Gość: xErO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 21:15 Idzie niedźwiedź lasem i widzi jeża jak coś sobie podjada : N: Co jesz ? J: Co niedźwiedź ? N: O przepraszam, źle sformuowałem pytanie. Co jesz jeżyku ? J: Co niedźwiedź misiu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikmik Niedźwiedź 18.12.01, 12:29 nie mogłem się zdecydować czy dać w zającach czy niedźwiedziach więc znalazłem złoty środek :) W środku nocy do niedźwiedziej jamy ktoś stuka do drzwi. Niedźwiedź zaspany otwiera a tam stoi zając N - co zając ? Z - pozdrawia cię Michał N - jaki Michał ?! Z - ten co ci kij ( postanowiłem troszku łagodniej :) w dupę wpychał i uciekł Sytuacja powtarzała się kilka nocy więc niedźwiedź postanowił pójśc po poradę do borsuka. Wyżalił mu sie a borsuk rzekł: B - zrób tak samo, pójdź w nocy do zająca, obudź go i powiedz, że go pozdrawia Majka a jak się zapyta jaka Majka powiesz "ta co ci lizała jajka" Zadaowolony niedźwiedź tak postanowił uczynić Poszedł w środku nocy do nory zająca, puka, otwiera zając: Z - co niedźwiedź N - pozdrawia cie Majka Z - a wiem, mówił mi Michał N - jaki Michał ?! Z - ten co ci kij w dupe wpychał Odpowiedz Link Zgłoś