Dodaj do ulubionych

Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D...

IP: *.limes.com.pl 20.11.08, 00:53
Po cholerę Wam skala od 1 do 6 skoro oceniacie od 2 do 4+? Poza tym
jak można dawać dwóje zawodnikom zespołu, który wygrał, zawodnikowi,
który strzelił drugą bramkę też zaniżacie ocenę, no a Bosacki mimo
wszystko miał kilka świetnych interwencji. Jeśli można ocenić
oceniających, a można, to w Waszej skali zasługujecie na 2. Pzdr!
Obserwuj wątek
    • Gość: vos90 Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D.. IP: *.tktelekom.pl 20.11.08, 00:59
      do każdej oceny mozna sie przyczepic, najczesciej sa tendencyjne, zanizone.
      pisane przez osobe, ktora sie nie zna na futbolu
      • Gość: @@@@ Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem IP: *.cpe.unwired.net.au 20.11.08, 03:19
        Meczu nie widzialem; widzialem tylko bramki i czytalem "minuta po
        minucie", ale juz samo to rodzi podejrzenie, czy Pan redaktor
        ogladal ten sam mecz. Odnioslem wrazenie, ze mecz byl emocjonujacy,
        szybki i trzymal w napieciu, a tu oceny 2 dla zwycieskiej druzyny.
        Czyli co, grali ponizej sredniej swiatowej, polskiej czy jakies
        innej, no bo skoro skala jest 1 do 6, no to 3 to srednia czegos tam.
        No i rozbawil mnie komentarz do gry Boguskiego odnosnie gry z
        klepki, tak jakby to bylo takie tam cos. Panie redaktorze, to takie
        byle jakie umiejetnosci, ale jakby Pan uwaznie ogladal ME08, to moze
        doszedlby Pan do wniosku, ze gdyby cala nasza kochana reprezentacja
        potrafila grac z klepki to mielibysm druga "reprezentacje
        Hiszpanii":-)
        • Gość: berclik Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem IP: 84.40.217.* 20.11.08, 07:34
          skoro meczu nie widziales to nie oceniaj.
          Sam nie zgadzam sie co do kilku ocen: kuba na co najmniej 5, roger 3+,
          lewandowscy :-) obaj po 4, wasilewski 3...reszta ocen niestety
          słuszna...pilkarze nie moga dostac niskiej oceny w wygranym meczu? BZDURA!
          Irlandczycy wchodzili jak w masło, obrońcy wybijali kiedy nie musieli i nie
          wybijali kiedy powinni, gdyby duff mial skutecznosc na poziomie polskiej
          pierwszej ligi to mecz skonczylby sie zgoła inaczej. Ja sie pytam: czemu za
          frajerstwo Irlandczykow mamy zawyzac oceny slabo grajacym pilkarzom?
          Zwroccie uwage ile strat mial Gargula i w jakich sytuacjach...mial udzial w
          bramkach? swietnie ale z przebiegu gry ten jego udzial byl tak samo zasluzony
          jak to ze irlandczycy nie strzelili nam jeszcze 3 bramek. Zagrali slabo (z
          wyjatkami) wygrali bo byli lepsi. Obrona - TRAGEDIA!!!
          • Gość: purify mnie jedynie denerwuje to.. IP: *.chello.pl 20.11.08, 10:11
            ..że na 5,czy 6,musialby zagrać cyborg.Pewnie nawet romario za mlodu nie dostalby 5.

Autor tekstu chyba został pokrzywdzony przez nauczycieli w szkole i teraz
            wyladowuje sie na polskiej reprezentacji.

Trzeba bylo sie uczyc,a nie opier*****
            • Gość: seski oczko się zamknęło temu misiu? IP: 82.177.9.* 20.11.08, 10:28
              te oceny to prowokacja GW? Inaczej nie można tego ocenić. No chyba
              że albo za dużo piwa albo za mało snu przed meczem i oczka się
              zamknęły temu misiu (między 21 a 23)
    • sorrowandsadnessremains ?? 20.11.08, 01:01
      taki Roger strzela gola w wygranym meczu a ma 3-? też się zgadzam z przedmówcą o
      co chodzi ze skalą ocen 1-6 i do jaki poziom oznacza 6.

Dariusz Dudka ratuje reprezentację przed stratą gola i ogólnie gra dobry mecz i
      dostaje 3-?
      • scyzor75 Dziwicie sie??? 20.11.08, 02:22
        Przeciez to Wyborcza, ktora pzyjela metody trolignu aby sciagnac
        ludzi na jej lamy :P
        • scyzor75 Eeee 20.11.08, 02:23
          oczywiscie mialo byc trolingu :]
          • Gość: olenka Re: Eeee IP: *.domainunused.net 20.11.08, 07:54
            scyzor75 napisał:

> oczywiscie mialo byc trolingu :]

No popatrz! A ja myslałam, że miało być "przejęła"! Napad nie polega
            tylko na strzelaniu bramek, trzeba jeszcze umieć do nich doprowadzać
            i tu, poza dwoma wyskokami, Guerreiro nie błyszczał.

Dziwi mnie wysoka ocena Fabiańskiego do tak bardzo krytycznego
            komentarza. Z komentarzem się zgadza. Chłopak tracił piłki, źle je
            wybijał, nie umiał ich łapać.
      • fifakk Re: ?? 20.11.08, 09:24
        Ta trója dla Rodżera jest z uwzględnieniem pięknej asysty przy drugim golu dla
        Irlandii. Inaczej rzeczywiście powinno być 2-
      • Gość: dan Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 11:20
        Dudka zagrał dobry mecz? Oprócz wybicia piłki z linii, nie zrobił nic godnego uwagi.
    • Gość: karokr Troche was poniosło,bo Peszko był jeszcze mniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 01:03
      widoczny niz brożek i zaprzepaścił jeszcze lepszą okazję do bramki,a lepszą oceną.
    • Gość: kris Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 01:05
      Jak to jest? Wygrali z przyzwoitym rywalem, strzelili trzy gole, a w ocenach
      dwie czworki i piec dwojek? Co my jestesmy? Holandia czy Brazylia? Kiedy
      wreszcie sie "dziennikarze" nauczycie, ze z Mickiewicz to nie Goethe, a film
      Psy to nie Szklana Pulapka? Nie badzcie zenujacy... I to czlowiek, ktory pisze
      do zczuba... smutne...
    • Gość: kris Oo. Piekny wpis! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 01:07
    • Gość: Ogień Zaporowy Wy chyba pojęcia nie macie... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 20.11.08, 01:07
      co za kretyn te oceny wystawiał? Czy grał kiedyś sam w piłkę???
      Boguski 2+ ??? Chłopak zapieprzał na całym boisku, wiele przechwytów, kilka
      fajnych zagrań! Obrona, rzeczywiście, czasem było niemrawo - zwłaszcza
      wyprowadzanie piłki... kilka razy mogło się skończyć katastrofą... z Jakubem
      bym nie przesadzał... pokazał że jest piętro wyżej, ale w meczu o niczym (!)
      nie zadecydował! Kilka razy za to po fajnym wyprowadzeniu piłki spieprzył
      ewidentnie... M. Lewandowski 3+? Chyba żart. Nie lubię go zbytnio, ale zagrał
      fajny mecz. Gol, wspaniały strzał z wolnego, kilka akcji w których ratował
      drużynę (jako DM świetnie ustawiony...) gdy nie on, to byśmy nie wygrali... i
      3+? Gra w piłkę nie polega tylko na fajnych kiwkach, panopie redakturzy... No
      i Garguła. Dla mnie mocarz. W sytuacji gdy każde przyjęcie piłki kończy się
      ślizgiem, atakiem potrafił kilka razy fajnie rozegrać. No ale żeby to
      zobaczyć, to trzeba też kilka razy zagrać w piłkę... nie tylko w FIFA 09...
      Pewnie że mogli na strzelić ze 3 bramki więcej, ale my im też! W sumie wynik
      zasłużony. Polska była lepsza! To nie był przypadek! Jestem zachwycony postawą
      drużyny. Tylko głupki, do których zaliczam redkaturów z GW nie potrafią tego
      dostrzec!
      • Gość: ariel Re: Wy chyba pojęcia nie macie... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.11.08, 12:50
        brawo!!! lepiej bym tego nie ujął ,a wyraził pan moje zdanie całkowicie się z
        tym zgadzam w 100%.Jeszcze dodał bym Dariusza Dudkę który robił niesamowitą
        pracę bez piłki to że komentator nie wymienia jego nazwiska co 2 minuty to
        nieznaczny że zawodnik gra piach.Jego praca w destrukcji była nie
        oceniona.Proponuje pograć w piłkę redaktorom to zobaczą że łatwo się mówi jak
        stoi się z boku i obserwuje a grać to już zupełnie inna trudniejsza sprawa.
    • Gość: włodek szaranowicz Chory psychicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 01:12
      Krótko - oceny wystawiał chory psychicznie osobnik
      • piotr33k2 Re: Chory psychicznie 20.11.08, 01:22
        ocena boguskiego to skandal ,w pierwszej połowie faktycznie mniej
        kreatywny ale w drugiej był bodajże najlepszym pomocnikiem i
        skrzydłowym w na boisku . za to ocena krzynówka zawyzona a ten
        neptyk jodłowiec juz sie dosc skompromitował i w lidze i w kadrze
        żeby go wiecej nasze oczy nie widziały w kadrze tak samo jak tego
        kowalczyka z rosji ,co on w nich widzi ten leo?
        • Gość: Kyloslawicz Re: Chory psychicznie IP: *.domainunused.net 20.11.08, 06:07
          Mogą sobie oceniać jak chcą a wam kij do tego.
        • Gość: Ejdzbiol Re: Chory psychicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 17:26
          Mi się podoba jak Brożka rozliczają ;p kurde no prawda niewidoczny bo taką w tym
          meczu miał rolę. Ktoś powie "grał na szpicy", nie on się cofał trochę do tyłu
          przetrzymywał piłkę i do 4 wbiegających partnerów podawał. Dobrze to było widać
          w komentarzu w przerwie Gmocha. Brożek i tak miał szczęście, że miał tą jedną
          80, a że nie strzelił, cóż zdarza się.
    • Gość: Kuriozalne oceny Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D.. IP: *.ghnet.pl 20.11.08, 01:22
      Oceny wystawiał ignorant!
    • Gość: mjoodek Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D.. IP: *.acn.waw.pl 20.11.08, 01:25
      no żart. bez hurrra optymizmu, naprawdę, ale te oceny to żart. ja oglądałem
      chyba inny mecz...
    • Gość: ubies nie chce sie powtarzac IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.11.08, 01:28
      Poprzednicy wszystko napisali.

Oceniajacy za duzo czasu spedza grajac w Pro Evolution Soccer.

Gdyby ten mecz grali w Lidze Mistrzow, najlepiej jakas druzyna z Premiership, to
      oceny bylyby miedzy 3 a 5. O 3cim naszym golu pisaliby, ze gdyby Lewandowski
      cale zycie trenowal, to w zyciu by nic takiego nie strzelil.

Moja ocena dzialu sportowego (pilkarskiego) GW: 1. W szczegolnosci Steca.
    • Gość: WTF? Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 01:29
      Ja rozumiem że wyborcza nie chce sie podniecać, nie chce ulegać emocjom, no ale
      te oceny to żenada, nie wiem co oceniający miał w głowie. Wawrzyniak - 2 ???
      Dudka 3- ??? Dudka zagrał świetny mecz.
      Garguła "Tylko czy kadrze bardziej nie przydałby się drugi defensywny pomocnik?"
      Co za bzdury. Boguski 2+??? to był udany mecz w jego wykonaniu. Jedynie co do
      Peszki sie zgadzam.
    • Gość: soccer 1doc Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D.. IP: *.9-67.se.res.rr.com 20.11.08, 01:29
      zgadzam sie kiepska ocena po niezlym meczu na dodatek kiepsko
      uzasadniona...
      ja wprawdzie widzialem mecz na komputerze na malym ekranie z marna
      ostroscia wiec moglem pomylic zawodnikow ale dla mnie:
      Fabianski-slabe wyjcia na polu bramkowym do gornych pilek ale nie
      winie jego za zle wykopy -byl pod presja bo podania byly za wolne
      lub za krotkie..
      Dudka -batdzo dobey mecz 4.5-5
      M.Lewandowski-swietny , no i gol 5-5.5
      Gargula bardzo dobry ,kilka dobrych kombinacji, asysta 5
      Blaszczykowski efektowny, szybki ,nie dosc wykorzystal swoja
      predkosc ale niezly mecz 5-5.5
      Krzynowek- niesly gdy schodzil do srodka jako skrzydlowy to juz nie
      to co kiedys 3.5
      Boguski wg mnie niezly mecz, napewno lepszy niz krotka choc niezla
      gra Peszki dla mnie 4
      Roger 3.5 za gola i blok ogolnie slabawo widac bez wielkiej formy
      ale gol sie liczy i b.ladny
      R,Lewandowski 5 gol pare ladnych kombinacji dla mnie wygladal troche
      jak Podolski
      Brozek 1.5 no comments -nie dostal pilki albo zmarnowal nie
      wypracowal nic
      Jodlowiec dzis -1 ale to za glupote ktorej nie ma co tlumaczyc
      debiutem, nie pierwszy mecz w zyciu linia pola karnego wyrazna
      partner 2 kroki i przed jego twarza wyjatkowa glupota (dzisiaj)Jesli
      gra no codzien dobrze i jest szybki dalbym mu jednak wiecej szans
      Bosackiego i Wasilewskiego nie oceniam bo nie widzialem dobrze wielu
      interwencji w"tloku" wiec nie chce byc niesprawiedliwy
    • Gość: soccer1doc Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D.. IP: *.9-67.se.res.rr.com 20.11.08, 01:35
      Jeszcze jedno chcialem dodac-wg. mnie ustawienie garguly z
      lewandowskim bylo barzdo dobre i dzieki Bogu nie gralismy dwoma
      defensywnymi pomocnikami....potrzebujemy jednak szybszych bocnych
      obroncow ktorzy moga grac jak prawdziwi skrzydlowi i bedzie naprawde
      niezla a raczej bardzo dobra druzyna!
    • legiatorun Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D... 20.11.08, 01:37
      Sory ale chyba ogladalismy inny mecz. Kompletnie nie zgadzam sie z
      ocenami-poza Kuba oczywiscie.
      • piotr33k2 Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem 20.11.08, 01:42
        z oceną roberta lewandowskiego też?
      • Gość: duranduss Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem IP: *.icpnet.pl 20.11.08, 08:05
        A ja się zgodzę z tobą :D faktycznie oceny zaniżone o uzasadnieniu
        nie wspomnne. Autor chyba za wiele wymaga. Ale tak to juz jest albo
        za bardzo się krytykuje albo za bardzo się podniecamy.
      • Gość: LG Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem IP: *.chello.pl 21.11.08, 15:13
        jestem tego samego zdania oceny wystawiali ludzie ktorzy maja male
        pojecie o pilce... boguski slabo? he dobre chyba najwiecej nabiegal
        sie na boisku! a fabianski na 4 oprocz jednego bledu bronil pewnie
    • Gość: q Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D... IP: *.du.xdsl.is 20.11.08, 01:46
      kompletnie niezgadzam sie z ocenami....
      • czarnooki-kot Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem 20.11.08, 02:02
        na pewno chodziło wystawiającemu oceny o inny mecz... :p
    • Gość: marek_ Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.11.08, 02:19
      tez mysle, ze ogladalismy inny mecz. nie zgadzam sie z wiekszoscia
      ocen poza Kuba.
    • Gość: marcin.jot.rsl Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 02:23
      No chyba inny mecz oglądaliśmy! Brożek 2-? R.Lewandowski 4 (może dajcie mu 5?) Przecież R. Lewandowskim pomiatali jak szmatom oprocz dwóch trzech piłek w tym bramki to był bezradny, Brożek duzo lepiej sobie radzil fakt nie miał gola ale dla mnie Brozek to podstawowy pilkarz Reprezentacji dopiero od tych El. A wy w nim Żuławskiego widzicie wg mnie zasłużył na 3, natomiast R.Lewandowski 3+.. W obronie Dudka zdecydowanie najlepszy 4 jak nic. Pozostali słabo wiec te 2 uzasadnione (choc Wawrzyniak może -3) No a Boguski? Wg mnie dobry mecz pokazał ze jest dobry świetnie odbierał może do przodu się tracil bo malo zgrany jest ale 3+ jak nic. Kuba wiadomo najlepszy gosc ma moc. Z ocenami pozostałych pomocnikow się zgadzam. Roger mimo bramki na 2 beznadziejny wystep to już bym wolał Zurawskiego oglądać i Peszko nie pokazał tego co w Lechu 2+ na zachętę. Jodłowiec 1 za głupi faul głupi miał asekuracje zasłużył na 1!!!!
    • Gość: kibic z krwi kości Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem IP: 92.61.196.* 20.11.08, 03:12
      Brawa za ripostę, zgadzam się w 100%. Jak dla mnie ocena redakcji za ocenę
      graczy zasługuję na najniższą z możliwych!!!
    • Gość: ElJac Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D... IP: 87.249.69.* 20.11.08, 06:41
      Już nic nie kumam :(. Nie mogłem oglądać meczu i dziś rano czytam
      sobie na jego temat w necie. Na onecie czytam, że oprócz Kuby,
      dobrze zaprezentował się Boguski, że Roger powiększył swą rynkową
      wartość o kolejnych kilkaset Euro, że Garguła wraca do dobrej
      dyspozycji... A tu czytam coś kompletnie innego. Czy aby autorzy
      oglądali ten sam mecz? A może to już zawsze tak musi być, że gdzie
      kilku Polaków tam tyle opinii.

P.S. Na WP i Interię już nie wchodziłem, bo pewnie tam przeczytałbym
      jeszcze coś innego.
    • Gość: cthulhu Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 06:43
      Hahaha, ale zmasowana krytyka oceniającego i działu sportowego :))) Ale
      zdecydowanie zasłużona, Brożek 2-??? Buhahaha, dziecko wystawiające te oceny
      chyba meczu nie widziało, tylko sprawdziło: "nie strzelił, zszedł po 45 min,
      minus 2" :) Znawcy widzieli jego otwierające podania, przyspieszenie gry,
      kreowanie pozycji sobie i partnerom. No cóż, ale znawcy tu nie pracują... Reszta
      też niesprawiedliwie oceniona ogólnie dobry mecz. Bramka Lewandowskiego
      marzenie, ech zobaczyć go z przodu obok Brożka, chłopaki by niejedną obronę
      rozklepali...
    • Gość: mesc Re: Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem IP: *.sds.uw.edu.pl 20.11.08, 06:55
      A dla autora tekstu bania za interpunkcję.
    • Gość: juras Oceny Polaków za mecz z Irlandią. Kuba królem D... IP: *.enion.pl 20.11.08, 07:25
      co za pi*da robi taki ranking..... Chłopaki zagrali świetny mecz, do przodu,
      odważnie, często z pierwszej piłki, chciałbym aby każdy mecz w wykonaniu
      naszych był w minimum takim stylu. Każdy z nich zasługuje minimum na 4.
    • Gość: pegazik1 Najlepszy Garguła:) IP: *.elb.pl 20.11.08, 07:31
      Garguła miał 3 asysty i jakoś nik tego nie zauważył.
      A co do ocen to powiem tak:
      Panowie nie palcie więcej tego świństwa - bo byliście chyba na innym meczu.
    • Gość: kibic17 oceny zaniżono kilku zawodnikom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 07:34
      a np. Robert Lewandowski grał za krótko aby tak wysoko go ocenić i
      podobnie Peszko, ale fakt, że dobrze się obaj zapowiadają. Byle im
      sodówa nie walnęła do głów
      • Gość: XXL Re: oceny zaniżono kilku zawodnikom IP: 193.93.53.* 20.11.08, 09:01
        Robert Lewandowski zagrała za krótko ? Grał tyle ile Brożek ... i na pewno o tę
        jedną bramkę był lepszy .... a oceny ? Czy to ważne ...
        Najlepsze są jeszcze takie perełki "Robert Lewandowski jeżeli dalej będzie się
        tak rozwijać to w przyszłości pewniak do gry w ataku reprezentacji" Jasne ...
        najlepiej niech siedzi na ławie albo wogóle go nie powoływać .. bo i po co.
        Trzeba dać kolejną szanse na przełamanie Brożkowi, Żurawskiemu i innym znajdom ...
        Robert Lewandowski to gotowy napastnik - piłkarz który wchodzi i strzela .. bo
        to napstnik.
        • Gość: huha Re: oceny zaniżono kilku zawodnikom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 09:20
          Ech, kolego, kolego. Jakże bym chciał żeby to co piszesz była prawda, żeby
          Lewandowski wchodził i strzelał... Żeby w meczach ze Słowacją i Nancy w
          kluczowych momentach strzelił do przodu zamiast do góry. Tak poza tym to może
          trochę ochłoń bo chłopak choć niewątpliwie ma talent to od raptem sierpnia gra
          na wysokim poziomie, także 4 miesiące to trochę za mało żeby go porównywać z
          Żurawskim czy Brożkiem i bramkami, które oni nastrzelali hurtowo różnorakim
          przeciwnikom. Także chwalić owszem ale z rozsądkiem. No chyba, że chcesz
          powtórzyć historię Matusiaka, bohatera jednej rundy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka