Gość: li IP: *.krosno.tkdami.net / 172.30.1.* 23.09.03, 18:26 WISŁA I TAK JEST NAJLEPSZA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grabkarz Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: 80.51.254.* 23.09.03, 18:31 Ale to nie tak do końća, bo Wisła jeszcze nie zniknęła na dobre na pewno to sie nie stało teraz!Chciałbym żeby ktoś to pamiętał ale na pewno wielka Wisła powróci na wiosnę!Teraz będzie się męczyła niemiłosiernie i przeżywać kolejne tego typu porażki ale się odbuduje...PO prostu zbyt dobrze grali nie tak dawnno temu :) Hu to są marzenia ale one też się muszą spełniać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitus Niech wszyscy ida sladem Wisly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 20:36 jestem z wisla od zawsze i zycze Groclinowi zeby w finale gral z Wisla. czy to nie byloby piekne (Albo przynajmniej Wisla i Groclin w polfinale tak jak Porto i Boavista) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worlock Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 18:33 TYLKO WISLA TS!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keyel Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: 217.97.220.* 23.09.03, 18:52 Panie Stec ja wiem , że miło mieć marzenia , ale może bez przesady ! Nawet do, jak to Pan określił umarłego króla czyli Wisły to Groclinowi jeszcze daleko!, że nie wspomnę o Hercie Berlin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 23.09.03, 20:22 Obudź się. Groclin już w zeszłym sezonie konkurował z Wisłą i w bezpośrednim pojedynku ją pokonał. W tym sezonie jest mocniejszy, a Wisła dużo słabsza. Wnioski nasuwają się same. A co do Herthy, to czas pokaże, ja śmiem twierdzić, że Groclin ją wyeliminuje, mimo braku jakiegokolwiek doświadczenia w grach pucharowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 10:50 i zaczyna sie: a ktory lepszy , a ktory do luftu.Ludzie - kobice opamietajcie sie, przeciez to graja nasze polskie kluby , ktore dla naszej ardosci powinny byc dopingowane do wspanaialej gry.To ze Wisle w tej chwili sie nie wiedzie to- redaktorku- nie powod kreslac to mianem trupa.Niestety dziennikarze maja to do siebie , zwe potrafia wyniesc do niebios a i tak zgnoic , ze sie swiat szary wokol robi .Nie zapominajcie, ze dziennikarz to tez kibic swojej druzyny, udaje wielki obiektywizm a z tekstu bije niechec do danego klubu, ksztaltuje opinie publiczna w bardziej lub mniej znaczacy sposob.To czytaja kibice i od ich kultury, spojrzenia na swiati otoczenie zalezy w jaki sposob to przyjmuja.Okazuje sie ze jeden ze zrozumieniem a drugi idzie z plyta chodnikowa,nozem,lancuchem i nienawiscia na twarzy.Na razie osoby typu Stec Groclin umieszcza na drapaczu /wg mnie przesadza/ skad latwo spadac vide Wisla.Nie mniej jest to druzyna dobra, a przede wszystkim z polotem i w tej chwili najladniej grajaca.I - jako kibic Wisly - bede trzymal chlopaki za Was i bede sie denerwowal gdyby Wam nie szlo, bo to w tych rozgrywkach takze jest MOJ KLUB!!! I tak winni myslec w szyscy kibice od pipidowki do Warszawy.Pozdrawiam wszystkich i prosze skonczcie z tymi cholernymi swarami typu a kto jest lepszy a kto jest tym czy tamtym.Bo jak sie takie4 teksty czyta to poteguja sie nudnosci i odruch zwrotny.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 25.09.03, 11:52 każdy widzi w tekście to co chce. ja nie zauważam w tym artykule steca jakiejś szczególnej niechęci do wisły. no chyba, że nazywanie kogoś niedawnym absolutnym władcą polskiej piłki to straszna ujma. ja wiśle dobrze życzę, tak jak i wszystkim polskim klubom, mimo wszystko obiektywnie patrząc groclin w chwili obecnej biję krakowian o klasę. i żeby była jasność, ja jestem z wawy i sympatyzuję z legią, a tutaj za groclinem raczej się nie przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzii Steciowi już dziękujemy. WISŁA KRAKÓW PANY! 23.09.03, 19:03 "Wisła Kraków, czyli władca absolutny polskiego futbolu, po długim konaniu wyzionęła ducha w piątek w Warszawie." Krótko i niecenzuralnie - pierdol się, Steć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer buuuahahah IP: *.elartnet.pl 23.09.03, 21:33 buuuahahaha:-)) no raczej nie powiesz, ze zlapala drugi oddech :- ))coo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-mać Ty to możesz mu podziękować... IP: *.dsl.mindspring.com 24.09.03, 03:08 ... za obfitego i gorącego loda! mazzii napisała: > "Wisła Kraków, czyli władca absolutny polskiego futbolu, po > długim konaniu wyzionęła ducha w piątek w Warszawie." > Krótko i niecenzuralnie - pierdol się, Steć Pewnie byś chciała, żeby z tobą; Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Mazzii wrocil NIESTETY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 14:16 wracaj tam gdzie byles schowany od piatku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS__SS_SA Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.2.1411J-CUD12K-03.ish.de 23.09.03, 19:39 Co wy tylko z zadrością ? Ciężko Wam zrozumieć, że Groclin jest silniejszy od Wisły ??? Jestem dozgonnym kibicem Ruchu Chorzów i przyjacielem Wisły Kraków od 20 lat, ale... Groclin jak się nie przestraszy Herthy - będzie korzystny wynik. Niedzielan choć nie chorzowski ale byą zabski !!! Ruch für immer und ewig !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic tylko Groclin! ! ! IP: *.siec.pl 23.09.03, 20:05 Mieszkam w poznaniu, i co oczywiste kibicuję leszkowi, ale w europeiskich pucharach (a po fatalnym starcie lecha także w lidze) życzę groclinowi jak najlepiej. Podobnie zresztą jak kibicowałem w zeszłorocznej edycji pucharu uefa krakowskiej (tfu) wiśle. Ale z groclinem sprawa wygląda zupełnie inaczej. W Grodzisku nie ma co prawda atmosfery do wielkiej piłki bo po prostu być nie może (w poznaniu na mecze przychodzi więcej osób niż mieszka w grodzisku) ale jest za to poważny sponsor- Zbigniew Drzymała. Niechciany niegdyś w lechu, zbudował naprawdę silny jak na polskie warunki klub, a co najważniejsze nie spoczął na laurach (jak krakowska wisła). Mam więc nadzieję, że dalsze inwestycje pozwolą w przyszłości zpukać do drzwi ligi mistrzów (dlatego też życzę im sukcesu w lidze, bo w tej chwili są jedyną polską ekipą która ma szansę cokolwiek w tych rozgrywkach osiągnąć). Ewentualne występy na najwyższym szczeblu mogli by grodziszczanie rozgrywać ze względu na bliskość na obiekcie w poznaniu (jeżeli ich obiekt nie otrzyma stosownych uprawnień). Poza tym nawet jeżeli grodziszczanie będą występować w pucharach na własnym stadionie (tak jak teraz z Herthą) z przyjemnością przejadę się zobaczyć ich (i berlińczyków)na żywo. I zapewne nie będę jedynym poznaniakiem na stadionie dyskobolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Teraz panie Stec to pan już przesadził!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 20:22 "Wisła Kraków, czyli władca absolutny polskiego futbolu, po długim konaniu wyzionęła ducha w piątek w Warszawie. Teraz na tron wstąpić może tylko Groclin." Panie Stec - po czym ma pan takie odjazdy ???????????????? Tego się nawet nie da skomentować! Piękne pan wystawił świadectwo swej inteligencji (a raczej jej braku). A myślałem, że Wyborcza ma jednak jakiś poziom.... Okazuje się niestety, że jest on duuuużo poniżej bruku! Miałem już nic nie pisać ale jednak małe P.S. Szacunek dla jednoczesnego zdobywcy Mistrzostwa i Pucharu Polski to minimum przyzwoitości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądek wcale nie przesadził IP: *.vogel.pl 24.09.03, 10:12 Wisła jest pozamiatana... i dziekujcie za to władzom klubu. A co do szacunku dla .. mistrza i zdobywcy.. pewnie.. Ale to bylo roku temu. Teraz grają kiszkę. A naprawde szkoda. Trzeba bylo poczytac komentarze we Francji po odpadnieciu druzyny z mistrzostw bez strzelonej bramki. Zjechali ich na maksa. A przeciez "szacunek"... Mistrz Swiata.. Mistrz Europy po prostu koles chrzanisz... na szacunek to trza sobie na boisku zasłuzyc... i tyle pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Teraz panie Stec to pan już przesadził!!! IP: *.acn.pl / *.acn.pl 25.09.03, 11:55 a gdzie ty tu widzisz brak szacunku? troche przewrażliwiony jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icx Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 20:36 Chciałbym zauważyć, że Pan Rafał Stec, już raz pisał o szansach na medal naszych siatkarzy. Więc teraz po takich, bądź co bądź, optymistycznych zapowiedziach meczu, radziłbym przygotować się na artykuł, o tym jak to poległa kolejna nadzieja naszego futbolu. Oczywiście nie obraziłbym się gdyby dzień po meczu, po lekturze artykułu w/w autora, mógł wybrać się ze znajomymi na beera. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Groclin, pójdz śladem Wisły! IP: 213.195.172.* 23.09.03, 21:56 Ja tam dopinguje. Jak wygraja to pojdze w swiat wiadomosc ze nastepny polski zespol sie liczy. Kto wie? Skoro chcemy miec te piekne stadiony to warto je wybudowac inwestujac w pilkarzy (sypnac im wiecej kasy :) ). A my to tak rozdajemy ich (w dodatku fundamentalnych)i znow jest lipa. Moze Groklin nie ma wielkich nazwisk, ale gra zespolem i co za tym idzie skutecznie zdobywa bramki. To jest ich atut na nastepny rok. Jak nie posprzedaja pilkarzy to beda bogatsi w doswiadczenie. P.S. jak myslicie? jak daleko zajdzie Wiselka w tych rozgrywkach pucharowych, a jak zaszlaby w poprzednim skladzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK NO NIESTETY WISLA I TAK BEDZIE MISTRZEM IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 21:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiech_na_sali Propagandy sukcesu c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 22:03 "W obu wreszcie pracują trenerzy zagraniczni, bo przecież Henryk Kasperczak z Wisły jest fachowcem wychowanym na Zachodzie, nieobciążonym "polską myślą szkoleniową"." Tylko ze za czasu tych "obciazonych" Wisla szla w gore, a "nieobciazony" nie ma bladego pojecia kim zastapic brakujacych zawodnikow i opowiada brednie, ze za rok stare konie - Brasilia i Gorawski - naucza sie grac w pilke. Panowie redaktorzy, chyba zaliczacie powtorke z Engela. Teraz nosicie Kasperczaka na rekach mimo ze tak naprawde guzik w polskiej pilce osiagnal. Az w koncu przyjdzie taki dzien, ze jedna gazeta sie wylamie, a reszta pojdzie za nia jak stado lemingow i rozszarpiecie Henia na strzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Budnicki Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: 64.7.142.* 23.09.03, 22:08 Ja uwazam ze Groclin pojdzie sladem Wisly. Ma dobrych napastnikow i pomocnikow. Styl gry mi sie rowniez podoba. Bede trzymac kciuki z Toronta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney nie oszukujmy sie , wyeleminowanie herty jest niemozli IP: 217.153.143.* 23.09.03, 22:50 we ... wszystko przemawia na ich korzysc , zawodnicy o klase lepsi od Polakow , no oprocz Polaka w skladzie herty imc wichniara , ktory mozna juz byc pewnym nic nie szczeli ale bedzie aktywny bardzo a po meczu bedzie mowil ze on pzreciez nie dostal zadnym dobrytch podan , co s teko ze herta jest 14 , ale z kim ona gra , w tej naszej pozal sie bioze lidze grac w futbol da sie tylko z wisla , legia , amica i wlasnie groclinem , reszta to smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadioosh PanieStec IP: 193.193.95.* 23.09.03, 23:02 ilez to juz razy pan usmiercal wisłę , no bo przeciez komu by sie w glowie pomiescilo ze jakis tam zespol z krakowa smie byc mistrzem kraju ,przeciez warszawce nalezy sie mistrzostwo co roku -prawda? wiec jakos mnie to juz nie dziwi ze hmm po długim konaniu itd... (sorry ale te slowa nawet mi przez usta nie przejda) a myslalem ze choc stara sie byc pan obiektywny ps. poczekajmy chwilke gora 2 tygodnie (mysle ze nawet do czwartu) wisla co roku miala mecz totalnej klapy kiedy nic nie wychodzilo - teraz byl w warszawie - po nim haniu kasperczak chyba musi chlopakom przemawiac "głębiej" do rozumu bo graja jak z nut :) wiec poczekajmy z tym konaniem chocby do przyszlego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: 81.15.189.* 23.09.03, 23:08 już po pierwszym meczu groklin pozna swe miejsce w szyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 25.09.03, 11:58 i co? zmiękła rurka krytykancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leto Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.chello.pl 23.09.03, 23:53 Oczywiscie,ze nie pojdzie sladem Wisly bo ,zeby grac na europejskim poziomie trzeba miec wieloletnie doswiadczenie w pucharach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom hertha przegra, bo... ma Wichniarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 00:00 a taki to był dobry zespół:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro gramatyka i składnia ąę !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 00:26 Groclin dzielą jednak od mistrza także dwie fundamentalne różnice. Pozytywna - choć jego sposobem na spokój bramkarza Liberdy jest przebywanie w pobliżu pola karnego rywali, to solidnie się broni, jej własnej bramce nie zagraża tykająca bomba zegarowa w typie Mariusza Jopa. Przepraszam kurwa jego mać albo jego, albo jej. Michnik, wyrzuć tego gościa, bo po "polskiemu' nie rozumiem. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)EGIA TYLKO LEGIA MISTRZEM POLSKI IP: *.vc.shawcable.net 24.09.03, 04:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polanska Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: 217.97.135.* 24.09.03, 09:39 Smieszny artykuł, smieszne opinie. Groclin to słabiutka, prowincjonalna drużyna z kiepskiej ligi. wszelkie fakty przemawiają na niekorzyść polskich drużyn w konfrontacji z europejśkimi sredniakami. 2:0 dla herthy to bedzie najniższy wymiar kary dla groclinu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 25.09.03, 12:00 i kto tu wygłaszał śmieszne opinie? 2:0 mówisz... ciekaweeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waljol Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: 195.117.250.* 24.09.03, 10:31 Dlaczego mówi się, że Groclin idzie śladem Wisły? Oby nie. Przeciż Wisła to cieniacze, Groclin to konkretna DRUŻYNA. Jak zauważono w artykule bez super gwiazdy. Może to i lepiej? GROCLIN to DRUŻYNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.au.poznan.pl 24.09.03, 12:52 Gość portalu: li napisał(a): > WISŁA I TAK JEST NAJLEPSZA!!!!!!! Tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 12:55 Niech Groclin idzie sladem Legii,za Wisla nie dojdziesz nigdzie,a w przyszlosci to moze i cwiercfinal Champions League w Grodzisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.03, 13:05 Autor artykułu napisał: Mynar może i przyjechał jako rezerwowy praskiej Sparty, ale który z polskich defensorów ma za sobą pojedynki z napastnikami Lazio czy Arsenalu? Już odpowiadam: pojedynki z napastnikami Lazio mają tacy polscy defensorzy jak Baszczyński, Głowacki, Jop czy Stolarczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrEs Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.finako.pl 24.09.03, 14:12 Choć nic mnie osobiście z Wielkopolską nie wiąże, to z całego serca życzę sukcesów Groclinowi. Mam nadzieję że nie jest to zespół pokroju Amici Wronki, która nigdy nie przekroczyła w pucharach etapu "przyzwoitości". A jak już taka szansa się nadarzała, to piłkarze zwyczajnie nie wierzyli w powodzenie. A grodziszczanie niech grają bez kompleksów. Berlińczycy, to tacy sami ludzie jak Wy, w dodatku sfrustrowani niepowodzeniami w lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealWlkpHooligan Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.wielichowo.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 14:21 osobiście łączy mje z godziskiem troha bom sjem tam urodził taa wjęc kciuki tszymać bendem, oglądać mecza i bronksa sporzywał obstajwjam 1:2 zobaczymy czy superBundesliga je taka dobra, njemcy wyśmialy nasza lige, naszych zawodników, naszych kibiców nu i przedewszyskim nasze stadiony,[trohem czytał niemieckie fora] mam nadzieeje że im pokaszemy że bez mylionów euro moszna równiesz też pjęknje grać !!!!!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Groclin pójdzie śladem Wisły? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 25.09.03, 12:04 co ty gadasz? amica to do tej pory jedyny polski klub, który nigdy nie zbłaźnił się w pucharach. Odpowiedz Link Zgłoś