Gość: max IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:36 Rozumiem, że żona w takiej sytuacji może być rozhisteryzowana, ale redaktorek to powinien trochę rozumu wykaząć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ua Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.09, 11:38 gdyby mial rane glebokosci 2 cm na glowie to by mu czacha musiala peknac i to mocno. moze raczej dlugosci 2 cm. no chyba ze ma warstwe tluszczu i skory na lbie o grubosci ponad 2 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Szanujący się piłkarz nie gra w Rumunii... 06.05.09, 11:44 Szanujący się piłkarz nie gra w Rumunii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lyco Re: Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł IP: 77.252.18.* 06.05.09, 11:59 Oj to straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Golo wracaj do Łodzi! IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.09, 12:04 co bedziesz z rumkami siedział ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg.. IP: *.mysmart.ie 06.05.09, 12:07 No nareszcie!!!! 'kibice' z warszawy mają gdzie szukać równych sobie. Zalecam im wycieczkę do Rumunii. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinzet86 Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg... 06.05.09, 12:14 Idioci, dziwne ze ich nikt nie zlapal i nie wsadzil do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kbz grunt ze to kibice rumunscy a nie kibole z Polski IP: 62.189.217.* 06.05.09, 12:18 gdy w Polsce kibic odpali race staje sie dla gazietki kibolem, elementem z marginesem, zwyrodnialcem. Gdy fani Dynama zaatakuja pilkarzy czeskich nadal sa fanami, gdy kibice w Rumunii "prawie zabija" polskiego pilkarza nadal nazywa sie ich kibicami, a gdy publicznosc w Anglii przerwie mecz to gazietka napisze ze fani dali wyraz swojej frustracji. hipokryci z Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw Do pseudokibicow nalezy strzelac brenekami. IP: *.umcs.lublin.pl 06.05.09, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Polski kibol na wyjezdzie. IP: *.client.stsn.net 06.05.09, 12:30 Prasa rumunska napisala, ze byl to polski kibol. Chcial trafic Rumuna ale po pijanemu nie rozroznial juz graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw Jaki by nie byl, powinien zostac zastrzelony na IP: *.umcs.lublin.pl 06.05.09, 12:41 miejscu, jak dziki pies. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-=-=-=-----=-=---- 06.05.09, 13:00 Re: Do pseudokibicow nalezy strzelac brenekami. Wacławie z UMCSu: Studentów trzeba trzymać w dybach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Do pseudokibicow nalezy strzelac brenekami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:37 powinny być gorące !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Czy jakiś inny sport przyciąga taką hołotę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 12:45 Przynajmniej w takich ilościach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes PZBBM Re: Czy jakiś inny sport przyciąga taką hołotę? IP: 193.201.167.* 06.05.09, 13:56 Nie widziałeś burd podczas mistrzostw Afryki w bezprzewodowych bierkach magnetycznych. el Moherro Prezes Polskiego Związku Bezprzewodowych Bierek Magnetycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg.. IP: *.icpnet.pl 06.05.09, 12:46 tnij.org/dcc0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Miąłem kiedyś podobną sytuację IP: *.autocom.pl 06.05.09, 12:57 Wracaliśmy z meczu juniorskiego z Rumii, i zamiast usiaść w jednym rzędzie siedzeń w autokarze, usiadłem jedne dalej, obok kolegi, skadinąd znanego dziś w Polsce piłkarza. Nie dalej jak 5 minut po wyjeździe na siedzeniu na którym chciałem usiąść wylądował wraz z szybą kamień wielkoścci połowy pięści. Wolę nie mysleć jakby to sie skończyło gdybym tam siedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor hmmm... rumunski kibic? IP: 213.61.29.* 06.05.09, 13:07 a gdzie ulubione słowko wybiorczej - KIBOL! czy tylko w stosunku do Legii takich okreslen uzywacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 13:08 Wstrząśnienie mózgu, wstrząśnienie... nie wstrząs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW2 Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg.. IP: *.uml.lodz.pl 06.05.09, 13:33 Trzymaj się Paweł! I czekamy na Ciebie w mieście Łodzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł IP: *.t.pppool.de 06.05.09, 13:38 wiec dzialacze klubowi powinni zakupic ochronne kaski i rycerskie zbroje dla swych pupilkow,wtedy beda mogli podrozowac po polsce i europie ,zalosne dziady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze kibic Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 14:02 To była szybka odpowiedź rumunów (z małej litery, bo jak widać z niektórych wypowiedzi to przecież hołota wobec Prawdziwych Polaków)- odpowiedź prezydentowi Stalowej Woli : obcy precz z naszych drużyn!. Zabrać paszport Gortatowi, dać mu etat w hucie i niech gra w Stalowej Woli! Prezydent Stalowej Woli patronem polskich kiboli! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg.. 06.05.09, 14:12 Banda debili. Mam nadzieję że ich powsadzają gdzie trzeba. Tylko zastanawiam się czy do więzienia czy do psychiatryka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozon Przecież to cyganie, to co się dziwić! IP: *.174.broadband7.iol.cz 06.05.09, 14:15 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg... IP: *.centertel.pl 06.05.09, 14:16 Wydaje mi się, że trochę przesadzone to info, że mógł zginąć... Kiedyś trenowałem judo wyczynowo i miałem sporo kontuzji różnego rodzaju, jak i widziałem ciężkie urazy innych zawodników. Kiedyś na jakimś turnieju w skutek pechowego zderzenia rozciąłem brodą głowę mojego rywala. Mi założyli 3 szwy tamtemu 6 tak jak Golańskiemu, czyli rozległość rany pewnie była podobna. Szyli nas na żywca, bez znieczuleń. Normalnie wróciliśmy, nikt nie umarł, nikt się nie skarżył... Inna sprawa, że haniebne zachowanie rumuńskich kibiców. Paweł wracaj do Ekstraklasy! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Mało pocieszające jest to że w Rumunii kibolstwo 06.05.09, 14:32 ma się równie dobrze jak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktur Paweł Golański ciężko ranny w Rumunii. "Mógł zg... IP: *.chello.pl 06.05.09, 16:13 Jak rana na głowie może mieć 2 cm głębokości jak tam jest praktycznie sama skóra, tkanki tłuszczowej i mięśni (tam gdzie są) nie ma aż tyle, żeby 2cm na głębokość uzbierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Chyba były reprezentant IP: *.chello.pl 06.05.09, 16:51 Szał tytułomani jest w polsce.Siedzi 4 facetów w telewizji i wszyscy mówią do siebie Panie Premierze.Był 2 tygodnie ministrem ale do smierci zwracaja sie do niego Panie Ministrze.otarł sie o reprezaentacje wystapił 10 min i mówia reprezentant.Smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś