Gość: bbb IP: 193.120.72.* 12.06.08, 17:35 Oby zremisowali! Kto jest za niech podniesie piwo do gory ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phoenix Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: 83.1.64.* 12.06.08, 17:47 *Podnosi dwa piwa do góry* :) Odpowiedz Link Zgłoś
edi15ta Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej 12.06.08, 17:49 Niekoniecznie zwyciezca awansuje dalej. Teoretycznie wszystko sie moze zdarzyc. Tzn. conajmniej 3 druzyny ciagle beda mialy szanse na awans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycu Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:13 mozemy zapomniec o euro ja chorwaci wygaja:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackjack Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.szczecin.mm.pl 12.06.08, 19:44 Masz racje polska może już właściwie zapomnieć o euro bo przed tym meczem austria i niemcy mieli po 3pkt austria wygra ma 6pkt i idze dalej my wygramy a austrią MAMY 3PKT niemcy też wygrają z austrią mają 6pkt i idą dalej no chyba że przegrają wtedy załużmy że polskla wygra z austrią i dopiero idze dalej ale to tylko mażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:50 a co będzie jak Austria wygra z Austrią. Która przejdzie i jak to się ma do losów Polski i Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOMEZ! haha nie wiedziałem że Gomez tak wygląda! IP: *.chello.pl 13.06.08, 03:05 metzelder też całkiem podobny. widać że ten skład po prawej stronie robili specjaliści z gazety wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.icpnet.pl 12.06.08, 20:15 sprawa sama sie rozwiąze bo polaki dzis przerżną z austrią i po zabawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 19:49 a co będzie jak austria wygra z austrią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.toya.net.pl 12.06.08, 19:58 Szkopki wasi rodowici piłkarzyki nawet bramki jeszcze nie strzelili żeby nie Polak to by było na koncie NULLLLLLLL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic niemiecki Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:16 Masz racje, ale ja i tak uważam że Niemcy to świetna drużyna (Jedna z lepszych jak nie najlepsza na świecie). No i faktycznie mają 2 Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:20 Polska musi wygrać a Austrią, a potem wygrać musi z Chorwacją przynajmniej 2:0, wtedy zrówna sie punktami z Chorwacją ( po 6 pkt), ale będzie lepsza od Chorwacji w tabelce 3 drużyn mających po 6 pkt ( Niemcy powinni ograć Austrię): 1. Niemcy 6pkt bramki 3:2 2. Polska 6 pkt bramki 2:2 ( przy zwycięstwie z Chorwacją dwiema bramkami) 3.Chorwacja 6 pkt bramki 2:3 ( przy porażce z Polską 0:2) Wyniki z Austrią i bramki już się dla tych 3 drużyn w małej tabelce nie liczą!!! Tylko jak tu wygrać z Chorwacją dwiema bramkami ( przy założeniu że się wygra najpiewr z Austrią?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hella Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.icpnet.pl 12.06.08, 21:54 no cóż, jak do tej pory to gdyby nie "rodowity" Polak, to Polska nie miałaby żadnego gola na koncie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.m.pppool.de 12.06.08, 23:25 Gość portalu: janusz napisał(a): > Szkopki wasi rodowici piłkarzyki nawet bramki jeszcze nie strzelili żeby nie > Polak to by było na koncie NULLLLLLLL Polaken wasi rodowici kopacze nawet bramki jeszcze nie strzelili, zeby nie brazylijczyk to byloby na koncie NUUUUUlll :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.68.65.175.kutno65.tnp.pl 12.06.08, 20:14 Co za zenujacy poziom dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: str76 Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 20:15 Od meczu Chorwatów z Angolami mówiłem, że to świetna drużyna - najlepsza w naszej grupie i być może czarny koń tych mistrzostw. Wszyscy do w okół twierdzili jednak, że chorwaci są kiepscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Rumun Czarny koń to Italia, Italia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:20 Pokazała swoją wielką nędzę. Rumunia lepsza od "Italii" - przynajmniej 0:0 a nie 0:3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.autocom.pl 12.06.08, 20:22 Co ci Niemcy wprwiali na tym boisku? Przecież to całkiem inna drużyn a niż ta, która zagrała z nami? Mam wrażenie że Niemcy pozwolili się ograć... żeby odesłać Pl do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Sensacja? Ale z was durnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:18 Niemcy już kiedyś roztrzaskały sobie swoje świńskie zarozumiałe mordy o Bułgarię w MŚ, zdaje się, chyba w 90? Czyżby Wybiórcza chciała żeby Niemcy były mistrzem Europy? Oczywiście że tak: już widzę tekst na pierwszej stronie: "Cieszmy się ze zwycięstwa Niemiec, bo to nasi sąsiedzi, a przecież sąsiadom nie można źle życzyć". Szkoda że ci sąsiedzi tylko cały czas z nas szydzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Sensacja? Ale z was durnie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.06.08, 20:23 Gość portalu: Realista napisał(a): > Niemcy już kiedyś roztrzaskały sobie swoje świńskie zarozumiałe mordy o > Bułgarię w MŚ, zdaje się, chyba w 90? Czyżby Wybiórcza chciała żeby Niemcy > były mistrzem Europy? Oczywiście że tak: już widzę tekst na pierwszej stronie: > "Cieszmy się ze zwycięstwa Niemiec, bo to nasi sąsiedzi, a przecież sąsiadom > nie można źle życzyć". Szkoda że ci sąsiedzi tylko cały czas z nas szydzą. w 90 to zostali MS;) Grali jak potluczeni i przegrali. Szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Bardzo dobra wiadomosc!!! 12.06.08, 20:19 Okazuje sie ze Niemcow mozna pokonac. Zdaje sie ze Chorwacja i Niemcy wyjda z grupy. Dobra wiadomosc dla Polski bo pokazuje ze nawet mniejszy kraj, po wojnie domowej po latach socjalizmu moze zbudowac silna druzyne. To co dopiero Polska majaca potencjal kilkakrotnie wiekszy. Nalezy tylko wyeliminowac ta cala mafie rzadzaca obecnie naszym futbolem. Moze po porazce w 2012 sie uda. Cos mi sie widzi ze z Austria tez przewalimy. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Dokladnie: bez silnej naszej ligi, 12.06.08, 20:56 nie w marketingowej debilnej nazwie Ekstraklasy, ale takiej w ktorej nasze ligowe zespoly moga rywalizowac w LM, z wygrywanymi finalami wlacznie, nie ma najmniejszych szans by nasza reprezentacja zajela na stale miejsce wsrod najlepszych. Re: Bardzo dobra wiadomosc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:20 no moze jakis dziennikarzyna wytłumaczy kto awansuje jak my wygramy z austrią i chorwacją? żaden z was pimaki nie wie? hahahaha potraficie nawet ze sportu zrobić politykę.a propos cio sie dzieje z tuskiem,wącha? czy sie zaciąga? bo tak coś cicho o nim.hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Gringo Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Polski IP: *.ip.telfort.nl 12.06.08, 20:21 Niby niedobrze dla nas,ale tak sie jakoś radośniej w sercu robi jak szkopki dostają baty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i co Re: Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Pol IP: *.pools.arcor-ip.net 12.06.08, 20:28 niemcy baty a polska kopa w dupa i do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panicz Re: Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Pol IP: *.adsl.alicedsl.de 12.06.08, 20:31 Naucz sie polskiego Ausländer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i co Re: Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Pol IP: *.pools.arcor-ip.net 12.06.08, 20:41 po co mi czysty polski, zeby sie z paniczem z zadupia sprzeczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Szpak Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: 212.180.128.* 12.06.08, 20:22 Okazuje się, że mecz o wszystko już był. Zostały tylko dwa mecze o honor.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knowy Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:22 Najwazniejszy warunek - Polska wygrywa z Austria ! co potem ? : - z Austria 1 lub 2 bramkami - z Chorwacją musza wygrac 2 bramkami - z Austria 3 lub wiecej bramkami - z Chorwacją 1 bramką . Jest jeszcze jedna możliwosć tzn . Austria wygrywa z Niemcami to naszym możliwe ze "wystarczylaby" tez i porazka z Chorwacją ale to wariant bardzo mało możliwy. Nic tylko wygrac i to wysoko z Austria. Odpowiedz Link Zgłoś
assessander Re: Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej 12.06.08, 20:27 mimo wszystko każde skopanie tyłka helmutom mnie cieszy, oczywiście wolałbym aby mecz z Polską skończył się 2:1 dla orzełków, ale cóż. Teraz gramy na luzie o pietruchę więc Naprzód Polsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dami czyli mamy 2 mecze pocieszenia!!! IP: *.dyn.optonline.net 12.06.08, 20:28 nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem co mówię sprawa jest prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:28 2:0 z Austrią i 1:0 z Chorwacją i gramy dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też wiem w piłkarzyki chyba IP: *.eranet.pl 12.06.08, 22:13 Rodacy! jest wielka szansa dla naszego kraju! W 2012 zorganizujmy mistrzostwa w piłkarzyki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:29 A Klose to wogóle grał? Bo nie wiem czy oglądałem ten sam mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Polski IP: *.elb.vectranet.pl 12.06.08, 20:29 w zasadzie wracamy juz do domu chyba że Niemcy stracąpunkty z Austrią jeden mecz nas załatwił:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt co to za teksty? sami się wyslemy z Leo IP: 212.76.37.* 12.06.08, 20:30 Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp to już pozamiatane, duraki z Polsatu się cieszyli 12.06.08, 20:32 z wyniku niewiadomo czemu; ale czy w kraju, w którym od wielu lat nie wygrywa się meczów tylko się je kupuje mogą wyrastać dobrzy piłkarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
raverpl Chorwacja - Niemcy: Zwycięzca awansuje dalej 12.06.08, 20:39 Dzisiejszy mecz z Ausria nie ma juz znaczenia,nawet jesli wygramy z Austria to z tak swietnie dysponowanymi Chorwatami dostaniemy niezle baty.Niestety ale obserwujac inne druzyny niekoniecznie te top jak np Turcja,Rumunia czy Czechy o (Holandii i Szwecji nawet nie wspominam :))polska pilka wypada tak blado jak moja dupa w srodku zimy.I bynajmniej nie jest to wina trenera i kadry szkoleniowej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bastardo Zesrala sie bida i placze :(. 12.06.08, 20:52 Przestancie spekulowac durnie. Co by bylo gdyby... Kibicowanie tez wam nie wychodzi. Komukolwiek kibicujecie - przegrywa. Trzeba grac. Mamy goowniana druzyne i goownianych pilkarzy. Trzeba grac i trawa gryzc albo wracac do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to było oczywiste Polska piłka = nuda i flaki z olejem IP: *.eranet.pl 12.06.08, 22:10 polski futbol znudził mnie już dawno. Nawet nie chce mi sie oglądać tych strzałów w zaklętą bramkę przeciwnika itp. pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
evelinee Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Polski 12.06.08, 20:53 bardzo fajniutki meczyk, pokazali chorwaci na co ich stac, pykali niemców jak chceli hihi. tylko szkoda że Polska jeszcze tak nie umi;) mam nadzieje że się nauczy! --- pl.youtube.com/watch?v=rWyaRzbdA-E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Chorwacja - Niemcy 2:1. Zła wiadomość dla Pol IP: 91.200.238.* 12.06.08, 21:41 Bardzo dobrze !Byłam pewna wygranej Chorwacji:) A my zamiast biadolić i i liczyć na innych jak to jest w zwyczaju polskim,powinniśmy grać żeby wygrać! Jak nie to zwijamy manatki. Dobrze,że jest Roger.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika To nie Chorwaci..... IP: 85.222.86.* 12.06.08, 22:12 ....wysyłaja nas do domu a Niemcy! Podłożyli sie z premedytacją i bez honoru. Ale gucio z tego-wciąż tam jesteśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika ładny ten Roger!!!!!!!!!!!! IP: 85.222.86.* 12.06.08, 22:25 a ja z nim gadałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: ładny ten Roger!!!!!!!!!!!! IP: 91.200.238.* 12.06.08, 22:45 Sami się do domu wysłaliśmy .Pierwsza połowa żenada.Potem lepiej ale .. Sędzia dziwak:| Odpowiedz Link Zgłoś