Gość: jestem w szoku IP: *.chello.pl 19.05.09, 12:04 jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mass Świetne zdjęcie Boenischa. A może to Pizarro?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 12:15 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfilipxveganx Nieprawda! IP: *.chello.pl 19.05.09, 13:34 Boenisch moze i wyrazal zainteresowanie gra w polskich barwach - ale bylo jedne "ale" - chcial miec pewne miejsce w kadrze. A na to kazda szanujaca sie reprezentacja nie moze sie zgodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zubi Re: Nieprawda! IP: 83.142.42.* 19.05.09, 14:33 Gliwice to taka Polska jak Lwów ukraiński:). Jak ktoś pochodzi z Lwowa i ma przodka Polaka to mówimy o nim Polak. Jak ktoś pochodzi z Gliwic i ma przodka Niemca to jest to Niemiec!!! A nie żaden polski akcent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 69 Re: Nieprawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:40 idąc tym tokiem rozumowania jesteś małpą względnie murzynem bo twój przodek przybył z Afryki i był małpą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Nieprawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:48 A czemu by nie? Wyszkolony w Reichu Boenisch z założenia jest lepszy niż połowa grajków którzy obecnie grają w reprze i wychowywali się w systemie w którym mecz wygrywa ten kto da więcej w łapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojec Jest jeszcze trzeci AKCENT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:26 Jest jeszcze jeden polski akcent-otóż babcia jednego z sędziów liniowych często chodzi do supermarketu na zakupy i jak ją przypili to korzysta z toalety gdzie babcią klozetową jest sąsiadka wdowy po polskim powstańcu z 1863 r!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Jest jeszcze trzeci AKCENT!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 14:32 Brawo "wojec"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA! Re: Jest jeszcze trzeci AKCENT!! IP: *.nplay.net.pl 19.05.09, 14:32 Boenisch = Bonux + Vanish Polski akcent jest tylko jeden = Mariusz Lewandowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Jest jeszcze trzeci AKCENT!! IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 00:41 hahaha :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Hurraaa!!!! 19.05.09, 14:37 Hurraaaa!!! Rzeczywiscie jest sie z czego cieszyc. Nie ma to jak wierszowka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt kolejny polski akcent IP: *.fbx.proxad.net 19.05.09, 15:30 jakiej narodowosci byl robotnik, ktory polozyl plytki w jednym z korytarzy na stadionie? poza tym mam wrazenie, ze ten Benisz kogos mi przypomina, jak sie tak mocniej twarzy przypatrzylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Re: Dwa polskie akcenty w finale Pucharu UEFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:49 Podolski, Klose, Trochowski, teraz ten Boenisch... Niedługo Polska będzie mogła zagrać sparing z kadrą zawodników urodzonych na terenie Polski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojec miejsce urodzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 16:07 a jakie to ma znaczenie na terenie jakiego kraju ktoś się urodził???? Ważne jak jest wychowany i z kim się identyfikuje-ci piłkarze są Niemcami z krwi i kości!! Łapanki kończą się takimi kompromitacjami jak Olisadebe a tylko patrzeć jak i Roger da nogę!! Mają chłopaki paszport członka Unii i praca w Europie stoi otworem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Re: miejsce urodzenia IP: *.acn.waw.pl 19.05.09, 21:14 pierdzielisz, Podolski ma polską rodzinę, jego ojciec w wywiadzie, miał bardzo kwaśną minę kiedy mówił gdzie gra jego syn, zresztą Podolski zbytnio tego nie ukrywa, mówi, że ma polskie serce, więc o czym gadka Odpowiedz Link Zgłoś