Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga...

IP: 212.160.172.* 13.03.09, 08:49
Dlaczego dziennikarzom GW tak bardzo przeszkadzają race?
Obserwuj wątek
    • mikolaj.plank Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli 13.03.09, 08:56
      Dlaczego? A cholera ich wie. Im przeszkadza każdy przejaw kibicowskiej
      inicjatywy. Race, głośny doping, organizowane wyjazdy, wszystko co powstaje
      oddolnie, co nie ma pieczątki światłego organizatora (w tym przypadku ITI.
      Według GW - kibic może: żreć popcorn, klaskać i chwalić kierownictwo swego
      klubu. Wszystko co inne od kibolstwa pochodzi.
      • Gość: kibic PB Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:24
        dla tych palantów najlepiej by było jak mecze by były bez kibiców bo
        wtedy można kręcić wałki i nie ma problemu z racami. Co im te race
        tak przeszkadzają jeżeli nie są rzucone na murawę to nie powinno im
        to przeszkadzać cały efekt oprawy. Po prostu polska
      • Gość: antybandzior ja sobie raz nie życzę to objaw debilizmu IP: 157.166.216.* 13.03.09, 09:27
        i jak widać wielu tak ma, wystarczy pomyśleć i być na trybunie gdzie
        się robi racowisko, byłem kilkakrotnie i mam dość, to jest jak
        brzytwa w rękach małpy, albo planka
        • 3cik <---------------=--- 13.03.09, 10:02
          To może pomyliłeś trybunę dla emerytów z miejscem, gdzie siedzą KIBICE?
        • Gość: abadoon Re: ja sobie raz nie życzę to objaw debilizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 13:34
          kibolom nie przeszkadza że:
          1) Race są zabronione przez polskie prawo i odpalanie ich na wszelkich imprezach masowych jest po prostu przestępstwem.
          2) Polska już w 1994 roku podpisała Europejską Konwencje w sprawie przemocy i ekscesów widzów w czasie imprez sportowych, która zakazuje całkowicie wnoszenia i odpalania wszelkich środków pirotechnicznych na stadiony, gdzie rozgrywane są spotkania wszystkich szczebli.
          3) Dopingowanie za pomocą środków pirotechnicznych jest zakazane zarówno przez FIFA jak UEFA.

Gdy na stadionach będzie bezpiecznie ludzie zaczną chodzić na mecze, a wtedy kluby faktycznie zaczną zarabiać, a piłkarze otrzymywać wsparcie od kibiców. Wtedy nie będzie tak jak na Łazienkowskiej gdzie 3 tysiące młodych żulików, którzy uważają że "Legia to my" odstrasza i uniemożliwia kibicowanie normalnym ludziom. Jest was garstka chuliganów jeśli porównać z ilością normalnych kibiców, ale niestety ta właśnie garstka odstrasza od stadionów wszystkich innych.

Gdy powstaną nowe stadiony na Euro, gdy w życie wejdzie nowa ustawa o imprezach masowych, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie wam pozwalał wciąż tłuc się miedzy sobą na nowych, drogich stadionach. Znikniecie ze stadionowej rzeczywistości i nikt nie będzie za wami tęsknił...
      • guru133 Race sa niebezpieczne nie tylko dla odpalajacych 13.03.09, 09:52
        (niech sobie pourywają łapy bezmózgowcy), ale również dla innych
        widzów, którzy nie po to przychodzą na mecz żeby zostac kalekami.
        Również chamskie okrzyki i bandyckie zachowania musza być wyplenione
        z naszych stadionów.
    • Gość: As Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 13.03.09, 08:58
      Bo naczelny kazal.... :D
      Co za barany
    • Gość: tomski Myślę, że powinni ich wyru... IP: 217.153.32.* 13.03.09, 09:02
      albo poćwiartować, a potem wywiesić flaki na każdej trasie wjazdowej.
      To byłaby odpowiednia kara - co nie, towarzyszu Szadkowski?
    • Gość: KIBIC / KIBOL Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga.. IP: *.054.c69.petrotel.pl 13.03.09, 09:16
      Kibic odpalajacy race to chuligan .. dobre ale nie tak jak ten
      marny pismak dziennikarzyna Pisz o przekretach o sprzedanych meczach
      a nie czepiaj sie ludzi ktorzy chca jeszcze nasza polska
      pilke ogladac i poswiecaja czas na oprawy itp Wybiorczy marny
      dziennikarzyno
      • Gość: www to nie tak chlopaki IP: 81.219.42.* 13.03.09, 09:25
        mnie race,tak jak i cale to kibico-pajacowanie nie przeszkadza,mnie to po prostu w.k.u.r.w.i.a!!!

jakies kodeksy,respekty,sztamy i kosy-toc to dobre dla recydywy

ja chce ogladac mecz,zjesc i cos wypic i sie dobrze bawic,a nie siedziec w dymie i wysluchiwac wyzwisk

mysle ze nie jestem jedyny

• Gość: Abc Re: to nie tak chlopaki IP: 212.160.172.* 13.03.09, 09:50
          I myslisz, ze jak race znikna ze stadionow to ludzie będą się
          kulturalnie zachowywać? Mi bardziej przeszkadza smród z grilla
          kiełbasianego niż dym od rac, w którym zdarza mi się siedzieć jakieś
          5 minut na 6 meczy, a chodzę na stadion regularnie...
        • kisiek77 Re: to nie tak chlopaki 13.03.09, 10:16
          a ty na meczu wogole byles?
        • Gość: twardy_gdańsk Re: to nie tak chlopaki IP: 78.31.152.* 13.03.09, 10:50
          Polecam oglądanie meczu w TV. Poza żoną nikt nie wqrwia. Chyba że żona gruba i
          ci TV zasłania.
        • Gość: Warszawiak Re: to nie tak chlopaki IP: 213.77.28.* 13.03.09, 12:52
          Wiec załoze sie, że na mecze nie chodzisz?
          (bo jak bys chodził to bys głupot nie pisał)
          Na stadionie jest miejsce dla kazdego, i mozesz spokojnie przyjsc
          obejrzec, zjesc kielbaskę i do domu jak lubisz. Nie ma takiego
          stadionu w Polsce (przynajmniej w tak szumnie zwanej ekstraklasie)
          co bys nie mógl zrealizowac swoich potrzeb, nie siadasz z razem z
          najzagorzalsza częscia widowni tylko gdzie indziej i po kłopocie
          Pozdr
          (L)
      • guru133 Skoor "oprawa" ma polegać na robieniu huku i 13.03.09, 09:54
        smrodu na stadionie, to taka "oprawę" urządzaj sobie w swojej
        stodole a nie w miejscu publicznym jakim jest stadion.
    • Gość: edek od górnika się odpie..ol kompleksiarzu ! IP: *.foebud.org 13.03.09, 09:23
      coś mi tutaj "pachnie" inaczej, czyby pachnący inaczej kompleksiarz ?

ps. winą można obarczyć dziennikarzy ( tego kompleksiarza autora też ) że nie
      stał na bramce i nie pilnował czy kibole nie wnoszą rac ! jak taki dobry jest
      pewnie by wszystkie wyłapał kozak !
      • guru133 Przymknij dziób chamski małolacie. Do szkoly uczyć 13.03.09, 09:56
        się kultury osobistej a dopiero później bierz się za pisanie na
        publicznym forum.
    • jan-ru Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli 13.03.09, 09:23
      BO prawo jest po to by je przestrzegać.Na stadionie race za stadionem co? Nie
      przejdziecie obok zaparkowanych samochodów by ich nie stłuc ,witryny sklepowe to
      sklepikarze sobie na was widok tłuką,burdy na stadionach to jak opanować,wy się
      nie bawicie wy walczycie,a kibic z racą nie przeszkadza GW tylko tym co chcą
      przyjść z dziećmi na mecz.
      • Gość: kibic Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:50
        Jak prawo jest idiotyczne (odnośnie rac na stadionie) to po co go przestrzegać,
        przykład idzie z góry. Np. bzdurny przepis odnośnie "strażaka" w każdej firmie.
        Uchwalili a później powiedzieli, że i tak nie będą tego obowiązku wymagać.
      • Gość: Abc Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: 212.160.172.* 13.03.09, 09:53
        A co z chociażby prostytucją? Zabroniona prawnie, portale z anonsami
        seksualnymi kwitną w najlepsze, a to Wyborczej akurat jakoś nie
        przeszkadza...
      • Gość: slavus Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:06
        chodzę z córką na mecze od 2 lat (ma teraz 5 lat) i race nam nie
        przeszkadzają. Wcale nie chodzimy do miejsc, w których je się
        słoneczniki, tylko w bezpośrednie pobliże tzw. kotła, żeby sobie
        pośpiewać. Jeżeli nie masz dzieci albo nie chodziszna mecze, to się
        w temacie nie wypowiadaj
    • Gość: kupa gówna Są bezkarni bo dzięki pseudokibicom piłka jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:32
      jest w grze na stadionach .
    • Gość: ENB Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga... IP: 212.160.172.* 13.03.09, 09:33
      W czym Ci Szadkowski przeszkadza raca? W czym? Nic tylko straszysz i
      bełkoczesz.
    • boryska1 Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga.. 13.03.09, 09:38
      Towarzyszu Szadowski, czasy gdzie zarzad o wszystkim decydowal juz dawno minely. A kto chce zrec popcorn i popijac cole to niech idzie do multikina, stadion ma tetnic zyciem!!!!
      • Gość: piotr Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:53
        'kto podniesie ręke na włądze ludową, temu władza ludowa ręke utnie...' -
        rozmarzył się towarzysz szadkowski
      • Gość: arafat Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.aster.pl 13.03.09, 09:56
        tetnic zyciem to nie znaczy płonąć racami. Takie puste kibolskie łby ze nie są w
        stanie nic więcej wymyśleć??

Za flagi jakoś nikt kar nie daje o ile nie są faszystowskie...
    • Gość: as Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 09:40
      Kiedy Gazeta Wyborcza skończy swoją nagonkę na kibiców?? To się już żałosne robi.
    • guru133 Śmiechu warta nazwa ekstraklasa. To nie żadna 13.03.09, 09:49
      ekstraklasa. To beznadzieja, bezmyślność i tchórzostwo. Jedynym
      sposobem na zakończenie bandytyzmu na stadionach i wokół nich to
      zawieszenie rozgrywek piłkarskich na czas nieokreślony, tylko kto
      będzie taki odwazny żeby to zrobić?
      • Gość: slavus Re: Śmiechu warta nazwa ekstraklasa. To nie żadna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:08
        kiedy byłeś ostatni raz na meczu?
        • guru133 Na mecz na zywo dalem nabrac sie na jesieni i 13.03.09, 11:04
          powiem ci ze niepredko znowu pójdę. Szkoda pieniedzy na finansowanie
          marnych kopaczy i dostarczanie widowiska chuliganerii.
          • Gość: slavus Re: Na mecz na zywo dalem nabrac sie na jesieni i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:08
            skoro nie chodzisz, to nie wypowiadaj się na temat "bandytyzmu". Ja
            chodzę od kilku lat na wszystkie 'domowe' mecze jednego z
            pierwszoligowców, od 2 lat razem z córką (5 lat) i 'bandytyzmu' nie
            uraczyłem, natomiast przeżyłem wiele wspaniałych emocji
      • Gość: Tre Re: Śmiechu warta nazwa ekstraklasa. To nie żadna IP: *.chello.pl 13.03.09, 10:52
        Tak, a skoro w szpitalach jest korupcja - zlikwidujmy szpitale.
        Jesli w szkolach jest przemoc - zamykajac szkoly, pozbedziemy sie
        problemu... No comment...
        • guru133 Finansowanie nierobów udających że graja w piłkę 13.03.09, 11:07
          i stwarzanie chuliganom okazji do wyżycia się nie jest moim zdaniem
          niczym godnym wspierania. No ale skoro nie szkoda ci na to
          pieniędzy, twoja wola. Byle by tylko ta swołocz nie sięgała
          popieniadze podatników.
          • Gość: Tre Re: Finansowanie nierobów udających że graja w pi IP: *.chello.pl 13.03.09, 12:53
            Aktorzy, pisarze, kabareciarze to też nieroby? Jeśli w Opolu na
            kabaretonie siedzi ława podpitych cwaniaczków - to należy zamknąć
            cały ten cyrk?
            Napiszę to prościej - jeśli zamknie się stadiony, to grupa
            bandziorków będzie się wyżywać gdzie indziej - na dworcach,
            deptakach i tak dalej. Natomiast ci, którzy chodzą na mecze a nie są
            bandziorkami (jest ich większość - ale jeśli czerpiesz informacje o
            tym z mediów-to pamiętaj że o normalnej większości nie zrobi się
            ciekawego materiału dziennikarskiego, zawsze lepiej pokazać
            ekstremę) tylko na tym straci. W tym, czy Ci sie to podoba czy nie -
            ale są tacy ludzie, ci, dla których postanie w grupie i wspólne
            śpiewy, a wcześniej przygotowanie oprawy, są oderwaniem od
            codziennego i szarego życia, swego rodzaju wentylem bezpieczeństwa...
      • Gość: kiepski Re: Śmiechu warta nazwa ekstraklasa. To nie żadna IP: *.eastwest.com.pl 13.03.09, 12:25
        Ojciec idz do weterynarza i daj sie zbadać gruntownie
        Najlepiej zacznij od głowy
    • Gość: Piwiołdzi Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga.. IP: *.opera-mini.net 13.03.09, 09:55
      Hehe Szadkowski uważaj żebys nie dostał zakazu stadionowego na swojej kochanej Legii:) wymsknie Ci sie "iti...mistrz wylizywania moich jaj" i co zakazik bedzie i nie nawpier....sie jedzenia i nie popijesz sobie na koszt Waltera...biedaczek
    • sanlucar Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga... 13.03.09, 09:57
      Ja bym proponował wprowadzić przez panów zarządzających ligą takie
      taryfikatora jak jest przy wykroczeniach drogowych. Wtedy nie byłoby problemu
      z kuriozalnymi kwotami jakie przyznają za podobne wykroczenia.
    • Gość: Max Kiedy do was dotrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:13
      Kiedy do was dotrze że jesteście w mniejszości? Normalni kibice mają
      gdzieś wasze race, chcą zobaczyć mecz i zjeść coś, a nie wędzić się
      w tym smrodzie i dymie. Gdyby to chociaż dla oka przyjemne było, ale
      nie jest! Zawsze się zastanawiałem skąd to się bierze, że jeden z
      drugim gamoń musi sobie poświecić i podymić. Nie możę się
      powstrzymać ten czy inny półgłówek- jak sobie troszkę poświeci to
      obowiązkowo musi tym rzucić na boisko, bo gdyby tego nie zrobił, to
      by pękł, rozerwałoby go. Potem wróci do domu, przeczyta (pewnie
      tylko nagłówek)artykuł i zaśmieca forum pytaniem: "co oni, ci źli
      ludzie mają do rac?". To, że w rękach debili są zagrożeniem dla nich
      samych i, co gorsza, dla innych! Jak małe dzieci... Mamusi w domu
      odpal jak Ci sie to tak podoba. A potem w nią rzuć. Będzie ubaw.
      Stadiony dla kibiców, nie dla debili
      • Gość: joker Re: Kiedy do was dotrze IP: *.adsl.szeptel.net.pl 13.03.09, 10:30
        Zgadzam się w całej rozciągłości. Ale możemy sobie pisać do woli, a
        ci debile i tak nigdy nie zrozumieją. Wielcy z nich kibice, myślą,
        że trybuny są tylko dla nich, a jak ci się zwykły kibicu nie podoba,
        to spier... Potrzebne są ostre kary, bo inaczej nigdy się kibolstwa
        nie wytępi.
        • Gość: fax Re: Kiedy do was dotrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:47
          Dziwnym trafem na meczach mojego klubu (frekwencja 3-5 tysiecy)
          kiedy były kilka razy odpalane środki piortechniczne w młynie to
          cały stadion zaczynał klaskać...czyżby sterroryzowani przez
          bandytów? :)
    • Gość: ja Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:22
      chyba nie bardzo rozumiem o co panu redaktorowi chodzi, chodze na mecze regularnie, z dzieckiem, ucze go kulturalnego dopingu, szacunku dla przeciwnika, co nie przeszkadza nam zdzierac gardło kibicujac naszej druzynie, a gdy na stadionie sa odpalone race to razem z nim ciesze sie jak dziecko, widok piekny (kto byl na DERBACH wie jakie robi wrazenie taka masa odpalonych rac), to jest oprawa! cos fantastycznego, ze dym? mial racje ktos wyzej piszac, ze duzo gorszy jest dym z grilla, ktory nie rozwiewa sie po 5 min, tylko przez caly mecz ma sie go dookola, a tak przy okazji, jakos chyba ciagle umykaja mi informacje o wielkiej szkodliwosci rac, chyba, ze po prostu nic takiego nie ma miejsca...
    • Gość: oko Race przyciągaja kibiców! IP: *.icpnet.pl 13.03.09, 10:50
      Kiedy ci durni dziennikarze zrozumieją, że race dodają kolorytu naszej szarej
      piłce i wcale nie sa niebezpieczne, bo by mogły byc sprzedawane wszystkie atesty
      musza mieć. Zrozumcie to pismaczki że oprawy przyciągaja kibiców a by u nas było
      dobrze musza kibice chodzić na mecze a nie tylko czytac te wasze głupoty w
      gazecie bo pózniej maja takie opinie jak tu niektórzy ludzie na tym forum.
      (często tu sie wypowiadają ludzie którzy byli na paru meczach choćby pan Szadkowski)
      • guru133 Race przyciągają żadnych rozróby chuliganów i 13.03.09, 11:09
        niedowazonych małolatów a nie kibiców, którzy chcą zobaczyć dobra
        grę a nie nieudolne popisy piromanów.
    • Gość: Piotr Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga... IP: 193.0.242.* 13.03.09, 10:57
      ten szadkowski to straszny oszołom , jakie bzdury pisze...
    • Gość: oko Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga.. IP: *.icpnet.pl 13.03.09, 10:58
      Kiedy widziałeś na własne oczy by ktoś rzucał racami? Odpowiem ci nigdy !
      rozumiesz jak sobie uczciwie odpowiesz na to pytanie to usłyszysz odpowiedz
      nigdy, a powiem ci dlaczego bo chodzisz rzadko na mecze a to zdarza się raz na
      dobrych parę lat. Bo wolisz siedziec w chciacie przed telewizorem i palić
      papieosy i wedzić sie w tym swoim dymie i to ci nie przeszkadza. odpowiem ci
      głupio tak jak ty piszesz zapal sobie tego papierocha i zgaś go swojej mamie na
      czole za to że ci nie dała rozumu. Tepaku - zacznij chodzic na mecze to nie
      bedziesz miał takich głupich poglądów
    • Gość: kibic Do PZPNU IP: *.icpnet.pl 13.03.09, 11:08
      Panowie jeśli musicie nas karać to gdzies to rozumiem że są jakieś unijne
      przepisy bądz co bądz absurdalne bo race posiadają wszelkie certyfikaty i są
      bezpieczne, ale powinniście iśc na ręke nami i całemu widowisku jakie ono niesie
      za sobą bo działacie również dla siebie.
      Proponuje za odpalenie rac robić minimalną kare np 3 tys a za rzucenie co jest
      niebezpieczne 30 tyś. I to karać z cała surowością. Tak by każdy wiedział że
      rzucać się nie opłaca. Wtedy będzie normalnie.
    • tommy255 Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga... 13.03.09, 11:11
      Karanie klubów za race jest bezsensowne. Nie wiem czy akurat race są
      największym problemem, dla mnie na pewno nie. Wręcz przeciwnie race
      dodają kolorytu meczom. I nie słyszałem o jakimś wypadku z racami,
      ale może się nie znam. Są większe problemy i o tym piszcie
      dziennikarze, a nie o racach. Nikt nie pisze o tym, że nasza kochana
      policja tak pokierowała autokary kibiców Arki w Zabrzu, że doszło do
      konfrontacji kibiców przyjezdnych z gospodarzami. Działania policji
      to ogólnie żenada ostatnio, także na WDŚ. Chyba nie radzą sobię z
      tym kryzysem, albo chcą pokazać jak to się im należą emeryturki po
      15-tu latach.
    • Gość: turysta80 Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 11:14
      PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!!!!!!!!!!!!Jeżeli komuś przeszkadzają race to siedzą w domu przed TV lub internetem i tam oglądają mecz!!!! Zawsze głos można sciszyć. Race to jest z elementów kibicowania. Większości to jakoś przeszkadza a mi np nie jak i sporej liczbie osób. Wy tu mówicie o racach na stadionie a ostatnio w Atenach na eurolidze kosza w Atenach w meczu Panathinaikosu. Race się pojawiły w hali. Uczmy się dopingować od najlepszych i przenośmy to na Polską ziemię. Dla mnie np wzorem fanatyzmu kibicowania nie jest to co dzieje w Angliim Hiszpanii, Niemczech ale co się dzieje na Bałkanach w Grecji. Szaleństwo i coś czego możemy im zazdrościć jakoś race tam dozwolone i nikt nie narzeka. Ale w Polsce jak jeden z pikników z drugim zajmą najlepszemiejsca na stadionie a często jest to miejsce najzagorzałszych fanów klubu. Mają pretensję żę trzeba stać a on ma miejsce siedzące>.On sobie kupił POPCORN i z laską przyszedł jak do teatru. STADION NIE TEATR!!!!Paradoks z ostatnich latach o ile pamiętam był taki że kibice dostawali nagrody za najlepsze oprawy (race, strobboskopy, doping)a kluby za tych samych płaciły kary. Jakoś nie przypominam aby od odpalenia rac stała się jakaś tragedia na stadionie.
      Pozdro z zielono-biało-czerwonego Wrocławia
      • Gość: vero Re: Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuli IP: *.nplay.net.pl 13.03.09, 12:11
        Właśnie o to chodzi. Chyba tylko w Polsce i Anglii robi się z tego tragedię. 2
        dni temu w Salonikach na siatkówce też kibice odpalili race i to w małej hali!
        Był taki dym, że przerwano na chwilę mecz, ale jakoś nikt nie robił z tego
        afery. Sędziowie przerwali mecz, przewietrzyli halę, kibiców poproszono o spokój
        i za chwilę grano dalej. Nikt nie myślał o jakiś walkowerach, wprowadzaniu
        ochrony. Tam rozumieją, że śpiewy, flagi, race to część widowiska sportowego.
      • Gość: Max Sam siedź w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 14:07
        Sam siedź w domu przed TV lub internetem i tam oglądaj mecz!!!
        Niepotrafisz egzystować obok drugiego człowieka to siedź w domu!
        Zajmiesz sobie najlepsze miejsce! I odpal sobie racę w domciu,
        następnie rzuć nią w współlokatorów (proponuję matkę), naubliżaj
        domownikom (proponuję ojca), rzucaj taboretem (fotelem etc.
        czymkolwiek na czym siedzisz) i spuść komuś manto (młodszy brat lub
        sąsiad chudzina będą idealnymi przeciwnikami). Piłka nożna dla
        kibiców, nie dla debili.
    • Gość: kibic Do tych co nie chodzą na mecze a się wypowiadają IP: *.icpnet.pl 13.03.09, 11:15
      Pamiętajcie na każdym stadionie w Polsce po ładnej oprawie rozlegają się brawa,
      na każdym. Więc ci co są bezpośrednio zainteresowani tym widowiskiem jakim jest
      mecz odbierają ją pozytywnie, a dla was rada zacznijcie chodzić to się
      przekonacie. Acha, a mecz to nie teatr i nigdy nim nie był i nie będzie więc na
      siłe nie róbcie z niego teatru lub kina.
    • Gość: kibic Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga... IP: 81.219.149.* 13.03.09, 11:33
      ku... wyborcza jak nie wiesz co to raca a co stroboskop to sie zajmij
      wychowaniem swoich pchel kutasie jebany.
    • Gość: dlugopis11 Ekstraklasa i Komisja Ligi nie walczą z chuliga.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 12:15
      Znowu gazeta bez napletka robi zamieszanie,szczekając ustami gamonia
      i lamusa szadkowskiego(który mecze zna tylko z płatnych wyzerek u
      tow. waltera) a zielonego pojęcia nie ma o ruchu ultras i kibicach w
      Polsce. A wszyscy którym przeszkadza dym z rac i inne tego typu
      atrakcje,niech siedzą na innej trybunie bo takie są, albo najlepiej
      niech zostaną w domu a nie marudzą na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka