Dodaj do ulubionych

Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA

• Gość: Kibic z Ostrowa Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.pneuhage.icnet.pl 12.12.08, 17:22
      W przypadku gdyby Legia wprowadziła selekcję, GW uznała by to za
      wspaniały pomysł, godny naśladowania przez inne polskie kluby, wszak
      to wspanialy sposób na wyeliminowanie chamstwa ze stadionów...
    • Gość: ANTY"GW" Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:25
      Prawdziwi Kibice Podpisza sie po tym hasłem
      www.elwico.pl/~vitorrianin/foty/0809/bks/9.jpg
    • Gość: mendieta W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.173.2.52.tesatnet.pl 12.12.08, 17:30
      Sprawa jest oczywista - Wiara Lecha organizuje wyjazdy na mecze Kolejorza i chwała im za to. Kibice zasłużeni mają większe prawa niż kibice sukcesu. Może trochę ostro się Litar wyraził ale przecież on to pisał na forum kibiców a GW bez nawet wykropkowania puściła dziś "wypie...ć" w druku!! (największy i najbardziej opiniotwórczy polski dziennik)

Powiem szczerze, że jestem/byłem stałym czytelnikiem GW oraz tego portalu i miałem (raczej czas przeszły bo już coraz mniej) sporo uznania dla tych mediów. Ale ewidentnie się ostatnio do ruchów kibicowskich, a już do Lecha w szczególności, ostatnio przypie...cie. I tak się dzisiaj od rana zastanawiam dlaczego. Hipotezy mam 3:

1. Bo chcecie wywoływać burze i w ten sposób nakręcać sobie spadające czytelnictwo oraz zwiększać zasięg portalu. A to - raz, że ma krótkie nogi (bo ruch się zwiększa tylko na początku a potem ludzie zdegustowani odchodzą), a dwa - śmierdzi tabloidem.

2. Bo taka jest aktualna linia i ktoś wam tak pisać każe (nie sądziłem, że to kiedykolwiek napiszę ale chyba się każdy domyśla do czego piję)

3. Bo zupełnie nie kumacie na czym polega kibicowanie, przywiązanie do klubu, jego barw i tradycji. Zapatrzeni w Zachód nie widzicie, że tam stadiony zamieniły się w multipleksy i teatry (marzeń) a kibice to tylko konsumenci. I wszystko to chcecie ślepo naśladować u nas w imię źle pojętego marketingu sportowego. Całe szczęście Lech pokazuje, że można łączyć super atmosferę, fanatyczny doping z sukcesem komercyjnym!

Panie Szadkowski, weź się Pan k... zastanów!
      • Gość: krakowianin A co co ma Litar wspólnego z kibicowaniem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:41
        Wioskowy maczo, jedyny sprawiedliwy w całym Poznaniu. A banda kolegów siedzi na
        forum i pisze peany na jego cześć. Może dostaną bilety.
    • Gość: ogo W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.chello.pl 12.12.08, 17:34
      i wychodzi na to ze polska to dziwny kraj a taki "LITAR" to zwykly pijaczek ktory mysli ze wszystko moze .DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!11
      • Gość: Poznańczyk Forza Lech! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:41
        Polska to nie dziwny kraj, bo na całym świecie tak jest, że kibice regularnie chodzący na mecze nagradzani są pierwszeństwem w kupnie biletów na mecze, na które jest więcej chętnych niż biletów.

Jedyną rzeczą, do której można się tu przyczepić to zbyt ostra reakcja "Litara", ale jak sam przyznał było to niestosowne... Każdemu kiedyś nerwy puszczają.
    • Gość: krakowianin Gość sam się zniżył do poziomu kiboli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:39
      Efekt jest taki sam - mniej normalnych ludzi na meczu, więcej kolesiów. Tylko
      hasła się zmieniają.
    • Gość: Blade W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:39
      jak wybudujemy skocznię w Poznaniu to pierwszymi osobami które dostaną bilety
      będą STEC I SZADKOWSKI.
      Szukacie powodu by pokazać jakich ch...owych kibiców ma Lech i coraz bardziej
      się ośmieszacie..............
      Wy i Wyborcza to jedna wielka tragedia!!!!!
    • Gość: bartlomiej Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.gprs.plus.pl 12.12.08, 17:41

N i e c h z w y c i e z a L E C H . VIVAT PYRLANDIA
      p.s Kto pamieta "Debieckich bombardierow"?
    • Gość: zz W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:57
      Dobrze, że jest ta GW za darmo na meczu... jest na czym dupę posadzić w
      przerwie jak krzesełko mokre.
      • Gość: bula Re: W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców IP: *.chello.pl 13.12.08, 22:09
        Gość portalu: zz napisał(a):

> Dobrze, że jest ta GW za darmo na meczu... jest na czym dupę posadzić w
        > przerwie jak krzesełko mokre.

No i co z tego jak potem dupa od farby drukarskiej brudna.
        Ja zawsze biorę jeszcze trochę toaletowego i na Gó... Wyborcze kładę.
        Wtedy jest o.k.
    • Gość: Zarząd Oświadczenie IP: *.echostar.pl 12.12.08, 17:59
      1.Stosowanie reguł w celu utrzymania porządku wystepuje w licznych
      przepisach prawa do ktorych sie drodzy obywatele stosujecie.
      2.Słowo wypie...ć jest w dzisiejszych czasach Parlamentarnym
      stwierdzeniem IDŻ SOBIE.
      3.Masowanie twarzy po wizycie w kofiszopie jest zalecane przez
      lekarzy w celu dokrwienia głowy.

Na podstawie informacji pochodzących z kilku żródeł informuje że
      Panowie Redaktorzy wzieli za reklame sklepu Tifo a sensacyjny tekst
      był przykrywką.

Zarząd
    • Gość: Wojtek W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 18:08
      Jakoś dziwnie chwalą nas za granicą a ganią tylko nasi :

www.corriere.it/sport/08_dicembre_10/curva_tifosi_calcio_polonia_elmar_burchia_6402d610-c6cb-11dd-a4cf-00144f02aabc.shtml
      Jak to mówi chińskie przysłowie "co dobrego Ci uczyniłem że mnie tak nienawidzisz".
    • Gość: kris.azs W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: 89.100.63.* 12.12.08, 18:17
      i znow jakis dwoch marnych dzienikarzy z gazety wiadomo jakiej drazy
      glupi temat... to jest normalne i w kazdym srodowisku kibicow tak
      sie dzieje ze na pewne spotkania jezdza zaufani ludzie a jesli jest
      ograniczenie w ilosci miejsc zawsze pierwszenstwo beda mieli Ci
      ktorzy jezdza na wszystkie spotkania organizuja doping i oprawe a
      nie tylko wtedy kiedy druzyna jest na fali.. po jakiego takie
      idiotyczne artykuly piszecie...zal... ale wiadomo przeciez co to za
      gazeta...
    • Gość: Holender W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 18:17
      Kibicowałem LECHOWI ale po przeczytaniu tego art.życzę im żeby odpadli!
      Żeby nigdzie juz"kibice"Lecha nie pojechali!
      • Gość: Maltańczyk Re: To dzieci-śmieci z patologicznych rodzin ! IP: *.chello.pl 12.12.08, 18:22
        Gość portalu: Holender napisał(a):

> Kibicowałem LECHOWI ale po przeczytaniu tego art.życzę im żeby
        odpadli!
        > Żeby nigdzie juz"kibice"Lecha nie pojechali!
        Bo to bydło. Czyli gnój !
        • Gość: Anty Re: IP: *.eastwest.com.pl 12.12.08, 19:07
          Biedaczku, co za bełkot, więcej już nie pisz, bo do końca się zbłaźnisz.
    • Gość: grat W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 18:22
      ale bzdury znowu jakaś brednia dziennikarska
    • Gość: pomyslalem troche W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.pools.arcor-ip.net 12.12.08, 18:26
      Jezeli to sa naprawde taaakie duze problemy w tym kraju to gratuluje. Ja bym
      za darmo nie chcial karty wstepu na te orgie.
    • Gość: Partizan Sojusz ITI - Agora trwa w najlepsze IP: *.chello.pl 12.12.08, 18:28
      Ten artykuł jest kolejnym dowodem na sojusz ITI i Agory. Lech pokazuje, że
      drogą do sukcesu w prowadzeniu klubu jest porozumienie z kibicami, a nie
      wojna, którą ITI wypowiedział kibicom Legii. Przykra sprawa panie Walter,
      droga Lecha okazuje się być lepsza.

A sposób dystrybucji biletów w pełni popieram! Taki wyjazd to ma być nagroda
      dla wiernych kibiców. Reszta może kupić wejściówki bezpośrednio w kasach
      Feyenordu ;-)
    • Gość: Ejber W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.echostar.pl 12.12.08, 18:29
      Litar-kim jest ten smieszny gość.Pewnie jakiś łysy bandzior po podstawówce.
      Ciekawe jak dlugo jeszcze władze Lecha będa tolerować podobnych osobników i w
      ogóle z tymi przygłupami rozmawiać.
    • Gość: BO W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.12.08, 18:33
      artykul po czesci jest bzdura i chyba prowokacja jakiegos
      warszawskiego dziennikarzyny - nie mylic z dziennikarzem - ja
      ostatni raz bylem na Lechu 3 lata temu, bilet kupilem bez problemow;
      rozumiem, ze system Legii jest lepszy a popisy ich super fanow w
      Wiedniu, Wilnie, .... wizytowka stolicy i wzorem do nasladowania dla
      innych klubow !
    • watox Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE 12.12.08, 18:44
      Kibicem piłki jestem,Lecha okazjonalnie.Na mecz oczywiście bym pojechał ale w
      pełni rozumiem argumenty kibiców Lecha.Kibice Lecha to mistrzostwo śiwata
      pamiętam jak kibice Wisły wychodzili z 10 min przed końcem bo Wisełka nie w
      eleminacjach.A poznaniacy Trwali :)))))))))) i pewnie to nie byli przypadkowi
      ludzie.
      • Gość: pyraki Re: Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UE IP: *.lanet.net.pl 12.12.08, 18:49
        Amika , gracie pyrlandio na papierach Groklinu a piłkarze z Wronek
        to dlaczego dzielicie biletami ? >
    • Gość: perun1984 Stop dziennikarskiej prowokacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:12
      Litar 100% poparcia!!
      Gdzie byli ci wszyscy gdy Lecha w ekstraklasie nie było?!
      Od dziś przestaję czytać wyborczą i kij wam w oko, pismaki.
    • Gość: Paweł Jak w Lechu sprzedaje się bilety na puchar UEFA IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 19:14
      Pytanie ile pan Litar ma nie opodatkowanej kasy.Z lodow ktore kreci
    • Gość: no.5 Zawód którym się brzydzeeeeee dziennikarz!!!!!! IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 19:17
      Banda szukających sensacji chien!!!!
    • smar3 W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... 12.12.08, 19:21
      Panowie Ciastoń i Szadkowski tym razem szukają dziury w całym. Nie
      jestem fanem Lecha (choć ucieszę się jeśli Lech wygra w Holandii), a
      tym bardziej nie popieram języka "Litara". Ale kryteria przyjęte
      przez Wiarę Lecha przy sprzedaży biletów są rozsądne. Przy
      ograniczonej ilości wejściówek PIERWSZEŃSTWO POWINNI MIEĆ STALI,
      WIERNI KIBICE LECHA!!! Słowa jakimi Wiara o tym informuje to
      niestety, kolejny przypadek powszechnego upadku kultury języka.
      Posłuchajmy rozmów młodzieży na ulicach. Uszy więdną
    • Gość: IR74 W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:38
      Śmieszą mnie tacy "fani", którzy to "jeżdżą" na każdy mecz i niby są
      tacy zaje...ci. Taki burak jak Litar nie pamięta chyba, że kiedyś on
      też się raczej prosił aby został jakimś tam kibolem czy coś tam coś
      tam. Powiem jedno: niech ze swoimi poglądami Litar spie...la na
      drzewo, bo prawdziwy Lech to jest tam na boisku i gra dla
      wszystkich, którzy kochają dobry football!!!
    • Gość: Bob_KSC Brawo Lech IP: 85.128.7.* 12.12.08, 19:43
      a Szanownych Panów dziennikarzy - hipokrytów zachęcam do zrobienia
      materiału "Codzienne bluzgi w redakcji GW",- to będzie HIT. Wszyscy
      chetnie poczytamy i skomentujemy.
    • Gość: maxim W Lechu bilety tylko dla "prawdziwych kibiców".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 20:20
      jak najbardziej maja racje.... moze za ostre slowa lae maja racje bo
      pojedzie ktos by tylko obejzec mecz... to niech w tv sobie obejzy...
      jedzie sie po to zeby na drugi dzien gardła nie czuc... a nie po to
      zeby siedziec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka