Dodaj do ulubionych

Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ...

IP: *.acn.waw.pl 28.03.09, 21:27
polscy pilkarze w przerwie powinni sobie nakłaść po ryjach, Boruc - nie wiem,
co dolega temu panu.
nie mamy drużyny. Widać było brak Smolarka (w formie). Masakra. Nie wiem,
czemu 40 milionowy naród nie może wystawić 11 piłkarzy w formie. To jakiś fenomen
Obserwuj wątek
    • frisky2 Klęska Leo 28.03.09, 21:32
      Nie wiem, jak w sondzie na tej stronie można głosować żeby Benhaker pozostał. Ta
      porażka to głównie jego porażka. Zawodnicy nie są tak słabi, przecież grają w
      swoich klubach. A tu zagrali totalne dno. Żadnej koncepcji, nic. Co oni robili z
      trenerem przez tydzień na zgrupowaniu.
      • Gość: ble Re: Klęska Leo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:36
        pewnie walili wódę. Jakoś mi sie nie chce wierzyć, ze nie byli
        skacowani na tym meczu, skoro większość z nich stała jak wryta, nie
        wychodziła do podań.
        Raz już była taka kompromitacja za Apostela - 1-4 ze Słowacją, przy
        czym wcześniej, u siebie, nasi wygrali 5-0, a po klęsce pojawiały
        się w prasie donosy, jak to z drinkami młodzi latali w te i nazad do
        tych starszych przed meczem.
        To nie był normalny mecz, tu nie było wogóle grania, biegania,
        niczego.
        • slon2002 dlaczego jeszcze ten stary oszust okrada nas??? 29.03.09, 09:58
          ze złudzeń, że nasi kopacze, z reguły jednonożni, potrafia grać w piłkę?
          Zawsze mówiłem, że mają wielkie kłopoty z trafieniem w piłkę. No i proszę. Taki
          Boruc to co? Trafił? Najpierw trzeba uczyć tych inteligentnych inaczej trafiania
          w piłkę. Później kierowania piłki w jakąś stronę, np. lewy pomocnik powinien
          umieć kierować piłki w prawą stronę a prawy ... itd. Te dzieci są autystyczne i
          wymagają wiecej czasu na naukę. Za jakieś 10-15 lat, kiedy będą po 40 lub 50
          będą już wszystko wiedzieć o piłce nożnej.
          • Gość: cuba Jak dlugo chcecie patrzec jak Benhakkeerowi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.09, 13:09
            nic nie wychodzi? Gdzie konczy sie wasza cierpliwosc??
      • Gość: Red Re: Klęska piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:47
        A co trener jest winny? Co miał zrobić innego? Co by zrobił jakiś leśny dziadek
        na jego miejscu? To piłkarze zawalili mecz, totalne dno, zero koncentracji i to
        ich trzeba winić. Fakt, zagraliśmy bez kilku kluczowych piłkarzy i może to
        wpłynęło na jakość gry.

LEO musi ZOSTAĆ!!
        • frisky2 Klęska Leo 28.03.09, 21:53
          Widać było, że nie mają żadnego pomysłu, żadnej taktyki. Jeśli nawet w 1 połowie
          byli zaskoczeni głupią grą Irlandii, to w przerwie Leo powinien im ustawić
          ttaktykę. I co? Nic. Wcześniej przez tydzień byli na zgrupowaniu - po co? Żeby
          uczyć się jak podawać do rpzeciwników?
        • Gość: Asr Re: Klęska piłkarzy IP: *.chello.pl 28.03.09, 21:56
          skoro tak to w takim razie nie ma po co emerytowi z Holandii płacić
          wielomilionowej pensji prawda? Skoro trener i tak NIC nie może i nic nie zmienia
          to może Ty ich poprowadzisz w następnym meczu. Będzie tak samo, a przynajmniej
          za darmo.

LEO musi zostać?? Ja tez tak myślę- w Feyenoordzie gdzie mu tak dobrze. NA ZAWSZE!
          • frisky2 Re: Klęska piłkarzy 28.03.09, 22:03
            Jak powiedzial Bulzacki po meczu (na tej stronie to jest): Leo sobie patrzył pod
            nogi, nie bardzo spoglądał na mecz.
            Ja myślę, że może on celowo nie ustawił drużyny, żeby go zwolnili, weźmie dużą
            odporawę i pójdzie do Fejenordu
            • kouzelnik Re: Klęska piłkarzy 28.03.09, 22:08
              "Ustawił taktykę"
              "Nie ustawił drużyny"
              Masz człowieku komentarze na poziomie podstawówki. Ustawić to można meblościankę!
              Sam się ustaw!
              • Gość: Montero LEON, nie daruje Ci tej nocy! IP: *.dsl.bell.ca 28.03.09, 22:49
                Czas go zwolnic ...
            • jusup Re: Klęska piłkarzy 29.03.09, 10:50
              Piłkarze zagrali fatalnie, ale trener za jakość gry jest odpowiedzialny. Kadra
              Janasa wygrała tam jak chciała, a to nie był pierwszy mecz drużyny boskiego Leo
              ze średniakami, w którym tracimy punkty... Finlandia 2 mecze, Serbia, Armenia,
              Słowenia, Słowacja... Za Engela czy Janasa nie wygrywaliśmy z zespołami klasy
              Portugalii, ale w takich meczach punkty traciliśmy bardzo rzadko
              A Leo w trakcie drugiej połowy macha z rezygnacją ręką dając znak, że nie
              wierzy... No to rzeczywiście niema sensu płacić trenerowi bez sukcesów i bez
              wiary, który nic nie może - tak znaczących pieniędzy.
      • pereiro Re: Klęska Leo 28.03.09, 21:48
        frisky2 napisała:

> Nie wiem, jak w sondzie na tej stronie można głosować żeby Benhaker pozostał. T
        > a
        > porażka to głównie jego porażka. Zawodnicy nie są tak słabi, przecież grają w
        > swoich klubach. A tu zagrali totalne dno. Żadnej koncepcji, nic. Co oni robili
        > z
        > trenerem przez tydzień na zgrupowaniu.

Klikasz "nie", a potem "głosuj".
        • Gość: t cos mi śmierdziało odkąd fabian dostał sraczki IP: *.range86-166.btcentralplus.com 28.03.09, 22:15
          bałem sie boruca,i niestety sprawdziło sie i to najgorzej jak mogło,patrząc na 3
          bramke
          przeciez on tak broni od kilku miesiecy w celticu
          brak kuszczaka w kadrze sie zemscił,akurat to był mecz dla niego po srace fabiana
          • wirone Ahahaha :) 30.03.09, 11:50
            Post na poziomie godnym pożałowania, ale mimo to mnie rozśmieszył :)
            A może po prostu to ta gra słów "Coś mi śmierdziało odkąd Fabian dostał sraczki" :D
      • Gość: marek_ Re: Klęska Leo IP: *.hsd1.nj.comcast.net 29.03.09, 00:03
        frisky2 albo ty jestes tak glupi albo nie znasz sie na pilce.
        glosowac przeciwko Leo??? a kto wedlug ciebie tak gra z tych
        polskich pilkarzy w klubach??? jeden blaszczykowski, ktory sam cudu
        nie zrobi, a w klubie gra , bo ma odpowiednich zawodnikow wokol
        siebie, podobnie jak inny, ktorzy zablyszcza od czasu do czasu.
        nawet najlepszy pilkarz sam niczego nie zrobi. kto jeszcze wedlug
        ciebie tak gra w klubach??? dudka , ktory gral tylko dlatego, ze
        inny zawodnik byl kontuzjowany? krzynowek, ktory lawe grzeje???
        roger ktory i tak slabo gra w legii? wawrzyniak, ktory zawala jeden
        mecz za drugim?? juz mi sie nie chce wymieniac. mamy pilkarzy takich
        jakich mamy i nawet najlepszy trener nie pomoze. a jesli Leo poda
        sie do dymisji to wrocimy do czarnych lat 90-tych w polskiej pilce,
        czyli polskiej mysli szkoleniowej typu strejlau, apostel i tak dalej
        i tak dalej...ale ty pewnie za mlody jestes, zeby to pamietac.
      • szpaktom Re: Klęska Leo 29.03.09, 07:34
        jestem zażenowany postawa polskich piłkarzy.Lecz czy zbyt wiele nie oczekujemy?
        jaka jest atmosfera w polskiej piłce każdy widzi.myślę, że zmiany powinny zacząć
        się od góry nawet kosztem odsunięcia Polski od wszelkich rozgrywek na jakis czas
        i tak w żadnych rozgrywkach nie odnosimy sukcesów. młoda krew w PZPN szkolenie
        młodzieży itd.co bedzie w 2012 będziemy ogladać mecze bez udziału naszej drużyny
        narodowej? koszmar panowie koszmar
        • Gość: kibic Re: Klęska Leo IP: *.static.xcore.pl 29.03.09, 14:13
          Jako organizator mamy zagwarantowany udział w fazie grupowej. Co do fazy
          pucharowej, to już trzeba samemu się postarać ;)
      • pancwynar klęska "polskiej myśli szkoleniowej" 29.03.09, 10:20
        to że grają w klubach ma świadczyć, że nie są słabi?
        a w jakich to klubach grają?
        kto poza Jeleniem jest obecnie choćby zauważalnym zawodnikiem
        (abstrahuję od kiepsko-polskiej ligi)?
        mamy miernych grajków i tyle
        jak to wczoraj ktoś fajnie napisał
        nawet jezus miałby problem z takim składem
        jakich zawodników dała nam "polska myś szkoleniowa" w ostatnim 20-leciu? wymień mi chociaż 5, którzy prezentowali jako-taki poziom?
        gdzie dochodziły nasze ligowe super-kluby?
        a jeśli już to w jakim stylu? (bo to że Lech jakoś wdrapał się wyżej niż do drugiej rundy eliminacji UEFA to i tak zakrawa na cud - i to dzięki zagranicznym piłkarzom)
        kogo ten ubóstwiany Smuda wychował - podaj mi jedno nazwisko gracza, który wyszedł z pod jego ręki?
        niew o to chodzi, że zagraliśmy zły mecz
        można mieć gorszy dzień i zagrać jako-tako..
        my jak mamy dobry dzień gramy jako-tako...
        daj mi nazwiska Polaków dobrze wyszzkolonych technicznie
        jeden Smolarek, aktualnie kompletnie bez formy, jako produkt holenderski i Błaszczykowski jako wyjątek potwierdzający regułę...
        • wirone A czemu to spod ręki Smudy mają wychodzić? 30.03.09, 11:58
          Franz trenuje dorosłą kadrę Lecha, a szkolenie powinno zaczynać się w wieku
          przedszkolnym już, przy czym już na pewno w okresie szkoły podstawowej. Piłkarze
          przychodzący do pierwszej drużyny ekstraklasy powinni już być ukształtowani,
          zadaniem trenera jest już wtedy tylko dogranie taktyki i pojedyncze korekty
          zachowań piłkarzy - wszystkie niezbędne nawyki już powinni mieć. Dlatego ciężko
          mówić o "produkowaniu" piłkarzy przez Smudę, bo on nie pracuje z młodzieżą, z
          dziećmi.

I weź mi nie mów, że Lewandowski nie jest dobrze wyszkolony technicznie. Fakt,
          może nie robi tricków jak Ronaldinho, nie robi slalomów przez pół boiska, ale
          przyjemnie się patrzy jak otoczony trzema graczami przyjmuje piłkę, zastawia się
          i nie pozwala jej sobie odebrać. Myślę, że jego gra jeszcze się poprawi i to
          naprawdę przyszłość tej kadry. Więcej takich piłkarzy powinniśmy szukać.
      • Gość: Andre Re: Klęska Leo IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.09, 12:16
        To trener kazał im wolno biegać, niecelnie podawać i robić kiksy jak amatorzy. Z
        tego co sami mówią to grali odwrotnie do tego co kazał im trener. Kto jest
        winien w takim razie trener czy zawodnicy? Zastanów się co piszesz bo wychodzi
        na to, że nie myślisz tylko kierujesz się złymi emocjami.
      • Gość: tuya Re: Klęska Leo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 14:00
        Smuda na trenera! :)
    • Gość: ble Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:33
      zachowanie boruca jest nienormalne, minę ma rozkojarzoną i non stop
      pluje. Psychiatra by mu się przydał.
    • Gość: waldi Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego .. IP: *.tvgawex.pl 28.03.09, 21:36
      To była parodia polskiej piłki nożnej.
    • Gość: Bob_Arctor Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego .. IP: 77.236.5.* 28.03.09, 21:39
      A nazwisko Kuszczak mówi coś Panu Trenerowi?
      • Gość: R Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.03.09, 22:18
        Tylko nie Kuszczak! (regularnie wpuszczający szmaty w drużynie
        rezerw Man.U.) A kiksu Kuszczaka w meczu z Kolumbią nie przebił dziś
        nawet Boruc..
        • Gość: hh sraka odebrała nam mistrzostwa IP: *.range86-166.btcentralplus.com 29.03.09, 00:46
          tyle ze mecz z kolumbia sie nie liczył,a boruc zajebał nam mistrzostwa
          raz obejzałes jakis filmik z rezerw i oceniasz
          ogladam systematycznie celtic i boruc jest po prostu bez formy i przy okazji
          popełnia straszne błedy.kuszczag gra na bardzo przyzwoiym poziomie,i na pewno
          byłby bardziej skoncentrowany i nie pusciłby zadnej z tych bram
          sraka odebrała nam mistrzostwa... sadyzm
    • arek.gazeta Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... 28.03.09, 21:42
      A dlaczego Beenhakker powołał Boruca? Rozpisywaliście się szeroko Boruc w
      Milanie, Barcelonie, Bayernie, a tymczasem od dłuższego czasu facet ma
      gigantyczne problemy z psychiką. Czy naprawdę na zgrupowaniu nie było tego
      widać? Beenhakkerowi wypada podziękować za współpracę, dość kompromitacji
      • lw73 Potrzebny dietetyk dla Arturka 28.03.09, 22:46
        On wygląda jak pączuś, koszulka na nim opięta, a może w praniu się skurczyła.
        Niestety Panie Arturze jest Pan odpowiedzialny za wszystkie bramki.
        1:0 Piłka leci, leci, leci a Pan zamiast jakiś zdecydowanych ruchów stoi i sie
        wpatruje gdzie raczy wylądować
        2:1 Człowieku grasz na wyspach więc wszystkie takie wrzutki albo powinieneś
        łapać albo piąstkować
        3:1 Z tego co wiem jak piłkę podaje się do bramkarza to nie w światło bramki a
        jak już leci w stronę bramki to nie kopie się pasem tylko prostym podbiciem
        zasłaniając tym częściowo światło bramki.
        A poza tym był Pan dziś jakiś elektryczny.
        Pozdrawiam
        • Gość: noik MADRE SLOWA!! IP: 96.50.195.* 29.03.09, 03:05
          j.w
    • Gość: rrtdegg Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.chello.pl 28.03.09, 21:45
      Po co Szadkowski sie produkuje i nam zdaje relacje z meczu? Heeeeeelooooł TVP
      nie jest zakodowane...
      • Gość: han solo Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.sds.uw.edu.pl 28.03.09, 21:49
        Bo niektórzy lubią piłkę polską na tyle by obejrzeć Polaków na Euro czy
        Mundialu. Meczu nie obejrzałem i nerwów sobie zaoszczędziłem, a o wszystkim
        poczytam sobie na spokojnie (ładny kiksik Boruca, podanie Żewłakowa w światło
        bramki też niczego sobie).
    • Gość: zzz Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.as.kn.pl 28.03.09, 21:45
      Powinien odejść, ale po eliminacjach. Po co teraz to rozpieprzać, co to da ?
      • Gość: kazik Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: 96.18.162.* 28.03.09, 22:03
        zostawic Leo na stanowisku az do ostatniego meczu w grupie.zabrac sie
        za to,za osobista kulture pilkarzy.niech beda naprawde zawodowcami.
        kiedys reprezentacja Danii przed meczem z RFN,miala tylko 1 dzien
        konsultacji z narodowym trenerem,i co grali.ano po cudownym meczu
        ograli Niemcow 2:0 i zdobyli mistrzostwo Europy,pamietacie? teraz
        wiec pewnie szykujmy sie na remis z San Marino.z psychika jest do
        dupci.a tatuaze meczy nie wygraja,ani rozwiazly styl zycia.
        • Gość: wujek Lu Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.centertel.pl 29.03.09, 11:23
          To jest akurat legenda, w rzeczywistości piłkarza Danii trenowali na
          zgrupowaniu tak jak inne drużyny w nadziei, że jednak UEFA wyrzuci
          Jugosławię (wtedy jeszcze to było jedno państwo) z ME. Ale aby to
          pamiętać, trzeba mieć pamięć nieco lepszą niż świnka morska.
          • Gość: kazik Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: 96.18.162.* 29.03.09, 19:52
            i to nie tylko wtedy Dunczycy zaskoczyli,mieli jeszcze kilka
            wystepow.i po bardzo krotkich przygotowaniach,robili mile
            niespodzianki.jednak nad tym nie ma sensu rozdzierac szat,to tylko
            sport,a sport to zabawa[pieknie to ujal posel Niesiolowski w
            programie Kawa Na Lawe].sa wazniejsze sprawy od sportu.nad nim
            biadolic,to nic innego,jak stawiac podworkowy nacjonalizm sobie za
            cel.a przeciez jest zawsze kolejny mecz i kolejna okazja.glowy do
            gory.i sie usmiechnac,bo jutro bedzie lepiej.
    • Gość: kosztor Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:57
      Brawo Prezydent Kaczyński - miał nosa mówiąc Borubar i Benhauer.
      Mam dośc Benhauerów. O Perjro nie wspomnę.
    • tw.zenek Odrózniacie "trenera" od "selekcjonera"? 28.03.09, 22:00
      Bo wydaje mi się, że nie.... Leo ma ich uczyć jak się w piłkę gra?
      • frisky2 Re: Odrózniacie "trenera" od "selekcjonera"? 28.03.09, 22:04
        Nie, ma ich ustawić na każdy mecz - taktycznie i mentalnie. A nie zrobił ani
        tego ani tego. Jeszcze ma wyselekcjonować najlepszych. Jeśli tak, to dlaczego
        Bosacki nie zagrał od początku, dlaczego Bandrowski grał 60 minut ( o 60 za
        długo) i paru innych.
    • Gość: prawolewo Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... IP: *.centertel.pl 28.03.09, 22:07
      nie wiem o o tym myslec. czy dziennikarze mogliby pliczyc korlacje: jakosc
      meczu reprezentacji (ocena subiektywna) a liczba dzialaczy na meczu? wiemy, ze
      teraz obsada sluzbowej wycieczki byla rekordoawa. jakos gry naszych rowniez.
      moze to idzie w parze? moze odbywaja sie jakies integracyjne spotkania? nasi
      grali jakby byli po dluzszej degustacji irlandzkiej whisky. skadinad calkiem
      niezlej. ale skadinad.
    • Gość: zorg Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego .. IP: *.cable.ubr06.harb.blueyonder.co.uk 28.03.09, 22:07
      a kto Borucowi kazał bawić sie w karate kid i wykopywac pilke zamiast spokojnie
      ja przyjac?:)
    • Gość: crazykoala Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.chello.pl 28.03.09, 22:27
      Jestem szczęśliwy z powodu porażki!!!!
      Aż sam sobie się dziwie pisząc te słowa ale czy przypadkiem to nie jest nasza
      szansa by przygotować na czas drużynę na EURO 2012??

Do dnia dzisiejszego twierdziłem iż Beenhakker jest na odpowiednim miejscu..
      trener który miał czas na budowę reprezentacji pod kątem dalszych sukcesów.. ale
      przepraszam.. dziś nie zauważyłem niczego by Beenhakker potwierdził swoją klasę
      i faktycznie coś stworzył..
      a więc jego czas minął.. na tym etapie ta drużyna nie powinna tak grać i tyle..
      a nawet gdyby to był mecz wygrany.. wybaczcie.. ale przez kolejny rok nic by się
      nie zmieniło.. pojechalibyśmy na MŚ2010 może i przeszli faze grupową i.. po tym
      już praktycznie nie byłoby czasu na budowę drużyny na EURO.. Chyba że znowu ze
      względu na brak czasu na boiskach Polski i Ukrainy graliby ci sami.. jeszcze
      starsi niby niezastąpieni zawodnicy typu Krzynówek..

Teraz czas na nowego trenera.. Smudę lub kogoś kto przez 3 lata stworzy w
      spokoju team ma euro2012.. Właśnie teraz nadszedł czas by pożegać wielu graczy
      mimo wszystko których nie opluwać ale z podziękowaniami za ich dotychczasowy
      wkład w naszą piłkę reprezentacyjną i powitać młodych których spokojnie przez te
      3 lata można przygotować a co ważne zaznajomić z presją jaka ciąży na byciu
      reprezentantem Polski..
      czyż nie jest to sensowne rozwiązanie??
      • Gość: jes Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 00:12

Skończcie te brednie o budowaniu drużyny, bo my ją budujemy od
        kilkunastu lat i nawet czasami wydaje się, ze dobrze idzie - pojawia
        się n.p. taki Matusiak - mówimy jest wreszcie klasowy napastnik, za
        pół roku - nie ma Matusiaka, grzeje gdzieś tam ławę, depresję ma.
        Pojawia się kilku zdolnych bramkarzy - stece pieją, ze Polska
        bramkarzami stoi, a tu nagle Borus robi tatuaże na szyi, Fabiański
        ma srakę, a Kuszczak puszcza szmaty w rezerwach i klapa - nie mamy
        bramkarza. I tak od zawsze, i podobnie.
        • pancwynar Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg 29.03.09, 10:43
          > Skończcie te brednie o budowaniu drużyny, bo my ją budujemy od
          > kilkunastu lat[...]
          dokładnie
          czy ten szczęsliwy kretyn powyżej nie może pojąć, że na euro 2012 będzie tak samo (czyt. źle) bo nie ma podstaw do budowania drużyny?
          my nie mamy - i nic nie zapowiada zmian - piłkarzy na choćby średnim, europejskim poziomie
          a brednie o tym jaki to wybitny jest Jeleń czy Błaszczykowski (to jest akurat średnia europejska) mogą łykać tylko egzaltowani i bezkrytyczni kibice i nawiedzeni dziennikarze...
          nie mamy trenerów, bazy etc.
          poczytajcie wywiad z Globiszem,
          poczytajcie wywiad z 'Benhałerem' z przed 1,5 roku bodajże dla GW (gdy jeszcze mu się chciało),
          a potem porównajcie z wypocinami Łazarka i Piechniczka...
          o czym Wy marzycie???
          wejście dwa razy z rzędu do finałów MŚ z taką drużyną zakrawa na cud!!
          ale nie, niektórzy będą robić bogów z Lewandowskich (sic!) czy innych trzeciorzędnych grajków oraz prowincjonalnych Smudów (i innych lokalnych 'murinio'...)
          drużyna to są siatkarze, siatkarki czy szczypiorniści gdzie poszczególnu zawodnicy OD LAT grają w NAJLEPSZYCH klubach świata
          a u nas?
          rezerwy MU i Realu dla bramkarzy... boskie....
    • Gość: jacko72 Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 22:28
      Zawsze mniej wstydu będzie w RPA
    • Gość: przemo Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... IP: *.icpnet.pl 28.03.09, 22:32
      sorki ,ale do trenera nie mozna mieć pretensji,Boruc
      niestetyjest do niczego,wpuscić tak bramkę to może
      przedszkolak.Widać jak zachowuje sie na boisku,bezprzerwy
      tylko pluł,niestety ale widać że psycha mu siadła.Czas na
      nowego bramkarza,a może jednak naszego Dudka .Moim zdaniem
      to bardzo dobry bramkarz,nie wiem dlaczego go tak skrzywdzili.
      • Gość: kazik Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: 96.18.162.* 28.03.09, 22:36
        Kazik wyzej bis!!!
    • Gość: Zuma sonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 22:36
      hehe, ale dziwne pytanie w sondzie. Miałby się podać do dymisji przez hmmm...
      powiedzmy łagodnie "złe" boisko? Pytanie powinno brzmieć, czy powinien
      skontaktować się z odpowiednimi organami kontrolującymi jakość boiska!

P.S.
      Ale przyznam między tymi scenkami bliskiego stopnia z boiskiem to gra nie była
      na najwyższym poziomie. A co do Beenhakkera to nie popełnił żadnego
      przestępstwa, nie zrobił nic chamskiego, działał jak najlepiej, więc pytanie
      sondy jest w.g. mnie po prostu dziwne(po każdym meczu taka sonda będzie?).
      • Gość: Montero Jaka jest pensja Leona i w jakiej walucie? IP: *.dsl.bell.ca 28.03.09, 22:51
        Daje glowe ze nie w PLN ...
    • Gość: ksrybowka Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... IP: 212.106.166.* 28.03.09, 22:58
      szkoda ze yno 2 do 3 sie skonczylo
    • Gość: rt Leo Beenhakker: 2:3, Paweł Janas 3:0 IP: *.aster.pl 28.03.09, 23:15
      wszystko na temat
      • pancwynar Re: Leo Beenhakker: 2:3, Paweł Janas 3:0 29.03.09, 10:47
        no
        to czemu ten geniusz myśli szkoleniowej nie trenuje jakiegoś, choćby trzeciorzędnego klubu?
        kogo wychował?
        boskie porównanie...
    • Gość: Lider Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... IP: *.chello.pl 28.03.09, 23:23
      Jakim cudem każecie się tłumaczyć gościowi z faktu że wystawił Boruca w bramce? Gdyby Fabiański zapieprzył mecz wszyscy mieliby pretensje do Leo. Tak mają do Boruca. To nie zmienia faktu, że to koniec tej kadry i koniec Leo w Polsce. Teraz jak nie wezmą Smudy lub Nowaka jesteśmy skazani na dyletanctwo i ignoancję, ale przynajmniej dziennikarze będą mieli 60% wpływu na kadrę, która przegra Euro w 2 dniu mistrzostw. Obwinią o to selekcjonera, który ich słuchał. Dziennikarze są zawsze spoko.
      • Gość: rt Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.aster.pl 28.03.09, 23:29
        Już ci tłumaczę - to finezyjna próba wrobienia Boruca w klapę w
        której drużyna nic nie pokazała. Drużyna LEO.
    • Gość: mm Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... IP: *.astral.lodz.pl 28.03.09, 23:28
      Do A.Boruca trzymaj się jesteś przywiązany do klubu którego nie
      lubię ,ale.....
    • janek9617 Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego .. 28.03.09, 23:44
      panie BORUC mam nadzieje że to był ostatni pana popis w Polskiej
      reprezentacji!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: tomix Leo i Boruc - na out ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 00:05

Piłka nozna to gra na strzelonie goli.
      Czumu Leo gra pojedynczym napastnikiem.
      Czemu nawet przy 1:3 gra pojedynczym napastnikiem.
      Nie ma zanaaczenia jak wysoko sie przegrywa. Powinien
      wprowadzic Saganowskiegio obok Jelenia, a nie zamiast.

Boruc - na pierwszy rzut oka to czlowiek z problemami
      psychicznymi. Szlaczek na szyi, dziwne grymasy, spluwanie
      - to jezyk ciała psychopaty. Proba odbijania pilki (a nie jej
      zatrzymywania) przy tak krzywych kulasach ...

• j-50 Re:A czym ma grać? 29.03.09, 10:59
        Ciulu drętwy! Czy nie widzisz, że ci tzw. "piłkarze kadrowi" mają w
        d. grę? Ruszają się jak muchy w smole. Czekają, aż im piłka sama pod
        kopyto wejdzie. Kto ich szkolił? Beenhakker? Wolnego kolego! To jest
        tylko selekcjoner kadry. Szkolenie odbywa się na niższych poziomach.
        I takich potem mamy piłkarzy, jakich mamy na podwórku. Zwykłych
        lebiegów, popijających i bzykających (co jest ich głównym celem).
        Żeby zaś popijać i bzykać, to należy mieć kasę. I cała nasza piłka
        jest tak ustawiona. Ja panie kolego powiem jedno: jak my się z
        teściem umówimy, to my będziemy przegrywać, ale będziemy nadal
        dobrzy!
    • Gość: Piotr_S Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczego ... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 29.03.09, 00:08
      Pan Beenhakker nie wyciąga żadnych wniosków z przegranych meczy.
      Najgorsze mecze jakie widziałem w wykonaniu Polski to mecze niestety
      pod wodzą Leo z Austrią, Chorwacją na ME oraz Słowacją, San Marino i
      Irlandią Płn. Będąc szczerym też powiem że najlepszy to mecze z
      Portugalią i Czechami. Niestety tych gorszych jest coraz więcej. Bo
      można przegrać 0:4 na MŚ z Portugalią jak Engel będąc wyraźnie
      gorszym, ale przegrać z Irlandią w takich okolicznościach to WSTYD i
      FRAJERSTWO. Nie brońcie tulipana, bo za darmo pieniędzy nie dostaje
      i czegoś od Polski się oczekuje. Janas pojechał w 2004 roku i
      rozwalił Irlandię 3:0 i jakoś wtedy lepszego systemu szkolenia nie
      mieliśmy ani zawodników. Bo widzę że się usprawiedliwia Leo że z
      naszymi kopaczami nic nie można zrobić. Można zrobić o tyle, że
      wstydu nie będą przynosić grając z takimi amatorami jak Irlandczycy
      czy Słowacy. Eliminacje toczą sie dalej i nic jeszcze nie jest
      przegrane. Ta grupa jest tak słaba, że każdy może z niej awansować
      oprócz San Marino. To dopiero półmetek a strata nie jest duża. Gramy
      dalej, ale panu Leo trzeba będzie powiedzieć po eliminacjach:
      Goodbay.
      • Gość: he Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 00:18
        Można zrobić o tyle, że
        > wstydu nie będą przynosić grając z takimi amatorami jak
        Irlandczycy
        > czy Słowacy.

co do amatorów ze Słowacji - za Apostela - Kosecki, Świerczewski,
        Juskowiak - 1 - 4 dla Słowacji, Eliminacje do Mistrzostw Europy 1996.
        • Gość: Piotr_S Re: Leo Beenhakker: Odpowiedź na pytanie, dlaczeg IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 29.03.09, 01:02
          Przypomnij jeszcze mecze sprzed ćwierćwiecza. To są ogórki i każdy
          kto widział ostatni mecz Polski z nimi to potwierdzi. Każdy widział
          jak przegraliśmy i tak samo zresztą tutaj, przegraliśmy dwa mecze
          przez bramkarza w żenujący sposób! To jest nie do pomyślenia! Oni
          kopać piłki nie potrafią. Przecież dziś to po prawdzie 4 gole z 5
          Polska strzeliła, ale dwie sobie. To jest jakaś katastrofa tak
          spier....eliminacji dawno nie mieliśmy. Przecież to jest taka prosta
          grupa, wstyd z niej nie awansować. Drugie miejsce jest naszym
          obowiązkiem.
    • Gość: Bubba Ci ktorzy chca wyrzucic Leo... IP: 216.119.44.* 29.03.09, 00:14
      Idioci ktorzy chca wyrzucic Benakkera... zastanowcie sie, ja ogladajac ten
      mecz nie widzialem Benhakkera na boisku podajacego pilke, grajacego w obronie
      czy w bramce. Pilkarze robili podstawowe bledy ktorych juz sie nie robi w
      trampkarzach. Przegrali bo nie bylo komunikacji i niechlujnosci! Slowa
      "moja,twoja" pilka uczono nas na poczatku trampkarskiej kariery. Przegrali tem
      mecz nie przez Benhakkera tylko przez niechlujnosc, to nie jast wina
      trenera,wina jest taka polska mentalnosc...
      • Gość: Piotr_S Re: Ci ktorzy chca wyrzucic Leo... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 29.03.09, 01:04
        A ja widziałem Leo machającego ręką. Ten gest jasno wskazuje że ma
        to w d...ciebie i kibiców również! Ci którzy tego nie widzą, są albo
        ślepi albo totalnie głupi tak jak ty. Świat się nie kończy na Leo.
        On podejmuje błędne decyzje personalne wstawiając Boruca który
        zawala nam kolejny mecz. Boruc odebrał nam przynajmniej 2 pkt. w
        ostatnich dwóch meczach i podarował za nic 6 naszym rywalom.
        • Gość: Montero Leon wraca do Fejenordu! IP: *.dsl.bell.ca 29.03.09, 03:06
          Ma dosc odrazajoncy wyglond i starom twarz! Nawet juz Lato przy nim
          blyszczy (tym zlotym zembem)!
      • jusup Re: Ci ktorzy chca wyrzucic Leo... 29.03.09, 10:56
        Gdyby to był pierwszy mecz... Drużyna Leo traci punkty w kolejnym meczu ze
        średniakami, a Leo sobie macha ręką... Błędna taktyka, błędni wykonawcy... Boski
        Leo nie jest ani odrobinę lepszy niż Engel czy Janas, kadra Janasa wygrała w
        Belfaście jak chciała...
        Jednak wiara nawiedzonych leoistów w swojego guru jest nieusuwalna :) Gdzie te
        odkrycia boskiego Leo? Dlaczego nie wstawił Zahorskiego i Pazdana i paru innych
        graczy, o których nikt inny już nie pamięta - by swym "international level" nie
        dopuszczali do takich meczów

Gdyby trenerem tej kadry był Polak, a nie staruszek z Holandii (który żadnych
        wielkich sukcesów nie osiągnął nigdy) jednym głosem wszyscy by krzyczeli "Lesny
        dziadku wyp****aj" Ale Leo ze swymi czarami pomieszał niektórym w głowach
    • Gość: STALOWA_WOLA Czy pili alkohol przed meczem? IP: *.stella.net.pl 29.03.09, 00:44
      Dojdźcie, czy pili alkohol przed serią treningów lub meczem. To może wyjaśnić
      całą sytuację. Tyle niecelnych podań, bramkarz nie trafia w piłkę... Może to
      wina nierównego boiska, ale dobrzy zawodnicy dadzą radę w każdych warunkach.

Czy LEO powinien odejść? Niech zostanie do końca eliminacji, ale trzeba go
      trochę przycisnąć. Niech porozmawia z innymi trenerami, którzy trenują
      zawodników. Zmiana selekcjonera może niekorzystnie wpłynąć na grę - inne zasady,
      idee...

Należy wymienić PZPN i zawodników.
      • j-50 Re: Nie po to się gra żeby pić 29.03.09, 10:10
        Gra się aby zarobić i żeby pobzyczyć. Nie myśl, że po tym
        katastrofalnym meczu sobie nie pobzyczą ani nie popiją. A nasza
        druga liga gra podobnie jak oni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka