Gość: McCuskey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:25 Tylko czekać, jak ten bezczelny Koźmiński powie kiedyś do kamery "Spieprzaj dziadu". Co za palant jest rzecznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sympatyk Re: Beenhakker w szpitalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:32 jak mozna w ogole tak zareagowac? minimum kultury p. Koźmiński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tix kultura? IP: *.e-wro.net.pl 10.07.08, 15:33 od takiego chama jak rzecznik pzpn to ja bym juz nawet kultury nie wymagal. musimy poczekac az droga naturalna trafi on do szpitala i przypadkiem mu nikt nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tix zwrot za bilety IP: *.e-wro.net.pl 10.07.08, 15:34 i jeszcze pytanie: kiedy szanowny pzpn odda kibicom 30zl pobrane za wysylke kurierska biletow na euro??? czy ktos juz cos wie czy po prostu traktujemy to jako danine/haracz na rozwoj polskiej pilki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zwrot za bilety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 15:59 Ja juz to olalem, ale na szczescie ten kutafon Kozminski zmobilizowal mnie wlasnie, zeby tak tego nie zostawic. Jutro dzwonie do UOKiK z pytaniem, co moge w tej sprawie zrobic. Cwoki, won z PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Beenhakker w szpitalu? IP: 212.160.234.* 10.07.08, 09:32 Kto powierzył stanowisko rzecznika prasowego takiemu ignorantowi i chamowi? Nie można nająć kogoś kto się na tym zna, nie jąka przy każdej wypowiedzi i nie jest arogantem? Przecież ten człowiek popełnia błąd za błędem. Poza tym wygląda mi ten pan na choleryka, bardzo łatwo go zdenerwować nawet błahym pytaniem. PORAŻKA! Odpowiedz Link Zgłoś
critic Re: Beenhakker w szpitalu? 10.07.08, 09:43 Jak to kto? Organizacja przestępcza zwana PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal kozminski do zwolnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 12:45 kozminski ty chamie wynocha co z niego za rzecznik to pzpn jest cale chore rozwiazac i zaorac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Beenhakker w szpitalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:34 W każdej normalnej organizacji, firmie taki rzecznik wyleciałby z pracy na pysk, wcześniej przepraszając za swoje zachowanie. Podkreślam jednak w NORMALNEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JURAS Beenhakker w szpitalu? IP: *.icpnet.pl 10.07.08, 09:34 KOŹMIŃSKI TO CHAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek grad Beenhakker w szpitalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:36 Jesteśmy w chamskiej zaplutej skarlałej zasciankowej ojszczanej kulturze sobiepan-sobiecham .Panie rzeczniku tylko jedno zdanie a zaświadczyło o Pana stosunku do ludzi.Jak się Pan tam wdrapał gdzie Pan jest?Po czyich plecach? Bo z pewnoscia nie w wyniku własnej kultury,ogłady i wykształceniu.Powinien Pan być wykidajłą na wiejskim potupaju a nie rzecznikiem.Wstyd i kłopot z Panem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariaC Beenhakker w szpitalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:39 Trudno dopisać coś wiecej do Państwa wypowiedzi.Mam tylko nadzieję ,że ktoś prześle na e-mail P.Kożmińskiemu rzecznikowi te opinie z Forum i zwierzchnicy wyciągną odpowiednie konsekwencje z zachowania tego "człowieka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani odunąć tzw. działaczy od kierowania PZPNem IP: *.idpan.poznan.pl 10.07.08, 09:40 słoma butów wystaje tym panom na metr. Wprowadzić zarząd fachowców od zarządzania, a nie od kopania po nogach. Banda zakompleksionych patałachów bez jakiegokolwiek sukcesu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Zły, bo Marek nie został menago kadry?! IP: *.chello.pl 10.07.08, 09:44 Nie udało się zmienić sztabu Leo, więc nerwy do kwadratu! Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Beenhakker w szpitalu? 10.07.08, 09:55 Nie ma się co dziwić. Benhaker wygląda na jakieś 80 lat i pewnie też na tyle sie czuje. Trzeba przywyknąć, że coraz rzadziej Leo będzie na ławce a częściej gdzieś po lekarzach jeździł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalowy Beenhakker w szpitalu? IP: *.cable.mindspring.com 10.07.08, 09:56 "A co mnie on obchodzi?" No jaki nadęty bufon, w jaki sposób ten cham i prostak został w ogóle rzecznikiem PZPN? Widocznie tam zatrudniają tylko takich bezczelnych buraków bez cienia ogłady i elementarnych zasad kultury. W PZPN lubie taplać się w takim sosie. Życzę ci Koźmiński żebyś też kiedyś trafił do szpitala i ktoś o tobie powiedział "A co on mnie obchodzi?". Pozatym może ktoś powinien wytłumaczyć temu prostakowi, że jednak Leo powinien go obchodzić, bo pracuje dla PZPN i jest trenerem naszej kadry. Ale tłumaczyć cokolwiek takiemu betonowi, to jak walić głową w mur. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Beenhakker w szpitalu? 10.07.08, 10:18 Chętnie bym jego tym pustym łbem walił w mur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaw Beenhakker w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 09:56 Czego można oczekiwać od prymitywa Kożmińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalowy Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.cable.mindspring.com 10.07.08, 10:01 Usuniecie tą pier... reklamę tego beznadziejnego filmu "Hancock". Ten badziew włącza się, przy każdym odświeżeniu strony. Chyba tylko na polskich stronach internetowych można spotkać się z takim chamskim umieszczaniem reklam i filmików na stronach, że wszystko włącza się samoczynnie. Na innych stronach też umieszczają te filmiki, ale tam one nie włączają się same, a na polskich stronach to norma. Siedzi człowiek w nocy przy komputerze, wchodzi na stronę i BUM już włącza się jakieś gó..o A nie daj Boże jak przypadkiem głośniki ustawione są na maxa, wtedy można nawet zbudzić cały dom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 10.07.08, 11:16 boze, w koncu znalazlem bratnia dusze. ja za pierdzace, plumkajace i piszczace, a takze grajace reklamy to bym jaja poucinal. kiedys byla taka najgorsza z dzwoniacym telefonem. zabilbym kazdego w zasiegu reki, kiedy ja slyszalem. i nie dalo sie jej wylaczyc, bo to jeszcze przed moda na wylaczane bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.tktelekom.pl 10.07.08, 11:44 Polecam Firefoxa. Ja nawet nie wiem o jakiej reklamie mowicie, bo moja przegladarka mi wszystkie tego typu "urozmaicenia" odgornie blokuje. :) A co do tematu - czy pan rzecznik Kozminski jest ojcem Marka Kozminskiego? I czy to on wlasne swego czasu "zbawial" Gornika Zabrze? I zgadzam sie, ze za taka wypowiedz powinien z hukiem wyleciec zewszadkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 10.07.08, 11:46 blokuje ci pop-upy. a czy blokuje ci grajace i samowlaczajace sie bannery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.tktelekom.pl 10.07.08, 11:48 Tak :) Nazywa sie to AdBlock Plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 10.07.08, 11:52 jest w nowym firefoxie czy trzeba zainstalowac osobno? problem w tym ze za bardzo juz sie przyzwyczailem do opery :). poprzednia wersja ff jeszcze miala przewage nad opera, a teraz juz nie widze roznic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 10.07.08, 11:55 zainstalowane. teraz hancocki moga mnie cmoknacw cocka co najwyzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Usuncie tą jeb.. reklame "Hancocka" IP: *.tktelekom.pl 10.07.08, 13:42 good for you :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsi Beenhakker w szpitalu? IP: 212.160.172.* 10.07.08, 10:11 Kolejna " rzeczowa" wypowiedź rzecznika PZPN. Temu panu już dziękujemy :))) Potwierdzają sie teorie o niezbędnych zmianach w tej "instytucji " Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Beenhakker w szpitalu? 10.07.08, 10:11 Koźmińskiego i tej całej bandy PZPN-owskich krętaczy nikt i nic nie jest w stanie oduczyć pospolitego chamstwa.A przynajmniej jak nic nie są w stanie kibicom zaoferować to moglibyśmy oczekiwać chociaż namiastkę przyzwoitego zachowania.Siąść i płakać wypada nad tymi "autorytetami piłkarskimi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyrwichwast Beenhakker w szpitalu? IP: *.subscribers.sferia.net 10.07.08, 10:12 Dobre pytanie. Co obchodzi rzecznika PZPN - Pana Koźmińskiego - selekcjoner reprezentacji. Nie moge już słuchać o tych chamach i bufonach. Chamstwo i brak elementarnego wychowania. Choćby i recepcjonistaka z PZPN była w szpitalu - rzecznik powinien umieć się na ten temat wypowiedzieć. W takich wypadakch tylko pozazdrościć "demokratycznej Rosji" gdzie zarząd związku "sam się wymienił" na jedno slowo Putina. Panie Koźmiński- nie ważne co ja lub Pan uważa nt. P. Benhakera - na razie jest selekcjonerem - i prosze o odrobinę szacunku, a Pana o zejście ze sceny. Naprawdę chciałbym, żeby PZPN opanowali młodzi, niedoświadczeni, skazani na błędy ludzie. Listkiewicz, Lato, Koźminiski i cała piekelna śmietanka: DOŚĆ! ROZPACZLIWE DOŚĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwornie wkurzony Panie Kozminski, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:15 powiem brutalnie: wypier...laj Pan z tego zwiazku, gruby ciulu. Najlepiej do szpitala. I nie dziw sie, ze nikt Ci kwiatow nie bedzie tam przysylal, fagasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian E. Rybczyk Z. Koźmiński to dziad!!! IP: *.chello.pl 10.07.08, 10:15 Po prostu dziad! Cieć,który idealnie wkomponował się w towarzystwo innych dziadów z bractwa zarządu PZPN. A pamiętam jak "jechał" na PZPN,jak był w opozycji,krytykował i nie zgadzał się.Cóż... chorągiewkowietrzność,dwulicowość to cecha,którą zmazać najtrudniej ale wielu lubi żyć w ten sposób,grając twardziela udawać,że nic się nie stało.Jakiż hardy ten Zbynio,jakiż to posłuszny pachołek gdy tak z tej jego wielkiej tuby-gęby wylatują hasła,które nie są tyle co wyrażeniem woli najważniejszych "działaczy" ile jej wielokrotnie wzmocnionym wykrzyczeniem z podkreśleniem:"Co mnie on obchodzi?" - co za brak taktu,co za obłuda i cynizm,co za brak znajomości zasad PR i wogóle zasad postępowania z drugim człowiekiem. W normalnym cywilizowanym kraju żaden szanujący się rzecznik nie wypowiedział by takich słów pod adresem selekcjonera!Chyba,że bardzo chciałby stracić pracę... Ale w kraju gdzie szlachcic na zagrodzie...,kraju warcholstwa i pieniactwa,niestety cywilizacja przychodzi i dojść nie może.I nie dojdzie gdy na straży stoją jeden łachman z drugim łachmanem co to tylko nażreć się i mordę na zjedzie opić potrafią. PS. Było zebranie zarządu,z selekcjonerem spotkanie było?Było! Nie lepiej go było zwolnić mimo, iż jest to wbrew opinii publicznej.Zwolnić,podjąć męską decyzję,wziąść na siebie tą odpowiedzialność!.Nie - bo to nie po Polsku jest.Po Polsku jest pluć i kąsać zza podwójnej barykady a gdy się staje oko w oko z problemem wtedy chowa się wzrok,wtedy jeden Koźmiński z drugim Kręciną poprzestają na głupawych uśmieszkach i nie reagują właściwie. To jest kpina przy pomocy jakich ludzi i w jaki sposób zarządza sie największym i najbardziej renomowanym związkiem sportowym w tym kraju.I nie mydlcie ludziom oczu,że Euro w 2012 będzie bo to zupełnie z innej beczki jest. PS2.ale mnie wkurzył ten palant!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Chamstwo, buractwo i słoma z butów 10.07.08, 10:21 No aż nerw mnie łapie na te rewelacje z PZPN'u. Wstydu nie mają. Żenujące Blechhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iso Beenhakker w szpitalu? IP: *.chello.pl 10.07.08, 10:29 Koźmiński ty bufonie! przez takich jak Ty, którzy dorwali się do żłoba a nie mają pojęcia na temat piłka nożna w naszym kraju znaczy tyle co znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Beenhakker w szpitalu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:41 Koźmiski jesteś kawał bitego chama, oszołoma i krętacza. Znieczulicza, kłamstwo i beszczelność to Twoje podstawowe cechy. Mam nadzieję, że doczekam dnia, w którymTy, Listkiewicz i cała ta Wasza banda krętaczy stanie przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Dość bęcwalctwa i wstydu za nich. 10.07.08, 10:52 Jestem kibicem piłki nożnej,sprzeciwiałem się próbom wprowadzenia zarządu komisarycznego,ale na tą hołotę nie ma innego sposobu.Powinniśmy odpuścić sobie rozgrywki międzynarodowe na parę lat i domagać się od Tuska wprowadzenia tego zarządu i likwidacji tej kryminogennej kliki zwanej PZPN-em.A w nowych wyborach zaangażować się i wybierać ludzi młodszych,ale uczciwych.Ludzi,którzy popełnią może wiele błędów,ale nie będą takimi obłąkańcami jak ci panowie.Apeluję do wszystkich,którym na sercu leży ten sport aby pisali lity do premiera,prezydenta a na forach jasno wypowiadali się na temat likwidacji PZPN.Dalsza ich działalność będzie prowadzić do jeszcze większej degrengolady i większego wstydu.A szanse takiej decyzji upatruję w tym,że zbliżają się wybory i politycy nie będą chcieli odpuścić tego elektoratu. NO TO DO DZIEŁA! andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
jotgie27 Beenhakker w szpitalu? 10.07.08, 11:01 Ludzie - czy tych chamów i oszołomów nikt nie ruszy i będziemy na nich skazani do końca świata? Który z naszych, pożal się Boże, fachowców od kopanej, ma choć w przybliżeniu tyle klasy, co Leo? Dlaczego moralne kurduple zawsze zgnoją każdy autorytet, a reszta przyklaskuje temu z satysfakcją? Ludzie - dzięki Beenhakkerowi po raz pierwszy awansowaliśmy na mistrzostwa Europy. Pamiętacie mecz z Portugalią? Pamiętacie Bronowickiego ośmieszającego Ronaldo? Kiedy nasza reprezentacja ostatnio zagrała taki mecz? W 1982, kiedy na każdej pozycji grał zawodnik mogący znaleźć swoje miejsce w najlepszych europejskich klubach? Jasne, wywalić Leo, a najlepiej tak zaszczuć, żeby sam się wyniósł i wtedy zatriumfuje polska myśl szkoleniowa. A my na następnych mistrzostwach będziemy kibicować Górnej Wolcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volta Re: Beenhakker w szpitalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 11:56 Dolnej niestety, wyżej nie sięgniemy. Odpowiedz Link Zgłoś