Dodaj do ulubionych

Reprezentant Angoli na celowniku Wisły

IP: *.2-0.pl 01.08.08, 09:29
A czemu tak nieładnie piszecie o Anglikach: Angole? ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ejdzbiol Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:31
      O ja Cię pie... !!! :O !!! Pamiętam go z mundialu, byłem nim zachwycony i
      myślałem co by było gdyby ten gość przyszedł do polskiej ligi :O Jak Wiśle uda
      się go sprowadzić, to może spokojnie grać 4-3-3, a poza tym o ile pamiętam Ze
      Kalanga gra świetnie na skrzydle. Wisełko, Panie Cupiał, Panie Bednarz, Panie
      Wilczek.... KUPCIE GO BO WAM SIE TO OPLACI!!! To nie jest jakiś nieznany piłkarz!
      • Gość: mk Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.08.08, 14:23
        no ja to sie zachwycałem ta przepiekna asystą... do dzis sni mi sie ona
        tylko zamiast ze Knagi asystuje Rodzer
        łolaboga taki piłkarz taki piłkarz!!
    • Gość: Ejdzbiol Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:34
      Angola, taki kraj w Afryce ;p A co do Ze Kalangi to jeżeli puszczą go za te pół
      miliona, to naprawdę trzeba go brać, na transfermarkt jest wycieniany na milion!
      • Gość: pietrek Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: 217.70.62.* 01.08.08, 09:49
        to w tym roku byly MŚ???
      • p.o.box.77 Re: Reprezentant Angoli 01.08.08, 10:49
        no wiemy, że Angolia jest w Afryce, ale poprawna odmiana to raczej
        reprezentant Angolii. ale nie ma jak chwycić czytelnika.. angol w
        wiśle? o jaa! orange-extra-klasa zamiast premiership..
        • Gość: west Re: Reprezentant Angoli IP: *.aster.pl 01.08.08, 11:05
          no daj spokój. nie ma kraju Angolia (w dopełniaczu byłaby wtedy
          forma Angolii), tylko Angola (dopełniacz: Angoli).
        • Gość: sergi Re: Reprezentant Angoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:05
          Błagam cie powiedz,że to żart,prowokacja to co napisałeś.Przecież
          niemożliwe jest bycie aż takim idiotą. Chyba,że to już pierwsze
          efekty katolicko-narodowego modelu edukacji...
          • Gość: gosc dzielny Re: Reprezentant Angoli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:47
            prowokacja na prowokacje? słabo, ciebie księża chyba edukowali złym dotykiem
    • Gość: Artur Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:46
      Kto myślał, że chodzi o Rooney'a? :>
    • Gość: wubeusz Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:54
      mogliby napisac chociaz na jakiej gra pozycji a w tym newsie a tu nic
      • macu3 Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły 01.08.08, 10:59
        Skrzydłowy, bodaj prawy.
        • Gość: gk Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.range81-159.btcentralplus.com 01.08.08, 14:27
          napisali jak wół ze napastnik
          ale chłopak gra na prawyhm skrzydle i jest pomocnikiem
    • macu3 WARTO! 01.08.08, 10:55
      Ja także pamiętam go z MŚ - robił wówczas bardzo dobre wrażenie. Bardzo
      dynamiczny zawodnik, z dobrym dryblingiem. Na tegorocznym Pucharze Narodów
      Afryki zaczynał jako zmiennik, ale szybko wskoczył do pierwszej jedenastki. Za
      takie pieniądze na pewno warto. W szczególności, że skrzydła w Wiśle jedynie
      prezentują się dobrze na papierze.
    • Gość: paweł Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: 78.133.200.* 01.08.08, 11:01
      Nie Angoli tylko Anglików!
    • bambussi najsłabsi rywale już wylosowani.... 01.08.08, 12:13
      np. para Vitoria Giumaraes - IFK/Basel
      - jakiś cienias na pewno psim swędem wejdzie do LM
      • bambussi Wisła - Barcelona 01.08.08, 12:14
        o ile oczywiście przejda Beitar

o rany ale niefart :)))))))))))))))))))))))
    • Gość: Karol to ładneimię Re: Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:33
      o!, to Karol jest już "Carl" :) Co za głąb...
    • Gość: And Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:05
      Dwadzieścia lat temu taki transfer byłby powodem do kpin. A teraz? Ciekawe czy
      to bardziej nasza piłka się ta ztoczyła czy też bardziej Angola zrobiła taki
      niewiarygodny postęp
    • patman No nie wiem, czy Angole tak łatwo się sprzedadzą 01.08.08, 14:15
      Nie wierzę, żeby jakiś Angol chciał grać w polskiej drużynie.
    • Gość: Niesmak To nie napastnik a lewy pomocnik! IP: 212.160.234.* 01.08.08, 15:23
      ten piłkarz gra na lewej pomocy a nie w napadzie. Napastnik ma być z Brazylii,
      za 1mln. ostatnio grał w Sofii... wszystko się wam pomyliło...:0
    • Gość: g Reprezentant Angoli na celowniku Wisły IP: 98.220.93.* 05.08.08, 18:19
      lepiej niech lobonta albo rapotana zciagna. o torje nie wspominam, bo za drogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka