Gość: mm IP: *.2-0.pl 01.08.08, 09:29 A czemu tak nieładnie piszecie o Anglikach: Angole? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ejdzbiol Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:31 O ja Cię pie... !!! :O !!! Pamiętam go z mundialu, byłem nim zachwycony i myślałem co by było gdyby ten gość przyszedł do polskiej ligi :O Jak Wiśle uda się go sprowadzić, to może spokojnie grać 4-3-3, a poza tym o ile pamiętam Ze Kalanga gra świetnie na skrzydle. Wisełko, Panie Cupiał, Panie Bednarz, Panie Wilczek.... KUPCIE GO BO WAM SIE TO OPLACI!!! To nie jest jakiś nieznany piłkarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.08.08, 14:23 no ja to sie zachwycałem ta przepiekna asystą... do dzis sni mi sie ona tylko zamiast ze Knagi asystuje Rodzer łolaboga taki piłkarz taki piłkarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejdzbiol Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:34 Angola, taki kraj w Afryce ;p A co do Ze Kalangi to jeżeli puszczą go za te pół miliona, to naprawdę trzeba go brać, na transfermarkt jest wycieniany na milion! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietrek Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: 217.70.62.* 01.08.08, 09:49 to w tym roku byly MŚ??? Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Reprezentant Angoli 01.08.08, 10:49 no wiemy, że Angolia jest w Afryce, ale poprawna odmiana to raczej reprezentant Angolii. ale nie ma jak chwycić czytelnika.. angol w wiśle? o jaa! orange-extra-klasa zamiast premiership.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Reprezentant Angoli IP: *.aster.pl 01.08.08, 11:05 no daj spokój. nie ma kraju Angolia (w dopełniaczu byłaby wtedy forma Angolii), tylko Angola (dopełniacz: Angoli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergi Re: Reprezentant Angoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:05 Błagam cie powiedz,że to żart,prowokacja to co napisałeś.Przecież niemożliwe jest bycie aż takim idiotą. Chyba,że to już pierwsze efekty katolicko-narodowego modelu edukacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc dzielny Re: Reprezentant Angoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:47 prowokacja na prowokacje? słabo, ciebie księża chyba edukowali złym dotykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:46 Kto myślał, że chodzi o Rooney'a? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wubeusz Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:54 mogliby napisac chociaz na jakiej gra pozycji a w tym newsie a tu nic Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły 01.08.08, 10:59 Skrzydłowy, bodaj prawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.08.08, 14:27 napisali jak wół ze napastnik ale chłopak gra na prawyhm skrzydle i jest pomocnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
macu3 WARTO! 01.08.08, 10:55 Ja także pamiętam go z MŚ - robił wówczas bardzo dobre wrażenie. Bardzo dynamiczny zawodnik, z dobrym dryblingiem. Na tegorocznym Pucharze Narodów Afryki zaczynał jako zmiennik, ale szybko wskoczył do pierwszej jedenastki. Za takie pieniądze na pewno warto. W szczególności, że skrzydła w Wiśle jedynie prezentują się dobrze na papierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: 78.133.200.* 01.08.08, 11:01 Nie Angoli tylko Anglików! Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi najsłabsi rywale już wylosowani.... 01.08.08, 12:13 np. para Vitoria Giumaraes - IFK/Basel - jakiś cienias na pewno psim swędem wejdzie do LM Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi Wisła - Barcelona 01.08.08, 12:14 o ile oczywiście przejda Beitar o rany ale niefart :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol to ładneimię Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:33 o!, to Karol jest już "Carl" :) Co za głąb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:05 Dwadzieścia lat temu taki transfer byłby powodem do kpin. A teraz? Ciekawe czy to bardziej nasza piłka się ta ztoczyła czy też bardziej Angola zrobiła taki niewiarygodny postęp Odpowiedz Link Zgłoś
patman No nie wiem, czy Angole tak łatwo się sprzedadzą 01.08.08, 14:15 Nie wierzę, żeby jakiś Angol chciał grać w polskiej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak To nie napastnik a lewy pomocnik! IP: 212.160.234.* 01.08.08, 15:23 ten piłkarz gra na lewej pomocy a nie w napadzie. Napastnik ma być z Brazylii, za 1mln. ostatnio grał w Sofii... wszystko się wam pomyliło...:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: 98.220.93.* 05.08.08, 18:19 lepiej niech lobonta albo rapotana zciagna. o torje nie wspominam, bo za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś