Dodaj do ulubionych

San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby...

• Gość: Ja Leeeeeeeooooooo IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 21:02
      Cooo?

TY.... juz wiesz co.
    • Gość: kantor San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: *.acn.waw.pl 10.09.08, 21:02
      hm, zanosi się na zwycięski remis. Fabiański - człowiek który zatrzymał San
      Marino. Czyli jest ok. Tym bardziej, że, jak stwierdził Motywator Leo,
      atmosfera w druzynie jest dobra i nie powiedzielismy jeszcze ostatniego slowa
    • Gość: ja San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:02
      cały nasz 5 tysięczny holding też ma taką nadzieję :) San Marino do boju!!!
    • Gość: laos7 Złotouści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:02
      "Sędzia odgwizdał spalony, bo piłkarz był na spalonym."
    • Gość: oxoplast [...] IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 21:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • tw.zenek Oj, czemu Ty do niego tak ostro? 10.09.08, 21:05
        Leo, prosimy uprzejmie o opuszczenie naszego gościnnego kraju.

Nasza gościnność też ma swoje granice

Aha, i weź ze sobą kilku naszych "piłkarzy"
    • Gość: allez San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:04
      'to ZAWODOWCA'? Chłopaki, co to za kwiatki? Wstyd!
      Zawodowcy ;>
    • Gość: Somsiado San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby.. IP: *.106.jawnet.pl 10.09.08, 21:06
      NIEEEEEEEE!Ebi dlaczego??!!
    • Gość: ja San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:06
      Sanmaryńczycy do boju cała Polska na Was stawia!!
    • Gość: wojtekss San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby.. IP: *.chello.pl 10.09.08, 21:06
      siedze przedtelefonem i krzycze:Henryk,Henryk!!!! (wiadomo o kogo chodzi mam nadzieje) a tu Smolarek strzela bramke!!! Ale nie wierze mam 38 stopni goraczki. pewnie spie
      • Gość: Kibic Re: San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (o IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 21:08
        Ten co zostawil reprezentacje w srodku turnieju i wrocil do domu?
    • eqonix San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... 10.09.08, 21:09
      Masakra normalnie masakra!!!
      LHC dzisiaj wystartował i to jest news dnia !!!!
      Nawet kastracja polityków... ba nawet wynik meczu San Marino - Polska 5:2 dla
      gospodarzy tego nie zmieni.
    • Gość: r... San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:10
      Ufff, zrehabilitowali się, ale gra jest beznadziejna :(((

I odczepcie się od Leo, kibice z bożej łaski ;>
      Wasi koledzy pojechali do San Marino bluzgać podczas hymnu - WSTYD na cały
      świat. Znowu!
    • Gość: fabio San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:10
      Do czasu strzelenia tej bramki (choć kto wie czy ona coś zmieni) mecz ten przywoływał mi na myśl proroczy(?) fragment filmu "Dzień Świra", w którym to w telewizji leci mecz reprezentacji Polski z jakąś równie egzotyczną co San Marino, a wynik brzmiał, zdaje się, 0:5 na naszą niekorzyść...
    • tw.zenek O Boże!! Teraz tylko utrzymać to 1:0 !!! 10.09.08, 21:10
      Jest szansa na "histeryczne" zwycięstwo !!!!
      Wszak w Europie już nie ma słabeuszy!!!
    • Gość: niedzielny San Marino - stolica bezclowego alkoholu IP: 189.140.215.* 10.09.08, 21:11
      Jedna ciekawostka. San Marino jest stolica wolnoclowego alkoholu. Slynie
      przede wszystkim z likierow, ale i inne markowe trunki mozna nabyc w bardzo
      dobrej cenie. Czy sadzicie, ze nasi dziarscy chlopcy zaprzepasciliby taka okazje?
    • Gość: adas San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: *.c196.msk.pl 10.09.08, 21:12
      Jusko: "to nie są kelnerzy, pokazują że potrafią grać"
      chyba chodziłó o San Marino, chyba...
    • przeglad_prasy Czy Leo do drugi Donald Tusk ????????????????????? 10.09.08, 21:14
      tzn że podobnie jak o Tusku, również o Leo nie wypada mówić źle?
      Polecam wywiad z Borkiem:
      sport.wp.pl/kat,1728,title,Borek-wytaczam-Beenhakkerowi-proces,wid,10346029,wiadomosc.html?ticaid=1695c
    • Gość: Riczard Tekst Meczu by A.J. IP: *.chello.pl 10.09.08, 21:14
      "San Marino to nie sa kelnerzy" - Andrzej Juskowiak :)
    • Gość: Filozof Co znaczył gest Smolarka - moja propozycja IP: *.crowley.pl 10.09.08, 21:16
      Smolarek nie grał ze Słowenią. I trener dokonał ZMIANY CZĘŚCI SKŁADU m.in.
      wracając do koncepcji ze Smolarkiem. Dał tym samym znak Leo, że dobrze zrobił. A
      może wręcz retorycznie zapytał: "A co by było gdybyś mnie wpuścił na boisko w
      meczu ze Słowenią?"
      • Gość: Riczard Re: Co znaczył gest Smolarka - moja propozycja IP: *.chello.pl 10.09.08, 21:19
        Nie Smolarek pokazal ze zrobil blad krokow, az dziw ze sedziowie tego nie
        odgwizdali.
        • Gość: Johann Re: Moze chcecie M. Close -Polaki ? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.09.08, 21:26
          100 MLN € I MACIE GO; NA CZAS ELIMINACJI OCZYWISCIE
          • tw.zenek Nie, Johann - nie chcemy 10.09.08, 21:28
            Poza tym on się nazywa Klose - ale skąd ty możesz o tym wiedzieć, jak ty w
            nogach śpisz i gazetami się przykrywasz.
          • Gość: Nikolai Re: Moze chcecie M. Close -Polaki ? IP: *.chello.pl 10.09.08, 21:34
            Mozemy go wymienic co najwyzej za furmanke wegla i dwa wielblady. Pasi?
        • Gość: stfu! Re: Co znaczył gest Smolarka - moja propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:35
          lol
    • Gość: kantor San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby.. IP: *.acn.waw.pl 10.09.08, 21:22
      hura!!! jest wspaniale. Leo pokazal ze jednak potrafi dobrze ustawic druzyne w
      meczu z wymagajacym rywalem! a ta zmiana kowalczyka na krzynowka? majstersztyk!
      czuje sie jakbym wyszedl z drewnianego pudełka.
    • Gość: woj Wielki Narodowy Plan Naprawy Futolu (WNPNF) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:24
      Hmmm wiec patrzac na naszych kopaczy wymyslilem WNPNF! proponuje akcje jaka chcieli zrobic kibice Austrii przed Euro.. wycofajmy naszych z rozgrywek na jakies 20 lat (w tym czasie nie bedziemy sie osmieszac) i poczekajmy az nasza pierwsza Polska kolonia zamorska (Wielka Brytania i Irlandia) wydadza i wyszkola nowa generacje.. zajmujac wyspy zajelismy rowniez infrastrukture wiec wielce prawdopodobne iz tymrazem (tamtymrazem?) bedziemy miec PILKARZY!
    • Gość: Yarrell szpakowski IP: 217.98.37.* 10.09.08, 21:25
      Czy Pan Szpakowski nie jest już trochę za stary na komentowanie meczów w
      telewizji? Bo przez pierwszą połowę to nie komentuje, ale zwyczajnie
      marudzi... Jeśli nasi strzelą parę bramek w drugiej połowie i braknie mu
      argumentów nie zdziwiłbym się komentarzami na poziomie "łupie mnie w krzyżu"
    • Gość: darula San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: *.ghnet.pl 10.09.08, 21:25
      Mam wrażenie, że komentatorzy w TV ogladają inny mecz... to nie
      wspaniał interwencja Fabiańskiego, tylko kiepski strzał...albo
      przeciwnicy niepozwalaja nam na zbyt wiele - łojezuuuuuuuuuu moze
      zejda wcześniej do szatni to cos ugramy. ZENUŁA - ligowy sredniak
      poklepałby piłka i ze 2 gole bez problemu... ale nam potrzebna
      zbieranina zagranicznych kopaczy - wiecznych podgrzewaczy ławy
      rezerwowych (jak sie załapia).
    • Gość: mz San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: *.chello.pl 10.09.08, 21:26
      Po obejrzeniu 90 minut ze Słowenią i połówki z San Marino (z chęcią sam
      walnąłbym jakaś by więcej już nie oglądać orłów) dochodzę do pewnej konkluzji:
      parafrazują pewną parodię Leo Beenhakker jest już tak stary że niedługo umrze.
      A tak na poważnie nie mogę patrzeć na styl gry drużyny Beenhakkera. Dlaczego
      piłkarze, którzy na co dzień potrafią dobrze i godnie reprezentować barwy
      klubowe nie potrafią odnaleźć się w rep.. Uważam, że trenerowi skończyły się
      pomysł na reprezentacje, coraz częściej ulega presji dziennikarzy. Jeżeli rep
      ma grać tak dalej to niech lepiej poda sie do dymisji!!!
      • Gość: ffan Re: San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (o IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.09.08, 21:36
        I tego nie moge zrozumiec. Leo staral sie dopingowac i natchnac
        wiary w szeregi a teraz? Moze nie tedy droga do polskiego pilkarza
        ktory siedzi na lawce albo gra w marnym klubie. Jacy dobrzy pilkarze
        ktorzy graj tak super w klubach? Lamagi ostatnie. Gwiazdeczki co to
        rezygnuja bo trener mnie wystawic nie chce a on strzelil 2 gole w
        lidze fancuskiej to mu sie nalezy miejsce do gry. Ktokolwieg bedzie
        trenerem nic wiele nie zrobi. Zaraz sie znajdzie grono podpowiadaczy
        ktorzy beda tylko czekac zeby sie noga podwinla i krzycza o pozbycie
        sie trera po 1 meczu.
    • Gość: namelessking Juskowiak ;] IP: *.chello.pl 10.09.08, 21:29
      pan Andrzej rzucił pod koniec drugiej połowy hasłem, że San Marino to nie
      kelnerzy... no tak, po przetasowaniach składu, kelnerzy wypadli z drużyny,
      zastąpili ich kucharze, ślusarze i bankowcy.
    • Gość: F1 Fan San Marino - Polska, czyli mecz o wszystko (oby... IP: 62.89.68.* 10.09.08, 21:30
      Ja tam wole juz sie pilka nie denerwowac jak maja tak grac. ostatnio
      zainwestowalem w koszulke i czape kubicy w bmwsklep.pl i kibicuje
      robertowi!! on nas nie zawiedzie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka