Dodaj do ulubionych

Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry...

IP: *.dhcp.smrt.tn.charter.com 18.06.08, 20:27
kochane zczubaki!!!
zastanawiam sie dlaczego zaden z was nie napisal o wczorajszym
sukcesie kevina garnetta i boston celtics!!! my tutaj wszyscy polacy
w gatlinburgu, tn ogladamy wszystkie mecze euro jak jeden maz, ale
wieczorkami byl czas na nba. i troszeczke sie zawiodlam ze na zczuba
nie bylo o tym wspomniane ani slowem. ale teraz koniec o koszykowce.
pilka jest okragla i bramki sa dwie i niech wygra lepszy (czyli
szwecja!!!) nie nie nie tak naprawde ma wygrac portugalia
Obserwuj wątek
    • Gość: plaski Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry... IP: *.lama.net.pl 18.06.08, 20:30
      no nieeee... załatwiliście mnie ta żoną na zdjęciu... jak sobie pomyśle ze jak byłem mały to chcialem być piłkarzem to wiem ze wtedy to ja mialem dobre pomysły:D
    • Gość: bartman o kur... Kołtoń komentuje IP: *.devs.futuro.pl 18.06.08, 20:30
      ...no to już mam zepsuty mecz:(
      nie cierpię kurdupla
      • Gość: Ojejku Skazani na Kołtonia... IP: *.chello.pl 18.06.08, 20:39
        ...i Probierza , matoły że strach , niesamowite ale tęsknię (!!!( za Szpakiem -
        Kołtoń to kretyn niemal doskonały ZGROZA!
        • Gość: MT Re: Skazani na Kołtonia... IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.06.08, 20:55
          I wychodzi przyslowiowe szydlo z worka. Gdzie sa ci co Szpaka caly czas
          obrazali, ja sie pytam. Ja osobiscie tego czlowieka uwielbiam. Po co mi
          komentator ktory mi przekazuje co dokladnie widac na boisku-przeciez sam dobrze
          to widze. A Szpakowski swoim komentarzem, pomylkami, przejezyczeniami po prostu
          umila widowsko.

Dla wszystkich fanow Szpakowskiego i KOCu: pl.youtube.com/watch?v=rfxuGZkGBko
          • Gość: bartman Re: Skazani na Kołtonia... IP: *.devs.futuro.pl 18.06.08, 20:58
            ..nie myślałem że kiedyś to powiem... ale też TĘSKNIE za Szpakiem
            • Gość: Agata Re: Skazani na Kołtonia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:05
              To panowie zamiast marudzić i narzekać ZRÓBCIE COŚ! Jedyne co mnie przychodzi w tej chwili do głowy to wysmarowanie listów/maili do Polsatu w odpowiednim tonie ukazującym, delikatnie mówiąc, nieudolność tychże panów.
              Od klikania w komputer nic się nie zmieni, trzeba działać.
              Jak im każdy z was napisze, że komentowali Euro do d... to jest szansza, że następnym razem będzie komentował ktoś inny.
            • Gość: muka! Wpisujcie miasta! IP: *.aster.pl 18.06.08, 21:07
              Kto uważa że mamy do czynienia z absolutnie najgorszym komentatorem w historii
              telewizji polskiej? Cały jego komentatorski warsztat kończy się na
              wywrzaskiwaniu tym swoim falsecikiem nazwiska piłkarza, który akurat zbliża się
              do sytuacji strzeleckiej. Normalnie nie zdzierżę...
              • Gość: Ojejku Komentarz w Polsacie gorszy niz gra polskich lwów IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:16
                oglądam MŚ i ME od 82 espana ! jeżeli chodzi o komentarz te-sprawy to sa
                najgorsze Mistrzostwa, trudno zeby było inaczej - BRAK EKSPERTóW Z prawdziwego
                zdarzenia a tacy są bywaja w TVP, bywali zresztą i w Polsacie - Korea, ale
                teraz po prosty klika 1/2 1/4 półgłówków nieudaczników ludzi którym kiedys
                problemy sprawiała futbolówka teraz język ojczysty . Po prostu w studiu siedzą
                zwyczajni kretyni, może poza Bonkiem. Może trudno sie dziwić TVP że nie
                dogadała sie z Polsatem
                trudno prowadzić dialog z kretynem, -ami
                • Gość: Eduardo Re: Komentarz w Polsacie gorszy niz gra polskich IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:24
                  Roman. STOP. Kolton. STOP.
                  • Gość: le ming Re: Komentarz w Polsacie gorszy niz gra polskich IP: *.aster.pl 18.06.08, 21:50
                    Kolton to porazka, niech mu to ktos wreszcie powie. Ale mimo wszystko Kolton NIE
                    JEST POWODEM, ABY WRACAC DO SZPAKOWSKIEGO. A Boniek jako ekspert naprawde sie
                    sprawdza - czasem mu sie jezyk placze, ale facet wie, o czym mowi.
                    • Gość: Marjot Re: Komentarz w Polsacie gorszy niz gra polskich IP: *.chello.pl 18.06.08, 22:30
                      Najgorsze jest to ze Kołtoń nawet przerywa Probierzowi gdy ten próbuje coś
                      powiedzieć na temat jakiegoś piłkarza, drużyny czy meczu i wtrąca wtedy swoje
                      trzy grosze natychmiastowo zniechęcając pana Michała do dalszego, niestety
                      monologu... po czym następuje znowu potok nazwisk z ust Kołtonia... brak słów...
      • Gość: rrrrrrrrrrrrrrr Koltoniasty Romek is the best IP: *.dyn.optonline.net 18.06.08, 22:18
        probowalem ogladac mecz na Sopcascie , ale nerwy mnie
        poniosly i przelaczylem na ESPN. Zlatan ... Zlatan ...chyba
        koles po brudziu ?!?
    • Gość: Pio wątpliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:48
      Szczerze mówiąc patrząc na Oksanę nie mam ochoty oglądać 23 spoconych osiłków...
      • Gość: Ojejku Probierz juz bełkocze IP: *.chello.pl 18.06.08, 20:52
        niestety tak bedzie do konca
        • Gość: bartman Re: Probierz juz bełkocze IP: *.devs.futuro.pl 18.06.08, 20:56
          probierza ciężko w ogóle zrozumieć...taki monotonny jakiś..
          mógłby się napić albo zapalić:P
      • Gość: Johann Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 20:57
        Juz wam kac przeszedl? Juz potraficie myslec? My , Niemcy zesmy wam
        zlali wasze grube d*pska, teraz nasi przyjaciele od Gazociagu
        Polnocnego obloza tych Szwedkow i swiat znowu bedzie w porzadku.TAK
        BARDZO ZYCZE ROSJANOM ZWYCIESTWA, ZASLUZYLI JUZ NA NIE. A wy mozecie
        sie od nich tez uczyc. Mysle , ze juz blisko tego momentu , ze
        Rosjanie wam , Polakom , zakreca kurki z gazem i ropa.Oby tylko do
        uroczystego otwarcia naszej Rury.
        • Gość: MT Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.06.08, 20:59
          Niech zgadne-mieszkasz w NRD przy granicy z Polska i kradniesz sygnal radiowej
          neostrady?
          • Gość: kadryll Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: 81.21.202.* 18.06.08, 21:01
            Olej johana tocw.. i ściemniacz
            • Gość: MT Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.06.08, 21:04
              Wiem kto zacz ale mam dzisiaj dobry humor i chcialo mi sie costam napisac:)

A-zapomnialem o zakupach w polskim warzywniaku:P
              • Gość: Johann Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:09
                Hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa! Wpieriod riebiata.
          • Gość: Johann Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:02
            Nie trafione.Krakau, wizyta u znajomych aus Polen. Molodcy, molodcy,
            wpieriod.
            • Gość: Lo Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:06
              lol
              kiepska prowokacja
              • Gość: muka! Re:Ijak tam Polacy,Polki i Polaczeta ? IP: *.aster.pl 18.06.08, 21:16
                Bardzo kiepska. Jest w tym Krakowie u znajomych już tak długo w gościnie, ze już
                w styczniu wypisywał głupoty o Małyszu i Radwańskiej. Z IP neostrady rzecz jasna :)
    • Gość: Lo Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry... IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:04
      Najlepszy hymn na ME to mamy my! I najgłośniej był przez kibiców
      śpiewany:)
      Czy to jest znowu kołtoń, ten irytująco emocjonujący się komentator?
      I dlaczego jego pomysłem na wyrażenie swoich emocji jest głośne
      wykrzykiwanie nazwiska piłkarza, który jest akurat przy piłce???
      • Gość: Neolit Obserwacja IP: *.2a.pl 18.06.08, 21:09
        Mnie zastanawia co Hiddink robi, ze ktora druzyne by nie wzial wznosi na dwa
        poziomy wyzej niz grala przed nim. Cos niesamowitego - Rosjanie grajacy z
        polotem, szybko, wymieniajacy duzo podan. Technika na poziomie nieosiagalnym dla
        naszych - wytlumaczcie mi prosze skad to sie bierze?
        • Gość: Johann Re: Obserwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:14
          Juz ci tlumacze.Po prostu Rosjanie to madry i zdolny narod , czego
          nie mozna absolutnie powiedziec o nadwislakach.
          • Gość: Neolit Re: Obserwacja IP: *.2a.pl 18.06.08, 21:17
            Pomijam zenujacy poziom Twojego komentarza. Nastepnym razem postaraj sie chociaz
            o jakis cien analizy a nie slabo zawoalowane inwektywy.
            • Gość: Johann Re: Obserwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:28
              A chcialem ci z calego serca pomoc i wytlumaczyc ci - DLACZEGO.Tu
              nie ma co owijac w bawelne, napisalem ci obiektywna prawde krotko i
              zwiezle.Nie chcesz jej przyjac do wiadomosci , jak to Polak wlasnie.
              • Gość: Neolit Re: Obserwacja IP: *.2a.pl 18.06.08, 21:38
                Nie wiedzialem ze moze byc subietkywna prawda..ale czlowiek cale zycie sie uczy
                jak widac... Dzieki Ci za oswiecenie mnie ciemnogrodzianina znad Wisly.
                Otworzyles mi oczy, mnie slepemu. Hmm nie myslales moze zeby zostac Chrystusem?
                Jesli masz cos madrego i sensownego na uzasadnienie obecnej gry Rosji co byloby
                odpowiedzia na zadane przeze mnie wyzej pytanie to caly czas czekam bo jak na
                razie probujesz chyba kogos obrazic.
            • Gość: luka Re: Obserwacja IP: *.icpnet.pl 18.06.08, 21:38
              no co ty, nie wymagaj od niego zbyt wiele, on tylko tyle potrafi i karmi się płytką dyskusją z ludzmi po drugiej stronie ekranu. Taki mały forumkowy sadomacho, olej gościa bo i tak nic nie wnosi do dyskusji.
              • Gość: Johann Re: Obserwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:52
                Rosjanie sa przodujaca czescia Slowian , Polacy nie siegaja im do
                piet, tak samo zreszta jak nam , Niemcom .Stad tyle zawisci i zolci
                w waszych wypowiedziach.Trzymali was Rosjanie dlugie latka w
                niewolnictwie, de facto to byli tez Niemcy( Kasia Wielka )i ca;la
                dalsza dynastia Romanowych.Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa .2-0
                • Gość: Neolit Re: Obserwacja IP: *.2a.pl 18.06.08, 21:57
                  Czy rozumiesz co znaczy argumentacja? Nie chodzi mi o jakies rasistowskie bzdury
                  tylko o sportowe powody dlaczego gra Rosjan nie dosc ze jest niezwykle skuteczna
                  to jeszcze do tego efektowna. Czapki z glow za kontre zakonczona bramka Arszawina!
                  • Gość: Johann Re: Obserwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:08
                    Uwazasz , ze przytoczone przezemnie FAKTY HISTORYCZNE to
                    rasistowskie bzdury? Ty po prostu nie rozumiesz co sie do ciebie
                    pisze.Z
                    przykroscia musze stwierdzic , ze jestes troche ograniczony .
                    • Gość: Neolit Re: Obserwacja IP: *.2a.pl 18.06.08, 22:25
                      Zalozmy ze te Twoje "fakty historyczne" sa prawda. Nadal w zadnym stopniu nie
                      odpowiadaja na moje pytanie o SPORTOWE powody tak znakomitej gry Rosjan. Co sie
                      do mnie pisze rozumiem doskonale. Ty natomiast od pierwszego mojego postu nie
                      mozesz pojac o co pytam.
                  • Gość: Marta Re: Obserwacja IP: *.tbcn.telia.com 18.06.08, 22:36

Ale po co Wy rozmawiecie z takim trollem-prowokatorem? Olac go i
                    tyle.
                    • Gość: Neolit Re: Obserwacja IP: *.2a.pl 18.06.08, 22:40
                      Bylem chyba w wyjatkowo dobrym humorze i stad moja dyskusja z nim :)
                      • Gość: Marta Re: Obserwacja IP: *.tbcn.telia.com 18.06.08, 22:47

No to nastepnym razem pamietaj, ze troll jest tu po to zeby Ci humor
                        zepsuc :) Pozdrawiam ze Szwecji (ale umoczyli...)
                    • Gość: Johann Re: Obserwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:43
                      Nie prowokuj, nie prowokuj, lubisz lac na mezczyzn?Zboczony babsztyl.
                • mieta.pieprzowa Re: Obserwacja 18.06.08, 23:05
                  Gość portalu: Johann napisał(a):

> Rosjanie sa przodujaca czescia Slowian , Polacy nie siegaja im do
                  > piet, tak samo zreszta jak nam , Niemcom .Stad tyle zawisci i
                  zolci
                  > w waszych wypowiedziach.Trzymali was Rosjanie dlugie latka w
                  > niewolnictwie, de facto to byli tez Niemcy( Kasia Wielka )i ca;la
                  > dalsza dynastia Romanowych.Hurrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa .2-0

Ty, koleś, weź powiedz co przypalasz! Musi to byc stuff prima sort.
                  Też tak chcę! ;D

• Gość: xcvb Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry... IP: *.acn.waw.pl 18.06.08, 21:10
      komentatorzy dzisiaj zenujacy. probierz cos smeci bez sensu a ten drugi
      wykrzykuje nazwiska i emocjonuje sie kazdym udanym przyjeciem pilki przez rosjan.
    • Gość: bartman Anty-Kołtoń IP: *.devs.futuro.pl 18.06.08, 21:12
      "..mógł Kuba Błaszczykowski grać w tych mistrzostwach czy nie?"

Mógl Romek Kołtoń zostać w domu i nie wkur... milionów Polaków, czy nie?
    • Gość: asa Ale ci Ruscy grają! IP: *.brnt.cable.ntl.com 18.06.08, 21:13
      Aż żal bierze, że my tak nie możemy...
      Cóż, pozostaje kibicować braciom słowianom.
      • Gość: Johann Re: Ale ci Ruscy grają! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:18
        Kibicuj, kibicuj ,tylko Rosjanie ( a nie Ruski,ty gnoju ) maja was
        nadwislakow gleboko w rzopie.
        • Gość: asa Re: Ale ci Ruscy grają! IP: *.brnt.cable.ntl.com 18.06.08, 21:44
          Wydaje mi się, że oni mówią o sobie Russkije, a nie Rossijanie. A jak używasz
          wulganych wyrazów, to chociaż naucz się ich transkrypcji.
          • Gość: Johann Re: Ale ci Ruscy grają! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:15
            Piszesz po polsku, to sie pisze Rosjanie, ty cmoku po polskiej
            podstawowce. Jezeli moje okreslenie dla twojej osoby- gnoj,uwazasz
            za wulgarne, zapytaj doroslych , co to sa wulgarne slowa.
      • Gość: asd kacapstwo to nie są moi bracia! IP: *.komster.pl 18.06.08, 22:39
        i nie obrażaj nas takimi epitetami
    • Gość: gk Mistrz błyskotliwego kojarzenia faktów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:14
      Roman "Muszę Powiedzieć" Kołtoń właśnie doszedł do wniosku, że skoro
      gra Arszawin, to nasz Kuba też mógł zagrac na Euro...

Elementarnie, drogi Romanie...
      • Gość: WG Re: Mistrz błyskotliwego kojarzenia faktów... IP: *.ghnet.pl 18.06.08, 22:09
        też zwróciłem uwagę na żelazną logikę tego wywodu:-D
    • Gość: kasiek Słuchając Kołtonia można odnieść wrażenie IP: *.infocoig.pl 18.06.08, 21:18
      że w reprezentacji Szwecji grają piłkarze o nazwisku Zlatan i
      Ibrahimovic...
      • Gość: MT Re: Słuchając Kołtonia można odnieść wrażenie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.06.08, 21:22
        Jak on wykrzyczal to "poprzeczka":D
    • Gość: Kaspar Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry... IP: *.acn.waw.pl 18.06.08, 21:18
      "Choć trzeba przyznać, że jest możliwe, że po prostu tłumaczy co się dzieje
      Probierzowi."
      W USA dzwoniłbym już do adwokata, żeby złożyć pozew przeciw wam o próbę
      zadławienia mnie sokiem pomarańczowym po przeczytaniu tego zdania.
      • Gość: jasiu Kołton daj nam żyć IP: *.cable.ubr07.wals.blueyonder.co.uk 18.06.08, 21:24
        To katastrofa. Kołton kibicuje kumplom Zlatanowi i Hence. Moze
        zaprosi ich do studia na nastepne mistrzostwa zamiast Kowalczyka.
        Ciekawe jak Roman reaguje gdy dochodzi do orgazmu. Musi to byc
        pocieszne.
      • Gość: panihalinka Re: Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:24
        tak, to było zacne :) :)
    • Gość: gk Trochę to jak Austria-Polska wygląda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:23
      i dobrze im tak, Szwedom. Za ten przekręt z Łotwą sprzed paru lat...
    • Gość: dereck30 Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:27
      Kołtoń zaskakująco dobrym komentatorem.
      A ekipa Zczuba coraz słabsza, coraz zmętniejsze teksty... :( chyba skład się
      im zmienił bo na MS 2006 byli całkiem nieźli.
      • Gość: Johann Re: Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:33
        Wasza zgraja juz odpadla ,to pewnie popijaja , jak to na stypie.A
        CO , MAJA SIE CIESZYC , ZE TAKIE G* WNO LATA JAKO REPRA PO BOISKU?
    • Gość: tassmo Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:28

Ponownie Svensson. Akinfiejew. Stoor. Akinfiejew! Może być bramka! Gwizdnął!
      Nie, nie gwizdnął!

No nie , umarłem....w sumie może to jest sposób, przynajmniej głupot nie gada....
    • Gość: hov Nowoczesny komentarz IP: *.ds1-suoe.adsl.cybercity.dk 18.06.08, 21:30
      Chlopaki "z czuba" sa zacofane. Nowoczesny komentarz w telewizji polega na szybkim podawaniu nazwisk zawodnikow. Widzimy w tv, ze Szwed podaje do innego Szweda i tego nie trzeba nam opowiadac. Ale nie rozpoznajemy szwedzkich zawodnikow i zadaniem komentatora jest uzupelnienie tej brakujacej informacji.
    • Gość: gk Z mądrości chińskich Kołtonia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:32
      "Piłka nożna to kwestia 90 minut i czasami tego, co doliczy sędzia.
      Taka jest prawda o piłce"
      • Gość: gk Re: Z mądrości chińskich... cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:00
        Probierz: "wynik 2:0 jest lepszy niż 1:0, tzn. gorszy, tzn.
        psychologicznie gorszy..."
    • Gość: Sim Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry... IP: *.ronxx5.adsl-dhcp.tele.dk 18.06.08, 21:33
      Jeny, odkąd odkryłem relacje "zczuba" oglądanie mojego ukochanego futbolu
      zmieniło się w klikanie na "odśnież" czasami przerywane zerkaniem na
      telewizor. nienawidzę Was!

Btw. Gwizdek oznajmiający przerwę!- Kołtoń mistrz
      • Gość: Ojejku Tym co czyni komentarz w polsacie tak nieznośnym IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:40
        jest po prostu NUDA NUDA NUDA
        • Gość: Ojejku Szpaku najwiekszym i jedynym wygranym EURO ? IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:41
          niesamowite ale ...
        • Gość: bartman Re: Tym co czyni komentarz w polsacie tak nieznoś IP: *.devs.futuro.pl 18.06.08, 21:44
          ...a wiecie, że mogło być gorzej?
          Hajto obok Kołtonia i w miejsce Probierza heh..
          choć narazie wygląda na to że chłopcy Engela poszli się bawić
    • Gość: greg Wszystko, co mówi Kołtoń należy podzielić przez 13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:41
      Poza tym jest zupełnie normalny ;)
    • Gość: fanclub Johann IP: *.icpnet.pl 18.06.08, 21:41
      Jak czytam te jego komentarze i to jestem za aborcją i eutanazją!!!

Pokażmy ilu nas jest!!
      • Gość: Johann Re: Johann, to o mnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 22:02
        Fakt,czytac umiesz ale jak tam u ciebie z rozumieniem przeczytanego?
        Mam nadzieje , ze sie nie zatrzymales na poziomie przepisanym dla
        Polakow przez nasze wladze administracyjne dla was na terenie bylej
        GG. Liczyc do 100 i czytac z modlitewniac , albo?
    • mrmucha Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry... 18.06.08, 21:42
      jak chodzi o zależności wikińsko - słowiańskie, to warto zaznaczyć, że
      średniowieczna (wczesnośredniowieczna, mniej więcej wtedy gdy powstawały
      organizmy państwowe na Rusi) ceramika skandynawska jest wzorowana na ceramice
      słowiańskiej
    • funia81 Zalosny komentarz 18.06.08, 21:47
      Zgadzam sie. Kolton jest w ogole slabiutki, a Kolton pozbawiony Borka robi sie
      po prostu zalosny. Wlasnie powiedzial cos w tym stylu:
      "Mecz trwa 90 minut plus doliczony czas gry, a czasem nawet 90 minut plus to,
      co doliczy sedzia".
      Moj maz ze smiechu spadl z kanapy.
    • kozi.a Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry.. 18.06.08, 21:47
      ale listkiewicz palnął przed chwilą w tvn 24- do kraju wrócili tylko
      Artur Boruc i MARCIN Źewłakow, nie dziwmy się że graliśmy źle w
      obronie skoro napastnik był stoperem
    • Gość: cleo Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry.. IP: *.35.206-77.rev.gaoland.net 18.06.08, 21:49
      korespondent pisze o szwajcarskiej telewizji a ja dorzucę trzy grosze o
      francuskich...jak zawsze wtrącali kąsliwe i śmieszne tylko dla nich uwagi, tak
      dzisiaj jakoś spokornieli..wie ktoś dlaczego? ;-)
    • criss82 Rosja czarnym koniem Euro?! 18.06.08, 21:55

Co jak co ale prezentują całkiem niezły poziom, ciekawe jak wypadną na tle Holandii.
      • Gość: Ojejku Probierz psychonalizy jakiejs próbuje IP: *.chello.pl 18.06.08, 21:59
        2;0 gorsze niż 1:0, oczywiście dla tych co prowadzą ... coś tam mamrocze
        BOŻE CZEMUŚ MNIE OPUŚCIŁ.... łAJ ???
    • Gość: biohazard Czekając na ćwierćfinały. Grupa D kończy rozgry.. IP: *.aster.pl 18.06.08, 21:58
      Z jakiegoś powodu wydaje mi się, że dzisiaj Rosjanie grają z holenderską
      lekkością, skutecznością i polotem. Wielce przyjemnie mi się to ogląda.
      Kolejna złota myśl: 2:0 jest gorszym wynikiem od 1:0. Oczywiście z
      psychologicznego punktu widzenia, bo drużyna nie wie czy się ma bronić, czy
      atakować.
      Spoko, gorzej jest mieć 200 000 zł niż 100 000 zł, bo człowiek nie wie na co je
      wydać. A za stówkę to akurat bryka, plazma, diwidi i wczasy w Egipcie.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka