Gość: keyser souze IP: 194.181.2.* 17.04.09, 16:08 Szacunek dla wielkiego gracza. Ostatni z Wielkiego Milanu (początek lat 90) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vieri Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.acn.waw.pl 17.04.09, 16:56 dokladne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek To sa jakies jaja ! IP: *.colc.cable.ntl.com 17.04.09, 20:07 wyczynowym sportem ? Football to domena zuli , nurow , obszczymorow , ochlejow , kokainistow i innego rodzaju kanalii . Sport wyczynowy ? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: To sa jakies jaja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:29 Pewnie jestes drewniany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp w koncu! IP: *.dyn.optonline.net 17.04.09, 23:45 Zeby bic rekordy,poswiecili dobro klubu.Moze pogonia w koncu reszte emerytow i zaczna grac w pilke.Gdyby zakonczyl kariere z piec,szesc lat temu,bym powiedzial,ze byl niezlym pilkarzem.Tylko niezlym bo bal sie sprobowac gdzie indziej,a w Milanie mial na pewno cieplarniane warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
pablos6 Szacunek Paolo 17.04.09, 17:09 Choć jestem zagorzałym interistą szacunek dla Ciebie. Zresztą fani Interu pięknie Cię pożegnali wielkimi brawami po ostatnim derby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryba Re: Szacunek Paolo IP: *.chello.pl 18.04.09, 02:23 ,Eh wszyscy pożegnają Cię z wielkim smutkiem. Nie kibicuje AC, ale takich piłkarzy jak Paolo nikt nie zastąpi. Dziękujemy za te długie lata i oby we współczesnej piłce było więcej takich graczy z klasą jak Maldini :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.adsl.alicedsl.de 17.04.09, 17:13 Wielki gracz wielkiego klubu. To sie nazywa szacunek do barw klubowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt_us Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.chello.pl 17.04.09, 17:16 W 1985 roku miałem 8 lat i właśnie zaczynałem interesować się piłką. Mam trzy kluby które są bardzo bliskie mojemu sercu, jednym z nich jest Milan. i przez cały czas kiedy im kibicowałem grał tam Maldini... Teraz coś się kończy w moim kibicowaniu,od początku mojej fascynacji futbolem Maldini grał w Milanie i teraz odchodzi. jak kiedyś Baresi, w jednych barwach całą karierę. może to dziwnie zabrzmi ale dla mnie futbol już nie będzie taki sam. wielki szacunek i trzymam kciuki za syna. Odpowiedz Link Zgłoś
herbaliser Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po 17.04.09, 17:22 szacunek !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:24 Fanką tego piłkarza jestem od 1990 roku, od czasu Mistrzostw Świata, które odbyły się we Włoszech. Miałam wtedy 12 lat. Dzięki Paolo polubiłam piłkę nożną:-) Żałuję, że nie było go wśród zdobywców złotego medalu na Mistrzostwach Świata w Niemczech trzy lata temu:-( Zasłużył na to swoją grą... Szkoda i czekam... może syn dorówna ojcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Paolo! szacunek IP: *.nwrknj.east.verizon.net 17.04.09, 18:00 Grac na tym poziomie w tym wieku to naprawde wielka sztuka. Kto widzial np. Koseckiego w jego wieku to wie oczym mowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milano Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:07 Najlepszy lewy obronca w historii. Paolo szacunek za te wszystkie lata, gdy mialem zaszczyt ogladac twoja gre na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:29 To sie nazywa kariera... to jest charakterny gość, uczcie się czytające ten post pseudo gwiazdki naszej ekstraklasy i troche pokory bo Maldini w wieku 40 lat niejednego 15 lat młodszego z was zawstydził by na boisku bez problemu, pełna profesura i porządne prowadzenie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukka Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.acn.waw.pl 17.04.09, 19:09 Włoskiej piłki nie lubię w ogóle, ale Paolo Maldini imponował mi zawsze i uważam Go za niesamowitego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.komster.pl 17.04.09, 19:38 jeden z nielicznych któremu kasa nie uderzyła do głowy. WIELKI SZACUNEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arfer Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.238.64.18.ip.airbites.pl 17.04.09, 21:01 Szacunek - w obecnych czasach niespotykana jest taka wierność zasadom i klubowym barwom. Już to byłoby imponujące. A do tego klasa zawodnika - jednego z najlepszych obrońców w całej historii calcio. No i ten Milan - od epoki Gullita, Rijkaarda i van Bastena po Kakę, Seedorfa, Inzaghiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukawiec Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.mtk-tv.pl 17.04.09, 21:57 wloskiej pilki nie lubie a wloscy pilkarze mnie irytuja bo to sciemy ale paolo jest wielki, dla mnie najwiekrzy z kraju buta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość można powiedzieć: kończy się pewna epoka w futbolu IP: *.komster.pl 17.04.09, 22:25 PAOLO - WIELKI PIŁKARZ. i wielka szkoda, że nie dane mu było zdobyć Mistrzostwa Świata z reprezentacją Włoch. WYRAZY UZNANIA I WIELKI SZACUNEK! OKLASKI NA STOJĄCO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Szacun dla tego zawodnika przez tyle lat na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:40 j.w dodam tylko że zapisał piękną karte w historii futbolu. Apropos jego synka to najmłodszy zawodnik AC Milan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi... IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.09, 22:43 czy to nie jest nepotyzm? Tatuś załawia synalkowi robote... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taki Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.chello.pl 17.04.09, 23:17 Dziwne, zawsze pamiętam Paolo jako młodego Maldiniego, a teraz ten młody Maldini kończy karierę. Czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.torun.mm.pl 17.04.09, 23:39 Kurdę, cieszę się, że same pozytywne komentarze są na temat tego piłkarza, bo Milan jest bliski mojemu sercu odkąd zacząłem się interesowac piłką, czyli od ok. 18lat. I dla mnie Paolo to wielka gwiazda pilk nożnej, któa zapisze się w annałach historii. Tyle lat w jednym klubie i to na wysokim poziomie. Wielki szacunek!!! Jeden z moich ulubionych piłkarzy!!! Dodam więcej... teraz już takich piłkarzy nie ma. Jestem człowiekiem starej daty, i dla mnie najwieksi piłkarze byłi w latach 90tych, bo teraz gra się tylko i wyłącznie o pieniądze. Kiedyś był Baresi, romario, van Basten, Gullit, Weah, Papin, Zubizareta, Schmeichel, Cantona, Rijkaard, Leonardo!!, Stoiczkov, Hagi, Radiciouiu, Zola, Bergkamp, i wielu wielu innych, którzy byli prawidzwymi gwiazdami. Niestety, teraz nie potrafię zidentyfikować się z żadną "gwiazdą" współczesnego futbolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfi Re: Mogl zrobic to 10 lat wczesniej IP: *.cnow.pl 17.04.09, 23:58 a nie bylby posmiewiskiem wszystkich stadionow. co za ciul! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas powi.. IP: *.nplay.net.pl 18.04.09, 00:48 Baresi, Costacurta, Maldini to prawdziwi piłkarze; miłość do barw ważniejsza od pieniędzy. Szkoda, że czasy takich osobowości bezpowrotnie minęły. Do dziś pamiętam kilkuminutową owację po ostatnim meczu Baresiego, teraz pora na Paolo. Futbol traci wielkiego gracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt_us Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.chello.pl 18.04.09, 01:07 znamienne jest to ze wymieniles trzech pilkarzy JEDNEGO klubu... czyżby tylko Milan wzbudzał aż takie emocje. nie chcę w to wierzyć choć fakty mówią za siebie. Nawet Raul (notabene też wielki) jest wychowankiem Athletico... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profes79 Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 02:28 Jest jeszcze kilku wielkich - Giggs, grajacy w ManU od prawie 20 lat (licze tylko seniorski), Raul grajacy w Realu od 94 roku; Hierro - ikona Realu, wyrzucona na smietnik; Gerrard w Liverpoolu, a w POlsce chocby Łapiński (chociaz sam odszedł). Nie dla wszystkich kasa gra role. Wyobrazacie sobie Gerrarda w Chelsea? Czy Giggsa w Liverpoolu? Ja nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyt_us Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.chello.pl 18.04.09, 03:21 no fakt, na szczęście jest kilka nazwisk które pozwalaja wierzyć w futbol. ale mimo wszystko to już nie jest ta piękna młodzieńcza miłość zdruzgotana iedy Jałocha poszedł do Legii a Łukasz Surma na Reymonta całował "elkę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Dziekuje IP: *.6-87-r.retail.telecomitalia.it 18.04.09, 01:03 DZIEKUJE za wszystko... ogladanie Ciebie na zywo to bylo cos niesamowitego. NAJLEPSZY LEWY OBRONCA NA SWIECIE. SZACUNEK !!!!! No i dobry czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po IP: *.pools.arcor-ip.net 18.04.09, 03:36 Nie lubie pilki wloskiej i tym bardziej AC Milanu, ale za wiernosc klubowi (dzis zadko spotykana) i poziom powyzej przecietnej zycze Paulowi wszystkiego najlepszego. Niech CR7 i inne lale ucza sie od niego, czym jest profesjonalizm i lojalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Paolo Maldini: To decyzja ostateczna, czas po 18.04.09, 09:46 kończy karierę? hmm nigdy go nie widziałam szkoda-przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś