Gość: perez Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 08:45 wyborcza jak zwykle... wszytsko przekrecone po swojemu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedys obiektywny Do Wiary Lecha IP: *.icpnet.pl 24.01.09, 10:03 Jestem ciekawy jezeli wasi jak to nazywacie "janusze" i "pikniki" przestali by przychodzic na mecze ktore jak to nazywacie sa dla prawdziwych kibicow. To na kim bardziej bedzie zalezec Zarzadowi?? Na grupce fanatykow ktorzy przynosza marne zyski czy na tych ktorzy kumuluja prawdziwa kase to jest chlopcy czysta kalkulacja zobaczycie ze troszke sie zmieni z nowym stadionem Ja na mecze chodze przedewszystkim je ogladac moge pospiewac ale skakac i drzec morde 90 min to nie dla mnie i musicie zrozumiec i takich jak ja. Od zawsze i na zawsze z Lechem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Do Wiary Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:07 Dla takich jak Ty jest IV trybuna i będą te które powstaną. A dla tych którzy chcą cały mecz skakaći drzeć ryja - jest kocioł. Przecież nikt cię nie zmusza do tego czego nie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Do Wiary Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:09 Aha, jeszcze jedno. Grupa fanatyków przynosi klubowi dokładnie taką samą kasę jak grupa "januszy i pikników" jak to nazwałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boja (nie)prawdziwi kibice IP: *.ntlworld.ie 24.01.09, 10:12 Nie obchodzi mnie Wyborcza, nie czytam jej, mieszkam za granicą. Na forum Wiary przed meczem w Rotterdamie padło hasło, że ludzie z zagranicy nie dostaną biletów, bo to nie są prawdziwi kibice Lecha... Dobrze, że klub się zajął tym tematem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: (nie)prawdziwi kibice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:11 A sposób sprzedaży biletów na Udine jest dokładnie taki sam jak przed meczem z Rotterdamem;) Nic się nie zmieniło oprócz tego ze wszystko jest teraz firmowane nazwą klubu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 12:12 Oj baranki z wybiórczej z urojeniami o "Wierze ( czyt.Wiarze ) Lecha buahahahaha".Szczekajcie dalej,tylko w tych swoich móżdżkach wiedzcie,ze zasady nic sie nie zmieniły,tylko teraz mamy patronat klubu,błazny. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha 24.01.09, 12:19 Dla tych kibiców Lecha tenże klubik, to chyba cały sens życia. Smutne i tragiczne. Niżej to już chyba tylko są warzywa i owoce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.toya.net.pl 24.01.09, 14:00 Na poczatku zaznacze, iz nie jestem kibicem Lecha, 3mam za niego kciuki w UEFA bo to polski klub. Nie pcham sie na wyjazd, nie jestem kibolem ani piknikiem. Obiektywnie można stwierdzić tak: - nie ma nic nagannego w tym, że zasłużeni (czyt. wierni) mają szanse pierwokupu - nie jest naganne, ze bilety sprzedaje WL, ze organizuje wyjazdy, oprawy etc Naganne jest zjawisko braku przejrzystości w wydawaniu kasy ze zbiorek i przymus placenia takich skladek przy kupnie biletu. Wydaje mi się, ze KKS Lech i tak daje juz jakas działke ze sprzedazy biletów na tego typu działalność. Środki na oprawy czy kary powinny pochodzic z dobrowolnych wpłat. Dobrowolne wplaty jednak zawsze sa nizsze niz deklarowane przez fanatykow, tak wiec stowarzyszenia stosuja przymus wyjazdowy. Nie oskarzam tu WL, nie mam podstaw, ale zawsze przekazanie dobra deficytowego jakiejs grupie do dystrybucji bez pozniejszego nadzoru - jezeli chodzi o uzyskane środki, bedzie budzic podejrzenia, iz jest takze czyjsc prywatny i to dobrze prosperujacy biznes. Może potrzeba wiecej przejrzystości?\ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 13:19 Proponuje dziennikarzom, żeby nie używali słów których znaczenie nie znają... Jakby na mecze mieli jeździć tylko Ultrasi to nie była by to grupa 5 tys osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry Re:Je.bac kolejorza wrzucimy do morza.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 15:59 radze ci omijac Wielkopolske i Poznan. wierz mi Lech ma jednych ultrasow, ktorzy nie maja wstepu na wyjazdy ale sa tak dobrzy ze juz nikt nie chce sie z nimi bic. wiec radze tak z dobrego serca. a dla tych betonow przypominam ze ci ultrasi nie maja juz od dawna wstepu na stadion ani jego okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmata załgana Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.CNet2.Gawex.PL 24.01.09, 16:19 pl.youtube.com/watch?v=I0sPPN9MJC4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulawinkaKKS cala prawda o sprawie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 16:20 www.sportowawielkopolska.pl/tekst/id/21/1 przeczytajcie to pogodamy. a do tych co twierdza ze jest Amica Poznan, to przypomne o Groclinie wa-wa czy Olimpii (Poznań)/Lechii Gdansk. zreszta wszytkie fuzje w polskiej pilce wygladaly tak ze bogate wielkopolskie kluby z malych miast przenosily sie do wielkich miast. to wy potrzebujecie naszych, wielkopolskich pieniedzy a nie my waszych. (my swoich tez^^) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Surim Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.range86-141.btcentralplus.com 24.01.09, 19:45 o ile się nie mylę to zasady dystrybucji są takie same: 1. Sprzedaż biletów na mecz Udinese -Lech jest prowadzona przez KKS Lech Poznań S.A. 2. Sprzedaż prowadzona jest w sklepie Tifo przy u. Ratajczaka 34 3. Przy zakupie biletu należy okazać dowód tożsamości lub jego kserokopię (obie strony dowodu osobistego) 4. W dniach 27.01-14.02 do nabycia biletów uprawnione są osoby, które w rundzie jesiennej sezonu 2008/2009 wspierały Lecha na minimum jednym meczu wyjazdowym (liga, PP, UEFA) i ich dane figurują na liście imiennej. 5. W dniach 16.02 - 23.02 do nabycia biletów uprawnieni są posiadacze karnetów na rundę wiosenną sezonu 2008/2009. 6. Sprzedaż kończy się 23.02 o godz. 18. 7. Pierwsza pula biletów(1723 szt.) będzie sprzedawana w cenie 70 zł. 8. Cena biletów z drugiej puli(1277 szt.) będzie ustalona po wyczerpaniu biletów z pierwszej puli, w zależności od aktualnego kursu Euro. 9. W przypadku, gdy do 27.01 Udinese nie prześle biletów do KKS Lech Poznań, w dniu 27.01 rozpocznie się sprzedaż voucherów, na podstawie których, będzie można w późniejszym terminie odebrać bilety. czy może się myle?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulawinkaKKS nie mylisz sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 20:01 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K3 Lech Poznań stracił wiarę w Wiarę Lecha IP: *.winn.cable.ntl.com 30.01.09, 23:04 będąc na meczach Kolejorza nie jeden raz wciskano wam wydanie specjalne wyborczej mi spodobało się bardzo stwierdzenie jednego ze starszych kibiców lecha ,,wyborcza a daj ze dwie dziewczynko przyda sie pod dup... bo dzisiaj zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon No i znow sie durnie mylicie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.09, 10:12 I znow Klub z Poznania wam pismaki zamknal ryjki. Odsylam na strone Kolejorza i oswiadczenie Zarzadu i WL. Ciekawe co teraz napiszecie buraki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazi35 Panowie zanim coś napiszecie - sprawdźcie IP: 212.244.157.* 02.02.09, 08:46 Pan Kącki chyba obrał sobie za cel ataki na Lecha i jego kibiców (licząc na poprawę sprzedaży). To dziwne bo jest to człowiek z poznaskiego oddziału gazety. Jeżeli jednak to robi to niech chociaż sprawdzi u źródła, bo potem wychodzi na kłamcę. Oficjalna odpowiedź klubu jest pod tym adresem: www.lechpoznan.pl/art,11187,laczy_nas_wiara_w_lecha.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Duze L kibole maja za duzo do gadania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 15:38 ot co Odpowiedz Link Zgłoś