Gość: pako IP: 195.117.147.* 24.01.09, 08:42 a idz w pisssssdu, mam juz dosc wszystkowiedzacego trenerka/menedzerka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NEO Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 08:50 To najlepszy trener, jaki pracował w Polsce od czasu Górskiego. Trudno będzie go zastąpić. Żeby nie było tak jak u skoczków: odszedł Lepisto, nastał trener (hahaha) Kruczek i po paru tygodniach PZN na kolanach przed Lepisto. Jeżeli Leo odejdzie, to z Polskich trenerów może go zastąpić tylko i wyłącznie Kasperczak lub Smuda, reszta to amatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JG Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.t.is 24.01.09, 09:27 Jest jeszcze Piotr Nowak ale on chyba woli byc asystentem w kadrze USA.Ja sie nie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.chello.pl 24.01.09, 12:22 ja wiem, że w Polsce mamy masę pseudotrenerów i innych pseudofachowców, ale to nie znaczy, że teraz każdego zagranicznego będziemy po stopach całować. Lepistoe też miał dać takiego powera Małyszowi, miał go odblokować, naprawić błędy i co? jak było marnie w Zakopanem wszyscy widzieliśmy. tak samo z Beenhakerem, dawno nie widzę w jego poczynaniach jakiegoś planu, pomysłu, to jest zwykłe trwanie, a trwać to byle Smuda potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarneś JANAS na trenera !!!!! IP: *.magma-net.pl 24.01.09, 12:36 PAWEŁ WRÓĆ !!!!!!! BYŁEŚ NAJLEPSZYM POLSKIM TRENEREM W HISTORII !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: JANAS na trenera !!!!! IP: 24.42.121.* 24.01.09, 15:53 Sa plotki, ze Janas przejdzie do Manchester City. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.pools.arcor-ip.net 24.01.09, 09:13 Lato to buc.Co to za stwierdzenie ,,Zawolam Beenhakkera; I takiego czlowieka trzeba znosic jako swojego przelozonego. Najlepiej sie pozegnac i wrocic do normalnego srodowiska gdzie cos do powiedzenia maja ludzie z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor Re: Beenhakker odejdzie z Polski? 24.01.09, 14:50 po za wszelkimi merytorycznymi argumentami w tej sprawie rowniez mnie uderzylo stwierdzenie 'zawolam' buc to chyba dobre okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Komunizm i prostactwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 09:15 Zawołam trenera do gabinetu i porozmawiam sobie z nim ja Grzegorz Lato pan i władca na zagrodzie. Boże zabierz tego człowieka z tej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janvalek Re: Komunizm i prostactwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 09:24 to nie wiesz że obrazili Grzesia Idioty inteligencje?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janvalek Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 09:23 sam idź w pissssdu ciemniaku z kompleksami typowego polaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Yamak Betonowy łeb Lato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 09:23 Z piłką leciał jak przecinak, jak trzeba wykazać się sprawnością umysłu szare komórki odbite przez setki tysięcy kontaktów futbolówki z czerepem zawodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janvalek Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 09:26 lato kretynie to obraża moją inteligencję!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Beenhakker odejdzie z Polski? 24.01.09, 09:32 No to brawo :-/ Leśne dziady dopieły, zdaje się swego :-/ Nic, tylko " pogratulować" konsekwencji. Lepiej już dziś pożegnajmy się z awansem, to potem rozczarowanie i żal będą mniejsze. Panie Lato, apeluję o trochę kultury i rozwagi w wypowiedziach. Wolać to se pan możesz dzieci z podwórka. "Poproszę Leo o rozmowę" " "Zaproszę go do gabinetu" " Porozmawiam z selekcjonerem w najbliższym czasie"- to samo a nieco inaczej brzmi, prawda? A to tylko kilka propozycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janvalek Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 10:33 a ja na najbliższym meczy Polaków ulżę sobie do woli bluzgając na tego półgłówka:))), najlepiej jeszcze jak gdzieś się zawieruszy koło mojego sektora co wcale nierzadko się zdarza:))). Zresztą ten głupek i tak nie rozumie co się do niego mówi:))) i może moje słowa potraktować jako komplement:)))). Naprawdę, że takie tumany dostają fotel prezesa, to chyba tylko w Polsce jest możliwe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 24.01.09, 09:41 oj tak nie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm ja bym chciał żeby wszyscy dziennikarze sportowi IP: 87.239.192.* 24.01.09, 09:53 się z Polski wynieśli. Boruc i Beenhakker, w kółko to samo. Kiedyś był męczony Dudek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio A idź sobie Leo... Czarowniku zakichany... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 10:12 Wczoraj jak Holendrowi powiedziałem, że chcesz wrócić do Feyenoordu to się bardzo zirytował, że taka miernota będzie jego klub prowadzić. To tylko pokazuje Twoją klasę... W Polsce Ci dobrze, bo myślisz, że wszyscy kibice co idioci co będą Twoje kłamstwa wiernie wchłaniać... No, niestety nie wszyscy są tacy. Dzięki Bogu są też tacy co racjonalnie myślą i widzą błędy w Twojej pracy. Gdzie raport z Euro 2008? Nie ma. Gdzie młodzi utalentowani piłkarze? Nagle źródło wyschło? Zrboiłeś coś dla dobra polskiej piłki? Nie. Więcej zrobił Smuda niż Ty. Ty tylko utwierdziłeś miernoty, że są gwiazdami światowego formatu jak to nazywasz "international level". Kokoszka? Dudka? Smolarek? Buahahaha. Awans na Euro 2008 można uznać za sukces... Ale nie jest to Twoja zasługa. Wygraliśmy z Portugalią i z nią zremisowaliśmy (tutaj to był fuks). A potem? Forma zjazdowa... Więc tutaj nazwał bym awans na tą imprezę wypadek przy pracy, bo to nie tak miało być. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: A idź sobie Leo... Czarowniku zakichany... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 24.01.09, 13:54 Racja, myślałem że wszyscy są tak zafascynowani tym trenerem. Jednak są tacy którzy widzą, że ten gość jest słaby. Brak raportu z ME, to swoją drogą skandal. Profesjonalista...haha Odpowiedz Link Zgłoś
eddiemaxfaktor pilkarski poker 24.01.09, 15:42 te wasze 'myslenie' ze 'wszyscy kibice' to smiechu warte konstrukcje myslowe. choc wkradlo sie w wasze wypowiedzi troche racji to motywy wasze sa zenujace. typowi wyborcy po z lapanki przedwyborczej [i nie jestem pisuarem co takim jak wy trzeba podkreslic]. nie bronie behalera -ma swoje wady i zalety.. normalny czlowiek to wie. brak wynikow na me spowodowal zchodzenie powietrza z balona, ktory notabene dmuchany byl przez takie chore kroliki i krety jak wy -nie ublizam zwierzatkom, tak tylko sobie pomyslem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: pilkarski poker IP: *.uml.lodz.pl 24.01.09, 20:56 Synku ja od zawsze byłem przeciwko temu siwemu Panu, bo wiem kim ta osoba jest. Wystarczy interesować się piłką nożną poza Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżyk Wengiel Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.domainunused.net 24.01.09, 10:21 "Jest konflikt". Ale o co jest konflikt? Czy Beenhakker robi coś źle? Przegraliśmy ze Słowacją - tego nie odwróci się, więc jeśli to jest powód, to czemu Lea jescze nie zwolnili?. Że ma swoje sposoby, że nie słucha podpowiedzi tych co niby słuchaćby miał? Ma do tego prawo, wkońcu to on odpowiada za grę kadry, więc on tu jest reżyserem. Chodzi o dobór kadry? Przecież inne mecze pokazały, że sposób doboru nie jest zły. Leo tworzył szeroką ławkę zawodników - świetnie, stawiał na graczy młodych i krajowych - świetnie. Można nie lubieć Leo, np przez zazdrość, ale konflikty są o konkretne coś, choćby nawet symboliczne "coś". O co jest konflikt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeżyk Wengiel Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.domainunused.net 24.01.09, 10:23 "Jest konflikt". Ale o co jest konflikt? Czy Beenhakker robi coś źle? Przegraliśmy ze Słowacją - tego nie odwróci się, więc jeśli to jest powód, to czemu Lea jescze nie zwolnili?. Że ma swoje sposoby , że nie słucha podpowiedzi tych co niby słuchaćby miał? Ma prawo do tego, wkońcu to on odpowiada za grę kadry, więc on tu jest reżyserem. Chodzi o dobór kadry? Przecież inne mecze pokazały, że sposób doboru nie jest zły. Leo tworzył szeroką ławkę zawodników - świetnie, stawiał na graczy młodych i krajowych - świetnie. Można nie lubieć Leo, np przez zazdrość, ale konflikty są o konkretne coś, choćby nawet symboliczne "coś". O co jest konflikt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: 24.42.121.* 24.01.09, 16:44 Jezeli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o pieniadze. Lesne dziadki nie moga przezyc ze Leo zarabia o wiele wiecej niz kazdy z poprzednikow. I nawet nie ma znaczenia, ze wiekszosc placi sponsor. Wielu kibicow tez zazdrosci ze ni mniej zarabiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 10:23 Ja się nie spodziewałem, że Beenhakker, chociaż nie trzepie językiem po polsku - jest najzwyczajniejszym plociuchem "po holendersku". Jakież bzdury on wygaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd w okularach Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.uznam.net.pl 24.01.09, 10:44 Late powiesić, Majewskiemu wydłubać oczy, Engelowi uciąć uszy a reszte spalić żywcem na stosie!!! wtedy dopiero będzie porządek w polskiej piłce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesc Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.sds.uw.edu.pl 24.01.09, 10:47 Tak, tak! I koniecznie Stefan Majewski na selekcjonera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLDBASTARD [...] IP: *.uznam.net.pl 24.01.09, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Lato to ty? IP: *.cable.ubr03.sand.blueyonder.co.uk 24.01.09, 10:55 wiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek 75 Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 11:30 To katastrofa dla polskiego piłkarstwa.Piechniczek to stary trener bez jakichkolwiek sukcesow po hiszpańskich mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Beenhakker odejdzie z Polski? 24.01.09, 11:49 To było do przywidzenia,że LEO długo u nas nie popracuje.Leśne dziadki nie mogą sobie darować,że obecny trener jest zawodowcem i posiada wiedzę i ogromne doświadczenie.Tylko w Polsce takie "rozgrywki" i nie w piłce,sporcie-wszędzie!!!!! A póżniej będzie płacz i zgrzytanie zębami!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 12:15 Eee te leśne dziadki takie złe nie są ;). Już nie przesadzajcie ludzie. Benhakeer ma doświadczenie? A to ciekawe w czym? W niewygrywaniu meczy, które na 100% wygrać powinien. W tym jest niezastąpiony ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL [...] IP: *.centertel.pl 24.01.09, 11:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZERTY Beenhakker przyjechal do pl, pobzikal sobie polki IP: *.dsl.club-internet.fr 24.01.09, 12:13 i wyjechal z kasa !! TEN NIEROB STARY BRZYDAL Z HOLANDI GUWNO OSIAGNAL I JESCZE MU ZAPLACILI 60 000 EUROS/MC!!! GLUPIL PODATNIK POLSKI ZA TO PLACI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Szanowny AZERTY IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 24.01.09, 13:20 Podatnik polski nie ma nic wspólnego z pieniędzmi Leo. Moja prośba: nie kalaj języka polskiego ortografami. Warto wiedzieć jak powinno się pisać słowo "gó...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.aster.pl 24.01.09, 13:19 To był dobry trener, wart mże 150 tys. euro/rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 24.01.09, 13:30 Jacy wy jesteście naiwniaki..haha. Polscy zakompleksieni kibice, wielbią byle gó... zachodnie, bo nie jest z Polski. Janasa i Engela obrzucili błotem, ale może się okazać, że ci polscy trenerzy będą lepsi od super fachowca z Holandii, który może nie awansować na MŚ z najłatwiejszej w ostatnim czasie grupy dla Polski. Facet lubi jak się łechcze jego ego, ale nie potrafi znieść prostej krytyki, bo jak mogą go ci tubylcy krytykować, Facet poczuł, że ma do czynienia z zakompleksionym motłochem, kóry wielbi go nawet po blamażu na ME. Jacy wy jesteście żenujący zakompleksieńcy. Leoś sam się prosi o dymisję, nawet wtedy gdy PZPN się go nie czepia, a wy mówicie że to wina leśnych dziadków...buahhahaha. Leśne dziadki Lato i Piechniczek trochę więcej zrobili dla polskiej piłki niż ten facet z burdellandii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Why?? Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.toya.net.pl 24.01.09, 13:36 I tak Leo odejdzie a nasz Beton Wybierze jakąś swoją marionetkę tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 24.01.09, 13:48 Oho świat się zawali. Leo przecież z Polską góry osiągnął..haha. Oj wy durnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.09, 13:52 Jasna sprawa. Teraz tylko znaleźć tak doskonałrgo trenera jak Kruczek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Beenhakker odejdzie z Polski? IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 24.01.09, 14:03 Lepistoe jest super, Małysz wygrywał wszystko za Lepistoe...haha. Odpowiedz Link Zgłoś