Gość: Gość IP: 78.155.45.* 02.04.09, 16:32 Portugalka zdecydowanie wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Max Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:43 OMG. Człowiekowi, który fotoszopował fanke ManU miał niepewną rekę, bo jego dzieło nadaje się do "Photoshop disasters". Przesadził z przeciąganiem pleców w prawo :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_loco Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.152.150.32.dsl.dynamic.eranet.pl 02.04.09, 16:45 ta angielka to jakis szkieletor.uuu a najlepszą dupą w MU i tak jest cristiano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:25 Czemu ta z Manchesteru ma więcej głosów? Kto to głosował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spajki Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.icpnet.pl 02.04.09, 17:45 Ludzie ja wiem, że o gustach się nie dyskutuje ... ale gdzie wy macie oczy ... przecież reprezentantka FC Porto powinna prowadzić w stosunku co najmniej 75% - 30% :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spajki Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.icpnet.pl 02.04.09, 17:47 Jeszcze raz ja ... chodziło mi oczywiście o stosunek 75% - 25% :) Odpowiedz Link Zgłoś
wixu Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po 02.04.09, 17:51 Taka gorrrąca portugalka. Maaatko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.chello.pl 02.04.09, 17:52 przeciez ta pani MU to ma anoreksje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.acn.waw.pl 02.04.09, 18:12 ale ma ladny usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronni Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: 195.116.179.* 02.04.09, 18:40 Pani MU dostała fotoszopem po plecach (i to dosłownie...) Gdyby nie to że jest naga to nie miałaby nawet 30% ... x] Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po 02.04.09, 18:53 Porto wygrywa. Nie jestem pedofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tegi Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.chello.pl 02.04.09, 19:04 kibicka Manchesteru United to Alessandra Ambrosio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erggg Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: 89.231.149.* 02.04.09, 19:26 uuoo ale wyrównana walka IMO kibicka ManU nieco ładniejsza, ale sprawa zwycięzcy otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drago Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 19:57 ta FC Porto brzydka jak kupa ! Twarz jakaś zdeptana :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joflojo Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 20:28 pani z manchesteru to alessandra ambrosio. jedna z bardziej znanych modelek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.ghnet.pl 02.04.09, 20:54 Lady w szaliku Manchesteru to Alessandra Ambrosio i jestem pewny zczubaki, że ja kojarzycie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mally Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 21:26 Jestem patriotą, więc głos dwukrotnie na United. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zauroczony Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 22:15 jeśli ktoś nie zagłosował na Portugalkę to kompletne bezguście:P piękna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 14:29 Dokładnie, ta z szalikiem ManU to Alessandra Ambrosio. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.man.olsztyn.pl 03.04.09, 15:00 woah, ale bym schrupal ta portugalke ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hesz Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 15:20 Panowie, wstyd. Jak już ktoś zauważył, pani z szlikiem MU to Alessandra Ambrosio AA FTW! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po 03.04.09, 15:57 Ta Angielke szefowie Man Utd musza strasznie chronic przed psami,zeby nie rzucily sie na kosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svir Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.ghnet.pl 03.04.09, 16:42 ach te portugalki poprostu miodzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolo27 Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.dsl.dynamic.simnet.is 03.04.09, 17:23 ta laska z mu to alesandra ambrosio swoja droga co za gosciu to pisal ze nie poznaje na zdjeciu jednej z czolowych top modelek tego swiata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caram-bol Re: Miss Ligi Mistrzów: Manchester United - FC Po IP: *.cust.tele2.se 03.04.09, 17:45 Nie spodziewałem sie ze tak wielu waszych fanow (fanow "Zczuba" ofcourse..) ma tak dobry gust.. Bylem przekonany ze to wiekszosc ciezko skaleczonych estetycznie "dzieci neostrady" z Onetu i w "naturalny" sposób bedą glosowac na zdeformowaną szkape z Man Utd, a tu ci Pane Havranek taki "siuprajz".. - Klasyczna i ELEGANCKA uroda górą .. - kto by pomyslał !! Odpowiedz Link Zgłoś