Dodaj do ulubionych

Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA

IP: *.zone3.bethere.co.uk 12.01.09, 21:39
i zaraz sie zacznie wyzywanie i "zelowanie".

a prawda jest taka ze jest pilkarzem roku zasluzenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ave ja Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:42
      ołł jeee:D pomimo iz nie wszyscy uwazaja ze jest na tyle dobry by zdobywac te
      wszystkie nagrody...to ja i tak obstaje przy swoim ze zdobyl je zasluzenie;)
    • Gość: matt444 Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:44
      CR to jeszcze, ale ja się od jakiegoś czasu zastanawiam, co pokazał Torres?!
      • Gość: drn Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.net-partner.pl 12.01.09, 22:14
        Poza strzeleniem dla Liverpoolu 33 goli i zdobyciem zlotej bramki w
        finale ME to nie pokazal kompletnie nic!
    • Gość: wisnia Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:50
      Wydaje mi się że lepiej grał Leo w tym roku i to raczej on zasłużył na tą
      nagrodę bardziej od CR
      • Gość: Jae Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 22:28
        Leo 1/3 sezonu miał kontuzję.
        Grał dobrze ale co osiągnął?
        Barca miała fatalny sezon więc troche głupie byłoby przyznawał taką nagrodę piłkarzowi, który nic nie zdobył i nie grał cały czas.
        Porównaj to z osiągnięciami CR.
    • Gość: kmh iu Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.aster.pl 12.01.09, 21:51
      Troche rozumiem zal milosnikow Messiego, ale dla mnie jednak CR rulez. W 2008 -
      bo jak bedzie teraz, zobaczymy.
      • Gość: michal Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.zone3.bethere.co.uk 12.01.09, 22:24
        ja mysle ze Messi w tym roku zarzadzi
    • Gość: leo Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 21:51
      hehe, popieram:)
      • Gość: J Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 22:26
        Hehe.
        Na gościa lecą najlepsze dziewczyny i może mieć niemal kazdą.
        No ale cóż. Krytykować go zawsze będa pryszczate gnoje, które cały dzień spedzają przed komputerem. A jedyne dziewczyny, które znają mają w nazwie jpg i avi.
        • Gość: L. Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.01.09, 05:54
          co nie zmienia faktu, że wygląda jak pedał hehe
          • Gość: hr Uszaszowski Nie jest tak meski,jak np. Walujew... IP: *.VIC.netspace.net.au 13.01.09, 06:35
            TO DELIKATNA ISTOTA ZE ZLYM CHARAKTEREM.
    • Gość: micant Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 21:56
      Jak dla mnie piłkarz profesjonalista nie powinien przywiązywac zbytniej wagi do tego typu wyróżnień. Tak więc słowa: " Jestem wzruszony. To najszczęśliwsza chwila w moim życiu " mówią wiele o Jego podejściu do tego sportu...
      • Gość: fn Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.09, 22:05
        bo ty tak uważasz?
      • Gość: drn Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.net-partner.pl 12.01.09, 22:16
        A "profesjonalny" aktor powiniec w glebokim powazaniu Oskara..
      • Gość: michal Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.zone3.bethere.co.uk 12.01.09, 22:24
        tos napisal.. :)
    • Gość: ufuf Kaka ? IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 22:26
      CR czy Messi, kwestia gustu, natomiast a jakiej racji aż tyle punktów zgromadzil
      Kaka ?
    • Gość: Piotrek Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 22:27
      Naleza mu sie ta nagroda.Niedziwie mu sie ze jest wzruszony z druzyna zdobyl wszystko a indywidualne wyroznienie zawsze bardziej cieszy.
    • Gość: belvedere Re: Cóż, nie każdy mistrz jest Małyszem IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 22:28
      Zarozumiały, korzystający z życia i do tego dobry w swoim zawodzie. CR irytuje
      swoim stylem ale czy musi na siłę udawać? Skoro jest pustakiem i mu dobrze
      wychodzi... niech gra swoją rolę dalej.
    • ch3heg Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA 12.01.09, 22:42
      Chleba i igrzysk!
    • swiatlo Pajac i pozer, ale genialny piłkarz 12.01.09, 23:23
      C. Ronaldo by zasłużenie wygrał nie tylko plebiscyt na najlepszego piłkarza, ale
      i na największego pajaca, największego aroganta i najbardziej nażelowanego
      narcyza. Ale na boisku liczą się umiejętności piłkarskie, a to czy ktoś ma żel
      we włosach i czy prywatnie jest idiotą, to raczej się nie liczy w ogóle. Tak
      więc czuję respekt do Cristiona że pomimo bycia idiotą i pozerem, potrafi być
      też wielkim piłkarzem.
      • Gość: kazik Re: Pajac i pozer, ale genialny piłkarz IP: *.cpe.cableone.net 13.01.09, 05:32
        przestan sie z niego smiac.ty tez masz szanse czyms sie wybic,tylko
        czy potrafisz? wiec z eleganckiego swiata sie nie smiej.a on ma
        jeszcze ladniejsza od siebie siostre,czy wiesz o tym?
      • Gość: hr Uszaszowski Przeciez on mysli nogami. IP: *.VIC.netspace.net.au 13.01.09, 06:41
        Albert Einstein podobno nie najlepiej gral w pilke nozna.
    • Gość: xx Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 23:42
      Zapomnieli tylko sprawdzić wyniki testów antydopingowych...i za co on niby ten
      tytuł dostał? Żenada.
    • dektaa Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA 13.01.09, 01:44
      Wielki piłkarz,najlepszy w MU od czasów Besta ,Cantony i Beckhama.Transfer do
      Realu Madryt jest kwestią czasu.Krótkiego czasu.
    • Gość: gosc dla mnie i tak najlepszy jest Xavi Hernandez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 02:32
      skromny, a technicznie wcale nie ustepuje calej reszcie.
      mimo to gratuluje Krysi, w koncu taki marketing musial przyniesc zyski.
      chlopaczyna i tak sie poplakal :D
    • Gość: posen płaczyk roku IP: 212.126.10.* 13.01.09, 07:51
      jw
    • Gość: fryzjer Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.ghnet.pl 13.01.09, 08:10
      Heh a do Xaviego że miał tone brylantyny na włosach to nikt sie nie rzuca....
    • Gość: iwet21 Ballack!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 08:24
      tylko on powinien zostać piłkarzem roku!!!.Ronaldo gdyby nie grał z takim
      składem jaki ma MU ,to by tyle pokazał co na MŚ-2006, czy EM-2008.Ballack gra w
      Chellsea i wiadomo,że nie ma tam takich zawodników jakich ma NU.A Lige Mistrzów
      tylko przegrał przez ..loterie ..bo strzały karne to tak jak bys 6 w lotto wygrał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka