia i wiselka) to w duzej czesci bandyci ... (naszym wzorem jest rudolf H.? ) Generalnie jestem za tym zeby we wrocku byly mecze na wysokim poziomie. bylbym zadowolony gdyby nasz ŚLĄSK radzil sobie tak jak groclin w ostatnich latach. Co do bandytów? uwazam ze policja powinna cos z tym zrobic. sam nie lubie psow, ale place podatki i mam prawo wymagac od nich (skoro jestem juz na nich skazany) zeby reagowali na przejawy rasizmu, czy na bezsensowną przemoc. CPWĆŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahlas Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: 213.172.177.* 16.05.08, 07:58 to niech zabiera swoje 20% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przykre Drugi Poznan sie szykuje IP: *.087.c89.petrotel.pl 15.05.08, 23:21 Czyli klub bez historii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.08, 23:27 Tylko pamietaj ze wiekszosc we Wrocławiu jest przeciwnikami tej fuzji i beda bojkoty albo moze cos wiecej? Pozyjemy zobaczymy co przyniosa kolejne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n@oinacze Re: masz gowno do gadania debilu IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.08, 23:35 A ty se tylko na necie mozesz pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Bogu dzięki że są tacy ludzie jak Dutkiewicz 15.05.08, 23:37 z nietypową dla polactwa mentalnością, aby zrobić coś, stworzyć coś pozytywnego na przekór pieniaczom, nieudacznikom i krzykaczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Bogu dzięki że są tacy ludzie jak Dutkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:43 Rzeczywiście, pyra dutkiewicz rozwalił klub z tysiącami kibiców i wielka historią i tradycja. Dla kibiców Lecha to na pewno bardzo pozytywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Bogu dzięki że są tacy ludzie jak Dutkiewicz IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 07:36 Bardziej zniszczyć marki "Śląsk" niż skrajnie prawicowe oszołomy na trybunach już raczej nie można. Jest nadzieja że znowu zaczniecie jeździć na wioski więc co się łamiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bogu dzięki że są tacy ludzie jak Dutkiewicz IP: 80.48.71.* 16.05.08, 08:11 Jakoś tych tysięcy kibiców nie było zbytnio widać. Łysych debili z sianem zamiast mózgu nie brakowało... Czy pomysł fuzji był dobry czy nie okaże się za jakiś czas, a miernikiem sukcesu będą wyniki sportowe nowego klubu, oraz zainteresowanie nowych, normalnych kibiców. Jednego jestem absolutnie pewien - klub taki jak do tej pory był zdecydowanie za słaby zarówno jak na miasto tej wielkości, jak i ze względu na powstający stadion... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos narodu bedzie wielki slask:) wkoncu IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 09:53 co ty masz do dudkiewicza?? to ze chce zbudowac we wroclawiu wielki klub? ze zalezy mu na tym zeby na nowy stadion i nowy slask chodzilo po 35 tys normalnych kibicow a nie 4 tys oszolomow idacych sie powyzywac albo poudawac małpy? brawo brawo i jeszcze raz brawo, a smieszy mnie to ze mowicie oby nie bylo tak jak w poznaniu, a jak jest maja puchary i po 20 tys na trybunach,, a u nas co czasami po 2 tys wiec odpuscie bo nic w zamian zaden wasz"inteligent" nei zaproponuje, no chyba ze zostawic tak jak bylo a stadian a po uj nam stadion my sie w swoim stadku dobrze bawimy, jednak jest duza czesc wroclawian ktora chetnie by poszla na dobra pilke a nie chodzi bo po co?? dostac w gebe? czy ogladac to jak pol stadionu nasladuje malpe? rasici piep****, jedzcie do angli francji i udajcie tam takich debili Odpowiedz Link Zgłoś
jusup czy rzeczywiście to będzie "Wielki Śląsk" ?... 16.05.08, 10:17 ... jeśli zacznie swą historię od wielkiego oszustwa?... Czy naprawdę nie masz poczucia niesmaku? Czy nie mogło być tak, że Drzymała wchodzi do Śląska, osiąga to wszystko co piszesz, jest wspaniały stadion i wielka piłka we Wrocławiu - ale bez kupowania tego miejsca w lidze? Po prostu Śląsk sam awansuje i zdobywa to co ma zdobyć? Czy naprawdę tak nisko upadliście by cieszyć si w sporcie z kupionego awansu? Przecież to nic innego od kupowania meczów, tylko tak hurtem tym razem... Tak jakby Śląsk grał z Dyskobolią baraż o I lig - i kupił ten mecz... I jeszcze awans do pucharów:) Może rzeczywiście jestem niedzisiejszy, ale nie cieszyłyby mnie tego typu "sukcesy". Ale jak widzę całe masy "kibiców" w Polsce marzy o sukcesie za wszelką cenę, nadawania obywatelstw wszelkim obcokrajowcom by "reprezentacja" wygrywała, kupowanie miejsca w lidze, bo inaczej nie potrafi się osiągnąć sukcesu. I wyzywanie przeciwników tych pomysłów labo od rasistów, albo od łysych... Lech gra na licencji Amiki i formalnie to jest nadal Amica, ale chociaż nie kupił miejsca w lidze - bo miał w niej miejsce zapewnione. Gdyby Śląsk w tym sezonie sam awansował do pierwszej ligi i nie próbował grac w pucharze UEFA - uznałbym, że wszystko jest w porządku. A tak - no cóż pewnie moje zdanie niewiele znaczy, ale będę uważał zawsze ten nowy "Śląsk" za oszustów i życzył mu szybkiego powrotu w niebyt. A Dutkiewicz wiele w moich oczach stracił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclaw Re: czy rzeczywiście to będzie "Wielki Śląsk" ?.. IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 10:34 jusup a w moich zyskal bo nie daje sie zastraszyc tym ktorzy strasza tylko sila rasizmem i wulgaryzmem(delikatnie ujolem) a co ty masz z tym awansem, jak do rozmow nad fuzja dochodzilo to slask byl na 1 miejscu, i bylo zapowiedziane ze maja wywalczyc awans, maja walczyc o swoje przyszle miejsca pracy, zawiedli i tyle, najlepszych wybrac, reszte SPRZEDAC, w normalnej firmie najslabszych pracownikow sie zwalnia, w tym przypadku sprzedaje, kto im bronil grac z pelna ambicja o awans no kto? PS trenerem powinien byc zielinski co najwyzej jego asystentem tarasiewicz, a dlaczego bo chocby tak tragicznie ich przygotowal zima, ze przegrywali wszystko co sie dalo Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: czy rzeczywiście to będzie "Wielki Śląsk" ?.. 16.05.08, 12:37 Czyli nadal wg zasady: nie udało się awansować sportowo, to należy miejsce w lidze kupić???? I usprawiedliwieniem szwindlu ma być to, że niektórzy oponenci są być może rasistami i używają wulgarnych słów? Czyli jakby jakiś debil-rasista powiedział do złodzieja "K***a ty sku****ynu nie kradnij bo zachowujesz się jak Murzyn, a jak nie przestaniesz to ci przyp****olę" (przepraszam za ten przykład, chodziło mi o taki skrajny tekst) to złodziej by zyskał w Twoich oczach gdyby kradł dalej bo (cytuję) "nie daje sie zastraszyć tym którzy straszą tylko siłą rasizmem i wulgaryzmem"? Gratuluję zasad.... I szczerze wam życzę, by Drzymała posiedział u was kilka lat a potem przeniósł się np do Zielonej Góry itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alshain Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.08, 23:37 Większość gdzie? Może w Twoim mieszkaniu, zakładając oczywiście, że mieszkasz sam. Jako Wrocławianin i kibic Śląska cieszę się, że tym klubem zajmie się w końcu kroś kto ma na niego jakiś pomysł i zna się na piłce nożnej. Ale rozumiem, że w twoim przekonaniu Klub nie musi być dobry, byle by był katolicki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:48 Że zajmie - ok rozumiem, też liczyłem na wiele po kimś takim jak Drzymała. Ale czy Wy jesteście ślepi czy może jesteście pozbawieni honoru i zasad? Klub, który być może nawet nie wywalczy awansu do I ligi będzie grał w Pucharze UEFA??!! Normalnie można by było liczyć, że UEFA to zablokuje, ale dlaczego ma zabronić Groclinowi grać w wywalczonym przez siebie Pucharze? Powtarzam Groclinowi a nie Śląskowi, kto myśli, że to będzie Śląsk to niech dobrze przemyśli wszystkie fakty i może coś wtedy zrozumie. Pewnie dojdzie do tego, że Groclin w koszulkach Śląska będzie grał w Pucharze UEFA na stadionie w Grodzisku, normalnie gratka dla kibiców sukcesu, którzy sobie wyjazd zaliczą, może jak zalicza to chociaż kibice Dyskobolii im pokażą ile są warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisban Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: 212.160.93.* 16.05.08, 06:51 ej piknik a co ty masz do kibicow lecha. nie warjuje na ich punkcie. jestem kibicem WKS!!! ale to co jest na bulgarskiej powinno byc tez na stadionie Slaska. tam nie trzeba sie obawiac aby dostac w pysio. potrzeba takiej atmosfery ktora pogodzi fanatykow z piknikami. zeby bylo wspaniale i bezpiecznie !!!! i gdy ktos bedzie dawal duze pieniadze na to bedzie tez tego pilnowal. nawalanki prosze bardzo ale w lesie!!!! a co do historii.... byla i minela teraz jest teraz. trzeba ja szanowac ale bez kasy zaden klub sie nie liczy.a mila odmiana bedzie jesli Slask zagra z kims innym niz FC Pcim Dolny..... teraz czas na zwyciestwa a nie na wspominki..... jak tego chcesz zapisz sie do moherow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubin Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 09:06 i o to wlasnie chodzi. Proponuje przeciwnikom fuzji zbojkotowac nowy klub, zalozyc swoj Prawdziwy Slask Wroclaw, zaczac od B-klasy i tylko na jego mecze chodzic. Wszyscy beda szczesliwi: wy z waszą tradycją i historią oraz pikniki z mozliwosci chodzenia na mecze dobrych zespolow (bez towarzystwa troglodytów) i z pieniedzy w klubie. Pozdrowienia z Lubina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:08 Dokładnie!! Normalny Wrocław pozdrawia normalny Lubin!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 09:20 proponuję mieszkańcom Lubina odciąć się od skorumpowanego KGHM Zagłębie, założyć swój własny klub ... i dalej jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 23:57 bojkoty? Chyba tylko na necie ;) Już widzę jak dwóm panom D. podskakujecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:50 Zobaczymy jak przywitamy takich jak Ty na stadionie. Gwarantuje, że meczu raczej nie zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fisban Re: Drugi Poznan sie szykuje IP: 212.160.93.* 16.05.08, 06:53 noi teraz z ciebie wyszedl prawdziwy debil....... zajechac swoj klub zeszmacic bo tak latwiej. ale alternatywy nie ma zadnej. po prostu debile.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawoSlask wiekszosc szalikowcow a nie tych ktorym zalezy na IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 09:46 WIELKIM SLASKU, wy byscie go chcieli w 3 lidze nawet byle by mozna pokrzyczec na jakiegos czarnego, albo kilka flag pozawieszac ale skonczyla sie blazenada, popatrz sobie jak sie ludzie na zachodzie np w anglii zachowuja i popatrz jak na naszych stadionach, a chcecie sie napieprzac to sobie robcie ustaweczki i obijajce swe "inteligetne" glowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN ŚLASK Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 23:27 DRZYMAMAAŁA S....DALAJ Z WROCŁAWIA I ODWAL SIĘ OD ŚLĄSKA NIKT CIĘ TU NIECHCE .BĘDZIE BOJKOT MASZ TO JAK W BANKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajl Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.mm.pl 15.05.08, 23:47 ja chce i mój kolega też chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:50 to wyp**rdalaj do grodziska na wielbłądzie sobie, tam Twoja druzyna gra cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:18 Bojkot... hehehehe. I może jeszcze rasistowski transparent: "Drzymała - nigdy nie będziesz wrocławianinem" ;) a scenariusz jest taki: 1) Groclin zmienia nazwę na Wroclin (tzn. WKS Śląsk) 2) KS Wrocław (dawniej WKS Śląsk) awansuje do I ligi 3) KGHM Lubin (dawniej Zagłębie) bierze licencję KS Wrocław (dawniej WKS Śląsk) i w ten sposób: 1) PZPN jest czysty (widzicie, walczymy z korupcją - nawet z KGHM), a na dodatek ma 70 tys. w kieszeni 2) KGHM Lubin jest czysty (ukarali już nas za korupcję) i może spokojnie remontować sobie gierkowski stadionik 3) prezydent Wrocławia ma 2 drużyny w 1. lidze i tylko kibole wrocławscy są upokorzeni. I to podwójnie ;) i zastanawiają się jak tu się podzielić kosami i zgodami. ale za to mają derby :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:01 raczej "hej WROCLIN" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 07:39 Zostało ci już tylko pośmiać się sam do siebie na necie. Wiesz dobrze że niestety nie masz na te decyzje żadnego wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Cudownie!!!Powoli ale jednak idziemy w Polsce do 15.05.08, 23:30 przodu...a kibole won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: Cudownie!!!Powoli ale jednak idziemy w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:46 Szanuj sie czlowieku! Kupowanie miejsca w lidze i pucharach nazywasz droga do przodu?! To ma byc rozwijanie sie??? To jest szmacenie najwyzszych wartosci takich jak honor czy ambicja. Zalosny jest ten swiat. Nie akceptuje lysych rasistow na Oporowskiej ale kocham Śląsk i mecz z Lechia Gdansk bedzie ostatnim na jakim sie pojawie. groclin wroclaw to nie moj klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Cudownie!!!Powoli ale jednak idziemy w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:37 No i zaje... nikt za Tobą ani za tymi bezmuzgami nie będzie płakał!! W końcu będą normalni kibice na stadionie. Nie będzie rasizmu! Uprzedzę Twoje pytanie, jestem kibicem od 20 lat 1 mecz na ktorym byłem był jeszcze na Olimpijskim w latach 70-tych. I mam nadzieję że bedzie na Oporowskiej w końcu NORMALNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cudownie!!!Powoli ale jednak idziemy w Polsce IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 09:26 na Oporowskiej będzie DRZYMALNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh wole drzymalic niz nasladowac malpe IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 09:56 rasisto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gag8 Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 15.05.08, 23:40 No zaczyna być dobrze. Ci KIBOLE Sląska co będą bojkotować, to niech swój własny klub stworzą i niech się ciułają po III & IV lidze. (Na wzor ultrasow Manchesteru United). Ja chce wielkiej piłki we Wrocławiu. A tak ogólnie to historia Sląska się skończyła jak Wojsko odeszło!!!!!!!!!!! Pozdro dla normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alshain Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.05.08, 23:50 hmmm... jak by się tak głebiej zastanowić, to właśnie ujawnił się genialny w swojej prostocie pomysł na KIBOLI. Panowie, zachęcam was do bojkotu nowego Śląska, stadionu... i najchętniej jeszcze Wrocławia. Myślę, że to doskonała okazja by ujawnić konsekwencję i upór "prawdziwego kibica". DO BOJKOTU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:55 Ja dziękuje za takich "normalnych" jak Ty, którzy nie widzą nic dziwnego w graniu zespołu drugoligowego w Pucharze UEFA. Wielkiej Piłki nie będziesz miał we Wrocławiu, bo Puchar UEFA będzie rozgrywany w Grodzisku, bo we Wrocławiu nie ma do tego stadionu, a kibice w całej Polsce zbojkotują ten Twór tak jak to kiedyś zrobili z Hydrobudową Bydgoszcz czyli też wielkiej piłki nie będzie nawet w Polskiej lidze. A gdy ktoś z Was będzie chciał pojechać na wyjazd to inne ekipy zaraz Was sprowadzą na ziemie i pokażą gdzie Wasze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN SLASK Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 23:46 WKS ŚLĄSK WROCŁAW UR.1947 ZM.2008 R.I.P Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 jescze gdybyś zdechł ty i tobie podobni świat 15.05.08, 23:51 byłby piękny... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok no może stadionowe bydełko pojdzie precz 15.05.08, 23:53 jezeli slask to bandyci i szalikowcy to lepiej po tym klubie pozamiatac i zacząc od nowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: no może stadionowe bydełko pojdzie precz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:56 Takim stwierdzeniem krzywdzisz prawdziwych kibiców, których Śląskowi nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: no może stadionowe bydełko pojdzie precz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:44 Na pewno nie krzywdzi prawdziwych!! Tylko pisze o romkoludkach ktorzy niech jezdza na Sląsk na V lige!! niech sobie załoza swój Ślask niech na niego płaca niech tam robią zadymy i wtedy pogadamy!! Przez tych debili Śląsk nie ma zadnych korzyści tylko i wyłącznie straty i koszty!! WROCŁAW CAŁY DLA DRZYMAŁY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gag8 Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.dsl.rcsntx.sbcglobal.net 15.05.08, 23:56 "Rest In Peace" to było jak wojskowi odeszli, Bo coś mi się tak zdaje, ze to nie jest "Wojskowy Klub Sportowy". Cale szczęście, ze miasto jest Wrocław, bo inaczej by byl "?"KS Wroclaw, i jeszcze godło by trzeba było zmienić, ale jaja by były dla KIBOLI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:05 to żadna zmiana bo nie wiąże się ze zmianą głównej nazwy Śląsk i żadnym nowym sponsorem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:57 w Piotrkowie i Szczecinie też tak mówili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdrzymalnywrocla Internetowi kibice w natarciu! IP: *.wro.vectranet.pl 15.05.08, 23:58 Zaraz się posypią pieśni chwalące poznańskich biznesmenów ,peany śpiewane przez kibiców wirtualnych dla których Śląsk kojarzy się tylko z tekstów Gazety Wyborczej pisanych ostatnio proDrzymałowo.Jakoś dziwnym trafem nigdy na Oporowskiej nie spotkałem się z pochwała fuzji na tych zasadach-gdzie siedzą Ci kibice?W którym sektorze?I niech ktoś odpowie na pytanie: JAK MOŻNA GRAĆ W PUCHARZE UEFA JEŚLI SIĘ DO NIEGO NIE AWANSOWAŁO? Można ,wystarczy dwóch poznaniaków, i interes do ubicia ,takie małe sprawy jak kibice lub idea sportu zostały dziś pogrzebane na naszych oczach.A obydwu panom D. i D. ta fuzja będzie się odbijać latami-stracili niejeden głos mieszkańców Wrocławia ,a jak nowy twór zacznie grać w lidze-pewnie nastąpią kibicowskie reperkusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek No i są Wały-Drzymały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:24 Nauczcie się nosić krawaty na stadion nie szaliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: No i są Wały-Drzymały IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:28 Prze-Wały Drzymały ;) tyle, że on nie produkuje krawatów, a foteliki. A tego nosić na szyi się nie da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiknikWKS Re: No i są Wały-Drzymały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:57 Rządzisz! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKdlaDRZYMALY no ba IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 11:14 po 1. gdyby miasto nie wykupilo slaska to by byla 3 liga<co najwyzej> po 2. potraficie tylko krytykowac a czy ktos z was jakas sensowna alternatywe zalatwil, przez ostatnie lata slask sie zapadal, a wam to sie podobalo, a kiedy ma szanse stac sie wielka druzyna to wam to przeszkadza, prawdziwi kibice..prawdziwi<zal> po 3. no i ile meczy zagraja w tym pucharze UEFA, 1? 2? i to ma byc powod dla ktorego we wroclawiu maja zostawic burdel, nastepne puchary wywalcza juz wlasnymi silami; o czym teraz nawet nie ma co marzyc.. po 4. 4,5 tys rasistow nie bedzie decydowac co bedzie a co nie w 600 tys miescie, odejdzcie prosze bardzo, normalnych kibicow jest o wiele wiecej, narazie to im tylko zajmujecie miejsce, by nasladowac malpy?rzeczyscie duma dla calego wroclawia po 5. nie przedstawiacie zadnej alternatywy zeby zapelnic 40 tys stadion, zadnej, grajac w 2,3 lidze nigdy we wroclawiu nie wybuchnie bum na pilke, a to jest konieczne by wypelnic taki stadion;wiem wiem dla was to iracjonalne.. po 6. dla was rasizm jest ok, napie..nki super a policja wrzodem na d...,(szczegolnie dla "prawych" obywateli, eh z kims takim nie mozna powaznie dyskutowac(no chyba ze na zielinskiego albo swiebodzkim) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.gprs.plus.pl 15.05.08, 23:52 jestem z wro i uważam, że to SUUUUUUUUUPER. groclin to jedyna konsekwentnie od lat prowadzona w polsce drużyna. pewnie nie uda się tego utrzymać we wrocławiu, przy większych oczekwianiach i presji, ale może trochę z tego stylu budowy przeniesie drzymała do wro kibice tak zwani śląska to niestety tragedia i to jest problem. będzie to samo co na legii, wiśle i tak dalej. gnój i syf. byle nie zniechęcili tych, którzy chcą coś zrobić u nas z piłką nożną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.08, 23:54 awans o wlasnych siłach , brak Uefa , Taraś trenerem , 5-6 zawodników Śląska zostaje , żadnych zmian w nazwie , herbie itp . Na to prawdopodobnie kibice by przystali . A tak na mecz może i przyjdzie dużo luda ale atmosfera będzie gorsza niż na meczu w Grodzisku a bez dopingu zespół nic nie osiągnie . Na wyjazdach wogóle nie będzie kibiców i jeszcze Groclin spadnie do 2 ligi i wtedy będą jaja bo Drzymała odejdzie i nic nie będzie. A my zaczniemu od A klasy jak Lechia . Minie troche lat ale wrócimy tak jak oni bo my wierzymy tylko w Śląsk ! I nie mówcie że tylko kibole nie chcą bo normalni kibice (a znam ich wielu , chodze na Śląsk 19 lat) który przychodzi na mecz w barwach i śpiewa cały mecz też nie chce Drzymały . Na meczu ani razu nie słyszałem aby ktoś śpiewał "Wrocław cały dla Drzymały" albo wieszał transparent "Tak dla Drzymały" W necie wypowiadają się ci co nie chodzą teraz na mecze ale na ekstraklase będą nagle chodzić tylko , że z czasem jak nie będzie wyników znowu im się znudzi . Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 tacy jak ty, ograniczeni umysłowo, albo się 15.05.08, 23:57 dostosują do reguł nowoczesnego futbolu i kibicowania (stadion ma być teatrem) albo zostaną usunięci z trybun tak jak to nastąpiło w Anglii- wybierajcie stadionowi bandyci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssa do mil1231 -wyluzuj IP: *.wro.vectranet.pl 16.05.08, 00:03 Człowieku na temat fuzji nie masz pojęcia,poza GW chyba niewiele czytałeś ,na Oporowskiej pewnie nie było cię nigdy-i co druga wypowiedz to inwektywa.Jeśli masz ochotę iść do teatru to się tam wybierz-tymczasem na meczu liczy się też doping i oprawa (wybierz się kiedyś ,na pewno Cię nie zbiją) -czy nie czytałeś w Twej Bibli Gazecie Wyborczej jak narzekali piłkarze Legii że nikt ich nie dopinguje i praktycznie cały czas grają na wyjeżdzie?I tak też będzie na Wroclinie z Gażin-bo nikt na mieście nie przyzna się iż chodzi na to coś ,a z pikników i ludzi skuszonych "wielkim futbolem" dopingu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 nie ma być żadnego dopnigu ani opraw- to jakiś 16.05.08, 00:11 wschodnioeuropejski wymysł i mam nadzieję że zostanie to u nas wytępione. a tak na marginesie jestem kibicem Legii ale w obecnym stanie polskiej piłki trzeba sie najpierw pozbyć kiboli i stworzyć silne kluby bez bandytów na trybunach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz hahaha IP: *.pptp.stw-bonn.de 16.05.08, 00:40 jestes burakiem. i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: tacy jak ty, ograniczeni umysłowo, albo się IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:08 widziałeś ty kiedyś mecz ligi angielskiej i doping ? chuligani to jedno ale kibice dopingujący non stop swoją drużyne to drugie . Oni są zawsze . Z tym teatrem to mnie rozwaliłeś . Było cicho na Old Trafford ( z przyczyn ochrony bo nie pozwalała wstawać) i Sir Alex Ferguson się wkurzył i kazał to zmienić . Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 a widziałeś w cywilizowanym świcie race?? 16.05.08, 00:12 albo oprawy?? tylko bydło i dzicz się w to bawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: a widziałeś w cywilizowanym świcie race?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:16 widziałem na żywo na meczach PSG, coś wspaniałego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: a widziałeś w cywilizowanym świcie race?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:49 HAHAHA nie najlepszy przykład z tym PSG!! Liga wyrzuciła klub za kibiców z Pucharu ligi i nie wiadomo jeszcze co będzie z ligą...!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: a widziałeś w cywilizowanym świcie race?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 13:11 ale za napis jaki wywiesili nie za oprawy , które wyglądają fantastycznie vide pożegnanie Paulety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: a widziałeś w cywilizowanym świcie race?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:32 Z całym szacunkiem, ale czy my musimy kopiować wszystkie wzorce z zachodu? Czy jeśli oni nie mają rac, to i my nie możemy? I wtedy będziemy tacy jak zachód? Tak myślisz? Przecież to bez sensu... Dopóki oprawy i race nie zamieniają sie w chuligaństwo - są ok! Mamy tradycje mieć race, więc mamy race... Nie musimy ślepo małpować zachodu we wszystkim... Myślenie polega na tym,że "importuje" się tylko lepsze rozwiązania od innych (jak już nie jest się w stanie nic samemu wymyślić) zamiast ślepo kopiować wszystko...Przykład z innej beczki: Zagraniczne gwiazdy lubią koncertować w Polsce, bo jest lepsza atmosfera niż na zachodzie - ludzie sie bawią, skaczą wrzeszczą i co tam jeszcze. Czy mamy zmałpować zachód i chodzić na koncerty jak do opery? Mil - pomyśl czasem. I nie wyzywaj wszystkich, bo takim zachowaniem nie zjednasz zwolenników "Wroclinowi" ani Wrocławiowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiehie mil1231 niektorym to i tak sie do rozsadku nie... IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 09:59 przemowi.. oni woleli by zniszyc slask byle by paplac sie w wlasnym blotku, i boli ich to ze beda stanowic margines nawet i na stadionie, bo to byla ich glowna arena, ale czas na normalnych kibicow a nie na jakis nacjonalistow czy neonazistow ktorych tam nie malo, ale cudna wiadomosc bedzie wkoncu wielki slask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: mil1231 niektorym to i tak sie do rozsadku ni IP: *.pptp.stw-bonn.de 16.05.08, 10:58 ku.. pisz Slask albo nie wypowiadaj sie wcale. troche szacunku czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwdw Re: mil1231 i podobni od slonecznika IP: *.chello.pl 16.05.08, 15:34 ZACZNIJCIE BIEGAC NA MECZE A POTEM KOMENTUJCIE bo narazie to niczym nie blysneliscie ,tylko wytarte sloganybedzie lepiej,precz z rasizmem itp was nieobchodzi na jakich zasadach fuzja itd tylko trabicie z kim to Slask niebedzie gral ale wy i tak tego niezobaczycie bo na mecze niechodzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGUYIGUYF Re: a widziałeś w cywilizowanym świcie race?? IP: *.chello.pl 16.05.08, 15:27 pewnie tak jest w SWICIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwrf Re: tacy jak ty, ograniczeni umysłowo, albo się IP: *.chello.pl 16.05.08, 12:57 a czego dziecko ty sie denerwujesz jak ty na mecze niechodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alshain Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 00:05 W sumie racja, lepiej żeby na mecz przyszło 500 "prawdziwych kibiców" niż 15 tyś. lamerów co to nawet nikogo przyśpiewką obrazić nie potrafią :) No i faktycznie, obrazek szacownego ojca wrocławskiej rodziny z małymi dziećmi pod pachą lejącego kibica Jagielonii wydaje mi się mało prawdopodobny... ... stary, intelektualnie to Ty w A klasie już jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:11 jakbyś chodził na Śląsk to byś wiedział , że bluzgi są ograniczone do minimum i źle widziane na stadionie i przychodzi pełno rodzin na mecze ale skąd możesz to wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alshain Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 00:19 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35757,5082947.html i jeszcze mi powiedz, że te wlepki co to tramwaje we Wrocławiu szpecą to Żwirek z Muchomorkiem rozlepiali :) Oszczędz mi proszę łzawych historii o niewinnych, tolerancyjnych i liberalnych kibicach szykanowanych przez żydokomunomasońskie media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:34 to było ale około 3-4 lata temu!! Teraz już tego nie ma. Jak widać zmieniło się i to na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alshain Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 00:47 Właśnie jakoś widzę zupełnie coś innego. Rozumiem, że te wlepki z miłym Panem w białej czapeczce ze skakanką w dłoni, które zaczęły się pojawiać we Wro jakieś 2 miesiące były tylko moją projekcją głęboko skrywanej nienawiści do ludzi... zajrzyj sobie na stronę www.przestrzenmiasta.pl i zobacz, jakim dziwnym zbiegiem okoliczności rasistowskie symbole pojawiają się często w towarzystkie słowa "Śląsk". Sorry, ale gdy ja to widze jest mi po prostu wstyd. Także dlatego, że to również mój klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 01:03 wszystich nie usuniesz. Przeciez kibicami klubów moga być złodzieje , bandyci , mordercy tak samo i rasisci. I nie oszukujmy się to nie tylko problem Wrocławia ale całej Europy (PSG, kluby włoskie , hiszpańskie, rosyjskie). Ale trzeba z tym walczyć . Co zauważyłem na ostatnim meczu z Odra , że buczeli zwykli kibice i nie dlatego , że są 100% rasistami (takimi którzy zobacza na ulicy czarnego to go gonią) tylko po to , że ich to bawiło i mogli tym kogoś zdenerwować czy sprowokować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alshain Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 01:17 Tylko, że problemy służą do tego żeby je rozwiązywać a nie ignorować i usprawiedliwiać. Prawda jest taka, że mam przypuszczenie graniczące z pewnością, że w populacji tzw. kiboli Śląska jest nadreprezentowana grupa o poglądach, które z powodzeniem mozna określić jako rasistowskie. Widzisz, dla mnie bardzo podobny mechanizm działa zarówno w przypadku czarnoskórego piłkarza jak i Pana Dzymały. Nie lubimy go bo on nie jest "swój", bo nie jest z naszej parafii, bo... A to, że ktoś pisze tu o kupowaniu miejsca w ekstraklasie jest dla mnie tylko racjonalizowaniem tej niechęci. Gdyby śląsk awansował do ekstraklasy o własnych siłach i później połaczył się z Groclinem, protesty byłyby zapewne tak samo silne. Dlaczego? Dlatego, że Drzymała jest obcy? Bo kiedyś inwestował w inny klub? bo nie jest podwórkowym patriotą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:51 Jakich rodzin?? chyba chodzi Ci o żony piłkarzy!! Bo innych nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: 195.205.114.* 16.05.08, 00:06 Nie uczyli Cię debilu, że przed znakami interpunkcyjnymi nie dajemy odstępu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:14 nie nie uczyli ! Jak nie masz nic ciekawego w temacie do powiedzenia to idź spać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wro.vectranet.pl 15.05.08, 23:59 Wreszcie jakiś ruch do przodu. Przy okazji: precz z rasizmem i p... kibolami Romka Z. Viva WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:38 na razie jest "adin szag wpieriod" niedługo będzie "dwa szaga nazad" i o to chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 07:42 Niedługo to już nie będzie miejsca na wasze "skrajności" na trybunach podczas meczów Śląska. Z czego się bardzo cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 09:33 Walter i Miklas powtarzają to coś ty napisał od półtora roku. I widać z jakim skutkiem. skrajności były są i będą. I nawet Drzymała ich nie wypleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 12:39 Może nie są do końca konsekwentni w tym co robią. Ci "skrajni" jak widać nie mogą się pogodzić z faktem że miejmy nadzieję niedługo będą "na aucie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
karlik.h Śląsk w Pucharze UEFA 16.05.08, 00:17 To następny szwindel władz PZPN najpierw Lech na licencji Amiki teraz Śląsk Wrocław.PZPN ma prawo w ..... i to jest fakt oczywisty.Awans do UEFA wywalczyła Dyskobolia a nie drugoligowy średniak Śląsk skoro zespół z Grodziska idzie do kasacji to udział zgodnie z przepisami należy się następnemu w kolejności.Polski PZPN ma przepisy FIFA i UEFA gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:54 Po pierwsze to Śląsk nie jest drugoligowym sredniakiem tylko czolowa druzyna ktora pokonala Wisłe Arke i Piasta Gliwice. Po drugie zgadzam sie z Toba to jest chore na co zezwala pzpn Śląsk nie zasluguje na puchary bo ich sobie nie wywalczyl, miejsce w UEFA powinna zajac nastepna druzyna w tabeli. I powinien byc calkowity zakac jakichkolwiek fuzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamos Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:57 kluby sa spólaki a wiec sa traktowane jako normane firmy (bo tego wymagaja przepisy UEFA i FIFA)... w normalnych firmach dochodzi do fuzji tak wiec i w klubach mna prawo do tego dojsc... fuzji nie idzie zakazac w tym kapitalistycznym swiecie bo to by bylo nie zgodze z zasadami... wszytsko wiec odbywa sie prawidolowo i legalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 12:15 Co nie zmienia faktu,że są rzeczy prawnie dozwolone i moralnie obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.e-wro.net.pl 16.05.08, 12:19 Jakoś nie przypominam sobie jak czytałem ostatnio przepisy UEFA, FIFA, czy PZPN żeby któryś mówił o zakazie przenoszenia drużyny z miasta do miasta,a że Groclin jest spółką akcyjną, to nie ma żadnych przeszkód w zmianie nazwy. Ta cała fuzja, jak ją media nazwały to raczej jest przypięta łatka przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonavi Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:51 człowieku Groclin nie idzie do kasacji tylko nastepuje polaczenie spolek... tak samo jest z roznego rodzaju firmami ze sie lacza na zasadzie fuzji. Po polaczeniu sie obu klubow prawo do gry w puchrze UEFA zostaje w nowo utworzonym klubie. Wszystko jest zgodznie z procedurami. Gdyby tak nie bylo UEFA i FIFA juz by po fuzji Lecha grzmily a nic takiego sie nie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:54 TAk następne w kolejności zdegradowane Zagłębie L :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galu Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:19 Najlepszy "szwindel" będzie dopiero gdy Sląsk awansuje z II ligi o I ligi i sprzeda swoje miejsce Zagłębiu lub Widzewowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.chello.pl 16.05.08, 22:02 lepiej ty się umyj. Trzej królowie wielkich miast Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 22:31 chciałeś powiedzieć Wroclin, Wisła i Lechia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.eranet.pl 17.05.08, 15:11 Lech grał na licencji amici przez sezon 2006/2007, teraz gra na swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raps! Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:21 Pff moze pozbeda sie pseudo kibicow i bedzie mozna z dzieckiem isc na mecz. Fuzja a co Abramowicz wszedl do Chelsea i jakos kibice zostali i wysztko jest OK tylko ze 100x lepiej niz bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:25 ale masz argument Abramowicz nie łączył Chelsea z żadnym Spartakiem Moskwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:42 a taki Gazprom sponsoruje Zenit mimo iż ich kibice to rasiści i zagrozili , że nie życzą sobie żadnych czarnoskórych w drużynie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.pptp.stw-bonn.de 16.05.08, 01:16 idz z dzieckiem, mnie Tata zabieral jak mialem 2 lata, ale pewnie twoje dziecko pojdzie majac 14 lat bez opieki i bedzie... buczalo na czarnych bo akurat taka moda. szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wro.vectranet.pl 16.05.08, 00:30 Bardzo dobrze. Znowu, prawie po 20 latach, zaczniemy się liczyć w piłkarskiej Polsce. Może Puchar UEFA juz za chwilę to nie jest doby pomsł, ale : 1. Ci co mowią NIE dla fuzji - jeśli nie chcą nie muszą chodzić namecze. Im dziękujemy i szacunek za honor jaki mają. 2. Z budżetem około 30 milionów i perspektywą nowoczesnego stadionu bedziemy przeżywac w ciągu najblizszych lat naprawdę wielkie emocje. W tym sezonie największe emocje to był środowy mecz z wisłą w Pucharze Polski, a takie spotkania bedziemy teraz oglądac niemal co dwa tygodnie. 3. I KTO ZA KILKA LAT BĘDZIE PAMIĘTAŁ O TYM ,ZE piłkarze którzy dali nam sukscesy (NAM - WROCŁAWIANOM) zostali przyprowadzeni przez Drzymałę, a nie pokupowani w roznych klubach 4. C, którzy będą próbowali nas przez jakiś czas nazywać Groclinem a nie sląskiem bedą tak naprawde pokazywali swoją frustracj, że to nie ich klub został dofinansowany przez Drzymałe i pałęta się gdzieś po drugich ligach lub w ogonie ligi. 5. Dalczego my wszsyscy dopingujemy sląsk ? Czy nie dlatego, że jesteśmy z Wrocławia, a to wrocławski klub ? I n nadal takim zosatnie i bedzie się nazywac Slask Wrocław !!!!! A ci, którzy mowią o koncu Ślaska przyominam, ze nasz wrocłwski Śląsk nazywał się w histori bardzo rónie :-) UWAGA !!!! Pionier Wrocław, Podchorążak Wrocław 1947-1948 Legia Wrocław Od połowy 1948 do połowy 1950 Okręgowy Wojskowy Klub Sportowy Wrocław Od około 1951 do około 1954 Centralny Wojskowy Klub Sportowy Wrocław 1955 do połowy sierpnia 1957 Wojskowy Klub Sportowy Śląsk Wrocław 18 sierpnia 1957 Wrocławski Klub Sportowy Śląsk Wrocław 12 grudnia 1997 Byliśmy Pinierem, Podhorązakiem, a nawet Legią !!!!! Ale to był zawsze wrocławski klub !!!!!!!! Nasz wrocławski !!!! I ozostanie nadal Ślaskiem !!!!!! to na razie tyle nareszcie coś się bedzie działo ,a myślałem ze moje wnuki nie doczekają tego momentu, ze bedzie normalnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:34 ciesz się ciesz, a i tak będzie to samo co z Ptakiem. Wędrował ze swoim cyrkiem objazdowym po całej Polsce (Łódź, Piotrków, Szczecin) i wszędzie zostawił po sobie spaloną ziemię bo - jak pokazują historie Miliardera Tychy, Olimpii Lechii, Stasiaka KSZO, Piotrcovii Szczecin itp. itd. - wszystkie takie pseudofuzje mają żałosny początek i marny koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Śląsk Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:39 ale tu nie chodzi o zmiany w nazwie klubu!!!! Ich nie będzie ale chodzi o to, że nie zasługujemy na gre w ekstraklasie jak jej nie wywalczymy, o Uefa nie wspominają !!! A czy tez zmiany które wymieniłeś doprowadziły do awansu ligowego ? albo tego że klub zagrał w europejskim pucharze lub dostał 10 nowych zawodników ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:58 Sorki ale nie porównuj Ptaka do Drzymały!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 13:21 Ptak - w świecie polskiej piłki nożnej pojawił się w 1995 roku po zainwestowaniu wraz z bratem Edwardem w ŁKS Łódź, który przekształcił w SPN ŁKS-Ptak Sportową Spółkę Akcyjną (istniała do 7 lutego 2001), z którym w sezonie 1997/1998 zdobył mistrzostwo kraju i z którego wycofał się w połowie sezonu 2000/01 po spadku do ll ligi. Czemu nie porównywać? a no tak Drzymała mistrza jeszcze nie zdobył. Powiedzmy sobie szczerze taki Drzymała sam nic nie zrobi. Do sponsorowania musi wejśc duża firma albo jakiś bogacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEK Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.olesno.info.pl 16.05.08, 00:35 HAHAH GROCLIN WROCŁAW :::) DOCZEKAŁEM SIE TEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 12:44 Mnie również cieszy twoja radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz my wiezymy tylko w SLASK IP: *.pptp.stw-bonn.de 16.05.08, 00:41 20 mln podatnikow dla Drzymaly? SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:42 Dutkiewicz! Jestes zalosny!!! Razem z cala Rada Miejska Wrocławia!!! Chodze na mecze Śląska odkad pamietam czyli jak skonczylem 7,8 lat. Nigdy nie zaakceptuje groclinu we Wrocławiu. Dutkiewicz! Zabiles moj ukochany WKS!!! Nie wybacze Ci tego nigdy poznaniaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 07:44 Jaki jesteś biedny. Nie wiem czy śmiać się z tego czy płakać nad twoim ciężkim losem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:01 travi to kibole zabili Śląsk i stało się to juz kilka lat temu!! To że Panowie D&D postanowili reanimować trupa tylko szacun dla nich!! NIe chcesz chodzić na odrodzony Śląsk?? Nie chodź nawet nie zapraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 09:22 jaki odrodzony Śląsk? To cały czas będzie Groclin (a może Wroclin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 12:43 Nawet na Wroclin wreszcie będzie można pójść aby obejrzeć trochę prawdziwej piłki. Wam zostaną wycieczki do kolicznych wiosek gdzie przyzwoitego poziomu gry jak na lekarstwo ale przecież nie o to wam chodzi. Jeden z tych mniej rozgarniętych cieszył się że będzie "dymił". Nie zapomnijcie grilla na sobotnio-niedzielne wypady za miasto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 13:51 a Ty pewnie z tej Hhameryki będziesz na Groclin Brocław przylatywać - netowy mocarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 09:29 Travi to ty jesteś żałosny .Nareszcie coś zaczęło się dziać ze śląskiem.Jest nadzieja, że znów będzie Wielki.Ostatnio był w 1986r. Puchar Polski , finał w Opolu.Ja byłem na tym wyjeździe ale o Tobie pewnie jeszcze ptaszki nie śpiewały.22 lata byli sami nieudacznicy(wojskowi, Ptaki,Teckleburgii itp.)więc ciesz się baranie, że jest nadzieja na lepsze czasy./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroclawianin Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wro.vectranet.pl 16.05.08, 00:44 Bede się cieszyc !! heheh :-) Mamy wreszcie faceta, który potrafi zarządzać klubem i udowodnił to. Ptak i Drzymała ,ale porównanie :-) Na razie Slask bez takich Drzymałów pałęta się po 2 i 3 ligach. I prypominam, że sląsk zostanie slaskiem, jak Lech został Lechem ,a nie amiką :-) hehehe. Bojcie się chamy Ślask Wrocław znowu wracamy :- ) Do wielkiej gry i chawły dni heheh :-) Drzymała wybrał Wrocław bo to najpiękniejsze z miast :-) heheh cieszmy się :-) A tym co mowią nie - DZIEKUJEMY !!!!! papapa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 00:50 i tu się akurat grubo mylisz. Drzymała zarządza TYLKO swoją firmą. Natomiast osobą zarządzającą klubem tatusia jest Joanna Drzymała. Nie mam w zwyczaju nikomu zaglądać pod bieliznę, ale na zdjęciach Joanna D. na faceta raczej nie wygląda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wro.vectranet.pl 16.05.08, 01:03 Rozumiem. Ale kto zaglądał w czwatek w spodnie i pod spódnice przybyszom z Grodziska ? Z tego co przecyztałem to był jednak Drzymała :-) Ten ,który nie wie o co chodzi w piłce, bo wszsytkim zajmuje się jego corka :-), tak ? Ale to sobie pięknie wykombinowałes :-) hehehe. Ja tam i tak wolę tę Joanne :-) Naprawdę milutka z wygladu :-), ale żeby tatus taki głupiutki i cham przy okazji, bo zgarnia laury, a córce kaze siedzieć cicho choc to jej zasługi. A feee tatus :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: travi Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 00:56 zalosny jestes chlopku. lech poznan to amica, gra na licencji amici i to amica przejela barwy herb i nazwe lecha poznan. i tak teraz uczyni groclin ze Śląskiem. Pie.. taka poznanska gospodarnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Nie ty o tym decydujesz gdzie jest prawdziwy Lech IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 02:04 zazdrosc cie zzera i tyle :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.eranet.pl 17.05.08, 15:40 Lech grał na licencji przedsiębiorstwa amica 1 rok,teraz gra na swojej o którą występował już jako Lech.Także kolego żałosny opanuj kompleksy i pozyskaj wiedze na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.magma-net.pl 16.05.08, 00:59 Co to wszystko ma wspólnego ze sportem? Prezydencie Dutkiewicz, czy Ligę Mistrzów tez kupimy? Żałosne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.magma-net.pl 16.05.08, 01:01 A juz tragedią jest, ze za PUEFA dla Wrocławia drą się prawie wyłącznie fajfusy, które nigdy na mecze nie chodzą. Bo mama mówi, ze w Claudii piszą, ze na stadionie biją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.whirlpool.com 16.05.08, 07:46 Ty i twoi koledzy nie macie niestety wyłączności na zasiadanie na trybunach. Boli że nie będzie już mozna "potrzodzić"? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.magma-net.pl 16.05.08, 10:03 > Ty i twoi koledzy nie macie niestety wyłączności na zasiadanie na > trybunach. Boli że nie będzie już mozna "potrzodzić"? :)))))) Nie, bo ja nie trzodzę. Jestem normalnym kibicem. A ty nigdy nawet nie byłeś przy Oporowskiej, bo nawet nie wiesz, ze brak zgody na taką fuzję to niest protest gatstki kiboli z młyna, tylko normalnych ludzi, ktorzy chcą, zeby awanse były robione sportowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzymala dante a kto im broni awansowac IP: *.lanet.net.pl 16.05.08, 10:11 mieli teraz taka okazje, 1 miejsce po rundzie jesiennej, kto im kazal przegrywac na poczatku mecze, kto im kaze w glupi sposob tracic 4 pkt w 2 ostatnich meczach, a jak tacy normalni kibice tam chodza to dlaczego nie uspokoja tej "garstki" z mlyna nasladujacych malpy? to jest wlasnie najwiekszy wstyd dla wroclawia, normalni ludzie sie tak nie zachowuja tylko DEBILE,a to ze zaden z wielkich sponsorow(np alianz) nie chcial wroclawia bo na trybunach pelno rasistow, mozecie sobie psioczyc ale jakos nic sensownego gwarantujacego 35 tys ludzi na stadionie nie jestescie w stanie zaoferowac, wiem wam by pasowalo caly czas 5 tys szalikowcow i taplac sie w swoim sosie, jednak te czasy sie skonczyly, czas na slask dla wszystkich wroclawian, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlo Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 09:00 No i zgadzam sie.. lech zostal lechem... tak samo slask zostanie slaskiem... zycze powodzenia wam w rozwoju... inni krytykuja bo zazdroszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ssudio Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 11:51 Przykro mi Stary, ze musze Cie zmartwic, ale Drzymala wybral Wroclaw, gdyz w Poznaniu nie chcieli mu dac pelnej wladzy nad klubem. Moim skromnym zdaniem to najlepsze co sie moglo Slaskowi zdarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławinin Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wro.vectranet.pl 16.05.08, 00:47 Nie ma juz Groclinu w pierwszej lidze. Ale Groclin Dyskobolia bedzie w 4.lidze dalej, wiec jednak jest !!! hehehe. A we Wrocławiu jest zowu WIELKI Śląsk. TAK DLA FUZJI !!!!!!!!!!! I jest nas zdecydowanie wiecej, tym co mowia, ze to koniec dziekujemy za lta zdzierania gardeł :-) moze kiedys wrocicie, a jak nie to pozostaną Wam wspomnienia :-) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i już Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.08, 00:57 w 4 lidze bedzie Dyskobolia . Groclin w 1 zamiast Śląska . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wro.vectranet.pl 16.05.08, 01:05 A załozymy się ,ze jednak Slask Wrocław ? hehehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.wro.vectranet.pl 16.05.08, 01:04 Rozumiem. Ale kto zaglądał w czwatek w spodnie i pod spódnice przybyszom z Grodziska ? Z tego co przecyztałem to był jednak Drzymała :-) Ten ,który nie wie o co chodzi w piłce, bo wszsytkim zajmuje się jego corka :-), tak ? Ale to sobie pięknie wykombinowałes :-) hehehe. Ja tam i tak wolę tę Joanne :-) Naprawdę milutka z wygladu :-), ale żeby tatus taki głupiutki i cham przy okazji, bo zgarnia laury, a córce kaze siedzieć cicho choc to jej zasługi. A feee tatus :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Śląsk w Pucharze UEFA IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 01:18 czytanie ze zrozumieniem (i przy okazji wiedza ekonomiczna) się kłania. Umowy typu "fuzja" czy "wrogie przejęcie" może negocjować i podpisać WYŁĄCZNIE właściciel firmy (tu Z. Drzymała). ale zarządza firmą człowiek wyznaczony przez właściciela (tu Joanna Drzymała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul@wp.pl Śląsk w Pucharze UEFA IP: 92.2.95.* 16.05.08, 01:20 jasne ze wolalbym kogos innego i wolalbym zeby Slask awansowal sam ale przy nieudacznosci pilkarzy dzialaczy i braku kasy to szans na to chyba niema.Wiec jezeli smianie sie z wroclinu ma stworzyc silny klub we wrocku to chyba jestem za. Ale z tym pucharem juz niech nie przeginaja i niech zagra ktos inny ...tylko kto...a szyderstwa powoduje obawa bo silny pilkarsko groclin to jednak nie to samo co silny pilkarsko Slask. A w Poznaniu Warszawie Krakowie pewnie tez sie ciesza. Zreszta ja wole mecze z Lechia i Wisla w OE niz derby z je.. Zaglebiem . PS Czy uwazacie ze jezeli Drzymala nie wejdzie to Slask awansuje za rok? A Arka a Wisla P a Polonia a Zaglebie potem dojdzie Widzew Cacka spadnie znowu ktos mocniejszy od nas.Niestety obecna sile Wksu oddaj najbardziej dobitnie artykul Brzozowskiego z gw jestesmy slabi a poza Drzymala szans na bycie mocniejszy nie widac.pozdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Ponownie w Europie! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.05.08, 02:06 Witamy. Niech tylko piekna legenda beda wspominienia o Napoli, Borussi, Liverpoolu, Dynama czy Realu S. Niech ten nowy Slask stworzy swoja wlasna historie. Niech pokolenie 20sto i 30sto latkow nie cierpi ogladajac swoj ukochany zespol na po-PGR-owskich boiskach. Do boju WKS!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wksod1990 marzenia sie spełniają IP: 195.136.150.* 16.05.08, 03:04 zawsze wierzylem ze przyjdzie ktos spoza wesolego ukladu i ruszy ten klub do sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś