Gość: moran Engel: Beenhakker robi, co chce IP: 212.191.132.* 15.07.08, 13:08 Przestancie narzekac! Z polska pilka nie jest zle. Pomyslcie: Na Euro 2012 po 2 meczach fazy grupowej i remisach z Liechtensteinem oraz Luxemburgiem nie wszystko jeszcze bedzie stracone.... wystarczy wygrana w 3. meczu.... 95 minuta, 5:5, horror z Cyprem trwa... nagle gasnie swiatlo... ale tylko na chwile stadion spowijaja ciemnosci... oooo, juz cos widac, poniewaz prezes Listkiewicz zapalil cygaro.... TAAAKKKK! GOOOOOOLLLL! To Leo Beenhakker przebrany za pilke w bramce Cypru! Wyszlismy z grupy... Jakies narzekania?? Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Engel sprawia wrażenie.... 15.07.08, 13:09 jakby po 15-letnim pobycie na Marsie wczoraj na Ziemię wrócił,albo co najmniej z choinki się zerwał.O czym ten "ekspert" mówi? To czy ktoś jest dobrym trenerem czy też kiepskim dzięki Bogu nie zależy w żadnym stopniu od opinii "eksperta".Dobrych trenerów zatrudniają dobre kluby i reprezentacje.Tak jak to zrobili Turcy w okresie kiedy od nas hurtowo kolekcjonowali gole.Dzisiaj możemy jedynie im kibicować i ekscytować się ich grą.A przecież do tej pory to naszą piłką rządziła polska bezmyślność trenerska.Ale zadufany w sobie,za naszymi dobrymi trenerami w pocie czoła prokuratorzy biegają.HOPIE OBUDŹ SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Engel: Beenhakker robi, co chce 15.07.08, 13:16 Nieliczni nasi trenerzy mówią wprost;"nie boję się,że o 6 rano do mnie zapukają". Odpowiedz Link Zgłoś
sapinek Engel: Beenhakker robi, co chce 15.07.08, 14:12 jak ja tego goscia nie trawie.. dla mnie brat blizniak Apoloniusza Tajnera. ten sam typ charakteru no i z wygladu tez troche podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Engel: Beenhakker robi, co chce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 14:12 Dobrze że p.Ulatowski będzie asystentem p.Leo -młody w kilku klubach zachodnich był na stażach.P.Engel gdzie Pan przez ostatnie lata doskonalił swój warsztat trenerski??-w telewizji z tymi krasomówczymi popisami!! a może u ,,FRYZJERA''-to był początek tej ,,polskiej myśli...''-to Pan w biały dzień pokazał jak robić kasę zabierając do Korei nieznanego piłkarza.Te wspaniałe wyniki w Polonii osiągane wraz z Dariuszem W. to smiech historii.Niezłym był Pan nauczycielem o czym świadczą póżniejsze osiągnięcia p.Dariusza. Pan powinien jednak sam zgłosić do Wrocławia-ale Pan liczy na amnestie.Jak masz człowieku za grosz honoru poddaj się do dymisji wraz z tym tzw.sztabem szkoleniowym PZPN-u-odwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borow4 dlaczego Engela nie zatrudnia w Holandii?? IP: *.ifpan.edu.pl 15.07.08, 14:17 czy naprawde Engel to to samo co Beenhakker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeyu Engel: Beenhakker robi, co chce IP: *.poczta-polska.pl 15.07.08, 14:35 Ten pan już miał swoją szansę... Temu panu dziękujemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jACK Engel: Beenhakker robi, co chce IP: *.crowley.pl 15.07.08, 14:43 fachowców mamy nawet lepszych niż w Holandii - murarzy, tynkarzy,... o trenerach już dawno nikt nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Engel: Beenhakker robi, co chce 15.07.08, 16:52 A najlepszy jest Jerzy Engel. Równie dobrze rokuje Jerzy Engel jr., obecnie - to wina holenderskich funfli - pracujący co prawda jedynie w Zamkniętych Wrocław. Ale to sie wkrótce zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Engel: Beenhakker robi, co chce IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 20:22 Przypuszczam, że Beenhakker zechce mieć większa wiedzę o pracy zwodników w klubach, a do tego potrzebna ścisła współpraca z polskimi trenerami.Leo na pewno stac na wyciagnięcie wnioskow.Ja myślę jednak, że zawodnicy ,którzy na trzech wielkich imprezach piłkarskich- dwóch mundilach i EURO nie odnieśli sukcesów to b, mało prwdopodobne by coś nagle zmieniło się teraz i oni będą stopniowo odchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Engel: Beenhakker robi, co chce IP: *.phlapa.east.verizon.net 17.07.08, 19:05 zaloze sie ze kazdy szkoleniowiec ktory 'zbruka' sie wspolpraca z Leo, bedzie pierwszym do odstrzelenia z koryta, po odejsciu Leo, albo dostanie sie na indeks Zlotej Sredniowiecznej Mysli Polskiej Szmacianki do kopania. Oj karzelki, karzelki. Mowic sie juz nawet nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Engel: Beenhakker robi, co chce IP: *.centertel.pl 23.07.08, 09:23 Już Engel dobierał sobie ludzi i co z tego wyszło..oni wszyscy są mądrzy jak są z drugiej strony. Nie powinni ludzie tacy jak Engel czy reszta tego zas....nego PZPN-u wogóle wypowiadać się na temat piłki. Oni potrafią tylko kupować (i nie chodzi mi tu o zakupy!!!). Cały PZPN do wymiany!!! Nie mogę słuchac również jak Tomaszewski wypowiada swoje mądrości..ten to wogóle wszystkie rozumy pozjadał. nic tylko do Realu albo do Barcy z nim niech uzdrowi te kluby jak taki specjalista jest! Poprostu żenada co się u nas dzieje. Na dodatek przyszedł trener u którego nie grają nazwiska tylko ludzie ale co on biedny ma począć jak u nas poziom jaki jest każdy widzi. Kto pogra trochę lepiej jedzie zagranicę i tam grzeje ławę po roku jest do bani. A nasze kluby to wogóle mało wspólnego mają z piłką nożna..korupcja,korupcja i jeszcze raz korupcja!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś