Gość: antywazelina Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.08, 10:17 ci krasnale z korei z łatwością wygraliby z naburmuszonymi chorwatami,ten występ na euro był najgorszy,na mś w korei i w niemczech było lepiej,swoją drogą niech mi ktoś powie jak to jest że leło ben haker NIGDY nie wygrał meczu na wielkiej imprezie,pytam dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimak Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: 193.109.123.* 03.07.08, 10:22 Gościu Arku czytaj dokładnie i ze zrozumieniem: "Oczywiście osiągnięcia nie mają tu nic do rzeczy, bo gdyby miały, to nie ma w Polsce ani jednej osoby, która mogłaby z Beenhakkerem rozmawiać." No i może jeszcze idź się odlać i wróć z suchym mózgiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:22 Żeby spijać śmietankę, najpierw trzeba mieć dobre mleko. Jak nie ma ona (reprezentacja), z czego powstać (licho wytrenowanych zawodników), to tylko "stalinowscy " cudotwórcy (część ww trenerów i działaczy), porafią wmówić, że z powietrza biorą się dzieci. Tak dla przekąsu. Stołki, stołki i kieszeń własna. Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 Re: Oni będą sądzić Beenhakkera 03.07.08, 10:40 Nie mam nic do Lepo, ale komentarz "Z czuba' jest tendencyjny. Dla przykładu: czym innym jest 3 miejsce na mistrzostwach świata reprezentacji Polski, a czym innym tytuł mistrza Hiszpanii z Realem Madryt. Nie trzeba wybitnym trenerem być, aby to drugie osiągnąć. Takich było przed Leo wielu i wielu będzie takich po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:52 bardzo nie podoba mi się fragment: "Henryk Apostel - Puchar Polski 1987 ze Śląskiem Wrocław i mistrzostwa Polski z Lechem Poznań (1992, 1993 po ZABRANIU (sic!) Legii tytułu) zczubaki to słowo jest nacechowane pejoratywnie i wygląda tak jakby winny ODEBRANIU kłamliwym i kupczącym drużynom mistrzostwa był Apostel i Lech Poznań. nie ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:56 Interesują mnie nazwiska Zbigniew Jastrzębski, Janusz Kowalski. Czy ktoś wie, kim są ci panowie? Prowadzili jakieś zespoły? Wdowczyk to chyba już nie jest w radzie trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyk Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.mn.man.de 03.07.08, 11:09 chcialem niesmialo zauwazyc, ze Piechniczek zdobyk 3 miejsce na ms w hiszpanii!!! Beenhakker nigdy niczego nie osiagnal z druzyna narodowa...tak dla scislosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabac Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:09 Beenkaker musi zostać tak jak powinien zostać Janas i Engel. EURO sprowadziło zarówno naszego trenera jak i nas na ziemię, więć teraz potrzeba spokoju i rozwagi w ocenach i przygotowabiu planu na El. MŚ.... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-odra Re: Oni będą sądzić Beenhakkera 03.07.08, 11:15 Leo musi zostac, bo w przeciwieństwie do Engela i Janasa on ma i miał pomysł na tą kadrę. Zapraszam na mój blog, bo jest ciekawy wpis o EURO 2012 www.fachowakarolina.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.bb.online.no 03.07.08, 11:15 ja stoje za leo, fakt ze popelnil bledy ale jakby nie patrzec to dobry trener. ciekaw jestem jak reagowali wszyscy ci co go krytykuja teraz wtedy gdy wygrywalismy z portugalia, o!! wtedy to on byl bohaterem calej polski. ach ta polska mentalnosc. z drugiej strony czego wy sie spodziewaliscie? wyjscia z gdrupy w ktorej byla chorwacja i niemcy? chcieliscie wygrac z niemcami?? przeciez to idiotyzm!!! na pewno popelnil bledy, jednak jakby nie patrzec reprezentacja grala lepiej niz na poprzedniej imprezie. i moge sie zalozyc jesli leo zostanie to bedzie grala jeszcze lepiej. dajcie temu czlowiekowi spokoj niech wykonuje swoja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conchis Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.08, 11:25 Wczoraj koło 16.30 w radiowej Trójce Piechniczek tłumaczył po co jest cały ten PZPN: "... na samym Mazowszu w weekend rozgrywanych jest z 200 meczy w różnych klasach, od trampkarzy po ekstraklasę. Proszę państwa, no ktoś musi siedzieć i te tabelki wszystkie porobić, statystyki..." Mało nie rozbiłem samochodu ze śmiechu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.ericsson.net 03.07.08, 11:26 a moze by tak napisac jak GW wywalila z pracy wieloletniego korespondenta bo zachorowal na raka? fakty.interia.pl/polska/news/zachorowal-na-raka-wyrzucili-go-z-wyborczej,1139817 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rece precz od Leo! Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:28 Won, buraki! Jakim prawem taki "trener" jak Stachurski ma oceniac dokonania Leo?! Odpowiedz Link Zgłoś
jr-only Re: Oni będą sądzić Beenhakkera 03.07.08, 11:29 A wy wspaniali, co do komentowania i oceniania sie tak gladko pchacie - kim jestescie? Chcialabym wasze osiagniecia zobaczyc, w jakiejkolwiek dziedzinie. Niesmak. Co do Leo, wstyd mi ze tak wspanialy trener i czlowiek musi przechodzic tyle upokorzen, tlumaczyc oczywistosci - tylko dlatego, ze komus ubzdzil sie wielki sen o wielkich sukcesach czarnych koni! Na miejscu Benhakkera zostawila bym Polske z jej odwiecznymi kompleksami, chyba ze pozwola mu normalnie pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nielot Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.mn.man.de 03.07.08, 11:33 wstyd Ci? nie zartuj, PZPN, czy ich lubic czy nie to jego pracodawca i ma prawo go oceniac, po co wypisujesz te farmazony... Odpowiedz Link Zgłoś
martek80 Re: Oni będą sądzić Beenhakkera 03.07.08, 11:35 ale ekipa:) Pan Engel nieudaczny trener z cypryjskim epizodem:Pan Apostel pamietne 0-4 ze Słowacja Pan Lato no comment Pan Piechniczek Espana 82 potem juz tylko gorzej bylo Pan Stachurski 0-5 z Japonia Pan Strejlau wystawial K.Warzyche w pomocy i ci ludzie maja oceniac Leo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic reprezentacj Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.telpol.net.pl 03.07.08, 11:44 ludzie ale wlazicie w ty... k Beenhakkerowi ,jezeli zawalił musi ponieś tego konsekwencje . A co mamy go głaskac i mówic nic sie nie stało . Fakt dużo zrobil ale w pewnym momencie chyba sie pogubił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:44 TEŻ MI SĄD! JEDYNY PIECHNICZEK MA PRAWO COŚ POWIEDZIEĆ, BO ON W PRZECIWIEŃSTWIE DO TEJ RESZTY PATAŁACHÓW COŚ OSIĄGNĄŁ. Z TRYNIDADEM I TOBAGO LEO TEZ SKOŃCZYŁ NA GRUPIE. POZIOM NASZYCH PIŁKAŻY PODOBNY, WIĘC TO NIE JEGO WINA ŻE TAK KIEPSKO WYPADLIŚMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działacz Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.07.08, 12:12 Nie mogę się tego doczekać. W końcu ten holenderski bożek ukorzy się przed nami. Mam tylko nadzieję, że raport nie będzie zbyt długi, bo nie ma nic gorszego, niż ciepła wódka. Odpowiedz Link Zgłoś
jakez55 Re: Oni będą sądzić Beenhakkera 03.07.08, 12:20 CZeKA przy nich to pryszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.acn.waw.pl 03.07.08, 12:31 jestem za tym zeby benhaker zostal ale co do osiagniec do 3 miejsce na swiecie piechniczka robi swoje i benhaker ze swoimi osiagnieciami gdzie nigd nie wygral mczu na MS to sie schowac moze Odpowiedz Link Zgłoś
antek_antek Re: Oni będą sądzić Beenhakkera 03.07.08, 12:45 Sądząc po komentarzach i tekście - nikt nie ma prawa oceniać LBee. Tylko ON może się oceniać (nie ma rzecz jasna sobie nic do zarzucenia). A ja mówię, że oceniać może każdy. Także członkowie PZPN jaki by on nie był. LBee podpisał kontrakt z PZPN wiedział więc na co się decyduje. A propos to właśnie publicyści GW/gazeta.pl byli fanami dariusza w. a teraz śmiejecie się z tych, kórzy go wówczas proponowali na selekcjonera. hipokryzja jest gorsza od kłamstwa (chyba) Co do szczegółow - Piechniczek an imprezach światowych zdobył więcej niz kilka remisów. jak wasz obiekt kultu. Zrezsztą występy w róznych latach i różnych zespołach trudno porównywać. Dotyczy to w równej mierzez osiągnięć LBee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.era.pl 03.07.08, 13:00 po mundialu w Niemczech nie mogłem patrzeć na reprę - tak żałosnego występu nie przeżyłem nigdy wcześniej... Dopiero po meczu z Portugalią wróciła chęć do kibicowania. Przypomnijcie sobie kiedy wcześniej Polacy zagrali taki mecz z kimkolwiek z czołówki? Kiedy przeciwnik nie mógł dostać się na nasze pole karne? Kiedy przecieralismy oczy ze zdumienia? kiedy wcześniej gwiazdy światowej piłki nie istniały na boisku w starciu z biało-czerwonymi? każdy może mieć swoje zdanie - moim to był mecz w Hiszpanii w '82 z Belgią (3 bramki Bońka) czyli 26 lat temu!!! zastanówcie się kto powaołałby do reprezentacji Bronowickiego, Golańskiego, Matusiaka, Zahorskiego? Który z polskich trenerów postawiłby na młodych ludzi? Nasi trenerzy Krzysztofa Warzychę wystawiali w pomocy i dziwili się, że bramek nie strzela, po zakończeniu pracy z reprą już nie pracują bo po co? Piechniczek gdy osiągał swoje sukcesy miał wszystkich zawodników w kraju i ronił 3 tygodniowe zgrupowania - nasze kluby wtedy dochodziły do półfinałów europejskich pucharów. W latach 90-tych już nic nie osiągnął. Chwała Engelowi za awans, Piechniczkowi za medal, Janasowi za farta, Wójcikowi za srebro olimpijskie. Ale to jest historia. Porównujecie Polskę do Rosji - tam buduje się stadiony, infrastrukturę, wszyscy słuchają Hidinga - u nas jest obraza majestatu gdy Leo powie, że boisko jest krzywe. Przypominam, że dopiero przy wprowadzaniu licencji uwzględniono drużyny juniorskie bo wcześniej to w ogóle nie trzeba było młodzieży szkolić. Zwrócę uwagę, że do dziś nie wiadomo kto zagra w 1 lidze a Piast już zdążył 2 razy awansować i spaść do baraży. Proszę mi wskazać kluby w których czołową rolę odgrywają nastolatkowie - u nas Brożek to jeszcze młody, perspektywiczny zawodnik. Dla mnie Leo może przegrywać mecz za meczem, nie awansować na mundial, nie powoływać Zieńczuka a i tak wolę takiego trenera, który powołuje graczy jakich chce a nie takich których podpowiada ekspert z Wisły na tle kominka. Ktoś wczesniej zarzucił Engelowi, że zabrał Sibika do Korei - przypomnijcie sobie dlaczego nie zabrał Iwana? podpowiedzieli to Fachowcy - ci sami którzy właśnie odpytują Leo... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Oni będą sądzić Beenhakkera 03.07.08, 13:01 Ad. Antek W istocie. A wy chwalcy Benhakra też przestańcie oceniać Leo :)) Kim wy jesteście żeby oceniać tak wielkiego trenera. Tylko trener Hiszpanii i trener Rosji mogą go oceniać więc szybko zrzutka na komisję ekspertów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW BOLEK Re: Oni będą sądzić Beenhakkera IP: *.chello.pl 03.07.08, 13:05 zróbcie poczet autorytetów wyborczej hahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś