Gość: Jerry IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 11.05.09, 04:43 No nareszcie zescie swoich osadzili prawidlowo.Ale to i tak patalachy na miare trzeciej ligi europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goc(L)aw coś mało tu komentarzy zakompleksionych IP: *.acn.waw.pl 11.05.09, 08:39 małych ludzi. gdzie teraz Wasze układy które widzicie dla Legii w PZPN? gdzie kupowane mecze przez Legię? gdzie doping? Gdzie łaskawi dziennikarze "z warszawki" jeśli dziś wszystkie gazety jadą po L równo? Legia ma prawo przegrać jak każdy Pierdzisław i też ma prawo być w żenującej formie. nie ma od nikogo żadnej taryfy ulgowej a wręcz przciwnie - ma trudniej niż inni bo ciągle jest na świeczniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar-cia-cze Żaden szanujący się kibic... IP: *.opera-mini.net 11.05.09, 08:43 ...nie kopie leżącego i kwiczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Żaden szanujący się kibic... IP: *.171.127.130.static.crowley.pl 11.05.09, 09:08 dobrze, że się nie szanuję, to mogę kopać i przeciągać po boisku - nawet kwiczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Oceny Legii za mecz z Wisłą. Tylko Mucha zagrał... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.05.09, 08:55 a taka przyzwoitość nakazywałaby dokonać oceny również piłkarzy Wisły, bo nie wiem czy redaktory z wa-wy zauważyli że łoni wygrali, hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
vondemelon tez szukam ocen pilkarzy Wisly 11.05.09, 09:07 Moze w jakims osobnym artykule sa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro nie w osobnym artykule, tylko na prowincji IP: 78.133.255.* 11.05.09, 10:21 tam ich miejsce. W drugiej połowie Wisły nie było, jeden strzał Brożka, poza tym nic a nic. Kartkę Astiz dostał od Małka w prezencie, nic nie zrobił, zresztą sędzia był cudny cały mecz. Stałem na trybunach to słyszałem jak same bęcwały gratulowali so bie sędziego. A potem zaśpiewali o swoich warszawskich kompleksach i wrócili do oglądania Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaaha Re: nie w osobnym artykule, tylko na prowincji IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.09, 10:50 tys sie chyba chlopie z ch... na glowy pozamienial. Astiz przyj..al z lokcia w tyl glowy zawodnika Wisly i za to dostal slusznie zolta kartke. Ty mniej samogonu pij albo wodki na myszach to wzrok bedziesz miec lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAro Re: nie w osobnym artykule, tylko na prowincji IP: 78.133.255.* 11.05.09, 11:37 Widziałem, bo stałem 5 metrów, może powietrze macie morowe. Tak jak widziałem jak Małek cieszył japę do Małeckiego czy innego jak gwizdnął z kapelusza wolnego. symulantów macie niezłych: Cantoro co zapomina ochraniaczy i płacze jak tylko wejdzie na boisko, i ten drugi "Jedna dziesiąta Ronaldinho", też się przewraca co chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: nie w osobnym artykule, tylko na prowincji 11.05.09, 11:45 5 m ? Na boisku stales ? Roger ? Trzeba bylo biegac a nie stac. Obejrzyj powtorke sytuacji w C+ a nie ITI to moze zobaczysz. A co tam u Takiegoszczura ? Prowadzicie jakis trening z nim, zaklady o to z jakiej najmniejszej odleglosci mozna nie trafic do bramki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon214 Re: tez szukam ocen pilkarzy Wisly IP: *.ruch.com.pl 11.05.09, 11:46 nawet nie ukrywają się ze swoimi sympatiami. Uważają, że w kraju jest tylko jedna drużyna, jedno miasto. Gazeto! Jest jeszcze Kraków, Poznań, Gdańsk, Wrocław, Siedlce i wiele innych. Proszę o ocenę piłkarzy wszystkich drużyn rozgrywających kolejki ligowe w miniony weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Oceny Legii za mecz z Wisłą. Tylko Mucha zagrał... IP: 62.87.185.* 11.05.09, 08:55 A skąd pochodzi ten klub o nazwie legia? Czy to może czołówka C klasy? Chyba te plątonogi nie mają zamiaru występować w jakichkolwiek rozgrywkach pucharowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Oceny Legii za mecz z Wisłą. Tylko Mucha zagr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 11:13 sprobuj rozwiazac ta zagadke z drugiej strony... bylo to spotkanie ligowe, wiec wisla gra w tej samej klasie rozgrywkowej co Legia... szyderca od siedmiu bolesci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Oceny Legii za mecz z Wisłą. Tylko Mucha zagrał... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.05.09, 08:56 i jeszcze dodam, że gdyby to legia wygrała to na portalu byłoby czerwono, a tak informacja jest schowana, bo buraki czerwone ze wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Oceny Legii za mecz z Wisłą. Tylko Mucha zagr IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.05.09, 08:58 a że jestem przy głosie, to powiem wam, że dziś zamiast gw kupie sobie przegląd sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Tak grała Legia z Wisłą IP: *.chello.pl 11.05.09, 09:36 W takiej sytuacji aż się prosi o ocenę jeszcze jednej osoby - trenera. Tak nawiasem mówiąc, to nie za bardzo wiem, dlaczego przedstawia się go najczęściej jako "wybitnego przedstawiciela hiszpańskiej myśli szkoleniowej". Na osobną ocenę zasługuje też dyrektor sportowy i jego transfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajature Re: Tak grała Legia z Wisłą IP: *.opera-mini.net 11.05.09, 10:25 Janek U. i Mirek T. :) hiszpańska myśl trenerska. To ja juz wolę Nochala naszego:) Tydzien temu miałem duże wątpliwości co do tego czy Lech zdobędzie jakies trofeum w tym roku a :) teraz po tej kolejce mam w 80% pewność ze bedziemy mieli dublet. A co do Trzeciaka to szkoda słuchać jego tłumaczeń. Kupuje jakis ogórków a za Iwańskiego płaci 650 tys € a jak by poczekał chwile to by mial go za darmo bo ten rozwiązałby kontrakt z winy klubu. A po drugie wszyscy wiedza ze Macius w co ważniejszych mecz ekstraklasy ma sraczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Piłka nożna to dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:05 PIŁKA NOŻNA TO DNO - kiedy to w końcu zrozumiecie? 90 min kopaniny, bez ładu i składu, nudne to wszystko tak przeokrutnie, emocji tyle co na mszy niedzielnej, kopacze dostają taką kasę, że się w głowach nie mieści. porównajcie sobie piłkę chociażby do hokeja albo koszykówki. zresztą niemal każdy sport jest ciekawszy od ZERO ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Oceny Legii za mecz z Wisłą. Tylko Mucha zagrał... 11.05.09, 10:16 Mają oceny na jakie zasłużyli. Nikt, kto mecz oglądał chyba się nie dziwi. Haaa, wiedziałam że ich ogramy :D! A tak po za wszystkim- bardzo ładny gest Wisły wobec Baszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Oceny Legii za mecz z Wisłą. Tylko Mucha zagr IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 11:25 Ten mecz jest ładnym podsumowaniem naszej piłki klubowej. Polacy są słabi, a obcokrajowcy zamiast wzmacniać nasz ligę, grają równie słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek78 Z ocen wynika ze Wisla wygrala co najmniej 5:0 IP: 129.184.84.* 11.05.09, 12:03 Patrzac na te oceny (ostatnio ciagle takie same) trudno zrozumiec ze tak mocna Wisla meczyla sie z tak slaba Legia i wygrala tylko 1:0. Wiem ze Legia gra slabo, ale te oceny to wyzywanie sie na Legii i nic wiecej. Skoro srednia Legii na mecz to 1.3 to jak ocenic inne druzyny z ekstraklasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Z ocen wynika ze Wisla wygrala co najmniej 5: IP: 80.240.177.* 11.05.09, 12:46 Otóż to. Co wobec tego powiedzieć o Wiśle, skoro z tak słabą Legią, niemiłosiernie chaotyczną w obronie, wygrała zaledwie 1:0? Nie wiem, czy jest się z czego cieszyć, bo niepokonanie Legii, która jest zupełnie bez formy, przez drużynę aspirującą do tytułu Mistrza Polski, dałoby do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem37 Tak grała Legia z Wisłą IP: *.ccpartners.pl 11.05.09, 13:49 A w sobotę Lech z eksperymentalną obroną wygrał ze Śląskiem, jeszcze 3 kolejki i wszystko się zdarzyć może. W piątek Lech wygra z Lechią i będzie jeszcze ciekawiej. Myślę, że Franz ma rację mistrza poznamy w 30 kolejce, a ja wierzę, że będzie to LECH. Odpowiedz Link Zgłoś