Gość: waleq Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.acn.waw.pl 18.12.08, 07:57 no dzinnikarzyny z GW, co teraz napiszecie o kibicach Lecha zlego? widzieliscie ich w Rotterdamie? slyszeliscie tak jak cala Polska doping non stop? co, lepiej by było po waszemu? odszczekać teraz by wypadało! czepiać sie tylko umiecie, zawiść Was w warszawce zzera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH LECH LECH Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: 195.94.212.* 18.12.08, 08:06 MYYYYYY WIERZYMYY TYLKO W KKS, LECH LECH KOOOLEJOOOORZ GOLAAAA GOLAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprzedany polak Djurdjevic to nie polak wiec czego sie cieszycie ? IP: *.qld.bigpond.net.au 18.12.08, 08:37 Co wy potraficie jako narod???? Palic stadiony i obkladac palami kibicow ...pieski szczekajace !!! Uzywacie zagranicznych zawodnikow, trenerow ktorzy za was charuja, kacapy !!! Wiec nie cieszcie sie z sukcesu Jugola....a sami pokazcie ze tez macie zawodnikow na miare Djurdjevicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posen duma Polski jesteśmy od lat... IP: *.umww.pl 18.12.08, 09:12 możecie sobie pisać jacy to słabi holendrzy etc, ale to oni mieli 5 drużyn w grupach a my tylko jedną, holenderska piłka jest mocniejsza, awans kolejorza to wielki sukces, ze wschodniej europy tylko kolejorz, cska i charków awansowały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyrosmakosz Muraś czapki z głów - możesz być po Piotrku... IP: 195.20.110.* 18.12.08, 09:16 ... kolejnym symbolem naszej drużyny. Roy Keane z MU to wczoraj widziałem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarzyna Propozycja dla Gazety !!! IP: *.debacom.pl 18.12.08, 09:19 Propozycja dla Gazety na komentarz dotyczący kibiców Lecha. "Niebiesko - biali kibole w akcji" Podczas środowego meczu Pucharu UEFA pomiędzy Feyenoordem Rotterdam a Lechem Poznań kolejny raz dali o sobie znać polscy kibole. Mieniący się kibicami Lecha bandyci przez cały mecz bardzo głośno śpiewali i wykrzykiwali różne hasła (oczywiście przede wszystkim antysemickie i rasistowskie, czego nie słyszeliśmy, ale napewno tak było) czym skutecznie zagłuszyli postępowych Europejczyków z Rotterdamu (co także dowodzi homofobii ubranych w niebiesko - białe szaliki pseudokibiców). Wszyscy pamiętamy słynne wydarzenia z Wilna, wczoraj doświadczyliśmy swoistego deja vu, mamy nadzieję, że UEFA podejmie odpowiednie kroki wobec poznańskiego Lecha. Marian Dredowicz jak najbardziej złośliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er@n Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: 80.51.44.* 18.12.08, 10:00 No cóż BRAWO!!!Ale co do gry brakuje im jeszcze wiele do poziomu europy!!!Gdyby holędrzy grali o coś a nie o czapke śliwek to lecha by roznieśli z palcem w ty... A ten młody Lewandowski przereklamowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posen moja jedyna miłość to kolejorz IP: *.umww.pl 18.12.08, 10:17 widzisz bucu, nie potrafisz zrozumiec tego, że w wyniku fuzji to amica przestałą istnieć, a kolejorz był jest i będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! IP: *.chello.pl 18.12.08, 10:42 Brawo, ale tak naprawde gdyby nie indolencja strzelecka zawodników kolejorza, powinni zdobyć 9 punktów. niestey my Polacy lubimy minimalizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
olek_k11 Murawski 18.12.08, 11:00 Murawski- dla mnie najbardziej wartościowy wczoraj piłkarz Lecha. Pracował na całym boisku, bardzo dobry w defensywie i kilka bezbłędnych podań w ataku, jak na polskiego piłkarza dobra technika, waleczność ogólnie 9/10 za wczorajszy mecz. Właśnie o Niego najbardziej się bałem, bo po tej przerwie w graniu po kontuzji w lidze nie wyglądało to najlepiej. Ale zagrał super choć może nie widać było fajerwerków to głównie jego praca na boisku pozwoliła na awans. Podobał mi się też Lewandowski, jak na 20 latka to już dojrzały piłkarz, potrafi przyjąć piłkę , zastawić się, przetrzymać , podać. Cieszę się z tego awansu bo mimo zapewnień Zarządu o tym , że nikt nie odejdzie z Lecha nie byłem pewien czy w razie niepowodzenia w UEFA nie zacznie się przemeblowywanie składu i wyprzedaż "rodzynków"........ Teraz czas na kilka wzmocnień i liczę na dobrą grę na wiosnę....... Mam nadzieję , że Smuda wyciągnie wnioski ze swojej dotychczasowej pracy i przygotuje zespół na świeżości do wiosny ( czytaj: nie zajedzie ich zimą.......) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Wesołych Świąt Dariuszu Szpakowski... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 11:26 Wesołych Świąt Dariuszu Szpakowski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Re: lech nie istnieje- sprzedales sie poznanski p IP: 213.199.218.* 18.12.08, 13:47 kolejna już wypowiedź tej samej osoby przez którą przemawia frustracja spowodowana zapewne brakiem obietnicy nowej gry komputerowej na Boże Narodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
atypus Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awansu! 19.12.08, 08:51 Szadkowski, Sarzało i reszta "dziennikarzy", napiszcie coś o kibicach Lecha, jak to pod wodzą lokalnej mafii Wiary Lecha terroryzowali Rotterdam i co najgorsze zamiast siedzieć cicho, zjadać popcorn i kiełbaski cały mecz na stojąco dopingowali krzycząc wniebogłosy czym przynieśli wstyd porządnym polskim kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibiclecha Re: Feyenoord - Lech 0:1. Djurdjević na wagę awan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.08, 16:08 zazdrościsz, że Lech ma takich kibiców-takich, którzy potrafią kibicować a nie tak jak napisałeś siedzieć cicho i zjadać kiełbaski!! wstyd to to, że tacy "porządni kibice" jak ty jeszcze żyją! przytoczę słowa pewnej znanej osoby "mecz-tam się nie siedzi tam się stoi i kibicuje"\\ widać, że nie rozumiesz znaczenia słowa "kibicować" Odpowiedz Link Zgłoś