Dodaj do ulubionych

TNS OBOP: Polacy przeciwko zwolnieniu Leo Beenh...

• Gość: Bubba I nawet boniek ma zdanie... IP: 216.119.44.* 22.02.09, 14:20
      "Otóż wysłałbym Beenhakkera na jego holenderską depresję. Niech się już dłużej
      nie męczy, skoro tak źle mu w Polsce."

Z pewnoscia Boniek zapomnial jak to on jako szkoleniowiec zostawil
      reprezentacje...

Moze ktos to powinien mu przypomniec?
    • Gość: BOSS____ Polacy z tego sondazu IP: *.stg.pl 22.02.09, 14:35
      Czemu nikt w tym artykule nie dopisal ze ci polacy ktorzy sa przeciw
      zwolnieniu benhauera to - kibice sukcesu tzw. "Grube Janusze" ktorzy zaczynaja
      sie interesowac danym sportem gdy dany/a reprezentant/reprezentacja osiaga
      sukces na arenie miedzynarodowej czyt. awans pilkarzy do MS 2002,2006 i Euro
      2008, to samo z Małyszem od kilku lat i ostatnio pilkarze ręczni tez moga
      liczyc na doping z przed telewizora "Grubych Januszy". Tak jak bylo z Małyszem
      ze kazdy Janusz byl znawca skokow tak teraz jest znawca od pilki recznej czy
      futbolu wiec sa przeciw zwolnieniu benhauera, a tego ze ten czlowiek ma w du
      pie Nas wszystkich i bierze za to wielkie pieniadze to tego nie staraja sie
      zauwarzyc! Swoja droga od wczoraj Janusze sa znawcami biegow narciarskich
      dzieki Justynie Kowalczyk.

Kto sie zgadza niech wpisze swoje poparcie.
      • Gość: Krzysiek Zgadzam sie!Powinno sie zrobic badania kto jest za IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.09, 15:00
        a kto przeciw zwolnieniu. Na intuicje wydaje mi sie ze za zwolnieniem sa krzykacze, ludzie podatni na propagande (czytelnicy Faktu) i "Janusze" wlasnie.
      • 231955ali Re: Polacy z tego sondazu 22.02.09, 15:55
        W 100% popieram ta teze.
    • maz-46 TNS OBOP: Polacy przeciwko zwolnieniu Leo Beenh.. 22.02.09, 14:55
      Łapy precz od Beenhakkera!
      Ta cała afera jest sztucznie wywołana przez dziennikarzy i niektórych kretynów z
      PZPN. Jeszcze trochę, a będą chcieli, by im się spowiadał, gdzie był, co robił i
      czy aby nie zdradza żony...
      • aleco1 Re: TNS OBOP: Polacy przeciwko zwolnieniu Leo Bee 22.02.09, 15:52
        a jego chamskie wypowiedzi i kłamstwa, którymi raczył kibicow w TV, jakoby
        żadnych rozmów z Feyenordem nie prowadził to też czyjać intryga??
    • Gość: niepamietacie TNS OBOP: Polacy przeciwko zwolnieniu Leo Beenh.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:05
      kolego a mnie nieinteresuje czy Kowalczyk wygrała czy nie tak samo z piłką reczą niebardzo sie interesuje , skoki oglądam czasami :) i mam zawsze szacunek do Małysza i innych skoczków niektórych bardziej lubie niektórych mniej ale niekazdego trzeba kochać ... piłką nożną interesuje sie od dawna i jestem fanem Fc Barcelony nawet jak przegrywa wiec tam niejestem jakims "Januszem sportowym" czy jak ty to nazwales , np bardzo lubie Artura Boruca i zawsze mam do niego szacunek a nie tak jak inni jak na euro bylo ok to oh i ah a teraz co ? wysmiewanie sie i tym podobne wiec ja jestem za tym aby Leo został i niechodzi mi co osiągnoł tylko dlatego ze ma jakis talent paru polskich szkoleniowców też ma tylko to jest tak ze jak polak cos dostanie to zara traci :/ Pozdrawiam
      • Gość: BOSS____ Re: TNS OBOP: Polacy przeciwko zwolnieniu Leo Bee IP: *.stg.pl 22.02.09, 19:18
        To sobie badz, w dupie mam twoja opinie bo wiem ze racja jest po mojej stronie.
        Skoro benhauer ma tyle wolnego czasu to zamiast pomagac feyenordowi przyjedzie
        do Polski na jakis mecz ligowy by obserwowac graczy ktorzy nadaliby sie do kadry
        a nie brac kolesi z łapanki i potem zdziwienie ze zza jego kadencji debiut w
        reprezentacji zaliczylo 50zawodnikow, pytanie tylko ilu sie przebilo do tego
        najmocniejszego skladu? Jesli mu sie nie chce do Polski przyjezdzac to niech
        jezdzi na mecze gdzie graja Polacy w zagranicznych klubach, przyklad Auxerre
        gdzie mamy Dudke i Jelenia. Dudka majacy problem z przebiciem sie do skladu i
        Jelen ktory od dwoch lat jest przez benhauera niepowolywany zawsze jest okazja
        do pogadania z nimi i ich trenerem klubowym czemu to Dudka nie gra itd. To samo
        co z Jeleniem tyczy sie Wichniarka, ale guru "Grubych Januszy" benhauer nie
        bedzie wyciagal reki do kogos takiego jak Wichniarek bo przeciez takich jak
        Wichniarek to w lidze mamy na pęczki...<ironia>
        A jezeli tego sie benhauerowi nie chce robic to niech ten stary ch... dostaje
        mniejsza kase niz dzisiaj, pewnie "Grube Janusze" tego nie wiedza ale pensja
        benhauera to ponad 80tysiecy euro miesiecznie, przy dzisiejszym kursie euro to
        sa kosmiczne pieniadze jak na polska pilke !!!
        Pytanie do Januszy, jak myslicie kto zawalil sprawe z Acquafresca ? Pewnie nawet
        nie wiecie kto to jest??? To sie dowiecie jak w barwach Italii bedzie strzelal
        bramki na Euro 2012 przeciw Polsce, to samo tyczy sie Obraniaka i reprezentacji
        Francji, ale wtedy juz pewnie bedziecie miec nowego guru, a wine tego ze ci
        zawodnicy nie graja dla Polski pojdzie oczywiscie w strone PZPN (tylko
        pamietajcie ze wpierw liczy sie kontakt z trenerem ktory prowadzi reprezentacje,
        z trenerem ktory takiemu chlopakowi zaproponuje gre dla reprezentacji kraju z
        ktorego pochodzi jego przodek, ktos taki kto ma niby autorytet a takim kims
        chyba jest benhauer przynajmniej Janusze dla was prawda? No wlasnie...a taki
        Lato czy inny komuch z PZPNu nie da rady przekonac takich zawodnikow)
    • prawdziwy.jonek TNS OBOP: Polacy przeciwko zwolnieniu Leo Beenh.. 22.02.09, 20:15
      jak zwykle duzo bezsensownych wypocin, a ja sie pytam kto z was ma jakies
      szkolenia lub prawo do wypowiadania sie na temat o ktorym niemacie zielonego
      pojecia, albo ci respondenci powyzej 18 roku? ku.....wa kim oni byli rolnikami
      studentami prawa, a moze kowalami co to za wiarygodnosc jezeli kowal sie
      wypowiada na temat leczenia pacjenta? rozumie ze nasz narod juz tak nauczony ze
      we wszystkich dziedzinach sa fachowcami(zwlaszcza na forum) ale ten
      dziennikarzyna juz by nie musial pisac takich bzdur.
    • Gość: Kill B. Sracz IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.09, 09:11
      Przy skrzyzowaniu Marszalkowskiej i Jerozolimskich, w tutejszym
      sraczu management miejski rozwaza zwolnienie ciecia.

Podjecie tak strategicznej i brzemiennej w skutkach decyzji dla
      miasta musi byc poprzedzone badaniami OBOP !!

----------------------
      Zbieznosc wyzej opisanych zdarzen z PZPN i OBOPEM przypadkowa.
      W takim przypadku - przepraszam ciecia za obrazliwe porownania.
    • Gość: Mac Re: TNS OBOP: Polacy przeciwko zwolnieniu Leo Bee IP: *.tktelekom.pl 24.02.09, 10:48
      Jak najbardziej sie z tym zgadzam.. To całą reszte powinni zwolnić, bo robią
      zamieszanie, a dzięki temu piłkarze lepiej nie zagrają.. Leo ma zostać.. Nikogo
      lepszego nie znajdą..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka