Dodaj do ulubionych

"Bzzzt" zamiast "goool"

IP: 80.48.126.* 04.11.08, 16:06
I co z tego, skoro żadna federacja nie zgodzi się na czujniki w piłce. Szczególnie kup tak głupiemu celowi.
Obserwuj wątek
    • pooh84 Re: "Bzzzt" zamiast "goool" 04.11.08, 16:15
      Eh... nic nie rozumiecie!! Przeciez to jest oczywiste, ze 90 min drgan ma li tylko i wylacznie spopularyzowac pilke nozna wsrod kobiet... Mocniejsze drgania po strzelonym golu, pozwola kobietom zrozumiec euforie, jaka wywoluje u mezczyzn pilka w siatce.
    • Gość: Leo Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.ustronet.net 04.11.08, 16:27
      Shafiq ur Réhman, Li Liu, and Haibo Li, w szatni na pewno dostanie się wam bura od trenera - wiecie za co?
    • Gość: olo Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.subscribers.sferia.net 04.11.08, 16:55
      Shafiq ur Réhman, Li Liu, and Haibo Li nie wiedzą za co...
    • Gość: 1 Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 17:03
      podczas gdy opracowywali nowy wynalazek trener krzyczał na nich straszliwie co wynalazek to debilny
    • Gość: autorzy tegoz wyna Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.tami.pl 04.11.08, 17:35
      nie co wynalazlek mamy debilny tylko co ludzie maja wynalazki debilne kompletnie, konkretnie, my sie staramy zeby bylo lepiej, przyjemniej, wibrujaco a ludzie mowia ze to jest debilne, co jest bez sensu...
    • Gość: SJ Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: 212.160.234.* 04.11.08, 17:40
      Myślę że niedługo wpadną też na Wasze adresy ludzie od odgrzewanych spodenek.
      To jest bardziej upierdliwe niż gościu od IQ.
    • Gość: bass19 Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 18:04
      do SJ: Ty też już się pojawiasz niczym koleś od IQ (natręt) a spodenki za każdym razem zmodyfikowane adekwatnie do zaistniałej sytuacji. Kto nie chce niech nie czyta "spodenek" ja nie czytam nic od IQ a spodenki zawsze. Pozdro
    • Gość: Wilczy Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: 81.219.236.* 04.11.08, 19:23
      popieram bassa... Ja już nawet przy niektórych artykułach sprawdzam czy są jakieś "spodenki" zanim zacznę czytać. :D
    • Gość: qwerty Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 20:07
      Ja też xD Spodenki są fajne, a gość od IQ nie ;] Pozdro dla spodenkowców!
    • Gość: yarpen Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.dsV.agh.edu.pl 05.11.08, 00:43
      Spodenki dobre - zalozcie cykl:) Moze sam Mistrz W. was kiedys doceni
    • Gość: pytający Re: "Bzzzt" zamiast "goool" IP: *.tami.pl 05.11.08, 09:42
      ten artykul ma:

s1.ipicture.ru/uploads/081105/qTSUHkbPmj.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka