Dodaj do ulubionych

Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich...

IP: 83.168.114.* 12.12.08, 06:37
Popieram kibiców Lecha ,na mecz niech jadą prawdziwi kibice,którzy są ze swoją
drużyną na dobre i złe.Dziennikarz Gazety Wybiórczej być może chciałby aby do
wspaniałych kibiców z Poznania dołączyli kibole bandyci czy inne tałatajstwo
ze stołecznej Legii zrobili zadymę ,zepsuli by oni opinię kibicom Lecha,
dziennikarzyna dopiero miałby o czym pisać.Tak trzymać ,bilety dla kibiców a
nie dla kiboli i innych przyczłapek.Pozdrawiam KIBICÓW LECHA były Pogoniarz ze
Szczecina.
Obserwuj wątek
    • mikolaj.plank Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki 12.12.08, 07:16
      Szadkowski - nowy specjalista od napaści na Lecha. A teraz uwaga: Kto jest
      patronem medialnym Lecha? Gazeta Wyborcza!
      Hahahahaha - czyli: jako można zarabiać pieniądze na dodatku Kolejorz, to Lech
      jest cacy, fajny i w ogóle. A jak trzeba czymś przykryć kolejne afery
      kibicowskie na ubikacyjnej to już można skadrować Kasprzaka jak kryminalistę (to
      już drugi raz!) i przeprowadzić z nim ostry wywiad.
      Zczuba to się Szadkowski kiedyś w czoło kopnął i od tego czasu pisze o futbolu
      • Gość: Cav Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 15:14
        O czym Ty mówisz, jaka napaść na Lecha?
        Jeśli już to na metody działania WL, metody rodem z buszu.
        A że klub już od dłuższego czasu udaje, że problemu nie ma, to inna
        sprawa.
        Bo problem jest.

Jak prawo pięści i kłów odstraszy ludzi od kibicowania Lechowi, to
        się klub obudzi z ręką w nocniku za kilka lat, gdy się okaże że WL
        nie wystarczy, żeby zapełnić 50 tys stadion.
        • Gość: poz Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 15:30
          Ty chyba nie rozumiesz tematu.Więc nie zabieraj głosu zamiast bronić
          wybiórczej.
          • pogromca_kretynow Re: z czego Prezes jest dumny 12.12.08, 16:15
            z bandytow? Gnicia polskiej pilki ciag dalszy.
            • Gość: zz Re: z czego Prezes jest dumny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:01
              Ty byłeś kiedyś na meczu strączku?
              • Gość: zdziwiony Dlaczego Pan wiceprezes kręci? IP: *.cust.tele2.pl 12.12.08, 17:54
                Dlaczego nie powie wprost, że zarząd Lecha kumpluje się z "prawdzywymi
                kibicami". Niby teraz jest cacy, ale co to będzie za rok, dwa, pięć...
                Moim zdaniem takie spoufalanie się z osobami, które przede wszystkim potrafią
                pokazać jak dużego mają bicepsa i jak dobrze znają "łacińskie" wyrażenia obniża
                wizerunek marketingowy i obniża poziom zaufania wobec zarządu.
                • maniek_ok Re: Dlaczego Pan wiceprezes kręci? 12.12.08, 19:20
                  Nie pojmujesz jednego - dlaczego niby odróżniasz poziom tego "zarządu" od tych
                  "wybierających jedynie-słusznych"? Swój swojego nie tknie - i myślę że to
                  doprowadzi to towarzystwo do tego co widać w wielu innych miejscach Polski. Ale
                  mnie od czasu jak kupowałem bilety na jeden z ligowych meczy (nie mogę kupić
                  karnetu bo tryb pracy sprawia że na połowie być nie mogę) to kilkunastu takich
                  "kolegów wiceprezesa" powiedziało takim "nikim" jak ja że bilety się skończyły
                  bo oni je kupują i że można spokojnie iść do domu. Jak normalny człowiek widzi
                  20 "wierzących w lecha" bezzębnych kolegów prezesa to przestaje rozumieć świat.
                  Moje kibicowanie lechowi się skończyło, i pewnie o to chodziło i panu z Lecha i
                  panom z "towarzycha". Oczywiście - mnie tam nikomu nie brakuje, ale wydaje mi
                  się że to nie tak powinno wyglądać. Wiem bo chodzę czasem na mecze w Bundeslidze
                  i tam klient jest traktowany tak jak powinien być. I pewnie przez to w małym
                  120tys prowincjonalnym Mainz przychodzi na mecze więcej normalnych rodzin niż w
                  wielkim 700tys Poznaniu. Parodia? Nie, po prostu taki stan rzeczy opłaca się
                  takiemu "towarzystwu" z wiar lecha i im podobnych.
    • Gość: buggy Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: 131.180.35.* 12.12.08, 09:35
      Brak selekcji i organizacji mielismy juz w Wilnie i Utrechcie. Rowniez Wisla w
      Rotterdamie pokazala czym grozi "kolonijny" wyjazd bez nadzoru. W sytuacji gdy
      Wiara Lecha pokrywa koszty ewentualnych reperkusji ma wszelkie prawo do
      wprowadzenia selekcji. Wyborcza systematycznie szuka taniej sensacji wsrod
      stowarzyszenia kibicow Lecha, poniewaz nie dociera do niej, ze perfekcyjnie
      zorganizowany i bezpieczny doping moze nmiec miejsce na polskich stadionach.
      Wspolpraca klubu i kibicow nie wykracza poza jakiekolwiek standardy europejskie.
      Prosze przyjrzec sie wspieraniu kibicow przez kluby angielskie czy holenderskie,
      gdzie stowarzyszenia maja wlasne puby przy siedzibach klubu i jest to normalne.
      Przypominam, ze kibic jest klientem! i sytuacja w ktorej klub "obraza" sie na
      klienta (sytuacja warszawska), jest chora. Zarzadowi Lecha naleza sie !brawa! za
      wzorowo prowadzony biznes (bo niestety tym jest wlasnie obecna pilka) trafiajacy
      idealnie w wymagania konsumenta.
      • pogromca_kretynow Re: Pilka nozna to sport dla malo inteligentnych 12.12.08, 16:17
        • Gość: kUPPI Re: Pilka nozna to sport dla malo inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 18:25
          a jaki sport jest dla duzo (przeciwienstwo 'malo') inteligentnych?
          koszykowka? bo pick'n rolle mozna w kolko krecic? siatkowka? pilka
          reczna? kazdy sport zespolowy jest dla tych samych ludzi. tylko, ze
          jedne wymagaja okreslonych warunkow fizycznych, zas inne
          koordynacyjnych. ale nie intelektualnych! od tego jest trener! to
          tak jakbys od calego szwadronu wymagal iq na poziomie 140. te role
          spelnia general - w sporcie trener.
          tak patrze na twoj nick... moze pora na eutanazje? bo myslenie
          stereotypowe nie jest cecha ludzi inteligentnych...
          pewnie jako argumentu uzyjesz stwierdzenia"no ale nie oszukujmy
          sie... przeciez w pilce noznej jest najwiecej idiotow i burakow",
          wiec z gory odpowiadam - tak jak zapewne w chinach jest najwiecej
          ludzi uposledzonych.
          nie - nie gram w pilke nozna... nie traktuje siebie jako specjalisty
          w tej dziedzinie. od 7 do 18 roku zycia trenowalem basketa, ale
          krytykowanie w ten sposob jest ekstremalnie nieudane
        • Gość: jack Re: Pilka nozna to sport dla malo inteligentnych IP: *.icpnet.pl 13.12.08, 01:54
          No to wypowiedziales sie faktycznie jak w nicku
          typowy debil bez argumentow, jezeli cie to nie obchodzi to
          zajmij sie inteligentnym sportem. polecam bierki
      • Gość: kub Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: 217.153.131.* 12.12.08, 18:12
        Taka forma wspolpracy zapenia oczywisci i spokoj na trybunach, i
        dobry doping, ale jednoczesnie jest nieprzewidywalna czego
        przykladem jest wspomniany rzyklad Legii.. Konflikt ten wynika tylko
        i wylacznie z walki o wladze właściciela z ludzmi żerującymi na
        klubie, bedacymi znaczacymi postaciami w ruchu kibicowskim i
        chcacymi miec realny wplyw na polityke klubu.. Przyklad Lecha i
        Legii to dwie drogi - akceptacja oddanie czesci wladzy w klubie i
        zapewnienie sobie dopingu i spokoju (Lech) oraz proba (niudolna
        raczej) wychowania i utemperowania troche kibicow..
        Rzecz jest istotna z punktu widzenia przyszlosci, bo taki KK moze
        kiedys wymknac sie spod kontroli... ale to jeszcze pare lat do tego
        mamy..
        • Gość: Neptun Prezes Lecha:Jestem szczęśliwy - ciekawe jak długo IP: *.chello.pl 12.12.08, 19:52
          przykład Lecha wśród restauratorów nazywa się haraczem, też mają spokój w
          lokalu. a przyszłość wcale nie musi być tak daleka, świadczą o tym choćby
          wydarzenia na Lechii. ta wyselekcjonowana grupa wybrańców "Litara" już pokazała
          swoją drugą twarz
      • Gość: Wislak Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.chello.pl 12.12.08, 18:36
        cwaniaczku a co ty wiesz jak bylo w Roterdamie jak grala Wisla. Pusc sobie
        filmik na youtube to zobaczysz frajerze...Bylo Nas wiecej, Bylismy glosniejsi -
        ogolnie mozecia Nam skocczyc...Oczywiscie zycze zwyciestwa.
    • Gość: Sephirot Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 11:44
      Brawo dla Prezesa nie dał się podpuści zaczepkom dziennikarza :]
      Kibice mają zasady dzięki temu nie ma burdelu jak w wawie na każdym wyjeździe
      . Michał Szadkowski Afer szukaj u Dody czy u kaczyńskich . Jesteś powodem
      utraty wiarygodności wyborczej w WLKP
    • Gość: d'night Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 12:02
      Jakoś dziennikarzom GW nie przeszkadza to, że klub odpowiada za zachowanie swoich kibiców na meczach, w tym szczególnie na wyjazdach.

W takim razie dajcie klubom decydować o tym jak ma wyglądać dystrybucja biletów. Skoro Lech uważa, że najłatwiej i najbezpieczniej jest powierzyć sprzedaż samym kibicom, którzy się na tym znają lepiej niż oni i co więcej ten typ outsourcingu się sprawdza - to chyba tak powinno być i nikt nie powinien się czepiać.

Skoro policja nie wpuściła na stadion w Gdańsku pewnej części kibiców Lecha, którzy podejrzewani byli o nietrzeźwość (mimo, iż nikt tego nie sprawdził) i GW temu przyklasnęła, to czemu nie przyklaśniecie teraz! Wiara Lecha zna się bardziej niż policja na ludziach chodzących na stadion i niech decyduje o tym, kto się nadaje na wyjazd, a kto nie! Skoro podejrzewali, że ktoś może stanowić zagrożenie dla sprawnej organizacji wyjazdu, to mieli prawo nie sprzedać mu biletu.

Proste!

No ale szanownemu redaktorowi GW się to niestety nie mieści w głowie...
    • Gość: Yarek Mecz LECH - wyborcza trwa .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 12:24
      Oj wyborcza, ale was boli Lech liderem w lidze, w kibicowaniu, w
      organizacji ....

piszczie piszcie

a ja jestem SZCZĘŚLIWY I DUMNY, że mamy taki klub i kibiców
      a ja jestem SZCZĘŚLIWY I DUMNY, ą jestem kibicem Kolejorza

• Gość: Michal P. Re: Mecz LECH - wyborcza trwa .... IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 12:39
        Selekcja selecja ale jak ja np bym chcial pojechac do Rotterdamu to nie pojade
        bo mi biletu nie sprzedadza bo nie jezdze na wyjazdy - bo nie mam tyle czasu i
        pieniedzy zeby tak czesto jezdzic, a akurat do Rotterdamu bym pojechal bo
        odlozylem kase na wyjazd i mam znalazlem czas. Ale nie pojadę bo nie jestem
        prawdziwym kibicem przecież, bo mam w życiu tez inne sprawy oprócz chodzenia na
        mecze, które uniemozliwiaja regularnie ogladac spotkania na zywo - wiec nie
        jestem kibicem. Panowie litości. A Litar taki cwaniak bo ma kolegów. Buraczek
        • Gość: cz Re: Mecz LECH - wyborcza trwa .... IP: 212.160.172.* 12.12.08, 12:49
          Są inni, którzy poświęcają swój czas i swoje pieniądze, rezygnują z
          wielu rzeczy żeby jeździć na wyjazdy. Tym osobom należą się bilety.
          Zresztą do rotterdamu nie jadą tylko wyjazdowicze. Naprawdę jesteś
          ciężkim przypadkiem, jak nie potrafiłes biletu kupić bo nikt tam
          wielkich problemów nie robi!
          Jak masz w życiu inne sprawy, to zajmuj się nimi - będą jeszcze inne
          wyjazdy. Siano, które odłożyłeś, przeznacz sobie na nie.
        • Gość: sugerator Re: Mecz LECH - wyborcza trwa .... IP: 83.168.114.* 12.12.08, 15:00
          Ato sobie jedz do Rotterdamu ale tam też sobie kup bilet ,co za problem,nie
          rozumiem o co te pretensje
        • Gość: mix Re: Mecz LECH - wyborcza trwa .... IP: *.chello.pl 12.12.08, 16:20
          nikt ci nie broni jechać do Rotterdamu. Jedź tam, kup bilet i tyle.

jako, że nie jesteś kibicem Lecha, a to wyjazd kibiców Lecha to nie widzę sensu, żebyś pakował się do sektora Lecha.
        • Gość: d A Ty nie masz kolegow i nie jestes cwaniak. IP: *.eastwest.com.pl 12.12.08, 18:40
          Skad sie urwales ze obrazasz ludzi ? A poza tym pracujesz w
          Wyborczej? Pachnie w Twoim poscie intelgencja michnika butelki wodki
          i urbana. Jak ktos ma kolegow to jest cwaniak. Tak sie nie lubicie w
          Wyborczej?
          A gazeta po raz kolejny pisze do siebie listy. Pewnie Blazej W. co
          uciekl do WTK.
          • bewu Re: A Ty nie masz kolegow i nie jestes cwaniak. 12.12.08, 20:41
            1. nigdzie nie uciekłem
            2. nie piszę postów na forum pod kilkoma nickami
            3. ja się podpisuję, w przeciwieństwie do Ciebie.
        • Gość: zefirek Re: Mecz LECH - wyborcza trwa .... IP: 89.108.200.* 12.12.08, 19:31
          kurde to chyba oczywiste ze zasluzyli ci co chodzili na lecha,
          jezdzili na wyjazdy w 2 lidze i chodza teraz, tacy kibice na to
          czekali kiedy inni o lechu zapomnieli
      • pogromca_kretynow Re: Mecz kibole- spoleczenstwo trwa .... 12.12.08, 16:14
        i kibole przegraja, to tylko kwestia czasu. A dla tych co beda fikac
        znajdzie sie miejsce w specjalnych pokojach w metalowymi firankami
        • Gość: vivid Re: Mecz kibole- spoleczenstwo trwa .... IP: *.amuz.wroc.pl 12.12.08, 16:25
          Zamiast toczyc pianę to może ktos orientuje sie jak to funkcjonuje w
          normalnych klubach na Zachodzie. Wtedy byłoby wiadomo czy inicjatywa
          Lecha jest równaniem do lepszych czy tylko kolejnym przejawem polskiej
          buty i buractwa.
      • Gość: zz Re: Mecz LECH - wyborcza trwa .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:00
        Wiesz mi się wydaje, że to trochę grubsza sprawa niż niechęć do Lecha. Kibice
        Legii, Wisły czy innych drużyn też przez gazetę są przedstawiani w jak
        najgorszym świetle i traktowani per "kibol". Z tego zaczyna się robić jakaś
        chora krucjata przeciwko całemu ruchowi kibicowskiemu.

Aby nam wszystkim żyło się lepiej i dostatniej jak w legendarnej "Anglii"
        Podobno jakiś znajomy Steca co ma satelite widział mecz premierszip i mu
        opowiadał jak to tam super wygląda, że całe rodziny chodzą i w ogóle jest super.
    • stilon5 Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich.. 12.12.08, 16:34
      Hahaha!To jest masakra!!!!!
      A ja lubię ziemniaki oraz jestem czystej rasy aryjczykiem,to mogę jechać?:):):)
      Dystrybucję biletów prowadzi stowarzyszenie złożone z ludzi, którzy nie potrafią
      sklecić zdania bez użycia przekleństwa,wg kryteriów,które znane są bardziej na
      podwórku. Kiedy byłem mały i było mało boisk,by zagrać w meczu należało się
      pochwalić znajomością największego łobuza na dzielnicy. Wtedy byłeś godny...czy
      podobne zasady należy stosować i tutaj?Na meczach Lecha jest wspaniała
      oprawa,kibice zachowują się pokojowo i temu nikt nie zaprzecza,ale co to ma
      wspólnego ze sprzedażą biletów,która powinna się odbywać wg cywilizowanych
      zasad.Takim sprawiedliwym kryterium jest np. posiadanie karnetu i tu zgoda.Ale
      selekcja na podstawie tego,czy ktoś jest znany przez szefa kibiców??Masakra!!!!!
      • Gość: kuba Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 17:07
        stilon5 napisał:

> Hahaha!To jest masakra!!!!!
        > A ja lubię ziemniaki oraz jestem czystej rasy aryjczykiem,to mogę jechać?:):):
        > )
        > Dystrybucję biletów prowadzi stowarzyszenie złożone z ludzi, którzy nie potrafi
        > ą
        > sklecić zdania bez użycia przekleństwa,wg kryteriów,które znane są bardziej na
        > podwórku. Kiedy byłem mały i było mało boisk,by zagrać w meczu należało się
        > pochwalić znajomością największego łobuza na dzielnicy. Wtedy byłeś godny...czy
        > podobne zasady należy stosować i tutaj?Na meczach Lecha jest wspaniała
        > oprawa,kibice zachowują się pokojowo i temu nikt nie zaprzecza,ale co to ma
        > wspólnego ze sprzedażą biletów,która powinna się odbywać wg cywilizowanych
        > zasad.Takim sprawiedliwym kryterium jest np. posiadanie karnetu i tu zgoda.Ale
        > selekcja na podstawie tego,czy ktoś jest znany przez szefa kibiców??Masakra!!!!
        > !
        To przeczytaj mistrzu ze zrozumieniem pierwszy artykuł wyborczej na ten temat.
        Tam wypowiada się Litar i wyobraź sobie że nie przeklina.
        • Gość: ZL Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.12.08, 17:50
          Nie tłumacz mu. On wie lepiej. Bo nie przeklina. Prenumeruje GW. I
          mówi paciorek na dobranoc ...
      • Gość: ikea Innych slow oprocz masakra nie znasz? idz na tanie IP: *.eastwest.com.pl 12.12.08, 18:42

piwo i pokrzycz Legia k...wa w pubie oraz postrasz mitycznymi
        karkami na stadionie.
    • Gość: ghfgh Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:53
      do tych co chcą jechać a nie mogą kupić biletu bo Litar nie pozwala
      w googlach napisz "feyenoord-lech ticket" i kupuj bilety do woli
      możesz ich kupić nawet dwa tysiące jak masz kase i nie szukaj dziury
      w całym
    • Gość: zz Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 16:54
      Dziennikarzyny z koszernej powinny w@#$%ać na kadrę, Małysza czy innego Kubice-
      a kibicom dajcie spokój.
      • Gość: mih Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 19:08
        Gość portalu: zz napisał(a):

> Dziennikarzyny z koszernej powinny w@#$%ać na kadrę, Małysza czy innego Kubice-
        > a kibicom dajcie spokój.

mam nadzieje, że ten ćwierćmózgowiec nie decyduje kto pojedzie na mecze.
        Zabierzcie mu klawiaturę zanim zrobi krzywdę Kolejarzowi dalej rozwijając wątek
        o koszernych, wspominając o gejach i zabraniając wstępu na stadion rudym i
        krawaciarzom. W@#$%aj od kompa - sam idź oglądać Kubice!
    • rumel24 nagonki GW na LEcha cd dalszy czyli... 12.12.08, 17:05
      Sukces Lecha - nie tylko sportowy, ale i marketingowy komus w GW wybitnie sie
      nie podoba.

Co pewien czas na czolowke wjezdzaja kolejne skandale dotyczace Lecha jak chocby
      sektorówka podczas meczu z Legia, ktora mialaby wedlug GW chwalic Niemcow
      niszczacych Warszawe w PW. Zarzuty sa zawyczaj absurdalne, a potem rozdmuchane.
      Z drugiej strony na miejsce na 1 stronie portalu Lech np. nie zasluzyl gdy
      wygral z Grasshopersem Zurich 6-0. Infomracja taka byl wowczas tylko na
      podstornie dotyczacej pilki noznej. Za to byly 3 linki do przegranego meczu
      Legii z Moskwa.

Sukces Lecha wiec komus jest nie na reke. Kiedy tylko mozna wytacza sie armaty i
      go niszczy, teraz atakujac to co Lech ma najcenniejszego - kibicow!

Sam jestem kibicem Lecha od bardzo dawna. Chodzilem na mecze Lecha jeszcze w
      koncowce lat 80-tych, chodze i dzis, co prawda nie na kazdy. Nie widze jednak
      niczego zlego, ze klub nagradza biletami kibicow, ktorzy przynosza mu chwale -
      za oprawy i doping chwala nas wszyscy w pucharze uefa. sam nie mam karnetu -
      wiec nie mam pierwszenstwa przy zakupie najlepszych kaskow - naturalne.

coz zlego w tym, ze pierwszenstwo w zakupie biletu ma staly klient, a nie
      jednorazowy. to normalna praktyka. jesli GW uznaje to za skandal - prosze pisac
      o skandalu gdy np. skelpy odziezowe wprowadzaja rabaty tylko dla stalych
      klientow. Przeciez to chamstwo i skandal! Dlaczego wszyscy nie moga krozystac z
      promocji??

Jedyne do czego mozna sie przyeczepic to JEDEN wulgaryzm na forum kibicow. Konia
      z rzedem temu, kto znajdzie forum w tym kraju, na ktorym wulgaryzmow nie ma.
      OCzywiscie idealem byloby, gdy ich nie bylo, ale wszyscy wiemy, ze to niemozliwe.

Cos czuje, ze nastepnym skndal bedzie taki: Chamski kibic Lecha podczas meczu
      wykrzyknal: k...wa! NIeprawdopodbne! jak sie mozna tak zachowac????

A GW radze zaprzestac tej nagonki, bo w Wielkopolsce dosyc silne sa tradycje
      bojkotow niektorych produktow. nie zycze GW takiego potraktowania tutaj, ale
      swoja postawa powoli na to pracuja. szkoda bedzie, ze wowczas za kretynskie
      teksty kilku warszawskich redaktorow (jakosc poznanscy dziennikarze sie pod tymi
      tekstami nie podpisuja - dlaczego???) odpowiadc moze cala redakcja jednej z
      najlepszych gazet codziennych w tym kraju.
      • Gość: ja Re: nagonki GW na LEcha cd dalszy czyli... IP: 77.88.142.* 12.12.08, 17:27
        Rozbawiają mnie takie pajace jak Ty. Wybiórczo traktujesz ten artykuł, obracasz
        go tak jak Ci jest wygodnie, a ze swojego wspaniałego Lecha robisz super-team...
        a prawda jest taka , że Lech nie osiągnął jeszcze nic. Mało tego, wg mnie nie
        osiągnie.. odpadnie z UEFA, mistrzem Polski też pewnie nie będzie. Kilka lat
        temu Wisła prezentowała się dużo bardziej okazale i co z tego. Ja tam Lechowi
        nie zazdroszczę absolutnie nic.. burza medialna się zrobiła w okół tego klubu i
        tyle.

Żeby to chamy i prostaki decydowały o tym, komu bilet sprzedać,a komu nie.. toż
        to żenada po prostu. Dopłacać 30-40 zika na oprawe, bo inaczej się nie
        pojedzie.. co to w ogóle ma być ?!?! Parodia, cyrk na kółkach. Szkoda gadać. I
        się jeszcze dzieci neostrady czepiają, że jakaś nagonka.. żal, po prostu żal.
        Fakty są jakie są, a bezmózgich osiłków, którzy terroryzują normalnych kibiców
        powinno sie raz na zawsze ze stadionów wypi... !!!
        • Gość: yazid Re: nagonki GW na LEcha cd dalszy czyli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:59
          bardzo mądrze napisane. ja kibicuje Lechowi a jestem z Krakowa,
          życze mu wygranej z całego serce. I co? Dlatego mam nie jechac na
          mecz z Polakami bo jakieś tępe Litarki decyduja komu bilet a komu
          nie? To że ktoś cjeździ na wyjazdy to mam się czuc gorszy od
          takiego? Żenada i tyle.LECH TO NIE PRZEDE WSZYSTKIM KIBICE, TO
          PRZEDE WSZYSTKIM KLUB!!! A buraki próbujace sie realizowac poprzez
          decydowanie komu dac bilet a komu nie robia to dlatego że nigdzie w
          świecie o niczym innym decydowac nie mogą. Dlaczego? Bo to tępaki z
          przerośniętymi karkami.
          • rumel24 Re: nagonki GW na LEcha cd dalszy czyli... 12.12.08, 18:29
            panowie, oczywiscie mozna mnie poobrazac. dziwi mnie jednak nieco, dlaczego
            kolega z krakowa wie lepiej, jak dystrubowac bilety w Poznaniu. ciesze sie, ze
            kibicuje Lechowi, ale zrozumicie - biletow nie ma dla wszystkich, wiec
            faworyzowani sa stali klienci. to naprawde nie jest buractwo! zreszta jestem
            ciekaw jak w takim razie sprzedaje sie bielty w Krakowie i Warszawie? bez zadnej
            kotnorli w mysl zasady kto pierwszy ten lepszy? efekty waszych wyjazdowych akcji
            niestety znamy...

jaka macie zatem alterntywna propozycje? jak sprzedawac bilety, by utrzymac
            porzadek, by bylo "sprawiedliwie".

smieszy mnie tez to, ze nagle tyle osob pisze, ze Lech osiagnal poki co mniej
            niz Wisla kiedys tam. co to ma za znaczenie z bieltami na mecz w Holandii?
            Zadne. w tym roku Lech osiagnal sposrod polskich druzyn najwiecej. jesli
            bedizmey zawsze patrzec w przeszlosc, to niepredko uznamy jakis sukces polskiego
            klubu, skoro kiedys Gornik Zabrze gral w finale europejskiego pucharu. w
            porownaniu z nim suckesy wspominanej Wiselki i Legii wypadaja jakos marnie...
          • Gość: pacal co bardzo mądrze napisane? IP: *.gprs.plus.pl 12.12.08, 18:51
            Przecież jak obierzesz te parę akapitów tekstu z retorycznych ozdobników to
            zostanie jedno zdanie: Lech to małe miki przy Wiśle. Czyli przedmówca nie ma nic
            do powiedzenia, poza wylewaniem swoich kompleksów.

> Dlatego mam nie jechac na mecz z Polakami bo jakieś tępe Litarki
            > decyduja komu bilet a komu nie?

Dokładnie tak. Ktoś musi decydować. Taki lajf. W sklepie masz zniżki dla stałych
            klientów, w klubie darmowe wejściówki na imprezy, w sieci komórkowej tańszy
            aparat, tu tak samo - "premia" w postaci pierwszeństwa dla "stałych klientów".
            Jesteś nim?
            Z tego co piszesz raczej nie. No to o co chodzi?

Wśród chętnych karnetowców też była konieczna selekcja, bo było ich więcej niż
            biletów. Może wolałbyś losowanko i na najważniejszy od lat mecz pojechaliby
            sobie ludzie od pół roku "zakochani" w Lechu, a niejeden wieloletni bywalec
            zostałby na lodzie?

Tępy Litarek organizuje wyjazdy, więc się na pewno lepiej od ciebie czy mnie
            orientuje kto powinien mieć pierwszeństwo ze względu na czas poświęcany Lechowi.

> LECH TO NIE PRZEDE WSZYSTKIM KIBICE, TO PRZEDE WSZYSTKIM KLUB!!!

Sure. Powiedz to Amice Wronki. Taki był utytułowany klub. I tylko kibiców jakoś
            brakowało... Klub bez kibiców jest równie głupi jak kibice bez klubu. Na drugim
            biegunie masz np. taki Stomil Olsztyn czy KSZO Ostrowiec - sukcesów prawie
            żadnych a kibiców tłumy.
          • Gość: Seb Re: nagonki GW na LEcha cd dalszy czyli... IP: 83.143.98.* 12.12.08, 19:00
            "Ja kibicuje Lechowi a jestem z Krakowa,
            życze mu wygranej z całego serce. I co? Dlatego mam nie jechac namecz z Polakami "

A od kiedy kibicujesz temu Lechowi ? Od trzech miesięcy ? Jak jesteś taki kibic
            co chce jechać na mecz aż do Holandii to pewnie kilka razy byłeś na meczu Lecha
            w Poznaniu albo jak grali gdzieś w południowej Polsce ? Skoro tak, to ktoś cię
            na pewno zna i bilet kupisz bez problemu.

A jeśli ci nie sprzedadzą to dogadaj się z kimś na tym forum (sporo tu
            oburzonych kibiców Lecha co nigdy nie było na jego meczu a teraz do Holandii by
            chcieli jechać) i wybierzcie się razem
          • Gość: Seb Krucjata Wyborczej IP: 83.143.98.* 12.12.08, 19:01
            jestem kibicem GKS-u Katowice ale jestem zażenowany atakami GW na klub, który ma
            obecnie jednych z najlepiej zorganizowanych i dopingujących kibiców w Polsce
        • Gość: ZL Re: nagonki GW na LEcha cd dalszy czyli... IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.12.08, 18:02
          Czy cham i prostak, ale w garniturze i krawacie, nie jest już
          prostakiem ? Nie masz pojęcia o czym piszesz, misiu. Zostań przy "Na
          wspólnej" ...
          • Gość: Kolejorz Re: nagonki GW na LEcha cd dalszy czyli... IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 18:36
            Gość portalu: ZL napisał(a):

> Czy cham i prostak, ale w garniturze i krawacie, nie jest już
            > prostakiem ? Nie masz pojęcia o czym piszesz, misiu. Zostań przy "Na
            > wspólnej" ...

Dawaj konkrety. Daj propozycje w jaki sposób przydzielić 3 tys biletów jeżeli
            jest dajmy na to 5 tys chętnych.
            Dodatkowo postaraj się - to nie takie trudne - rzeczowo uargumentować, dlaczego
            nie dawać biletów w pierwszej kolejności "stałym klientom"?
    • Gość: kibic Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:06
      Przepraszam. Nie znam Litara. Na mecz jadę. Tak.. jadę na sektor
      Lecha.
    • Gość: lech Amica nie Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:16
      Prawdziwi kibice Lecha nie chodza na Amice.
      • Gość: kuba Re: Amica nie Lech IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.08, 17:18
        Gość portalu: lech napisał(a):

> Prawdziwi kibice Lecha nie chodza na Amice.

to dobrze że nie chodzisz
    • Gość: Arkus Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich... IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 17:19
      barany z GW!
    • Gość: zygmuntt0 mafia..mafia wszędzie IP: *.magma-net.pl 12.12.08, 17:36
      Może jak liczba osób zatrzymanych w piłce w sprawie korupcji
      wzrośnie ze 177 do 17700 to może zaczniemy budowac piłkę od zera bez
      kiboli, kanapowych działaczy, łapówkowiczów i rasistów...
    • Gość: Wojtek S. Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 17:50
      Wiara Lecha !! Trzymac tak dalej. Jak pokazywalem Anglikom fotki i filmiki z
      meczow z Legia albo innych byli naprawde zaszokowani !!!. CO do dystrybucji
      biletow to jest ich tak malo ze trzeba było przyjac jakas selekcje. Zgadzam sie
      z wami iż należy pilnować tradycji kibicowania i nie robic z lecha -
      malyszomanii. Bardzo mi sie spodobalo wypowiedz prezesa i obrona Wiary Lecha. A
      co do Gazety Wyborczej to opcja z bojkotem mysle ze moze warta jest rozpatrzenie
      zwlaszcza w srode kiedy jest dodatek kolejorz !! Zobaczymy jak sie zachowa
      reakcja jak Kibice - czytelnicy zaczna bojkotowac GW. Pilka jest dla kibicow i
      szkoda ze GW nie zrobila afery ze dostalismy tylko 3000 biletow na ten mecz moze
      warto bylo by specjalnie dla kibicow lecha ktorzy potrafia dopingowac i sie
      zachowywac na wyjazdach kosztem Wiesniackiej Legi ktora tylko robi wstyd
      zagranica przeznaczyc wiecej biletow dla lecha ?? a Legia i tak nie potrzebuje
      :) oni sa obrazeni na kibicow <sciana>. Zycze zdrowia redaktorom z Warszawy i
      pilnego ogladania C+ zeby nadal widzieli jak wyglada wzorowa oprawa i atmosfera
      na Meczu !!!!

Moja Jedyna Miłosc to Kolejorz !!! :)

p.s. jak ktos naprawde chce pojechac to dostanie bilety od holendrow ktorzy
      pewnie nie beda nawet chcieli ogladac swojej druzyny po tym co pokazali w
      pucharze !!
    • Gość: Leszka za Leszka Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich... IP: 89.108.200.* 12.12.08, 17:51
      `Dlaczego w klubie z europejskimi aspiracjami o sprzedaży biletów
      decydują kibice?'
      Żeby nie powtórzyła się historia z Vetrą Wilno. Ale (l)amusy nie
      zrozumieją.
    • Gość: R jeszcze sukcesy się na dobre nie zaczęły a IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.12.08, 17:54
      niektórym już odbija.
    • Gość: kamart Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich... IP: *.gprs.plus.pl 12.12.08, 18:09
      Panowie Ciastoń i Szadkowski powinni przed "weryfikacją" Wiary Lecha
      (w tłum. dla warszawki - wiara to poznańsku ekipa, grono, grupa
      ludzi a nie wiara w coś, więc są błędy w tekście a to nie przystoi
      dziennikarzom ) trochę się zastanowić, w końcu to Lech jest
      organizacyjnie chwalony, także za poczynania Wiary Lecha, ale
      warszawka może tylko pomażyć o takich zachowaniach swoich kibiców.
      Mimo wszystko wolę, żeby to Wiara Lecha pokazywała standrdy
      zachowania kibiców.
    • Gość: Krzesinki Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 18:13
      Widziałem jak RANA wylewnie sie wita z jednym z "Kiboli". I co wy...dolic z roboty?
    • Gość: Partizan Boli ITI ten Lech, oj boli... IP: *.chello.pl 12.12.08, 18:39
      Prawda, że boli? Lech wolał się dogadać z kibicami niż rozpoczynać z nimi
      wojnę jak to zrobił pan Walter i jego ITI. Lech woli nie przebudowywać
      struktury kibicowskiej (jak chce ITI), tylko ją cywilizować. Kibole obdarzeni
      zaufaniem potrafią zadbać o dobro klubu. I wszyscy są zadowoleni.

Mam nadzieję, że te wściekłe ataki GW na Lecha się skończą (choć mam wrażenie,
      że zapewne jest to tylko pobożne i ciężkie do spełnienia życzenie).
      • mikolaj.plank Re: Boli ITI ten Lech, oj boli... 12.12.08, 18:47
        Ataki się nie skończą - albo GW odpuściła sport i kibice legii typu
        Szadkowskiego robią tam co chcą, albo mają wuchtę z Walterem - już nie wiem co
        gorsze?
    • Gość: j23tom Wystarczy kupować Dziennik a nie GW IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 19:03
      jak w temacie
    • Gość: aandy Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich... IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 19:45
      TAK MA BYĆ,BO TO SIĘ SPRAWDZA I NIECH NIKT NIE PRÓBUJE MISZAĆ SIĘ W SPRAWY
      KIBICÓW Z POZNANIA ,BO SĄ NAJLEPSI (bez urazu) W POLSCE!!!!!!!
    • Gość: andyadam Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:45
      Czytając wywiad stwierdzam chłop swoje i pop swoje.
    • Gość: Pitot Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich.. IP: *.dolsat.pl 12.12.08, 19:46
      OK, sytuacja przedstawiona w artykule nasuwa negatywne skojarzenia. Spójrzmy
      jednak na fakty z pewnej dalszej perspektywy: na stadionie Lecha jest największa
      frekwencja w Polsce. Przychodzą tam całe rodziny. Doping jest fantastyczny. Nie
      słyszy się o większych, spektakularnych burdach. Podobnie jest na wyjazdach.
      Reasumując: jest w miarę bezpiecznie (jak na polskie warunki).
      Biorąc pod uwagę sukcesy sportowe i marketingowe Lecha oczywistym jest, że na
      mecze wyjazdowe nie dla wszystkich starczy biletów. Kogos trzeba wybrać.
      Pytanie: kolesia, który wybiera się na mecz rzadko, może tylko dlatego, że
      akurat Lech jest na 1. miejscu w tabeli, czy osobę, która jest z klubem na dobre
      i złe? Jak widać po liczbie wpisów, opinii jest wiele, ale jeśli do tej pory tak
      stosowany sposób podziału biletów efektował brakiem burd i dobrym dopingiem...
      Może jednak Wyborcza się czepia?
      Na pewno się czepia. Tak, jak kurczowo uczepiła się śmiesznej sprawy przyśpiewek
      na stadionie GKS Bełchatów (nikt nie potwierdził doniesień a Wyborcza nie ma
      dowodów). Podobnie oczernia się Wisłę z Krakowa. Niestety, moim zdaniem w
      artykułach starannie selekcjonuje się fakty i przedstawia sprawy w takim
      świetle, w jakim akurat jest wygodnie...
      • Gość: taaa Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.aster.pl 12.12.08, 21:07
        Hmm, miałem napisać coś o słuszności rozwiązania w Poznaniu ale... tępe
        zakompleksione gnojki, które uważają, że wszyscy którzy piszą coś przeciw są za
        Legią spowodowały, że nie napiszę. Leczcie się z kompleksów, pacany.
    • Gość: zd Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy takich... IP: *.icpnet.pl 12.12.08, 19:59
      Był bojkot KP, będzie bojkot GW!!!
      Tylko Lech!!!
      • Gość: bieniu Re: Prezes Lecha: Jestem szczęśliwy, że mamy taki IP: *.elartnet.pl 12.12.08, 20:23
        Nawet jeśli Wiara Lecha chce rozprowadzać bilety tylko wśród najzagorzalszych
        kibiców to i tak powinno się wcześniej ustalić jakieś demokratyczne zasady.
        Gdzie jest granica miedzy prawdziwym kibicem a weekendowym? Pewnie, że jest, ale
        ustaw w kolejności kibiców od najlepszych do najgorszych i przetnij tą kolejkę
        kończąc na kibicu nr 3000... Zaraz Ci na miejscach 3001-3500 zaczną krzyczeć że
        powinni być na miejscach 2501-3000. I co wtedy? Koledzy i rodzina królika... że
        on zna kogoś kogo ja nie znam? Paranoja...

Ja rozumiem idee wyjazdu ekipy która wprawi konstrukcję stadionu w wibrację i to
        dla zespołu jest najlepsze wsparcie ale w normalnym państwie prawa to nie kibice
        istnieją dla klubu a piłkarze grają dla kibiców, dla każdego kto zechce ich
        obejrzeć. I każdy powinien mieć takie same prawa!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka