Gość: kiwier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deep Tego Leo to już doszczętnie powaliło! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 13:12 On dalej będzie promował Zahorskiego, no słów brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Tego Leo to już doszczętnie powaliło! IP: *.chello.pl 15.01.09, 13:28 Łobodziński, Kuklis i Zahorski. To są jak dla mnie zaskoczenia. Trałka za grę w Turcji zasłużył na powołanie. Małkowski w sumie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanto Małkowski napastnik?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 13:21 nie wiem, czy tak podał Leo, ale przeciez Małkowski to lewy pomocnik, nie grał w napadzie ani w GKS Jastrzębie, ani w Odrze. Nie wiem jakim cudem spece z PZPN umieścili go w grupie napastników ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Kadra na mecz z Litwą. Małkowski i Trałka niesp... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 13:23 Małkowski to lewy pomocnik, a nie napastnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvl Re: Kadra na mecz z Litwą. Małkowski i Trałka nie IP: *.sie.vectranet.pl 15.01.09, 13:56 michał gliwa gra w polonii, a nie w legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Lecieć za kasą IP: *.witnet.pl 15.01.09, 17:27 Trałka przyszedł do Lechii w II lidze kompletnie bez formy.Odbudował się dzięki Kubickiemu, który postawił na niego. Zbudowano wokół niego drużynę a on na koniec pokazał wała klubowi i kibicom lecąc oczywiście na większa kasę. Poloni tez kiedys pokaże środkowy palec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Leo lubi sie z włascicielem Polonii a... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 18:07 Trałka w czerwcu przechodzi za friko wlasnie do Polonii, zadna niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mta mta mtata dobre bo polskie IP: *.domainunused.net 15.01.09, 19:45 Rzad woli inwestycje zagraniczne niz wspierac polska przedsiebiorczosc. Dawniej powolania byly glownie z zagranicy, bo wiadomo "zagraniczni lepsi" - taka mentalnosci. Leo uparcie foruje krajowych chlopcow, w ten sposob bardziej wspiera polska pilke i stawia na zgranie, bo co z tego, ze w kadrze graja gwiazdy, skoro kazda z innej beczki? A propos innej beczki, czy jest tak, ze jakis trener mowi: "masz tu leo 500 euro i powolaj mojego chlopaka na towarzyski. Ciebie to nic nie kosztuje, powiesz, ze chciales sprawdzic chlopaka, a chlopak moze zablysnie, bedzie mial wazny punkt w zyciorysie "gra w reprezentacji narodowej". Odpowiedz Link Zgłoś