Gość: lechita IP: *.icpnet.pl 13.05.09, 17:17 5 kolejek, o jakiej lidze oni piszą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak krzyż na drogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 17:21 Nigdy się nie przyznałeś,ale też nigdy nie powiedziałeś kibicom wprost. -nie sprzedałem meczu Lecha.A co mam dziś myśleć o 7 niestrzelonych karnych,których byłem świadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: krzyż na drogę IP: *.astral.lodz.pl 13.05.09, 17:23 Zaczynaja zbierac tam ekipe z przyszłoscia;d sponsor, pilkarze z prokuratura na karku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.telpol.net.pl 13.05.09, 17:23 Myślałem, że są 3 kolejki do końca. No cóż...żyłem w błędzie. Dziękuję Ci Gazeto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.toya.net.pl 13.05.09, 17:30 W Marcina Zająca w ŁKS-ie wątpię Po 1. to widzewiak Po 2. w Ruchu ma pewną gażę, dosyć sporą zresztą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt jaka liga taki hit IP: *.fbx.proxad.net 13.05.09, 17:38 tak mi jakos na mysl przyszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: 195.117.116.* 13.05.09, 17:43 szkoda mi jest reksia ! osobiscie bardzo lubie faceta ale mysle ze to bardzo zly pomysl z lksem moze lepiej bedzie jak pozostanie w sercach kibicow jako pilkarz ktory zawsze byl zwiazany z lechem a tutaj taki pomysl??? nie oplaca sie rozmieniac na drobne dla jednego roku moze dwoch gry w pilke! ale to nie moja sprawa moze tonacy brzytwy sie chwyta!!! a tak poza tym to gratuluje pomyslu na przyszlosc w funkcjonowaniu klubu !duma lodzi! zaraz polecicie do urzedu z reka po jalmuzne! w to umiecie a raczej umicie promowac klub a nawet lodz!!! lodz jest z was dumna!!! przystan dla emerytow jednego zamieniacie na drugiego super sprawa! tak trymac dobrze powiedzial jeden z was ze rozwijacie sie szkoda tylko ze tak jak papier toaletowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: 195.117.116.* 13.05.09, 17:58 Szkoda tylko fidzeswski pajacyku, że to MY gramy w najwyższej lidze a wy polecieliście za korupcję ! I tylko dzięki rudemu i jego układom nie polecieliście niżej. Jak to było...700 tyś za ugodę. No z tego można by dumnym. Idz dzieciaku lepiej sprawdzic datę powstania tego waszego pożal się Boże klubiku. ŁKS BAŁUTY pozdrawiają koszerne czerwone szmaty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.privacyfoundation.de 13.05.09, 18:18 polecieliśmy za korupcję? no cóż kolejna bajeczka ełkałesiaczków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: Widzew 1922 rządzi w mieście, ktorego nie ma!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:31 ja juz ci chyba kiedys cos pisalem WALCZYKU, zebys nie nabijal postow do swoich tekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: 212.160.172.* 13.05.09, 18:22 Widzew a nie wicew czy fidzef itd. Chyba że seplenisz to sorry, ale z tego co widzę to problem jeszcze masz z dzieciństwa, a jest on następujący : Seplenienie międzyzębowe pojawia się w wieku dziecięcym. Zniekształceniu ulegają głoski: s, z, c, dz. Dziecko wymawia je wysuwając język między zęby. Język jest spłaszczony, a powietrze rozprasza się po całej jego powierzchni. Wada ta nie ustępuje samoistnie, dlatego wiele dorosłych również ma problem z wymawianiem tych głosek. Rodzice nie zaprowadzili do lekarza i teraz masz problem. Idź sam do lekarza może jeszcze nie jest za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Estadio da Gruz !! Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 18:33 www.youtube.com/watch?v=PebDYHvzgrI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁEŁKAES Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.lodz.mm.pl 14.05.09, 18:46 KOSZERNI TO ZAŁOŻYLI TEN TWÓJ ŚMIESZNY KLUBIK!!CZY JUŻ ZAPOMNIAŁEŚ O TYM?A KTO CHODZI NA KIRCHOL Z KWIATKAMI 1 LISTOPADA NA GROBY ZAŁOŻYCIELI KLUBU? ekstraklasa.net/news,15615,kibice_lks_szukaja_grobow_zalozycieli_klubu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejs hunter Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: 91.193.160.* 13.05.09, 17:52 Los Emeritos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.tdi.tktelekom.pl 13.05.09, 17:55 S........j jak najszybciej z POZNANIA SPRZEDAWCZYKU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.centertel.pl 13.05.09, 17:59 Ja tam nie widzę w tym nic złego. Jak Reksio zagra sezon bez wypłaty to zmaże troszkę swe grzeszki:) Jak tak dalej pójdzie to zbierze się niezła ekipa przestępcza, taka Ośmiornica Bis :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 18:20 już jest ośmiornica. Przecież ich obecny dobrodziej coś tam ma wspólnego z jakąś macką ;) Emeriten Bazar Gang ;) jednym słowem klawo jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty No to koniec Reissa. I cos jeszcze. IP: *.superkabel.de 13.05.09, 18:08 No to Reiss cofa sie w rozwoju na jego miejscu dalbym sobie spokoj z ŁKS bo nie dosc ze ciagle klopoty finansowe maja to jeszzce o co on tam bedzie gral o utrzymanie. Filmy Gry Programy nowosci i klasyka a do tego wiekszosc z klczami do produktow polecam: http://zasysaj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radogoszcz Jedno miasto jeden klub ŁKS Łódź IP: *.33.rev.vline.pl 13.05.09, 18:16 spoko , myślę że jak zrobimy takie transfery to spokojnie coś wywalczymy , liga słaba a sare wygi potrafią to wykorzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga:) Re: No to koniec Reissa. I cos jeszcze. IP: *.4web.pl 13.05.09, 18:19 Jednak "rodowici" poszli po rozum do głowy !!! Każdy z "rodowitych" a sa ich tysiące, da po 10 pln i mają potężną ekipę!! Reiss, Cantoro, Zając i inni- dokupią Kakę i Ronaldinhio i będzie git p.s. chciałbym zwrócić uwagę, że do "rodowitych" nie zwracam się per "szmaty", żks, Żydzi (chociaż to akurat żadna obelga:D obyśmy mieli tyle noblistów co oni:D)i inni:D:D ze strony "rodowitych" prosiłbym o to samo pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łks Re: No to koniec Reissa. I cos jeszcze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:33 Żydzew jebany... przypie...cie sie do nas a ku... wy sami sprzedawaliscie mecze jak by nie wasz mesjasz Boniek to byscie jeździli po wojewodztwie i w 4 lidze smigali więdz zamknac ryje ku... Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Re: No to koniec Reissa. I cos jeszcze. 14.05.09, 22:50 Pysk krótko, lachociągu bazarowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 18:24 już widzę jak Kołodziej i Madejski "schodzą" z 50 tys. / miesiąc w Allianz na 2 tys. / mc [a i to niezbyt pewne] na Bazarku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do wzięcia (tanio) są jeszcze IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 18:28 Piotr Lech Janusz Jojko Tomasz Rząsa Jacek Bąk Edi Andradina i mistrza Młodej Ekstraklasy macie na 100 procent ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robuś Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.echostar.pl 13.05.09, 18:33 przecież to tylko spekulacje, jak te że Poznań nie dostanie Euro. Fakt jest wiarygodniejszy niż wybiórcza. ale jeśli by się to ucieleśniło to mamy prawdziwy drink team Odpowiedz Link Zgłoś
tomskey A ja licze na sprawiedliwość i na to... 13.05.09, 18:49 ..ze Piotr R wyląduje we Wronkach. I na pare latek ten "kontrakt" bedzie opiewał:) Bez mozliwości skrócenia... Ewentualny transfer tylko do "Rakowiecka FC" Odpowiedz Link Zgłoś
gogg Piotr Reiss niech sie... 13.05.09, 19:14 Reiss niech się lepiej oczyści z zarzutów. -- ogrodypamieci.pl/profil/kazimierz-gorski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esbe kozia wólka Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.debica231.tnp.pl 13.05.09, 20:18 A może we wrocławskiej prokuraturze. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.echostar.pl 13.05.09, 20:30 zapomnieliscie ze Mariusz Ujek tez byl kiedys aresztowany, a dzis jest na liscie zyczen kilku klubow z ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Piotr Reiss zagra w ŁKS? 13.05.09, 20:36 Najpierw Hajto, teraz Reiss. Kto następny ze światka przestępczego? Fryzjer? Wdowczyk? Lipec? hehe ŁKS zbiór zbirów hehe TYLKO ŁKS'ie UWAŻAJ, REISS SPRZEDAJE MECZE SWOJEJ DRUŻYNY ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTK Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.retsat1.com.pl 13.05.09, 20:54 A moze wlascicielom LKSu uda sie namowic do powrotu na murawe Grzegorza Lato? To bylby hit transferowy! No i potencjalny krol strzelcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.09, 22:23 A może my ci strzelimy w nos ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejs hunter Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: 91.193.160.* 13.05.09, 22:30 Z korka po tanim winie mamusi możesz w nos strzelić :) Odpowiedz Link Zgłoś
antygrzybiarz Hitem transferowym ma być pozyskanie 37-letni Piot 13.05.09, 22:31 Toż to juniorek jest :), Łódzki Klub Seniora :P:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? 13.05.09, 23:42 Jakby udało się ściągnąć tych piłkarzy, to ŁKS walczyłby o puchary. Tylko czym ich ściągną, pustymi obietnicami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejs hunter Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: 91.193.160.* 14.05.09, 19:12 O PP i PE może tak.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RDST1910 Re: Piotr Reiss zagra w ŁKS? IP: *.toya.net.pl 15.05.09, 00:36 hehe Reiss Cantoro Zajac o czym wy marzycie nie macie kasy ani sponsora i nie wiadomo czy bedziecie a wy juz macie plany jakich to pilkarzy sciagniecie smieszne jednych dziadkow sie pozbeda Hajto Swira a drugich sciagna hehe ? cos mi sie nie chce wierzyc ze Zajac ma grac u was przeciez to jest byly Widzewiak Zajac predzej wolal by przyjsc do Widzewa niz do smiesznego klubiku :D TYLKO WIDZEW Odpowiedz Link Zgłoś