Gość: BOCZEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.09, 10:56 Tak kończą judasze, którzy przechodzą z WIDZEWA do ległej. Kolej na Grzelaka. STARY WIDZEW. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byk To porażka nie tylko Wawrzyniaka ale ludzi którzy IP: 77.223.195.* 16.05.09, 11:14 z nim współpracują pisza slusznie p.redaktorkowie.Ja myślę że jest to też porażka tych [z GW też]co przed wynikiem próbki B łkali nad Kubą [nawet w TVP] i rozczulali się nie wierząc że ''to moglo się stać''Tak samo upadek Boruca to też upadek pismaków ślepo zakochanych w arturze[czyt.Legi]którzy wypisywali niestworzone rzeczy na temat wielkosci bramkarza.Były to tak przesadzone opinie i tak debilne teksty że ręce opadały.Wstyd dla całej warszawki dziennkarsko sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
excellenz Re: Jakub Wawrzyniak za kraty nie trafi, ale pół 16.05.09, 12:29 A ja, tak patrząc na ogrom inteligencji bijący z twarzy Wawrzyniaka, jestem w stanie uwierzyć że był na tyle głupi żeby samemu brać jakieś specyfiki, bez konsultacji z fachowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysio biedny warzywniak IP: *.mysmart.ie 16.05.09, 12:33 jakiś szatan go pokusił i wziął nieznaną substancję:/ powinien domagać się jakiegoś pdszkodowania. Michniewicz i inne gady, które nieudacznie próbują bronić to beztalencie Warzywniaka, sami stają w jednym rzędzie z nim samym Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: biedny warzywniak 16.05.09, 13:18 Z tym bezmiarem inteligencji bijącym z twarzy Wawrzyniaka to przegięcie... nie należy oceniać ludzi po wyglądzie, ale rzeczywiście trzeba być kretynem, aby uprawiając sport zawodowo nie wiedzieć , które specyfiki są zabronione... Podejrzewam, że Kuba doskonale wiedział co i po co bierze, a potem po prostu "palił głupa"... No ale nasi "sportowcy" już tak mają, jednych częstują nafaszerowanymi koksem krokietami(Morawiecki), inni się odchudzają(Wawrzyniak), a jeszcze inni przysięgają, że w ogóle to "antydopingowcy" po prostu się na nich uwzięli lub ktoś ich próbki podmienił. Dopóty, dopóki nie będzie po każdej wpadce dożywotnich dyskwalifikacji doping w sporcie będzie istniał... Niestety! Jeżeli Wawrzyniak po tej wpadce trafi z powrotem do reprezentacji Polski , to znaczy,że albo efedrynę podał mu lekarz kadry na zgrupowaniu, albo że nie ma już w Polsce honoru i przyzwoitości. Ja i podejrzewam ,że nie tylko ja takiej reprezentacji nie chcę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. dr hab. Jakub Wawrzyniak za kraty nie trafi, ale pół ro.. IP: 212.76.37.* 16.05.09, 12:53 Tylko pół roku?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Jakub Wawrzyniak za kraty nie trafi, ale pół IP: *.as.kn.pl 16.05.09, 13:33 I tak jest cienki jak barszcz, więc to dobrze że w eliminacjach już nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe Jakub Wawrzyniak za kraty nie trafi, ale pół ro... IP: *.chello.pl 16.05.09, 13:44 mega DEBIL. zreszta wystarczy spojrzec na te twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werant Za błedy trzeba placic IP: *.superkabel.de 16.05.09, 13:50 za bledy trzeba placic i jesli Kuba dostanie kare dyskwalifikacji to bedzie to tylko i wylacznie jego wina. o nie wazne jest czy wzial to nie swiadomie czy ktos mu to polecil czy calkiem swiadomie wzial doping. A wszystkich ktorzy lubia dobre kino zapraszam TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt i po co glupoty pisac? IP: *.fbx.proxad.net 16.05.09, 14:02 widzial ktos, zeby zawodnik za doping poszedl do wiezienia? a moze jeszcze napiszcie, ze mu lagry grozily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzepka Re: i po co glupoty pisac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 14:24 wiedział co robi a teraz moze sobie płakac jak bóbr, jest kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
spector1 Re: Jakub Wawrzyniak za kraty nie trafi, ale pół 16.05.09, 14:34 Piłkarz przebiega 9-12km w czasie meczu? Chyba napalony, brazylijski junior? Wawrzyniak przebiegnie max 3-5 km gdy się postara. Czy może on pochwalić się na 1km czasem poniżej 3min? Czy na setkę schodzi poniżej 12sek? Gdyby Wawrzyniak potrafił przebiec 10km non stop w czasie 35 min to nie miałby nadwagi. Panie trenerze komu pan chce wciskać ten kit. Piłkarze to lenie i mięczaki .Traktowani są oni b.ulgowo przez wszelkie komisje antydopingowe. Za cięzkie przestępstwa dostają zawiasy(Hajto - zabił na pasach kobietę). Wywindowani przez media na szczyt sportowych dyscyplin wiedzą, że nie muszą wysilać się na treningach bo inni też się nie wysilają. Spector Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Jakub Wawrzyniak za kraty nie trafi, ale pół IP: *.116.235.198.lapy235.tnp.pl 16.05.09, 15:02 > Wawrzyniak przebiegnie max 3-5 km gdy się postara. yyyy, przebiega 9 km napewno, jak nie wiecej, wiec jak sie kolego nie znasz to nie pie.. głupot. Co do tej raptem polroczne dyskwalifikacji to tyle co nic ;/ teraz konczy sie sezon na poczatku czerwca pozniej zaczynaja rozgrywki za jakies 2 max 3 miechy i co to za kara gdzie nie pogra tylko 3 miesiace meczu bo i tak przez okres przerwy w rozgrywkach zaden pilkarz nie bedzie gral (oczywiscie nei lcize sparow), rok przerwy to co najmniej dla takiej łajzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Doping ?!?!?!? IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.05.09, 14:49 Ja daje rade bez dopingu..... nie wierzysz? sprobuj sie ze mna walesa.mybrute.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Doping ?!?!?!? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 17.05.09, 04:45 Miales chamie zloty rog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocki Lista leków zakazanych IP: *.e-wro.net.pl 17.05.09, 11:38 Niech zażąda więc od FIFA/UEFA przygotowania listy leków zabronionych, bo tak jest przegięcie. Zażywając każdy lek sportowiec musi być magistrem farmacji? Odpowiedz Link Zgłoś