Dodaj do ulubionych

Mohamed Kallon zagra w Wisle?

IP: 64.208.49.* 03.07.08, 08:35
To wyekploatowany zawodnik, którego nikt nie chce. Pewnie w
rzeczywistości jest nawet starszy niż 29 lat. Przez pewien czas grał
już nawet w Katarze i nawet tam go nie chcieli.
Obserwuj wątek
    • Gość: hahaha ale hit Mohamed Kallon zagra w Wisle? IP: *.axa.pl 03.07.08, 08:42
      haha normalnie hicior nie z tej ziemi! Koleś którego już nikt
      zupełnie nie chce. I koleś który został zdyskwalifikowany za branie
      narkotyków, jakiś czas temu... Nie no prawdziwy hit! hahaha
    • Gość: karokrk Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowiadaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 08:47
      Kallon ma dokładnie 28 lat,bo urodził sie w październiku 1979. Pozatym grał w
      Arabi Saudyjskiej,a nie Katarze i to było tylko wypożyczenie,a tak go nie
      chcieli,że dzięki niemu wygrali tamtejszą LM i on został jej królem strzelców.
      Zaoferowali mu kontrakt 10M $ za 1,5 roku,ale on osral tą propozycję. Grał w
      najlepszych ligach Europy i przez ost 10 lat ma średnią strzelania bramek
      30%,wiec jest sie czym pochwalić. Gra cały czas na równym poziomie,a nie ma
      klubu bo nie mial szczescia do konkurencji... najpierw Inter z Martinsem,a
      pozniej dream team Didier Deschamps w AS Monaco, ale i tak wchodzac z ławki
      zdołał w tych obu klubach strzelić 27 bramek w 90 meczach. Przyznaje, że nie
      wiem czemu AEK go wzieło tylko na pół roku i sie nie przebił,chociaż wchodząc na
      końcówki w 10 meczach strzelił 3 bramki,ale jak na polskie warunki to i tak
      bedzie bogiem...
      • Gość: off Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 08:49
        na lige polską to hit tylko ze jak przyjedzie do Wodzisławia czy Chorzowa to
        nasi "techniczni" obrońcy skpią go po nogach i od 3 kolejki będzie jak
        Niedzielan w tamtym roku na chorobowym
        • Gość: pedro Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 11:04
          bo w krakowie macie technicznych kopaczy HAHA techniczni to beda gracze Beitara...
        • Gość: Geo Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: *.chello.pl 03.07.08, 12:19
          Nawet będąc kontuzjowanym zrobiłby więcej niż reszta naszych grajków.
      • Gość: karokrk Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 08:51
        A co do narkotyków to jeżeli to nawet prawda,to 80% dwudziestolatków , 99%
        aktorów w Polsce próbowało jakis narkotyk to czemu on nie może? To jakaś cieżka
        zbrodnia? Miał niefarta,bo prawie każda znana osoba bierze yeyo,tylko nie
        wszyscy zostają na tym przyłapani...
      • Gość: s Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: 64.208.49.* 03.07.08, 09:08
        Idioto, ten piłkarz nie bez powodu błąka sie po jakichś dziwnych
        klubach. Jestem kibicem Interu od 10 lat, to wiem, co to za jeden.
        Miał przebłyski, ale nic poza tym. Jakby był przyzwoitym graczem, to
        grałby gdzies w średniaku włoskim, hiszpańskim albo francuskim, a
        tak skończy w Wiśle, hehe. Poza tym on jest z biednego kraju w
        Afryce, i tam mało kto uczciwie podaje datę urodzenia piłkarza.
        • Gość: karokrk Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 09:35
          Inter, Vicenza, Caligari, Reginna, Monaco, AEK, to są wszystkie drużyny oprócz
          tej arabskiej w których grał... masz racje w ch** dziwne nazwy ,pierwszy raz je
          słysze. Pozatym w każdej strzelał średnio bramke na 3 mecze,wchodząc w połowie z
          ławki,wiec jak dla mnie to jest wystarczające osiągnięcie nawet gdyby tak
          regularnie strzelal w lidze Duńskiej. Ja wiem że ty jesteś fanem interu
          (chociaz pewnie meczu na żywo nie widziałeś) i tak się wczułeś, że gardzisz
          zawodnikami niższej kasy niż Zlatan,ale jak na Polskie warunki to byłby HIT
          transferowy,bo u nas nigdy nie zagrał zawodnik który chociaż raz wystąpił w
          jednej z najlepszych drużyn Europy,już nie mowiac o zawodniku ktory byl
          pierwszym zmieninikiem i nastrzelal kilka bramek... Wiec obudź sie,bo to że
          kiedyś za małolata zobaczyłes jak Inter zdobywa mistrza i zostałeś ich "kibicem"
          to nie znaczy, że jesteś już Włochem,albo mediolańczykiem i możesz z poczuciem
          wyższości ciupać na Polskie drużyny,tym bardziej że to jest mistrz i drużyna z
          twojej wioski jest na pewno gorsza...
          • Gość: s Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: 64.208.49.* 03.07.08, 10:33
            Inter mistrzem zostal dopiero w 2006 kiedy juz nie bylem malolatem,
            hehe ,a kibicem jestem od 1998, przez ten caly czas jak im nie szlo,
            wiec nie jestem kibicem na jeden sezon. Reggina, Cagliari, Vicenza,
            to sa kluby na krawedzi Serie A i B. Nikt powazny tam nie gra, a jak
            gra, to zaraz odchodzi do lepszego klubu. Monaco tez teraz nie jest
            jakas potega, a jednak nie chcieli Kallona na dluzej. Nie liczy sie
            dla mnie tylko Zlatan. Potrafie docenic zmiennikow typu Cruz,
            Crespo, ale ich Inter nie oddawal to gorszych klubow. Nikt normalny
            nie marzy o grze w jakims polskim klubie bez szans na awans do LM.
      • Gość: zix Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: 212.160.111.* 03.07.08, 09:32
        pewnie dowiedziales sie tego grajac w fife 2008 ? co to za hit ???
        hita jaka cala liga czyli slaby zawodnik slaba liga. Dobry to on
        mogl byc 5 lat temu. Dobra emerytura w Polsce.
        • Gość: karokr Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 09:38
          zix wiesz co to qr** jest Hit transferowy!? Czy wy jestescie idiotami? Hit
          transfowy to jest transfer lepszy od innych w danej,dlatego jest hitem,wiec
          jezeli dla Ciebie to jest slaby ruch,to wymien mi lepszy transfer wykonany przez
          Polski zespół w ost 5 latach.... Ja wiem ze jestescie "kibicami" wielkich
          drużyn i dla was transfer za 20mln E nie jest hitem,ale zyjemy w Polsce i to
          byłby HIT czy wam sie to podoba czy nie...
          • Gość: s Re: Jak nie wiesz kretynie nic to sie nie wypowia IP: 64.208.49.* 03.07.08, 11:13
            Masz racje, to jest mis na miare naszych mozliwosci. Ty wiesz co my
            robimy tym misiem?
    • Gość: habib Mohamed Kallon zagra w Wisle? IP: 193.151.50.* 03.07.08, 08:49
      A Lugano nie jest w Szwajcarii?!
    • pastor To już potwierdzone!!! 03.07.08, 09:26
      W nowym sezonie wisłę wzmocni Mohamed KALESON, ale będzie fajnie!!!
    • Gość: gość Mohamed Kallon zagra w Wisle? IP: 195.205.156.* 03.07.08, 09:30
      Należałoby przyjrzeć się autorowi artykułu. Tekst wygląda mi na
      mocno sponsorowany przez menedżera tego światowej klasy piłkarza :-)
    • prober Gazeta Wyborcza Championship Manager 2009 03.07.08, 09:55
      Atak Wisły 2009: Kluivert-Kallon.
      I nawet Barcelona ani Juventus w III rundzie niestraszny!
    • Gość: Forest A może Legia? IP: *.telpol.net.pl 03.07.08, 10:00
      Wcale nie dałbym głowy że tu chodzi o Wisłe. Wcześniej było wiadomo
      że nie zabardzo chcą się wzmacniać przed el. do LM. A na Legii
      pewnym jest że pojawi się jeszcze conajmniej 2 mocnych piłkarzy,
      zresztą Legia szuka napastnika...
    • Gość: ewa czemu polska sciaga same czarnuchy?nie ma bialych? IP: *.dsl.club-internet.fr 03.07.08, 11:02
      nie ma bialych z serbi ,chorwacji warte tranferu do wysly?!!! polska
      ma wygladac jak afrikanska kolonie jak francja ,holandia albo
      anglia?? to glupota polakow i naivnosc !!
      • Gość: cosmo1 Re: czemu polska sciaga same czarnuchy?nie ma bia IP: 195.33.3.* 03.07.08, 13:15
        Nie zadna EWA, tylko champiegne.fr! nie ukryjesz sie - widzimy Cie
        po IP, rozpoznajemy tez po beznadziejnym stylu :)))
    • Gość: krzysiek Mohamed Kallon zagra w Wisle? IP: 156.17.53.* 03.07.08, 11:23
      Jeżeli Wisła już na tym etapie boi się Jerozolimy, to jaki stawia
      sobie cel? Bo chyba nie wierzy w zwycięstwo? Skorża stwierdził że
      mieli pecha w losowaniu. Proszę cię...
    • latarnick Re: Mohamed Kallon zagra w Wisle? 03.07.08, 12:07
      ale za to Mohamed, wiec przeciwko Jerozolimie pasuje jak ulal
    • Gość: gall anonim Mohamed Kallon zagra w Wisle? IP: *.gprs.plus.pl 03.07.08, 20:26
      Kojarze tego goscia nawet calkiem calkiem.Mysle ze dlatego nie umial sobie
      znalesc dobrego klubu po interze i monaco, bo byl zawodnikiem bardzo
      kontuzjogennym,choc w obu zespolach swoje robil,ale najlepszy czas juz za nim.
      Ale faktycznie na lige polska to hit,ze ktos chce tu grac :)
    • Gość: pingiel Mohamed Kallon zagra w Wisle? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 10:26
      Według mnie to dobrze ze zagra w wisle napewno bedzie mógł chocby nauczyc czegos
      młodych piłkarzy wkoncu ma doswiadczenie grał w wiekszych klubach niż wisła i z
      o wiele lepszymi grajkami stworzy konkurencje niedzieli czy brożkowi lepszy
      bedzie napewno od matusiaka
      mam nadzieje ze kalou to dopiero poczatek i w przyszłosci beda kolejni piłkarze
      z zachodu a tak na marginesie na miejscu jacka bednarza postarał bym sie o
      jerzego dudka który mógł by bardzo pomuc w awansie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka