domelos 22.07.04, 18:22 chcę rozpocząć kurs na prawo jazdy i chciałby się dowiedzieć którą szkołę polecacie i która spełniła wasze oczekiwania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nokia Re: auto szkoły w ŁODZI IP: *.toya.net.pl 29.07.04, 18:00 Polecam ci LOK - Liga obrony kraju na Kościuszki 71. Facet od teori moze torche przynudza ale dobrze tłumaczy a jazdy to są tam wrecz zajebiste.szczegolnie z paniem N... nauczyl mnie dobrze jezdzic autem.; nie powiem zlego slowa bo naprawde fajna szkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nokia Re: auto szkoły w ŁODZI IP: *.toya.net.pl 29.07.04, 18:00 Polecam ci LOK - Liga obrony kraju na Kościuszki 71. Facet od teori moze torche przynudza ale dobrze tłumaczy a jazdy to są tam wrecz zajebiste.szczegolnie z panem N... nauczyl mnie dobrze jezdzic autem.; nie powiem zlego slowa bo naprawde fajna szkola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: auto szkoły w ŁODZI IP: *.rp.vline.pl / *.rev.vline.pl 30.07.04, 12:44 nie polecam autoszkoły MROZ na piotrkowskiej!!!!!! jazdy bez sensu- no moze oprocz dwoch instruktorow. Poza tym olewaja czlowieka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: auto szkoły w ŁODZI IP: *.tpnets.com 26.08.04, 12:13 Polecam szkołę na Widzewie "CROSS" Stanisława Pasiaka. Profesjonalnie uczą, zarówno teorii, jak i praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: auto szkoły w ŁODZI IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.04, 15:07 Zdecydowanie szkoła Janusza Sibińskiego na Próchnika 1 (kamienica na rogu Piotrkowskiej i Próchnika). Sibiński - fachura jakich mało, kultura i styl. Odpowiedz Link Zgłoś