Dodaj do ulubionych

Polska gra z Czechami - Brożek w ataku

IP: *.chello.pl 11.10.08, 20:23
Stawiam na 0:3 dla Czechów.
Obserwuj wątek
    • Gość: 3s [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gfh błaszczykowski strzelił NAD czechem IP: *.range86-147.btcentralplus.com 12.10.08, 00:15
        a nie obok

no i co gazeto?? juz nie najezdzacie brozka za mała skutecznosc?
        i ze potrafi strzelac tylko z 5 metrów?

eksperci za dyche...
    • Gość: Pinki Re: Polska gra z Czechami - Brożek w ataku IP: *.icpnet.pl 11.10.08, 21:22
      moze wreszcie GW nie napisze ze Muras byl najslabszy na boisku
      • Gość: kibic Yyyyyyyeeeeeeeeesssssss IP: *.wroclaw.mm.pl 11.10.08, 22:34
        Cała kadra zagrała bardzo dobry mecz. Celne podanie, szybkość zawodników,
        zaangażowanie i walka. Taką Polskę każdy chce oglądać. Brawo!
    • Gość: Piotrekk Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe gol... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 11.10.08, 22:28
      Ten mecz to dokładnie powtórka meczu Polska-Portugalia. Zupełnie
      taki sam przebieg..hehe. Gratulacje, ale trzeba większej
      koncentracji pod koniec. Ale 3 pkt są i jeśli Polska wygra na
      Słowacji, będzie jedną nogą na MŚ.
      • Gość: kris1955 Re: Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe g IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.10.08, 22:32
        Leo wielkim jest i basta!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: querdemole Re: Polska gra z Czechami - Brożek w ataku IP: 92.4.144.* 11.10.08, 22:29
      Gość portalu: realista napisał(a):

> Stawiam na 0:3 dla Czechów.

Idz sie teraz wyplacz Czechom w rekaw ty patrioto genetyczny :)))
      • Gość: Chris Polscy rezerwowi! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 11.10.08, 22:34
        Nie jeden zespol chcialby takich mniec. A my tylko potrafimy
        krytykowac.
    • Gość: guest Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe gol... IP: *.eurotel.cz 11.10.08, 22:31
      "Roger świetnie zagrał do Błaszczykowskiego, ten przebiegł z piłką
      kilkadziesiąt metrów, popatrzył jak ustawiony jest Cech i dokładnym,
      technicznym uderzeniem strzelił obok niego."

--
      nie obok niego tylko ponad nim, czy ktos kto pisał ten artykuł oglądał w ogóle
      mecz?
      • Gość: ... Re: Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 04:50
        > czy ktos kto pisał ten artykuł oglądał w ogóle mecz?
        Oczywiście że oglądał, tylko nie ten ;)
        Dla Gazety istotniejszy był przecież mecz Izraela ;)

• Gość: kangoor Re: Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe g IP: *.ols.vectranet.pl 12.10.08, 07:33
          > czy ktos kto pisał ten artykuł oglądał w ogóle mecz?
          Oczywiście że oglądał, tylko nie ten ;)
          Dla Gazety istotniejszy był przecież mecz Izraela ;)
          I to dla was największty problem, czy strzelił obok, czy nad
          bramkarzem. Panowie nie podoba się portal gazeta.pl??? Jest interia,
          onet, wp, tyle róznych , jeżeli czegoś nie lubię czytac to nie
          czytam. chyba, że jesteście masochistami.
    • mil1231 no igdzie prazak i inne dumne pepiki?? 11.10.08, 22:32
      Czesi nie istnieli!!Polacy byli dla nich drużyna z innej planety!
    • Gość: pezet Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe gol... IP: *.ny325.east.verizon.net 11.10.08, 22:32
      cala kibicowska long island cieszy sie z wami,jest super!
    • Gość: EWA Bydło, a nie kibice !!!!! IP: 91.193.160.* 11.10.08, 22:32
      W końcówce, zmęczeni zawodnicy i trener proszą o doping, a bydło milczy.
      Jedyna przyśpiewka jaka im wychodzi to: "jeb@ć PZPN" - żenada!
      • Gość: pis Re: Bydło, a nie kibice !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:40
        A ja słyszałem 2 razy hymn przeplatany hsv i kilkoma innymi przyśpiewkami doping na "+"
      • Gość: Michal Re: Bydło, a nie kibice !!!!! IP: *.54.175.20.tvksmp.pl 11.10.08, 22:53
        piosenka o PZPNie "leciala" dzis chyba 6 lub 7 razy (najwiecej od kiedy pamietam, a zawsze licze) ale doping dla druzyny byl zawsze, w koncówce tez, ani przez chwile kibice na slaskim nie dali odczuc ze sa przeciw kadrze, i przez caly mecz byli za trenerem: LEO!!! LEO!!! LEO!!!, marna prowokacja!
        • Gość: mek za to knedle po pierwszej bramce zaczeli szalec... IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 23:33
          i to bardzo chamsko
      • Gość: Sonic Re: Bydło, a nie kibice !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 11:18
        nie wzbudzaj prowokacji marnym tematem!! tak dla twojej informacji
        poza "jeb... PZPN" było jeszcze "Syfiarze" (po tym jak pepiki
        odpalili race) i "wypier...." tego juz nie slyszalas?? - to jak
        ogladasz mecz??

rozumiem ze jestes z tych którzy twierdza ze słowa k... ch... to
        ciagle totalne przekleństwa... i masz nadzieje ze Twoje obecne lub
        przyszle dzieci klnac nie beda i beda przykładnymi dziecmi (tylko
        niestety w Twych przekonaniach)?? wyjdz na ulice i posłuchaj jaki
        jezyk dzis panuje!

co ty wiesz o piłce i sytuacji PZPN w Polsce?? bardzo dobrze ze im
        tak spiewali, te ich szydercze usmieszki po meczu i radosc ze
        powrócili na swoje stolki jeszcze im sie odbije...!!! wywalic
        wszystkich tych mataczy i złodziei...

ciekawe czy jakbys była na stadionie i ktos by tak o Tobie napisał
        czy byłoby Tobie miło???
      • Gość: maliniak Re: Bydło, a nie kibice !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 12:16
        To gdzie ty siedziałaś z Czechami? Aparat słuchowy by się przydał. Ja pomogę -
        poniżej adres.
        Chirurgia krótkoterminowa w zakresie ginekologii, laryngologii i chorób sutka
        Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska
        41-500 Chorzów woj. śląskie, ul. Ks. Wł. Opolskiego 5 ,
        Laryngologia
    • Gość: xo BRAWO !!!!! IP: *.chello.pl 11.10.08, 22:34
      Takich chcemy oglądąc naszych w każdym meczu !!!!
    • Gość: stadiovelodrome Re: Czesi?? jedna z najlepszych druzyn swiata??? IP: *.brhm.adsl.virgin.net 11.10.08, 22:34
      no chyba redaktorzy, zagalopowali sie w ferworze tego zwyciestwa..
      Moze za czasow Pavla Nedveda, Poborskego czy mlodego Rosickego i
      Kollera, ale nie dzis.. Ranking FIFA jest naprawde czyms wyjatkowo
      niemiarodajnym
      Teraz Slowacy sie beda sprezac na nasza husarie ;( Oj, boje sie
      cholerniee!!
    • Gość: PolakSlowian Leo out! Czechy nas rozwalili!....aaaa IP: 89.137.234.* 11.10.08, 22:36
      nie, tak nie bylo!

Gdzie te szmaty ktore tylko pluly na Leo i na Polske??
      • Gość: maz45 Re: Leo out! Czechy nas rozwalili!....aaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:43
        Muszę cię zmartwić. Te szmaty siedzą teraz w mysich norach i biadolą, że nasza
        reprezentacja zagrała tak wspaniale. Nie stać ich teraz na choćby jedno słowo
        >>przepraszam<<...
        • Gość: PolakSlowian Tak wlasnie myslalem maz45, takie capy IP: 89.137.234.* 11.10.08, 22:48
          to tylko wylaza jak jest okazja pluc na swoich!
          • kralik111 Re: Tak wlasnie myslalem maz45, takie capy 11.10.08, 23:05
            Gość portalu: PolakSlowian napisał(a):

> to tylko wylaza jak jest okazja pluc na swoich!

W pierwszym poscie jest taki jeden prealizta, na forach politycznych udziala sie
            to to jako "genetyczny patriota" o PiSim rozumku, gdzie jestescie wy madrzy,
            genetyczni i PiSkajacy ?!

Co do meczu, to kurcze blade bylo pieknie, Czesi moze ostatnio nie blyszcza
            forma, ale my tez nie, to bylo doslownie powtorka z Portugalii, co znaczy, ze te
            wszystkie placzki twierdzace, ze Portugalia byla przypadkiem, wypadkiem przt
            pracy, okazali sie byc malymi smutnymi i smiesznymi ludzikami, wielki szacunek
            dla calej kadry, kazdego z osobna, bo kazdy z chlopakow zagal wspanialy
            football, no i wielki szacunek da LEO :DDD
            • Gość: zzz Re: Tak wlasnie myslalem maz45, takie capy IP: 24.42.121.* 12.10.08, 00:36
              Byle nie opijali tego zbytnio, we srode mecz na Slowacji, a naszym bardzo rzadko
              wychodzily dwa mecze w sobote i we srode. Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.
              • kralik111 Re: Tak wlasnie myslalem maz45, takie capy 12.10.08, 00:46
                Gość portalu: zzz napisał(a):

> Byle nie opijali tego zbytnio, we srode mecz na Slowacji, a naszym bardzo rzadk
                > o
                > wychodzily dwa mecze w sobote i we srode. Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.

No ale tutaj mowisz o profezjonalizmie, ktory polega na profezjonalnym
                wyszkoleniu...;DDD
        • Gość: Sonic Re: Leo out! Czechy nas rozwalili!....aaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 11:29
          jak to gdzie ?? siedzieli w lozy VIPów, Drzewiecki, Listkiewicz i
          ich swita!! oni tez wygrali mecz o swoje stolki złodzieje... Jeb..
          PZPN
    • Gość: radziu od dna na szyty !! aaa..! IP: *.chello.pl 11.10.08, 22:37
      cóz za piękna gra: asekuracja, trzymanie piłki, DOKŁADNE podawanie,
      jejciu, czy nasi ówcześni kopacze nie mogą tak grać??!! jakże się
      chce oglądać takie mecze! czy piłkarzom nie chce się grać takich
      meczy? brawo, pięknre brawo!
      • Gość: maz45 Re: od dna na szyty !! aaa..! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:50
        Dokładnie!
        Ten mecz to była poezja, jakże się cieszę, że ten kretyn Drzewiecki w ostatniej
        chwili wycofał się ze swojej głupoty i poszedł po rozum do głowy.
        Któż teraz zwrócił by nam te wspaniałe momenty, które przeżyliśmy dziś?
        Mam przeogromną satysfakcję, walczyłem na tym forum z 90% idiotów, którzy żądali
        krwi od Drzewieckiego na PZPN. Na szczęście nasi piłkarze i Leo wytrzymali to
        znakomicie (czytaj: mieli to w dupie) i odpowiedzieli w sposób najwspanialszy.
        Pokonali Czechów! Brawo!
        • mil1231 Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą 11.10.08, 22:55
          polaczkowatych debili chcących krwi w PZPN. ludzie generalnie są debilami i nie
          należy ich słuchać tylko bezwzględnie robić swoje, prawda?
          • Gość: maz45 Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 23:00
            Dokładnie!
            Dlatego napisałem o 90%, nie o 100-u.
            Pozdrawiam tych 10%, a w szczególności h5n1_kaczory, który mnie tak dzielnie
            wspierał, a ja jego.
            Ludzie, jestem dziś szczęśliwy !!!!!
            • mil1231 ja też!Mamy EURO 2012, budujemy autostrady i 11.10.08, 23:04
              stadiony!! PKB rośnie, bogacimy się!!czego chcieć więcej??
            • kralik111 Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą 11.10.08, 23:13
              Gość portalu: maz45 napisał(a):

> Dokładnie!
              > Dlatego napisałem o 90%, nie o 100-u.
              > Pozdrawiam tych 10%, a w szczególności h5n1_kaczory, który mnie tak dzielnie
              > wspierał, a ja jego.
              > Ludzie, jestem dziś szczęśliwy !!!!!

Musze cie zmartwic, twoi PiSi koledzy sie teraz ukrywaja, bo przed meczem forum
              bylo pelne ich (waszech) wpisow o tym jak Polska po dupie
              dostanie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • Gość: maz45 Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 23:43
                Niestety, gdybyś częściej czytał moje posty, to wiedział byś dobrze, ze PiS, to
                najgorsze zło jakie nam się przytrafiło w ostatnich latach.
                To, co oni wyprawiają, to... brak słów.
                Zresztą, dziś nie pora na polityczne spory. Idę poświętować, a później spać.
                Do jutra...
                • kralik111 Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą 12.10.08, 00:34

> Niestety, gdybyś częściej czytał moje posty, to wiedział byś dobrze, ze PiS, to
                  > najgorsze zło jakie nam się przytrafiło w ostatnich latach.
                  > To, co oni wyprawiają, to... brak słów.
                  > Zresztą, dziś nie pora na polityczne spory. Idę poświętować, a później spać.
                  > Do jutra...

Jestem doroslym czlowiekiem i spac chodze wtedy gdy sam uznam to za stosowne. ;D
                  Jezeli zle cie ocenilem (politycznie), to przyjmij moje szczere przeprosiny oraz
                  pozwol wytlumaczyc dlaczego tak sie stalo.

Widzisz drogi przyjacielu, dzisiejszy mecz byl wielkim wydarzeniem w historii
                  naszego rodzimego football'u, ostatnim takim wydarzeniem bylo zwyciestwo nad
                  Posrugalia 2 lata temu, przed Portugalia takim wydarzenim byly zwycieztwa z
                  Peru, remis z ZSRR, zwycieztwo z Belgia i pozniej zwycieztwo z Francja w 1982
                  roku dajace nam 3 miece na swiecie.
                  Jezeli jestes bystrym chlopakiem z pewnoscia zauwwazyles, ze frekwencja z jaka
                  odnosimy sukcesy od 26 lat jest co tu duzo mowic, zenujaca, przyczyna tego nie
                  jest brak talentow, checi czy mozliwosci, przyczyna jest PZPN.
                  Nazywajac ludzi chcacych "krwi" PZPN'u debilami, popelniles wielki Pisie
                  przestepstwo, poniewaz tyko luddzie o malych zawistnych i glupich PiSich
                  rozumkach posluguja sie dokladnie taka sama terminologia w stosunku do kibicow,
                  a kibicae sa kibivcai i wiedza w czym problem polega, jeden mecz wiosny nie
                  czyni, awans na mundial tym bardziej, bo znamy to z doswiadczenia ostatnich lat,
                  ale jezeli zmienimi struktury PZPN, zmienimy sposob myslenia, zmienimy podejscie
                  ludzi zarzadzajacych tym zwiazkiem, to istnieje bardzo duza szansa, ze za
                  10-15-20 lat takie macze jak dzisiejszy, czy ten z przed 2 lat z Portugalia beda
                  chlebem powszednim.
                  Wiec nie obrazaj ludzi dlatego, ze gotowi sa poniesc bardzo bolesne konsekwencje
                  w imie lepszego jutra, zycie dniem dzisiejszym nie jest oplacalne na dluzsza
                  mete, wierze, ze kiedys dorosniesz i zrozumiesz, ze zarobione pieniadze dzisiaj,
                  warto nie przejadac w calosci, bo jutro mozesz byc glodny...;DDD
                  • Gość: zzz Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą IP: 24.42.121.* 12.10.08, 00:52
                    > ale jezeli zmienimi struktury PZPN, zmienimy sposob myslenia, zmienimy podejscie
                    > ludzi zarzadzajacych tym zwiazkiem, to istnieje bardzo duza szansa, ze za
                    > 10-15-20 lat takie macze jak dzisiejszy, czy ten z przed 2 lat z Portugalia
                    beda chlebem powszednim.

Zgodze sie z toba - to byl dobry mecz, ale nie final MS, nie ma co popadac w
                    hurra-optymizm. Gdyby nie mozliwosc ze zabiora nam Euro 2012, bylbym za
                    Drzewieckim, bo odpuscilbym sobie udzial w MS 2010 jezeliby bylaby szansa na
                    poprawe. Leo pewnie by wtedy odszedl, a wierze w tego czlowieka, podoba mi sie
                    ze wprowadza mlodych do gry.

No ale odebranie organizacji Euro 2012 to za duza strata. Teraz trzeba siedziec
                    cicho.

Pozdrawiam.
                    • kralik111 Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą 12.10.08, 01:02

> > ale jezeli zmienimi struktury PZPN, zmienimy sposob myslenia, zmienimy po
                      > dejscie
                      > > ludzi zarzadzajacych tym zwiazkiem, to istnieje bardzo duza szansa, ze za
                      > > 10-15-20 lat takie macze jak dzisiejszy, czy ten z przed 2 lat z Portugal
                      > ia
                      > beda chlebem powszednim.
                      >
                      > Zgodze sie z toba - to byl dobry mecz, ale nie final MS, nie ma co popadac w
                      > hurra-optymizm. Gdyby nie mozliwosc ze zabiora nam Euro 2012, bylbym za
                      > Drzewieckim, bo odpuscilbym sobie udzial w MS 2010 jezeliby bylaby szansa na
                      > poprawe. Leo pewnie by wtedy odszedl, a wierze w tego czlowieka, podoba mi sie
                      > ze wprowadza mlodych do gry.
                      >
                      > No ale odebranie organizacji Euro 2012 to za duza strata. Teraz trzeba siedziec
                      > cicho.
                      >
                      > Pozdrawiam.

Wlasnie tutaj o tym pisze (grozbie odebrania Euro)

Leo jest najlepsza rzecza ktoa nam sie przytrafila i to ku ironi dzieki
                      Listkiewiczowi, ale Listkiewicz to nie PZPN, uwierz mi ;D

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=85821201&a=85830137
                      Serdecznie pozdrawiam i banieczka za Polske :))))))))))))))))))))))
              • h5n1_kaczory Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą 12.10.08, 00:30
                karlik111 posłuchaj. Nigdy nie byłem za PIS-em, do PO się zraziłem,
                i nigdzie się nie ukrywam.

Co do meczu, to w końcu Leo postawił na Brożka (zamiast na
                Piszczka), a Mariusz Lewandowski z Krzynówkiem przestali strzelać z
                ponad 30 metrów. I o to chodzi. Więcej podawać do napastników
                (Brożek lub Robert Lewandowski), a strzelać na bramkę to można z
                trochę bliższej odległości albo w sytuacji sam na sam, tak jak to
                zrobił Błaszczykowski.
                • kralik111 Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą 12.10.08, 00:41
                  h5n1_kaczory napisał:

> karlik111 posłuchaj. Nigdy nie byłem za PIS-em, do PO się zraziłem,
                  > i nigdzie się nie ukrywam.
                  >
                  > Co do meczu, to w końcu Leo postawił na Brożka (zamiast na
                  > Piszczka), a Mariusz Lewandowski z Krzynówkiem przestali strzelać z
                  > ponad 30 metrów. I o to chodzi. Więcej podawać do napastników
                  > (Brożek lub Robert Lewandowski), a strzelać na bramkę to można z
                  > trochę bliższej odległości albo w sytuacji sam na sam, tak jak to
                  > zrobił Błaszczykowski.

Nie chodzilo mi o bycie w PiSie, ale o PiSi sposob myslenia, ktory twoj kolega
                  ci przykleil...;DDD
                  Mecz byl dobry, prawda?
                  Ale, nigdy nie jest tak zeby nie bylo "ale" ;D
                  Pamietasz kiedy odnieslisy jakis sukces, nie jednomeczowy, ale sukces, ja
                  osobiscie pamieta Espania 1982 i szczatkowo Monachium 1974, popatrz ile czasu od
                  tego czasu minello a nadal stoimy w miejscu, nie chcialbys posc do przodu? ;DDD
              • Gość: Sonic Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 11:26
                gratuluje Polakom!!

ale swoja droga jestem za wywaleniem calego PZPN.
                Mieszanie poziomu gry z zarzadem i przekretami PZPN jest troche nie
                w deseń!

Czy wy juz nie pamietacie tych afer korupcyjnych matactw
                listkiewicza itp?? myslicie ze on nie zarobil na ustawianych meczach
                polskiej ligi?? chcecie zeby nadal ten fajans był prezesem i
                przedstawicielem naszej widac po ostatnich spotkaniach Lecha i
                Polski dobrej POLSKIEJ PIŁKI??

swoja droga chcialbym widziec PZPN po tym jakby UEFA i FIFA
                wykluczyły i lecha i reprezentacje... ponad 20 tys kibiców LECHA
                ruszyłoby do Warszawy i rozniosłaby ten ich zarządzik!!

chyba wam cos do glowy padlo zeby byc za utrzymaniem obecnego
                zarzadu PZPN!!
          • kralik111 Re: Nie byłeś sam-ja też walczyłem z bandą 11.10.08, 23:11
            mil1231 napisał:

> polaczkowatych debili chcących krwi w PZPN. ludzie generalnie są debilami i nie
            > należy ich słuchać tylko bezwzględnie robić swoje, prawda?

Nikt PZPN-owi posoki jednak nie upuscil, co swiadczy, ze sam z siebie debila
            robisz...:DDD
            • mil1231 większość debili chciała wojny więc jak zwykle 11.10.08, 23:40
              zresztą miałem rację- ja generalnie wile rzeczy wiem lepiej
              • kralik111 Re: większość debili chciała wojny więc jak zwykl 12.10.08, 00:36
                mil1231 napisał:

> zresztą miałem rację- ja generalnie wile rzeczy wiem lepiej

Kazdy PiSglowek wie lepiej, ale zaden PiSglowek nie przyzna sie, ze jego
                monister zlodziej tez mial taka wojne...;DDD
              • Gość: Kamil Re: większość debili chciała wojny więc jak zwykl IP: *.csk.pl 12.10.08, 13:35
                No to ba!!! Wkońcu jesteś Polakiem - ty wszystko wiesz nie tyle lepiej co
                NAJLEPIEJ... :)
        • kralik111 Re: od dna na szyty !! aaa..! 11.10.08, 23:10

> Dokładnie!
          > Ten mecz to była poezja, jakże się cieszę, że ten kretyn Drzewiecki w ostatniej
          > chwili wycofał się ze swojej głupoty i poszedł po rozum do głowy.
          > Któż teraz zwrócił by nam te wspaniałe momenty, które przeżyliśmy dziś?
          > Mam przeogromną satysfakcję, walczyłem na tym forum z 90% idiotów, którzy żądal
          > i
          > krwi od Drzewieckiego na PZPN. Na szczęście nasi piłkarze i Leo wytrzymali to
          > znakomicie (czytaj: mieli to w dupie) i odpowiedzieli w sposób najwspanialszy.
          > Pokonali Czechów! Brawo!

Gdyby Drzewicki byl kretynem to dzisiaj nie swietowalibysmy zwycieztwa, pomysl
          troche zanim szczekniesz...;DDD
        • Gość: bro Re: od dna na szyty !! aaa..! IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 12.10.08, 00:39
          polski kibic jak wiatr zawieje. ja np chce calkowitego zniszczenia pzpn'u i budowy zwiazku od nowa. po meczach jesiennych bedzie czas. a jak nie to, powiedzmy w 2011. kazdy minister co sie rozprawi z pzpn'em, bedzie przeze mnie wychwalany i wynoszony pod niebiosa. obojetnie z jakiej partii.
          a co do meczu..... czy komentarz jest potrzebny? lob blaszcza, podanie rogera, strzal brozka.... czy komentarz jest potrzebny? :)

ps. a z malkontentami "leowon" itp nie dyskutowac. w wiekszosci to dzieci. glupie, nieopierzone....
          • kralik111 Re: od dna na szyty !! aaa..! 12.10.08, 00:57
            Gość portalu: bro napisał(a):

> polski kibic jak wiatr zawieje. ja np chce calkowitego zniszczenia pzpn'u i bud
            > owy zwiazku od nowa. po meczach jesiennych bedzie czas. a jak nie to, powiedzmy
            > w 2011. kazdy minister co sie rozprawi z pzpn'em, bedzie przeze mnie wychwalan
            > y i wynoszony pod niebiosa. obojetnie z jakiej partii.
            > a co do meczu..... czy komentarz jest potrzebny? lob blaszcza, podanie rogera,
            > strzal brozka.... czy komentarz jest potrzebny? :)
            >
            > ps. a z malkontentami "leowon" itp nie dyskutowac. w wiekszosci to dzieci. glup
            > ie, nieopierzone....

Calkowicie sie z toba zgadzam, jeden czy dwa wygrane mecze z druzynami z wyzszej
            polki powinne byc policzkiem a nie duma, takie Czechy (nie ujmujac im niczego)
            pilkarsko przerosly nas o lata swietlne tylko dlatego, ze postawily na
            profesjonalizm a nie zwiazek kolesi, podobnie zrobil Putin w Rosji.
            Wojna wypowiedziana PZPN przez Drzewickiego sie dopiero rozpoczyna, FIFA
            postawila go obecnie w sytuaci bez wyjscia, nie chodzi juz o same mecze
            eliminacyjne, bo to kibice by zrozumieli, ale odebrania Euro by nie wybaczyli
            nawet kosztem zmiany struktur PZPN,
            mam przyjaciol, mam znajomych, mam internet i mam gazety i jestem przeknany, ze
            Drzewicki jescze nas zadziwi i to w sposob bardzo pozytywny. ;DDD
    • Gość: misiek Polska gra z Czechami - Brożek w ataku IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 22:37
      Nice, gratulacje. Akurat nie ogladalem meczu bo bylem przekonany ze zagraja ... jak zawsze :) a tu taka niespodzianka
    • Gość: PolakSlowian Polacy tylko umia pluc na swoich! IP: 89.137.234.* 11.10.08, 22:38
      Dobrze ze Leo i jego rezerwowa druzyna tego nie slucha!
    • Gość: zzz Loppe, Loppuś, gdzie jestes? IP: 24.42.121.* 11.10.08, 22:45
      Czy nie dostales zalamania nerwowego? Z pewnoscia wynik cie rozczarowal, co? A
      juz kibice krzyczacy Leo, Leo, tego to juz nie mogles zdzierzyc.
      • kralik111 Re: Loppe, Loppuś, gdzie jestes? 11.10.08, 23:15

> Czy nie dostales zalamania nerwowego? Z pewnoscia wynik cie rozczarowal, co? A
        > juz kibice krzyczacy Leo, Leo, tego to juz nie mogles zdzierzyc.

PiS teraz siedzi w norach i lize rany po zwycieskim meczu
        Polski...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: :D :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:47
      Bohužel.Poláci ukázali těm našim nagelovaným kreténům jak se hraje fotbal na
      evropské úrovni!
      • eexmd2 Re: :D 11.10.08, 22:48
        to w czechach tez sie wyzywa pilakrzy od nazelowanych kretynow?:)
      • mil1231 Spoko, przynajmniej uczciwy Czech :) 11.10.08, 22:51
        No to prawda że zagraliśmy dużo lepiej od Was. Mimo to uważam, że Czesi maja
        lepszy system szkolenia młodzieży i powinniśmy się w wielu sprawach na Was
        wzorować- Polska ma duży niewykorzystany potencjał..
      • Gość: :D Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:53
        naprawdę są zawiedzieni..

"Benhaakera musí mít v POlsku za osla, po tom, co se namluvil o naší repre..."
      • Gość: 'k Re: :D IP: *.range86-147.btcentralplus.com 12.10.08, 00:12
        raz do roku kura piernie
        • Gość: mek Re: :D IP: *.gprs.plus.pl 12.10.08, 00:14
          no to dawaj bo sie rok konczy :)
      • Gość: bro Re: :D dziwne IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 12.10.08, 00:46
        a skad masz neostrade czechu?
        • kralik111 Re: :D dziwne 12.10.08, 01:19
          Gość portalu: bro napisał(a):

> a skad masz neostrade czechu?

To nie Czech tylko PiSdek maly, ktory przed meczem upajal sie na mysl o
          czeskich beckach...;DDD
        • Gość: Casey H a gdzie on napisal ze jest Czechem? IP: *.range86-145.btcentralplus.com 12.10.08, 05:05
          zacytowal tylko opinie niejakiego Bohuzela
    • Gość: y.y Gdzie jesteś Loppe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:49
      Co masz teraz do powiedzenia? masz w sobie na tyle odwagi cywilnej, aby odszczekać?
      • kralik111 Re: Gdzie jesteś Loppe? 11.10.08, 23:17
        Gość portalu: y.y napisał(a):

> Co masz teraz do powiedzenia? masz w sobie na tyle odwagi cywilnej, aby odszcze
        > kać?

Widziales kiedys PiSkacza z odwaga cywilna ??? ;DDDDDDDDDD
    • mcarci Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe gol... 11.10.08, 22:58
      Cieszę się że mój scenariusz był do dupy.Brawo KUBA brawo Polacy!!!!
    • Gość: Kamil Niech "Roger" będzie z nami! IP: *.csk.pl 11.10.08, 22:59
      No to teraz już wiecie po co była ta akcja z Rogerem?!!!
      • Gość: mek król roger !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 23:35
    • Gość: Dade Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe gol... IP: *.icpnet.pl 11.10.08, 23:03
      Świetny mecz w wykonaniu naszych. Wielkie brawa za charakter, ambicję i ładną, składną grę. Tylko większość leśnych dziadków z PZPN jest niepocieszona... niestety Beenhakker znów górą. Jeżeli ze Słowacją zagramy równie dobrze to awans będzie na wyciągnięcie ręki.
      • h5n1_kaczory Re: Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe g 12.10.08, 00:54
        Gość portalu: Dade napisał(a):

> składną grę. Tylko większość leśnych dziadków z PZPN jest
        niepocieszona... niestety

A co ty chłopie chcesz od tych "leśnych dziadków"? Zazdrościsz im
        kasy czy jak?
        Kto ci broni robić np. karierę sędziego piłkarskiego? Poganiaj tyle
        meczów po boisku co Listkiewicz, to może i zostaniesz prezesem PZPN-
        u.

Mam dość narzekania na PZPN, mam dość patrzenia jak kolejne bandy
        polityków i amatorów różnej maści robią kolejne (nieudane) skoki na
        kasę i stołki w PZPN-ie, mam dość naprawiania polegającego na
        niszczeniu!

Jeśli chcecie coś naprawić to zacznijcie od siebie! I przestańcie
        wykrzykiwać te wulgaryzmy z trybun!

Taki Jacek Bąk (co by o nim nie mówić) zasługiwał dzisiaj, żeby
        odśpiewać mu "sto lat", a wy co? Tylko "j...ć PZPN" potraficie?
        • kralik111 Re: Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe g 12.10.08, 01:12
          h5n1_kaczory napisał:

> Gość portalu: Dade napisał(a):

> składną grę. Tylko większość leśnych dziadków z PZPN jest
          > niepocieszona... niestety

> A co ty chłopie chcesz od tych "leśnych dziadków"? Zazdrościsz im
          > kasy czy jak?
          > Kto ci broni robić np. karierę sędziego piłkarskiego? Poganiaj tyle
          > meczów po boisku co Listkiewicz, to może i zostaniesz prezesem PZPN-
          > u.
          >
          > Mam dość narzekania na PZPN, mam dość patrzenia jak kolejne bandy
          > polityków i amatorów różnej maści robią kolejne (nieudane) skoki na
          > kasę i stołki w PZPN-ie, mam dość naprawiania polegającego na
          > niszczeniu!

> Jeśli chcecie coś naprawić to zacznijcie od siebie! I przestańcie
          > wykrzykiwać te wulgaryzmy z trybun!

> Taki Jacek Bąk (co by o nim nie mówić) zasługiwał dzisiaj, żeby
          > odśpiewać mu "sto lat", a wy co? Tylko "j...ć PZPN" potraficie?

Wydaje sie, ze ty kolego masz personalny interes w nieszkodzeniu PZPN.
    • Gość: stawrogin Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe gol... IP: *.2-0.pl 11.10.08, 23:16
      Leo why? For glory! :-)
    • Gość: Piotr K Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe gol... IP: 193.138.241.* 11.10.08, 23:18
      Brawo "Błaszczykowski" ten zawodnik jak zawsze jest w dobrej formie i nie
      zawodzi, jeszcze raz pochwały dla niego !!!
      Nareszcie wypite Piwo podczas meczu z Polską sprawia prawdziwą przyjemność.
      Pozdrawiam: Kibic :)
      • kralik111 Re: Eliminacje MŚ: Polska-Czechy 2:1. Wspaniałe g 11.10.08, 23:19
        Gość portalu: Piotr K napisał(a):

> Brawo "Błaszczykowski" ten zawodnik jak zawsze jest w dobrej formie i nie
        > zawodzi, jeszcze raz pochwały dla niego !!!
        > Nareszcie wypite Piwo podczas meczu z Polską sprawia prawdziwą przyjemność.
        > Pozdrawiam: Kibic :)

Pozdrawiam i na zdrowie ! :DDD
    • Gość: ar PZPNi LEO IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 11.10.08, 23:22
      Wyrzucic tych lesnych dzidkow z PZPNu niech przestana niszczyc polska pilke
      nozna. Smiali sie po meczu ze Slowenia teraz pewnie maja niewesole miny ze
      nasza druzyna wspaniale prowadzona przez trenera ograla Czechow. Brawo Leo i
      jego pilkarze. Panowie Kozminiski, Osuch, Engel, Krecina, Lato i wasz szef
      odejdzcie przyjda prawdziwi menadzerowie ktorzy nie beda niszczyc polskiego
      sportu narodowego - prosze was zajmijcie sie czyms innym tylko nie nasza pilka
      !!!!!!!!
      • Gość: maz45 Re: PZPNi LEO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 23:37
        O, o, och... Wreszcie ujawnił się jeden kretyn, który był z rozwaleniem PZPN.
        Żal mi cię strasznie, durniu, ale dziś będziesz w mniejszości...
        • kralik111 Re: PZPNi LEO 12.10.08, 01:14

> O, o, och... Wreszcie ujawnił się jeden kretyn, który był z rozwaleniem PZPN.
          > Żal mi cię strasznie, durniu, ale dziś będziesz w mniejszości...

Ejejej...
          Przejzyj watek, mniejszoscia jestes ty maly aparatczyku...:DDDDDDDDDDDD
      • Gość: boniek Re: PZPNi LEO IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 12.10.08, 13:46
        Apeluje do Panow Borka i Koltonia oraz betonu PZPN - przestancie nieszczyc
        polska pilke odejddzie, zajmijcie sie czyms innym tylko nie polskim sportem
        narodowym - to przez wasze postkomunistyczne myslenie, brak profesjonalizmu i
        zawisc jest on w kiepskim stanie. Zajmijcie sie czyms innym tylko nie naszym
        futbolem. JEden profesjonallista LEO moze wiecej niz wy wszyscy. Dopuscie
        mlodych menedzerow w PZPNie wprowadza metody szkolenia mlodziezy stosowane na
        calym swiecie. Za kilka lat bedziemy mieli 15 blaszczykowskich. Panie Borek Pan
        jako osoba uprawiajaca dziennikarstwo w stylu rosyjjskim na uslugach jednej
        grupy nacisku niech wyemigruje za wschodnia granice.
    • Gość: Petr Polska gra z Czechami - Brożek w ataku IP: 213.195.202.* 11.10.08, 23:29
      Gratulacje. Naši grali jak...., zato vaši vspaniale
      • mil1231 Dzięki ;) 11.10.08, 23:38
        to bardzo ok z Waszej strony że potraficie spojrzeć na to obiektywnie :)
        pozdrawiam Czechów! gra się jeszcze nie skończyła!to dopiero początek eliminacji
      • Gość: polak Re: Polska gra z Czechami - Brożek w ataku IP: *.ols.vectranet.pl 11.10.08, 23:44
        wielki szacunek czesi za obiektywne spojrzenie na mecz. miejmy nadzieje ze razem
        z nami wyjdziecie z grupy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka