Gość: michal IP: *.zone3.bethere.co.uk 12.01.09, 21:39 i zaraz sie zacznie wyzywanie i "zelowanie". a prawda jest taka ze jest pilkarzem roku zasluzenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ave ja Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:42 ołł jeee:D pomimo iz nie wszyscy uwazaja ze jest na tyle dobry by zdobywac te wszystkie nagrody...to ja i tak obstaje przy swoim ze zdobyl je zasluzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt444 Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:44 CR to jeszcze, ale ja się od jakiegoś czasu zastanawiam, co pokazał Torres?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drn Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.net-partner.pl 12.01.09, 22:14 Poza strzeleniem dla Liverpoolu 33 goli i zdobyciem zlotej bramki w finale ME to nie pokazal kompletnie nic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:50 Wydaje mi się że lepiej grał Leo w tym roku i to raczej on zasłużył na tą nagrodę bardziej od CR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jae Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 22:28 Leo 1/3 sezonu miał kontuzję. Grał dobrze ale co osiągnął? Barca miała fatalny sezon więc troche głupie byłoby przyznawał taką nagrodę piłkarzowi, który nic nie zdobył i nie grał cały czas. Porównaj to z osiągnięciami CR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmh iu Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.aster.pl 12.01.09, 21:51 Troche rozumiem zal milosnikow Messiego, ale dla mnie jednak CR rulez. W 2008 - bo jak bedzie teraz, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.zone3.bethere.co.uk 12.01.09, 22:24 ja mysle ze Messi w tym roku zarzadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 21:51 hehe, popieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 22:26 Hehe. Na gościa lecą najlepsze dziewczyny i może mieć niemal kazdą. No ale cóż. Krytykować go zawsze będa pryszczate gnoje, które cały dzień spedzają przed komputerem. A jedyne dziewczyny, które znają mają w nazwie jpg i avi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.01.09, 05:54 co nie zmienia faktu, że wygląda jak pedał hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Nie jest tak meski,jak np. Walujew... IP: *.VIC.netspace.net.au 13.01.09, 06:35 TO DELIKATNA ISTOTA ZE ZLYM CHARAKTEREM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micant Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.chello.pl 12.01.09, 21:56 Jak dla mnie piłkarz profesjonalista nie powinien przywiązywac zbytniej wagi do tego typu wyróżnień. Tak więc słowa: " Jestem wzruszony. To najszczęśliwsza chwila w moim życiu " mówią wiele o Jego podejściu do tego sportu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fn Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.09, 22:05 bo ty tak uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drn Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.net-partner.pl 12.01.09, 22:16 A "profesjonalny" aktor powiniec w glebokim powazaniu Oskara.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.zone3.bethere.co.uk 12.01.09, 22:24 tos napisal.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufuf Kaka ? IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 22:26 CR czy Messi, kwestia gustu, natomiast a jakiej racji aż tyle punktów zgromadzil Kaka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 22:27 Naleza mu sie ta nagroda.Niedziwie mu sie ze jest wzruszony z druzyna zdobyl wszystko a indywidualne wyroznienie zawsze bardziej cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belvedere Re: Cóż, nie każdy mistrz jest Małyszem IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 22:28 Zarozumiały, korzystający z życia i do tego dobry w swoim zawodzie. CR irytuje swoim stylem ale czy musi na siłę udawać? Skoro jest pustakiem i mu dobrze wychodzi... niech gra swoją rolę dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ch3heg Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA 12.01.09, 22:42 Chleba i igrzysk! Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Pajac i pozer, ale genialny piłkarz 12.01.09, 23:23 C. Ronaldo by zasłużenie wygrał nie tylko plebiscyt na najlepszego piłkarza, ale i na największego pajaca, największego aroganta i najbardziej nażelowanego narcyza. Ale na boisku liczą się umiejętności piłkarskie, a to czy ktoś ma żel we włosach i czy prywatnie jest idiotą, to raczej się nie liczy w ogóle. Tak więc czuję respekt do Cristiona że pomimo bycia idiotą i pozerem, potrafi być też wielkim piłkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Pajac i pozer, ale genialny piłkarz IP: *.cpe.cableone.net 13.01.09, 05:32 przestan sie z niego smiac.ty tez masz szanse czyms sie wybic,tylko czy potrafisz? wiec z eleganckiego swiata sie nie smiej.a on ma jeszcze ladniejsza od siebie siostre,czy wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Przeciez on mysli nogami. IP: *.VIC.netspace.net.au 13.01.09, 06:41 Albert Einstein podobno nie najlepiej gral w pilke nozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 23:42 Zapomnieli tylko sprawdzić wyniki testów antydopingowych...i za co on niby ten tytuł dostał? Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Re: Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA 13.01.09, 01:44 Wielki piłkarz,najlepszy w MU od czasów Besta ,Cantony i Beckhama.Transfer do Realu Madryt jest kwestią czasu.Krótkiego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc dla mnie i tak najlepszy jest Xavi Hernandez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.09, 02:32 skromny, a technicznie wcale nie ustepuje calej reszcie. mimo to gratuluje Krysi, w koncu taki marketing musial przyniesc zyski. chlopaczyna i tak sie poplakal :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Cristiano Ronaldo Piłkarzem Roku według FIFA IP: *.ghnet.pl 13.01.09, 08:10 Heh a do Xaviego że miał tone brylantyny na włosach to nikt sie nie rzuca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Ballack!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 08:24 tylko on powinien zostać piłkarzem roku!!!.Ronaldo gdyby nie grał z takim składem jaki ma MU ,to by tyle pokazał co na MŚ-2006, czy EM-2008.Ballack gra w Chellsea i wiadomo,że nie ma tam takich zawodników jakich ma NU.A Lige Mistrzów tylko przegrał przez ..loterie ..bo strzały karne to tak jak bys 6 w lotto wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś