Gość: football_Fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:16 Wroclaw rozliczy PO po tym spotkaniu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lary Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.zone3.bethere.co.uk 05.06.08, 19:18 W koncu ktos napisal cos sensownie. A Maciek Zielinski? Hmmm... Dlaczego wtedy nie protestowal? Bo zarabial ciezkie pieniadze, a w Eurolidze placi sie lepiej!!! Proste. Zrezta - to nie on pociaga za sznurki - tylko ta zlosliwa menda Schetyna. Won do Opola pomiocie. W koncu stamtad sie wywodzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.magma-net.pl 05.06.08, 22:50 Od Maćka Zielińskiego sugerowałbym się odp*****lić!!! Od czego jest zawodnik? żeby grać! I jak Zielony był zawodnikiem, to grał. A od rozsądzania, czy herb zmienić są właśnie radni, komisja sportu itd. I jak już radnym jest, to niech właśnei tym się zajmuje. 100% poparcia. A nieobiektywnych, propagandowych tekstów autora powyższego artykułu mam naprawdę szczerze dość. I żal mnie ogarnia, że moja ulubiona gazeta, z niegdyś świetnym działem sportowym pozwala pisać i pewnie jeszcze za to płaci takim ludziom...:/ a co do Euroligi - to nie Maciej Zieliński, a ni nie Śląsk Wrocław decyduje o tym, kto gra w tych rozgrywkach. Decydował o tym Polski Związek Koszykówki. Wskazał do FIBA Śląsk jako reprezentanta Polski, bo w tamtych czasach klubu, które w lidze zajęły lepsze miejsca nie mogły w tych rozgrywkach brać udziału ze względów organizacyjno - logistycznych (hale, lotniska). To dokładnie taka sytuacja, jakby teraz mieć za złe Lechowi, że będzie grał w Pucharze UEFA w miejsce Groclinu.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: 195.205.44.* 06.06.08, 11:39 Czyli jak rozumiem chcesz powiedzieć, że gdyby PZPN zadecydował, że w UEFA ma grać Śląsk Wrocław, to wszystko byłoby OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.magma-net.pl 06.06.08, 22:11 tak, dopóki nie łamie to przedsezonowych ustaleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj67 Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 20:07 dlatego nie protestował bo z tego miał kase teraz nic nie dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj67 Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:24 wszyscy chca podejmowac decyzje,chca czuc sie wazni tylko nie chca włozyc własnej kasy w klub.Prezydent miasta zrobił wiecej dla Śląska niz wszyscy ci radni przez wiele lat i niech pozwolą dokończyc człowiekowi robote.Taki zielinski byl wielkim sportowcem ale teraz jest malym czlowieczkiem ktory mysli ze rzadzi we Wrocku,panie maćku na działke prosze sadzic pomidorki moze to lepiej panu wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Groclin bankrutuje ??????? IP: *.e-wro.net.pl 05.06.08, 20:08 www.wroclaw.naszemiasto.pl/gospodarka/861095.html Akcje giełdowej spółki Inter Groclin mocno spadają. Wczoraj wyceniano je na 12 złotych, tymczasem jeszcze 1 kwietnia można je było kupić za 19 złotych i 9 groszy. Inwestorzy, zaniepokojeni niezbyt dobrymi wieściami dotyczącymi finansów firmy, sprzedają akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Groclin bankrutuje ??????? IP: *.e-wro.net.pl 05.06.08, 23:04 Ja mam swoją teorię wedle, której Drzymały nie stać już na utrzymywanie klubu. Obiektów i drużyny w Grodzisku nikt od niego nie odkupi ponieważ nikomu nie potrzebny jest sport bez kibiców. Pomoże mu tylko fuzja ze Śląskiem dzięki czemu miasto odkupi od niego udziały i obiekty sportowe w Grodzisku. Drzymała pozbędzie się dzięki temu klubu na którego już go nie stać. Z doniesień prasowych wiemy że miasto odkupi od niego udziały „nowego-starego Śląska” wraz z obiektami w Grodzisku. Czyli wychodzi na to że Drzymała sprzedał nam Groclin Grodzisk Wielkopolski na którego już go nie stać. TAK! DOKŁADNIE NA TO WYCHODZI! Czy faktycznie będzie inwestował w „nowy-stary Śląsk”? Pewności nie ma. Może się mylę, może nie ... nie wiem zobaczymy ... Odpowiedz Link Zgłoś
gelu Re: Groclin bankrutuje ??????? 06.06.08, 10:13 Rzeczywiście na to wygląda. Oto część oceny sytuacji spółki Groclin wg rady nadzorczej: "Po trzecie pogłębiany jest program dezinwestycji, wyzbywania się aktywów niskoprodukcyjnych. W ramach tego kierunku w ostatniej fazie przygotowawczej znajduje się projekt wyłączenia Klubu piłkarskiego i sprzedaż części sportowego majątku trwałego Klubu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baroni Re: Groclin bankrutuje ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:34 To chyba większość spółek na Warszawskiej giełdzie bankrutuje, Świetna analiza rynku, nie powiem. Daj znać co kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 20:21 To radny Pan Bobowiec z PIS snuł marzenia o zatrudnieniu Granta w Śląsku a Tarasiewicz miał się od niego uczyć. Panowie radni apeluje do was - ja kibic, który od wielu lat chodzi na mecze swojej ukochanej drużyny - zagłosujcie zgodnie ze swoim sumieniem dla dobra Śląska, widzicie sami po tej wypowiedzi że trzeba przekazać sprawę fachowcom, aby można było zapełnić 40 tys. stadion, a wyborcy na pewno to docenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korel Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.eranet.pl 05.06.08, 22:42 BOBOWIEC JEST Z PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majk Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 20:34 świetny artykuł. Brawa dla autora. Będę się streszczał: jeśli PO będzie przeciwne fuzji to nie ma co liczyć w kolejnych wyborach na mój głos poparcia. Szybciej poprę Rydzyka na posła niż wrocławskie PO. Takich jak ja jest mnóstwo. Zastanawiam się czy radni i posłowie wrocławscy o tym nie wiedzą, że jak zablokują tą fuzję to ich kariery polityczne się skończą? Ludzie! Dlaczego ja musze z takimi ćwierćgłówkami miec do czynienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ND Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.e-wro.net.pl 05.06.08, 20:38 Co do tych informacji giełdowych to ostatnio Drzymała wydał sporo na przeprowadzke przenosi działalność na Ukraine a i poszerzył działalność spółki o sektor chemiczny .Do końca czerwca spółka musi spłacić BZ WBK 50 milionów zł kredytu , może dlatego narazie spadają akcje . Co do radnych to jak chcą jeszcze pobyć na swoich stołkach to niech lepiej głosują za Drzymałą , kibice się dogadali a fanatyk to parenaście tysięcy głosów , koniec przekazu HeJ ŚlĄsK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroc Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: 90.156.110.* 05.06.08, 20:43 dlaczego radni czekaja do 12 czerwca ??? zarobieni są ??? w artykule jest ze maja sie spotkac juz w piatek, no to juz mamy maly sukces przecież jedyne co oni robia to zmieniaja nazwy ulic, cale to zamieszanie przeciaga sie przez grupke nieudacznikow, ostatnio zmienili wieczysta na kuronia a za kilka lat okaze sie ze kuron cos podpisal i radni beda mieli znowu zajecie, przeciez jakby byla wieczysta to nie byloby co robic, a co do naszego wielkiego koszykarza to kawal dobrej prawdy pan Brzozowski napisal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.08, 21:11 $chetyna znów chce pokazać, że to on jest najważniejszy w mieście i od niego wszystko tu zależy. ten człowiek od urodzenia cierpi na kompleksy. nie dziwcie się, że tak postępuje. od małego zawsze pragnął być tym najważniejszym. zieliński i jaros to nic nie znaczące pionki. mówią tak, jak im ich pan każe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnepelne2 Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.cust.tele2.pl 05.06.08, 21:41 Schet miesza. Sam nie umiał Śląska wyprowadzić na prostą to Dutkiewiczowi też nie da. Mimo że ten zdaje się zmierzać do celu jakim jest stworzenie silnego Śląska! Schetyna to mały, zakompleksiony, często na bakier z higieną opolanin. Najgorsze jest to, że jeśli zechce to storpeduje fuzję. I każdą inną inicjatywę Dutkiewicza. Bo Rafał przestał się go bać. A kto nie boi sie Grzegorza? byłem w 2005r na spotakniu kiedy do Wrocławia zawitał Słońce Peru. Tusk sobie zażartował "kto się boi Grzegorza?" (czy jakoś tak) a obecni miejscowi platformiacy zbledli o mało nie robiąc pod siebie. Jak za Stalina! Porażający widok, przed chwilą rwetes, zgiełk, podniecenie, radosny nastrój i w jednej chwili nastała cisza jak makiem zasiał, powietrze przeszywał paniczny wręcz strach przed Schetyną. Zieliński, Jaros i inni działacze wrocławskiej PO to pionki. Figury. Mówią i robią to co im Schetyna zaordynuje. Dlaczego Zieliński nie protestował gdy Śląsk pomimo tego, że nie był mistrzem Polski zagrał w Eurolidze? Dlaczego nie zaprotestował wtedy gdy Śląsk zmienił herb? Ano dlatego, że Schetyna to zrobił. A jemu Zieliński nie chciał podskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały ale byk Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: 213.25.69.* 05.06.08, 21:31 Radny Zieliński rozmienia swoją sportową sławę na drobne! Wszystko co pisze Artur Brzozowski jest prawdą. Gdyby Platforma zagłosowałaby przeciw fuzji, to w najbliższych wyborach wyborcy przypomną im sprawę Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.08, 21:34 k***A redaktorzyna juz przesadza, a co ty zrobiles dla Śląska zeby oceniac innych!? Maciek Zieliński nie mial nic do gadania wiadomo ze w koszykowce rzadza pieniadze i praktycznie kazdy klub przerabial zmiane nazwy a duzo zmiane herbu, bo potrzebne byly pieniadze, a w eurolidze Śląsk zagral bo anwil i prokom nie spelnialy wymogow ULEB. Rysiu Tarasiewicz jest osobowoscia i jezeli nie rozumiesz czemu radni sa za nim to nie rozumiesz nic, najlepiej napisac ze sie nie spotkal ze cos, ale ze wprowadzil klub do 2 ligi i prawie od razu awansowal do 1 ligi z e slabym skladem i teraz awans po ciezkim poczatku rundy. .. GOWNO ZYDOWSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnepelne2 Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.cust.tele2.pl 05.06.08, 21:47 W piłce też rządzą pieniądze. A herbu nikt nie zmienia! Na Euroligę Śląsk nie zasługiwał bo Anwil był lepszy, był mistrzem Polski. Śląska nawet w finale nie było. Rzadko zgadzam się z red. Brzozowskim, ale z tezami zawartymi w tym artykule zgadzam się bez żadnych zastrzeżeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: 195.205.44.* 06.06.08, 12:02 Jak rozumiem, gdyby doszło do fuzji i Śląsk grałby w UEFA, to nie miałbyś nic przeciw temu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnepelne2 Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.cust.tele2.pl 06.06.08, 13:24 Miałbym. Ale już przesazone, nie zagra. I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.08, 13:00 To autor tego tekstu jest sprzedawczykiem a nie Maciek Zielinski.Ciekawe kto mu placi? A co do trenera to kto zamiast Ryska Tarasia? niech zaproponuje kogos. Slask tylko z Tarasiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baroni Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:36 Jesteś synem Tarasia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baroni Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:32 Ale ty jesteś kretynem! I tacy ludzie występują w obronie PO? To się porobiło, nie powiem, świetny elektorat się szykuje na kolejne wybory.Pieniądze rządzą zawodową piłką na całym świecie nie tylko koszykówką w którą świetnie grał Zieliński, radni zaś nigdzie na świecie nie wybierają trenerów. Artykuł świetny, widać że pan Brzozowski obserwuje nastroje związane z fuzją Groklinu i Śląska, opisuje te nastroje, gazetę czyta więcej osób niż to forum, może przemówi do radnych PO, do ich rozsądku. Platformie zaś przypominam, że kiedyś nazywali siebie liberałami, jeżeli tak jest dalej to zróbcie to co prawdziwy liberał powinien zrobić. Pozwólcie działać, pozwólcie kroczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.06.08, 22:21 Zgadzam się z redaktorem w 100%. Jeśli krótkowzroczność Platformy zadecyduje o odrzuceniu fuzji to na mój wyborczy głos PO nie ma co liczyć.Podobnie myśli wiele osób,które znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prze Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: 195.205.44.* 06.06.08, 12:09 Z tą 'krótkowzrocznością' to nie przesadzałbym. Zależy jak ją zdefiniujemy. Ponieważ Ty nie zagłosujesz, to Twój głos stracą, ale może bardziej chodzi o to, żeby zaszkodzić Dutkiewiczowi i utrata iluś % głosów jest akceptowalna. Nie sądzę, że PO nie bierze pod uwagę scenariusza utraty głosów, ale czy się przejedzie na tym, to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.08, 22:41 Cieszy mnie zgodność poglądów internautów w sprawie głosowania nad fuzją. Oczywiście poza gościem podpisującym się "a", który sądząc z zakończenia jego postu jest po prostu debilem. Trochę mi smutno, że osoba tak zasłużona dla Śląska jak M. Zieliński okazała się taką miernotą i zwykłą polityczną hieną. Jeżeli PO zagłosuje przeciwko, nie ma co szukać we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tg Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.as.kn.pl 05.06.08, 22:52 W 100% popieram. A Zielinski niech sie schowa, bo on etyczny w zadnym wypadku nie jest, a teraz pierdzieli dyrdymaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aceofspade Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.centertel.pl 06.06.08, 09:51 Jest to pierwszy temat, w ktorym Maciek (z calym szacunkiem) zaistnial w lokalnych mediach. I jaki efekt? Maciek - lepiej zebys pozostal w naszej pamieci jako bohater sportowy, a nie... :-D No tak czy siak chyba na "polityka" sie nie nadajesz i nie czuje, ze reprezentujesz w tej sprawie interes naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.chello.pl 05.06.08, 22:59 Bardzo dobry artykuł p. Brzozowskiego w 100% sie z nim zgadzam ,byłem ostatnio w Grodzisku chciałem obejżeć kompleks sportowy i moge powiedziec ze robi wrazenie p. Drzymała naprawdę zna sie na sporcie i biznesie to co stworzył w malutkim Grodzisku to naprawdę mistrzostwo.Teraz naocznie się przekonałem ze p. Drzymała jest jak narazie najlepsza opcja aby Sląsk był profesjonalnym klubem tego jestem pewien.Apeluje do posłów PO za fuzja w przeciwnym razie osmieszycie siebie i nasze miasto a to bedzie wasz koniec w naszym mieście.Prezydent Dutkiewicz zrobił dla naszego Sląska bardzo duzo a co wy zrobicie? zaangazujecie Granta? to śmiech na sali kompletna kompromitacja i jeżeli do końca nie chcecie skompromitowac naszego miasta na całą Polskę to 12 czerwca wiecie co macie zrobić.TAK DLA DUTKIEWICZA I DRZYMAłY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroclawianin 1949 Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.08, 23:01 W zupelnosci zgadzam sie z redaktorem Brzozowskim. Chwala Jemu za to ze otwarcie mowi o nieczystej grze Platformy Obywatelskiej ( jestem jeszcze zwolennikiem PO ) a szczegolnie co mnie bardzo smuci pana Grzegorza Schetyny ktorego bardzo cenilem za osiagniecia w koszykarskim Slasku. A co do pana radnego Macieja Zielinskiego to zreszta jest to regula ze byc wybitnym sportowcem to wcale nie znaczy ze mozna byc dobrym czy nawet przecietnym w innych dziedzinach zycia a kozlowanie pilki wydaje mi sie latwiejsze jak zarzadzanie miastem. Apel panowie z Platformy Obywatelskiej opamietajcie sie i nie zaczynajcie tzw polskiego piekielka. Pamietajcie ze jak pogrzebiecie szanse Slaska stania sie dobra druzyna to wyborcy Was w najblizszych wyborach rozlicza i mozecie juz nie miec we Wroclawiu swojego bastionu. Zreszta Wasza decyzja bedzie papierem lakmusowym Waszych dalszych intencji i troski o Wroclaw bo mysle ze dochodzace mnie sluchy ze aby pograzyc prezydenta Dutkiewicza Schetyna i spolka planuja rozlozyc budowe stadionu we Wroclawiu i wszystko torpedowac aby Wroclaw nie zdazyl sie przygotowac do EURO i mecze zostana przeniesione do Krakowa a to bedzie kompromitacja pana prezydenta Dutkiewicza i bedzie mial duzy minus przy wyborach prezydenckich. Radni z Platformy Obywatelskiej jak rowniez panie Grzegorzu Schetyna dajcie odprawe takim podejrzeniom i podejmijcie jedynie sluszna decyzje korzystna dla miasta jak i Slaska czyli dajcie zielone swiatlo dla fuzji z Groclinem. Nie idzcie na konfrontacje z Waszymi wyborcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Zieliński Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.magma-net.pl 05.06.08, 23:32 www.szlachta.wroclaw.pl/news.php?id=1966 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek kimono Na końcu tego tekstu zabrakło tylko łubu-dubu IP: *.centertel.pl 05.06.08, 23:49 Pan Redaktor poszedł po bandzie. Ciekawe dlaczego wczesniej tak nie wspierał tego Ślaska? Bo może już dzisiaj myslelibysmy o Grancie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Redaktorowi odebrało rozum! IP: *.centertel.pl 06.06.08, 00:14 Zastanawia mnie, czy Pan redaktor sam to wszystko wymyslił? Bo nie moge uwierzyć normalnie. Jak można napisac, że Drzymała nie będzie rozmwiał o sprwach personalnych i o zawodnikach, bo to kwestia dyrektorów sportowych. W Groclinie do tej pory był dyrektor sportowy, był menedzer a i tak o wszystkim decydowała jedna osoba. Prezes Drzyamła. Jego zdanie było kluczowe we wszystkich kwesiach. Dlaczego pan redaktor robi teraz wode z mózgu tym nieszczesnym platformowcom. I dlaczego stwia ich pod ścianą. Ze jesli nie zagłosują za fuzją, to będa wyklęci z tego miasta. A niech zagłosują wedle swojego sumienia. A co do Tarasieweicza. to chyba lepiej byłoby żeby pan Brzozowski zachował troche wiecej szacunku. Może Tarasiewicz to i trudny człowiek, ale zrobił dla tego klubu więcej niż Pan redaktor i wszyscy redaktorzy GW razem wzieci. A nie dzwonił do Drzymały, bo ma taki charakter. Bo dla niego liczył sie tylko Ślask. I mógł sie czuć urażony, że ten wspaniały prezydent Dtkiewicz zrobiłgo w balona... A dlaczegi pan redaktor nie zapyta, ile razy Drzymała pogrtulował piłkazom Slaska awansu? Pewnie ma ich głęboko w powazaniu... Tak jak cały ten klub. Tutaj liczy sie tylko biznes. Gdyby Drzymałą chciał budowac wielki klub, to za wszelką cenę zatrzymałby Sikorę. A nawet rezygnacja z Pucharu UEFA była mu na ręke. Bo Drzymałą wie, ze trzeba byłoby kupić kilku dobrych grajhków. Ap o co kupowac, jak on zwija żagle. Chce tylko odzyskac kase. I ciekawe co powie pan redaktor, kiedy miasto zpałaci Drzymale za akcje kilak milionó złotych, a potem ten wspnaiały inestor powie Ślaskowi do wiedzenia... Szanowni radni. Nie przejmujcie sie zbdurami wypisywanymi przez redaktora. Kierujcie sie swoim rozumem. I podejmujcie decyzje zgodne z sumieniem. A nie naciskami redaktora, któremu odebrało już rozum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz Re: Redaktorowi odebrało rozum! IP: *.gla.ac.uk 06.06.08, 03:17 Dokladnie, piewcy Brzozowskiego spijaja kazde slowo z jego ust, a sami nie mysla. Przyklad o Grancie jest absurdalny, bo Bobowiec z PO jest tylko radnym, za to Dutkiewicz i jego doradcy, nazywajacy stadion Slaska stadionem Slaskim (sic!) a LM Euroliga, pokazuja nie tylko brak kompetencji, ale tez klasy poprzez lekcewazenie przez pol roku trenera, dzialaczy, pilkarzy i kibicow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Redaktorowi odebrało rozum! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 06:48 Ty Bolek nie dość,że jesteś cienki to jeszcze pisałeś te wypociny z 40 stopniową gorączką.Ty się chłopie lecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Redaktorowi odebrało rozum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 11:17 brzozowski znow KŁAMIE! przeciez w ciagu 2 lat miasto ma splacic Drzymale! to nie miasto bedzie na poczatku mialo 80% tylko wlasnie Drzymala! wiec kto zainwestuje w klub?! MY wrocławianie czy Drzymala?! odpowiedz jest prosta, ale tylko nie dla przyglupawego redaktorka arturka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn Re: Redaktorowi odebrało rozum! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.08, 13:11 Bolek zgadzam sie z toba. Slask tylko z Tarasiem.NIema innej opcji.niech radni beda obiektywni i nie poddają sie presji skorumpowanych dziennikarzy. Pozdro dla fanow RYSZARDA TARASIEWICZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baroni Re: Redaktorowi odebrało rozum! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:48 I o to nam wszystkim chodzi, każdy z nas chciałby aby radni PO głosowali zgodnie ze swoim sumieniem, a nie zgodnie z sumieniem pana Schetyny. A pan redaktor nigdy nie był trenerem Śląska więc nie porównujmy go do Tarasia, w wielu wcześniejszych artykułach nie zgadzałem się z nim, ale ten jest Świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko PIS Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 00:27 Platforma tylu cudakow we Wrocku bylo ze na was tylu zaglosowalo o zgroza!Masakra zastanawiam sie ilu w tym kibicow bo ja wiedzialem ze Zielinski i mlody Jaroch to oni tacy politycy jak ja Pilkarz!!! Schetyna moglby sie zajac naprawianiem drog z Zielinskimi oraz budowaniem stadionow.Ciekawe kto robi te przetargi ze we wrocku mosty sie buduje latami????????Nie no zolwie PO paliwo i wszystko drozeje ruszcie sie i nie niszczcie nam klubu!!!Bo do niczego sie nie nadajecie!!!Wyjedzcie do Irladnii moze was przyjma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Żałosne PO i do tego na nich głosowałem.... IP: *.chello.pl 06.06.08, 00:39 Teraz jak już wszystkie przeszkody z punktu widzenia kibica zostały usunięte ci spinają poslady. Otóż źle i msię wydaje, że zbija jakis kapitał polityczny na tym. Niestety tylko narażają się na śmieszność (gdzie wasza zajadłość była n.p. mieasiąc - dwa temu ??) i wygląda to wszystko żałośnie. Mam tylko nadzieję, że Drzymała ma jaja ze stali i jakoś przetrzyma te fochy ze strony PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu To manipulacja! IP: *.centertel.pl 06.06.08, 01:10 Ta publikacja to skandal! Pan nadredaktor nawet sugeruje, jakich pytań nie nalezy zadawać prezesowi Drzymale. Po prostu w głowie sie nie mieści. Ludzie! A pytajcie Drzymałę. O wszystko! O Tarasieeicza, o piłkarzy i o t czy sie nie wycofa ze Slaska, jak dostanie kase z miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ł Szmatława plugazwa Gazeta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 03:09 ...kipiąca nienawiścią w imię jedynej słusznej racji. stronnicze i bez szacunku dla innych dno. koniec wieńczy dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: Szmatława plugazwa Gazeta... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 07:03 To nie czytaj łobuzie jeden tej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aya Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.08, 07:12 Do autora.Zamiast pisać takie tendencyjne głupoty proszę podac szczegóły fuzji. Niech wszyscy wrocławianie sie zapoznaja ocenia.Bo może okazac się ze PO i PiS ma racje i te Pańskie wypociny przebiją głupota pomysł zatrudnienia w Śląsku Granta. Wygląda na to że podczas pisania Prezydent Dutkiewicz trzymał Panu pióro:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 08:42 Wcale nie zdziwie się jak po 12 czerwca w Wybiorczej będzie się pisało o radnych PO podobnie jak o fanach Śląska, że to naziści, rasiści, chuligani, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły gosc Brawo panie redaktorze! IP: *.korbank.pl 06.06.08, 07:17 Nic dodac nic ując! Najgorzej jak w sport wchodzi polityka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Brawo panie redaktorze! IP: *.bb.sky.com 06.06.08, 13:54 ty nie czaisz ze ta fuzja to nie sport tylko polityka od samego poczatku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły gosc Re: Brawo panie redaktorze! IP: *.korbank.pl 06.06.08, 17:59 Zgoda! Tylko dlaczego ofiarą mają byc piłkarze i kibice (oczywiscie ci prawdziwi). Bo u nas to ojców chrzestnych to chce byc wielu ale Ci którzy chca cos zrocic to ze swieczka szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oławianin. Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 11:02 Niech platformusy i pisiusy zostawią Śląsk w spokoju, mieszać mogą w spodniach i patrzeć czy coś jeszcze mają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heyo heya Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 11:14 Moze dzis sie dowiem czy PIS zaglosuje za bo jestem dobrej mysli co innego PLO tlo!!POzdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś