Gość: ... IP: *.toya.net.pl 30.10.08, 21:57 A myślałem że coś się zmieni w Polskiej piłce... ale skoro prezesem został Lato to guwno z tego będzie... szkoda gadać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Prezes Grzegorz Lato IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 22:26 Lato prezesem PZPNu. Ręce opadają. Jak można wybrac takiego buraka na jakiekolwiek stanowisko. Przy tym półanalfabecie, drobnym geszefciarzu i nieudaczniku to nawet Lepper jest mężem stanu. Qwa ja chyba nie dożyję normalności w piłce nożnej w Polsce. Normalnej /czyt. uczciwej/ ligi, normalnej pracy szkoleniowej z młodzieżą /precz z Polską Myślą Szkoleniową rodem z podręcznika niejakiego Talagi/, normalnych stadionów takich jakie są w innych europejskich krajach, przyzwoitych występów klubów w europejskich pucharach /nawet nie myślę o sukcesach w Lidze Mistrzów, ale może by się chociaż do niej kwalifikowali/. Czy to wygórowane oczekiwania? Zamiast tego wybrali na prezesa szympansa a miliony kibiców znów będą sobie mogły tylko krzyczec: je...c PZPN. Co zresztą po tej hołocie spływa jak po kaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio dobry wybór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.08, 22:44 dobry wybór, co wy chcecie. facet siedzi w tym długo i ma doświadczenie. jak coś jest nie tak, to naprawi. ja tam się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kls Re: dobry wybór IP: *.net.autocom.pl 31.10.08, 09:51 henio glupszy jesteś niż ustawa przewiduje...... Odpowiedz Link Zgłoś
radziop88 [...] 30.10.08, 23:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Prezes Grzegorz Lato IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 31.10.08, 03:26 O dupe te twoja lekture rozbic, facet nawet dnia nie zaliczyl na stanowisku a juz placzki placza.Poczekamy zobaczymy.A jak wam nikt nie pasuje to se wybierzcie papieza na prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
amelie2 Prezes Grzegorz Lato 31.10.08, 05:59 Wybrali najgłupszego,ale: - nie był chyba zamieszany w żadne przekręty, bo z takim j.w. "lodów się nie kręci", - nic nie obiecywał tzw.opinii, więc słowa dotrzyma, - nic nie zmieni, czyli krzywdy nikomu nie zrobi, - jest "bezpieczny" dla całej PZPNowskiej bandy, Zrezygnuje, bądź go odwołają po paru miesiącach i po kilkudziesięciu gafach i błędnych decyzjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech l Prezes Grzegorz Lato IP: 80.50.82.* 31.10.08, 07:38 cale te wybory i atmosfera przed nimi miala znamiona farsy.wyscig rzad-pzpn niczego nie wniosl a rzadzic bedzie nadal stary beton. czas przewietrzyc wszystkie zwiazki bo tam jest tak samo.przy korycie niezbicie te same ryje a co sie za tym kryje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mass Czy autor umie liczyć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.08, 08:58 Gdyby doszło do II tury i WSZYSCY głosujący w I turze na Bońka oddali głosy kręcinie, to i tak byłoby po równo. Więc niech nie pisze, że w II lato by przegrał na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giero Prezes Grzegorz Lato IP: *.smtvsat.pl 31.10.08, 09:29 Ladne mi wybory tam rządzi klika a ten co fika tego zniszczy ta klika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kls Prezes Grzegorz Lato IP: *.net.autocom.pl 31.10.08, 09:49 koniec świata- od dzisiaj nie obejrzę żadnego meczu polskiej ligi ani reprezentacji !!! Panie Lato - moze i piłkarzem byłeś dobrym ale wiesz mało jest piłkarzy naprawdę inteligentnych a ty na pewno do nich nie należysz. Dla mnie wybór tego matoła to tragedia i koniec Polskiej Piłki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodz Prezes Grzegorz Lato IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.08, 17:28 Panie Lato. Benhaker nic nie musi, w swoim wieku moglby pojsc na spokojna emeryture, zyc z tego co juz zarobil a pana zawisc do tego trenera emanuje poniewaz taki trener jak L. B. jest "wam" potrzebny do utrzymywania w zadowoleniu opinii publicznej, a was u wladzy. Jezeli operacja elim. MŚ niepowiedzie sie to jestem pewien ze przykleicie mu mnostwo lat i kopniecie w tylek, ale to nieliczny osobnik ktory wskazuje faktyczne bolaczki polskiego futbolu od strony czysto sportowej niedzialaczowskiej. Wie ze polska pilka niezainteresuje sie nikt powazny jezeli bedzie w niej miejsce dla huliganow bedacych dla betonu wodą na mlyn, zdaje sobie sprawe ze wyksztalcenie futbolisty wiaze sie z zapewnieniem mu odpowiedniego zaplecza i bazy tak by nawet przecietny kopacz mogl myslec tylko o pilce a nie o sposobie "radzenia" sobie w futbolu. Ale czy Benhaker to naprawde musial mowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Prezes Grzegorz Lato IP: *.aster.pl 31.10.08, 21:29 Lato to bardzo dobry wybór ,mysle ze bedzie tak samo dobrym prezesem jakim był Listkiewicz a wiemy wszyscy ile jemu zawdzieczamy. Odpowiedz Link Zgłoś