Gość: KrK IP: *.chello.pl 28.07.08, 20:33 "Jutro mistrzowie Polski rozegrają" hmmm, wydaje mi się że meczyk jest 30.07 w środę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mark Re: Minimum przejście Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 21:14 spójrz na datę artykułu: 29.07 aktualizacja 28.07 - to się nazywa profesjonalizm ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makowski GL IP: *.aster.pl 29.07.08, 21:36 Powodzenia Wiśle życzy kibic Polonii Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowski Re: GL IP: *.chello.pl 29.07.08, 22:01 Gość portalu: Makowski napisał(a): > Powodzenia Wiśle życzy kibic Polonii Warszawa. Powodzenia Wiśle życzy kibic Cracovii ! (Hahahahaha !!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makowski Re: GL IP: *.aster.pl 30.07.08, 11:57 Wiesz, o ile idzie o interes polskiego futbolu, to ja mogę i Legii kibicować. Do Wisły nic nie mam, a zgody mam szczerze mówiąc w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ...a wolno w ogole Wisle wygrac? IP: *.crowley.pl 29.07.08, 22:18 ...a wolno w ogole Wisle wygrac? Bo roznie to moze byc niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Otto Bednarz łobuzie ! IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.07.08, 22:20 Oczekuję, że Benarz przyzna się publicznie, dlaczego Wisła NIE KUPILA ZADNEGO nowego zawodnika. Dlaczego, kiedy cala Europa idzie do przodu, to Wisla stoi w miejscu, ba, cofa sie !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: football_Fan Re: Bednarz łobuzie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:23 no to jesli do krakowa przyjada fani beitaru bed niezle sceny jak oni sa tacy waleczni ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Bednarz łobuzie ! IP: *.range86-144.btcentralplus.com 30.07.08, 01:33 zadzwon do niego to ci kupi wate cukrową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Ćwoku i grafomanie, dowiedz się, czym IP: 80.50.54.* 29.07.08, 22:56 się różni przejście Wisły od pokonania Wisły, trzeciorzędny wyrobniku prasowy. Może opanujesz precyzję w wypowiedziach. Może. Cześć, pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherry Mecz jest o g.20 ! Buraki z GW (Gó.. Warta) IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 29.07.08, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Mecz jest o g.20 ! Buraki z GW (Gó.. Warta) IP: *.static.dsl.dodo.com.au 30.07.08, 00:37 O czym Wy cepy malorolne,polski kibolu piszecie. Ja mam w D Wisle i cala polska pilke. Przynosicie tylko wstyd,jestescie posmiewiskiem Europy. Napluc wam w twarz tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Mecz jest o g.20 ! Buraki z GW (Gó.. Warta) IP: *.range86-144.btcentralplus.com 30.07.08, 01:30 przewrazliwiony jestes, wyluzuj szorta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mil Borussia Moenchengladbach IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.08, 00:42 ODMIENIAMY Borussi, a nie Borusii gamoniu jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoszczeniaMajatkow Radze wziasc wlasne kanapki i wode do picia IP: 74.12.97.* 30.07.08, 01:45 Radze wziasc kanapki i wlasna polska wode do picia, a w pokoju hotelowym otwierac okna. mozna wziasc swiecona wode just in case ;-) niestety obawiam sie ze nasi chlopaki beda mieli Jerusalem syndrom. a szkoda. radze sie przed meczem dobrze pomodlic. nie taki ... izraelczyk straszny jak go w wyborczej maluja. jesli nasi chlopcy w siebie uwierza, przywioza zadowalajacy rezultat. A gdy na trybunach pojawia sie roszczenia MAJATKOWE, nalezy im odkrzyknac: trzeba bylo nie dezerterowac. Wam chlopcy z Wisly tez to ostatnie zdanie dedykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RoszczeniaMajatkow Radwanskiej zginela rakieta, etc etc IP: 74.12.97.* 30.07.08, 01:50 nie ulega watpliwosci ze zydzi maja lepsza druzyne. miliardy dolarow z calego swiata wspieraja ten team. ale to nie znaczy ze mamy sie dac zdeklasowac. sam poziom izraelczykow nie jest jedynym powodem dla ktorego zle sie gra w izraelu. radwanskiej zginela rakieta, wiele druzyn ma klopoty z aklimatyzacja i czuja sie bardzo zmeczeni i zdekoncentrowani. poza tym radze trenerowi naprawde poczytac o Jerusalem Syndrom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezun Ot durak. IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 30.07.08, 04:30 Trzeba było dać te siedem baniek chłopakom z Wisły. Przeszli by jak burza. Trzeba wiedzieć z kim się gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c-nik ___ Jezeli kibice reprezentuja... ____ IP: *.136.udn.pl 30.07.08, 06:45 Jezeli kibice Beitaru reprezentuja caly Izrael, to nalezy obawiac sie, by nas nie wzieli za Palestynczykow, to bedzie masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhrwghtrbw Minimum przejście Wisły IP: 195.150.178.* 30.07.08, 08:48 Ja się boję że jak tam Żydzi na trybunach będą robić jakieś hece to w rewanżu na Reymonta kibole zrobią jakieś halo za które znowu Wisłę zdyskwalifikują. Tego się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 ja kibicuję Wiśle 30.07.08, 09:03 Może to na forum gazety rabbiego Michnika nietakt, niektórzy powiedzą - przejaw antysemityzmu, ale ja będę kibicował Wiśle Kraków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: ja kibicuję Wiśle IP: *.static.dsl.dodo.com.au 30.07.08, 10:05 Wisla nie tylko odpadnie,ale rowniez zabiora wam ME 2012, Calkiem slusznie zreszta. Pilka Polska to dno,z Listkiewiczem nie jestescie nic zrobic Tfu. Dno kibolskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ja kibicuję Wiśle IP: *.centertel.pl 30.07.08, 10:41 wam? tych polaczkow emigrantow jest coraz wiecej na tym forum, proponuje zebys pouczyl sie angielskiego i poczytal jakis irlandzki portal dla gospodyn domowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans oj nie przyznawaj sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 10:10 do tego, pis-do wstyd kibicowac tej zbieraninie pastuchow z kur...ewskiego, przepraszam krolewskiego miasta krakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Minimum przejście Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 10:30 I tak nasi kibole ich pobiją jak dojdzie do starć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treynh Minimum przejście Wisły IP: 195.150.178.* 30.07.08, 10:52 Mam nadzieję że ten ruski nie wydał tej kasy na sędziego jak Panathinaikos parę lat temu na sędziego Polla, bo chyba rozwalę telewizor jak coś takiego się powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość: MIŚ Minimum przejście Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 12:17 do czego to doszło, że polski zespół boi się izraelskiego... jeszcze troche i będziemy się bać klubów z armenii, azerbejdżanu, kazachstanu... i nasze miejsce będzie obok malty i wysp owczych. Odpowiedz Link Zgłoś