Dodaj do ulubionych

Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba...

• Gość: marcin jak ogladac, sluchac i czytac IP: *.81-81-70.mc.videotron.ca 22.06.08, 21:19
      Oraz mam z jakies chinskie stacji w necie, dzwiek z polskiego radia
      pr1 i na dodatek czytam wasza relacje, wychodzi to calkiem
      sympatycznie wy jestescie "opoznieni" o jakies 2 w porywach 3 minuty
      a radio o jakies 30-40 sekund w ten sposob moge sobie porownac
      komenatrza do tewgo co juz widzialem.
      pozdro z Montralu
      • Gość: marcin Re: jak ogladac, sluchac i czytac IP: *.81-81-70.mc.videotron.ca 22.06.08, 21:23
        radio "dogonilo" tv teraz czekam kiedy "wyprzedzi" w kazdym razie
        ubaw mam niezly
        • criss82 Re: jak ogladac, sluchac i czytac 22.06.08, 21:25
          spróbuj tutaj www.euro2008.atm.com.pl/player.jsp
      • Gość: ds Re: jak ogladac, sluchac i czytac IP: *.brnt.cable.ntl.com 22.06.08, 21:53
        Na spocascie jest polsat. Choć jak ich czasem slucham, to moze lepiej chinoli
        słuchać ;)
    • criss82 Nieważne kto dziś wygra 22.06.08, 21:28
      i tak mistrzem będzie Rosja
      • Gość: brat Anzelm Re: Nieważne kto dziś wygra IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 21:34
        za taki futbol jak pokazali wczoraj oraz w meczu ze Szwecją, to nie miałbym nic
        przeciwko. no, chyba że na drodze staną im grający do ostatniej sekundy Turcy.. ;]
        • criss82 Re: Nieważne kto dziś wygra 22.06.08, 21:38
          też bym tak chciał żeby Turcy spotkali się w finale z Rosjanami ale są strasznie osłabieni przed meczem z Niemcami... w piłce wszystko jest możliwe więc zobaczymy
          • Gość: brat Anzelm Re: Nieważne kto dziś wygra IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 21:43
            otóż to! cały czas jednak wierzę, że na taki mecz jak ze szkopami Turcy znajdą w
            sobie ukryte pokłady sił i zmiotą piłkarskich oszustów z boiska. i to tak, że aż
            kebeby w Berlinie zapłoną ze szczęścia! xD
            • criss82 Re: Nieważne kto dziś wygra 22.06.08, 21:48
              ja bym się nie martwił jeśli chodzi o płomienie... bo jeśli Turcy przegrają to z pewnością zapłoną przedmieścia i śródmieścia niemieckich miast :]
              • Gość: brat Anzelm Fire Walk With Me! IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 21:51
                i niech płoną na zdrowie - ogień oczyszcza! xD
    • Gość: brat Anzelm Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 21:30
      słyszeliście co Boniek powiedział o tych powtórkach na stadionowych telebimach?
      przecież to wał jest zwykły, że tam powtórek z kontrowersyjnych sytuacji nie
      pokazują!!
    • Gość: biohazard Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.aster.pl 22.06.08, 21:35
      Oglądam pierwszą połowę mając w pamięci wczorajszy mecz i mam wrażenie, że przed
      chwilą piłkarze zafundowali mi drugie najnudniejsze 45 minut na tych
      mistrzostwach (pierwsze najnudniejsze spotkanie, to oczywiście mecz
      Chorwacja-Turcja). Do tego sędzia ewidentnie niedomaga kondycyjnie, nie zdąża
      dobiegać do wątpliwych sytuacji i nie gwiżdże ewidentnych fauli. Bo nie sądzę,
      żeby miał wadę wzroku albo drukował pod którąkolwiek z drużyn. Druga połowa
      będzie jeszcze gorszym łajnem, chyba że któraś ekipa strzeli bramkę.
      W zasadzie niby niczego innego nie oczekiwałem po spotkaniu z Włochami ale czuję
      się jakoś tak oszukany. Zwłaszcza, mając w pamięci wczorajszy mecz.
    • Gość: d Toni jest jak Brozek IP: *.ghnet.pl 22.06.08, 21:55
      100 strzalow i dopiero przy 101 gol
    • Gość: Cardin Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba... IP: *.tvteletronik.pl 22.06.08, 22:04
      "są bezpieczni i kontrują kontrę" bodajże Borek zaraz po oblężeniu bramki
      hiszpańskiej <lol2>
      • kisiel_bb Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:07
        ja natomiast słyszałem: "...konstruują kontrę"
    • Gość: Bushi Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.chello.pl 22.06.08, 22:08
      Co za nudy!!! Już bym chyba wolał oglądać mecz krykieta Pakistan - Indie.
      Przynajmniej Hiszpanie coś próbują robić. Włosi - jak zwykle, czekają na fuks w
      postaci drewniakowatego Toniego, który zdobędzie bramkę strzelając żebrem, albo
      śledzioną. Włoski Rasiak po prostu, nie rozumiem czym się zachwycają "fachowcy",
      w przypadku tego napastnika. No, ale to specyficzny typ zainteresowań - "piłka
      włoska", coś jak hodowla gupików, albo trainspotting.
      Sorry, że przynudzam, ale to oddaje emocje związane z obserwacją gry włoskiej
      drużyny.
      • Gość: brat Anzelm Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 22:10
        spoko, dopóki czas im się nie zacznie kończyć można przynudzać, przeca oni
        dokładnie to robią - typowe makarońskie catenaccio, aż się flaki przewracają.. ;]
    • Gość: Yrr Nudy jak na GP Francji IP: *.leon.com.pl 22.06.08, 22:10
      Nazwisko jednego z Hiszpanów kojarzy mi się z "Kafe Biba" i tak często je
      słyszałem, że nie mogłem się oprzeć. Oglądam Kingsajz, czytam zCzuba a jak będą
      gole to w internecie sobie zobaczę.

Współczuję wszystkim, którzy muszą przysypiać i o tym pisać ;)
    • criss82 Czekam na... 22.06.08, 22:10
      ...babola w wykonaniu któregoś z bramkarzy, w końcu te mistrzostwa obfituja w zachowania al'a Przyrowski :]
    • Gość: a363 Oficjalna strona FIFA - patrz prawa strona! IP: *.ozd.airbites.pl 22.06.08, 22:13
      Kto jest najlepszym bramkarzem Euro 2008? Co do meczu Włochy - Hiszpania to
      stawiam na Hiszpanów... :) tylko głupio to się ogląda w Polsacie bo Boniek
      beznadziejnie komentuje...
      • Gość: Johann Re: Oficjalna strona FIFA - patrz prawa strona! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:16
        Juz sie ten nasz sedzia postara , bysmy grali final z Wlochami.SWOI
        MIEDZY SWOIMI.
      • charlatans Re: Oficjalna strona FIFA - patrz prawa strona! 22.06.08, 22:54
        Buffon bez zadnej watpliwosci
    • Gość: Bushi Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.chello.pl 22.06.08, 22:17
      Finał marzeń - Grecja:Włochy, bramka w 97 minucie, piłka wtacza się powoli za
      linię bramki, po tym jak Toni wpycha ją kroczem, przewracając się ponieważ
      chciał zasymulować faul.
    • Gość: gośc Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:18
      Motyw iście wojenny: "Camoranesi znalazł lewą nogę Casillasa" :P
      • thedarkone Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:21
        hehe ano lubie "Team BB" fajnie, szczerze i wesolo komentuja =)
    • kisiel_bb Na Kollera? 22.06.08, 22:20
      Od jakiegoś(dość długiego i nudnego) czasu Włosi grają taktyką Czechów tj. "Na
      Kollera", a robi za niego Luca Toni
    • Gość: Bushi Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.chello.pl 22.06.08, 22:24
      Buffon już myśli o kolejnej wizycie w salonie fryzjerskim w rodzinnym
      Cippollinno. I niech myśli jak najintensywniej.

Idę poobserwować ruch saturna na nieboskłonie, przynajmniej coś się dzieje.
    • Gość: dario Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.08, 22:25
      dam se leb uciac ze to wlochy wygraja.oni zawsze nie graja a wygrywaja.jak ja
      ich nie lubie
      • Gość: brat Anzelm Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 22:29
        nie martw się, nie jesteś w tym uczuciu odosobniony ;] bardziej świat nie lubi
        chyba tylko niemców.. ;]
        • charlatans Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:33
          oj nie, zapomniales o Zydach :-))
          • Gość: brat Anzelm Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 22:35
            ok, niech będzie - są ex aequo.. ;]
        • Gość: poldi Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.westend.de 22.06.08, 22:34
          mow za siebie przypale
        • daniel.kaczynski Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:37
          To ciekawe. Kilka lat temu zrobiono badania, kogo Polacy lubią, a do kogo podchodzą wrogo i okazało się, że Włosi cieszą się powszechną sympatią.
          • Gość: brat Anzelm Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 22:38
            nie mówimy o Włochach-Włochach czy nawet Włochach-Włoszkach ale o
            Włochach-piłkarzach - to zasadnicza różnica.. ;]]
            • daniel.kaczynski Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:43
              No to chyba że. Choć ja i tak lubię włoską piłkę...i czeską...i rosyjską (choć ci drudzy dali ciała).
          • charlatans Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:40
            Wlosi ciesza sie ogolna sympatia nie tylko wsrod Polakow ale rowniez
            ogolnie w swiecie.
            • kisiel_bb Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:42
              Włosi tak, ale włoska piłka raczej nie.
    • daniel.kaczynski 22 czerwca 22.06.08, 22:33
      Na co liczymy marząc o bramce? Zestawienie spotkań Hiszpanii z 22 czerwca wskazują, że i tak mecz skończy się remisem i karnymi.
    • Gość: Bushi Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.chello.pl 22.06.08, 22:33
      Cześć! Mam 12 lat, kręci mnie rozwiązywanie zadań z treścią z matmy, oraz piłka
      włoska. Z szybszych rzeczy lubię curling i Pendereckiego. Poznam dziewczynę w
      celu wspólnego opracowywania streszczeń lektur nadobowiązkowych.
      • Gość: brat Anzelm Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 22:36
        1o/1o! xDDD
      • kisiel_bb Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:39
        Super! Niesamowite! Rozśmieszyłeś mnie po prostu xD
    • Gość: oo włoska kupa i hiszpańskie cioty - beznadzieja IP: *.chello.pl 22.06.08, 22:37
      tragiczny mecz dwóch kup
    • Gość: biohazard Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.aster.pl 22.06.08, 22:38
      Kurde, jaki ten mecz jest smutny i nudny. I pewnie się Włosi przeczołgają do
      finału. I finał też będzie smutny i nudny. Niby wiem, że wraz z zakończeniem
      fazy grupowej kończą się fajne spotkania, bo wszyscy się boją odpaść (chociaż w
      tym roku aż 2 ćwierćfinały były ładne) ale jakoś nie mogę się do tego
      przyzwyczaić. Idę do ubikacji a potem się ogolę - może coś w tym czasie strzelą,
      bo to podobno działa.
    • Gość: dege "szczał w środek bramki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:41
      "szczał w środek bramki"
      wow!!!
      tak przy kilkudziesięciu tysiącach ludzi na trybunach i milionach
      przed telewizorami?
      popis komentatorski prima sort :)
    • daniel.kaczynski Ćwierćfinał, jak półfinał dwa lata temu 22.06.08, 22:47
      Ten mecz coraz bardziej przypomina mi mecz Włochy - Niemcy na mistrzostwach świata: niby coś się dzieje, a jednak warcaby w pełni, kilka dobrych okazji sporo szczęści z obydwu stron i dopiero w dogrywce, gdy zmęczenie zaczyna być podmiotem i przemiotem, robi się ciekawiej.
    • Gość: Ziuta Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.neter.pl 22.06.08, 22:50
      Kurka, burza u mnie (taka atmosferyczna :P) - zaraz mi padnie net, bo mam
      radiowo... Zostanę sama na dwóch z panami B. <strach>
      • criss82 Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 22:53
        no to mieszkasz koło Poznania bo u mnie też cos się błyska/ło
        • Gość: Ziuta Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.neter.pl 22.06.08, 22:57
          Podobnież nawet w jego granicach :) Błyska, błyska, pomrukuje i się czai ale
          wygląda jakby burza się litowała i dała obejrzeć ten nieszczęsny mecz z bracią
          internetową :)
          • criss82 Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 23:00
            u mnie była troszkę wcześniej ale tylko pomruczała porobiła zdjęcia i poszła dalej
        • Gość: eve Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:58
          To z której strony Warty mamy burzę?
          • criss82 Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 23:01
            Gość portalu: eve napisał(a):

> To z której strony Warty mamy burzę?

To zależy z której strony spojrzysz, tak czy siak szła od Grodziska
            • Gość: eve Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 23:04
              dzięki za informację. Już ją słyszę...
              • kisiel_bb Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 23:09
                Prawdopodobnie do mnie się coś zbliża, chociaż wątpie, a mieszkam w Kaliszu
                • Gość: Johann Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 23:13
                  In Krakau ist wettermaessig alles in Ordnung.Zejde na dol do baru ,
                  lyknac na dobranoc kieliszek Konjaku.Pa.
    • criss82 Fabregas uderzył 10 min. po gwizdku 22.06.08, 22:50
      Boniek to ma opóźnienie w transmisji!!
      • daniel.kaczynski Re: Fabregas uderzył 10 min. po gwizdku 22.06.08, 22:54
        Oj czepiasz się. Czy jak poeta zastosuję metaforę, to też podważasz jego profesonalizm?
        • criss82 Re: Fabregas uderzył 10 min. po gwizdku 22.06.08, 22:58
          a to przepraszam, nie wiedziałem że Zbyszek jest poetą ;)
          • Gość: brat Anzelm Re: Fabregas uderzył 10 min. po gwizdku IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 23:03
            można śmiało postawić tezę, że w studio mamy całe stowarzyszenie obumierających
            poetów.. ;]
            • criss82 Re: Fabregas uderzył 10 min. po gwizdku 22.06.08, 23:16
              A tą metaforę z odległością ze środka do bramki słyszeliście...500m, 5km i 120 myśli...dobre zielsko palą :D
    • Gość: Bushi Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba.. IP: *.chello.pl 22.06.08, 22:51
      Na kuchnia.tv są dopiero emocje! Szefowi kuchni Francaisowi Rudolfowi, pomaga
      przy naleśnikach mistrz wypieków. MASAKRA! Musicie to zobaczyć! Jak on sypie te
      mąkę, grzebie w czymś palcem, mówi z dziwnym akcentem!
    • Gość: AGA D Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czuba... IP: 212.244.73.* 22.06.08, 23:02
      A ja jestem za Wlochami i juz!!! Od poczatku Euro!!! ;p
      • charlatans Re: Finał ćwierćfinałów. Hiszpania - Włochy Z czu 22.06.08, 23:06
        ok, ale niestety nie graja dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka