Gość: Alberto Paloschi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:06 Widzę, że redaktor Kris ma jakieś problemy z własną osobowością. Zapraszam do siebie. Prowadzę gabinet psychoterapii. Podam Panu mój nr telefonu: 505201189 Pierwsza wizyta gratis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dupek Milan odmładza skład. Pierwszy cel - 31-letni Z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:42 Panie Red., proszę nie brać przed pisaniem! Najpierw niech Pan napisze, a później bierze, wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Panie Matheus przybywaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 00:12 Bo normalnie dzienikarzom Koscher Cajtung ( skoro ja jestem neonazistą to Wy Jesteście Koscher Cajtung) brakuje rozumu. Shin Beth zrób z nimi porządek...Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez Re: Milan odmładza skład. Pierwszy cel - 31-letni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 00:36 Sorka, a na czym polegają te problemy, bo nie czaję o co chodzi?":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokon Proponuję jeszcze... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 17.05.08, 01:11 ... kilku innych przyzwoitych graczy... na przykład Frank Rijkaard mógłby powrócić do gry, także z Barcelony... Lizarazu, Blanc do obrony... Ruud Gullit... Romario też chyba jeszcze się rusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DocENT Milan odmładza skład. Pierwszy cel - 31-letni Z.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 07:44 artykuł o Milanie - a na zdjeciu ..... hmm Odpowiedz Link Zgłoś
patryk_budzelewski Milan odmładza skład. Pierwszy cel - 31-letni Z.. 17.05.08, 10:48 Niech zambrotta przejdzie do milanu . Odpowiedz Link Zgłoś