Gość: kava IP: *.ultra-dns.org 20.05.09, 18:36 Brawo Polsat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zjs Brawo TVP, po co pokazywać jakąś beznadziejną IP: *.toya.net.pl 20.05.09, 18:48 piłkę, lepsza jest lekkoatletyka, konferencje Libertas i pochody Młodzieży Wszechpolskiej. Hura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Nudy Będą w kółko mecze tych samych drużyn... IP: *.globalconnect.pl 20.05.09, 19:03 w ten jeden dzień "otwarty" tv publicznej, czyli: Manchester-Barcelona Real M. - Chelsea Bayern - Juventus, oraz wszelkie możliwe kombinacje z udziałem najbogatszych klubóe Europy - by były jeszcze bogatsze. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Wydali wiele na pp. Kamela, Mana, Kraśkę, Lisa... 20.05.09, 20:17 itd. itp. nie zapominając o sławnej p. Lisowej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dms11 Oszuści z gazety 21.05.09, 13:28 Jak nie wiecie to nie piszcie We wtorek pisaliście, że polsat pokaże 2 mecze w tygodniu. Dziś juz został 1 mecz + retransmisja. Nic sie nie zmienia - kicha. Pozostaje wtorki spędzać przy necie z LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta Plastyk. Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.toya.net.pl 20.05.09, 19:18 To było do przewidzenia. Telewizja Polska wydała 20 mln Euro na pełen pakiet transmisji z Euro 2012. Od początku było dla mnie oczywiste że na Ligę Mistrzów nie będą mieć już pieniędzy. Ich budżet wynosi przecież tylko 1,5 mld złotych... Niby jest dobrze bo mamy jeden mecz w otwartym Polsacie, ale z drugiej strony jest źle bo to wciąż tylko jeden mecz. Czasy kiedy można było za darmo oglądać dwa spotkania w tygodniu raczej już nie wrócą... Liga Mistrzów do TVP najprawdopodobniej nie wróci już nigdy. Nie mam złudzeń że TVP będzie stać za trzy lata na Ligę Mistrzów. Tegoroczny Finał Ligi Mistrzów to będzie dla mnie szczególny dzień, z łzami w oczach będę żegnał ekipę komentującą finał. Szpakowskiego nie da się zastąpić. Najbardziej będzie mi brakować Engela i Gmocha i ich pięknych grafik które tworzyli kiedy była przerwa w meczu. Metroseksualni chłopcy z Polsatu to już nie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 19:24 sitaki nie bedzie piłki tez kosza nie ma to zostanie małysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bornholm Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.spray.net.pl 20.05.09, 19:48 Nie martw się.Polsat może już i na najbliższą LM ściągnie i Szpakowskiego.Ja się boję że przyjdą niedługo czasy gdzie zakodują całą LM,a ja nie mam zamiaru płacić tylko po to żeby raz na jakiś czas obejrzeć w akcji Real Madryt czy ManU albo Barcelonę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.77.classcom.pl 20.05.09, 23:02 LM bez szpaka to juz nie to samo. I w dodatku beda redaktorzy ktorzy zamiast mowienia o tym co jest na boisku beda gadac ze benhałer powinien odejsc. To juz schodzi na psy... Nie bedzie czego ogladac:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schumifan Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.prenet.pl 20.05.09, 21:44 wyjąłes mi to z ust stary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grodpl Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:29 no i dobrze że polsat wygryzł TVP. Wkońcu będą lepsi komentatorzy od Darka Szpaka!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bornholm Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.spray.net.pl 20.05.09, 19:50 Nie ma lepszego od jak go nazywasz Szpaka i dłuuugo nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.static.adsl.cheapnet.it 20.05.09, 20:00 Jasne ze jest ktos lepszy i nazywa sie Wojtek Jagoda - najlepszy komentator nSport ! Chrypke pozyczyl od stachurskiego a zarty hmmm... od Kononowicza? Uwialbiam jak Wojtek komentuje LM lub PP w n-ce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.static.espol.com.pl 20.05.09, 20:11 jak nie masz canal+ sport to moze ci sie wydawac z enie ma lepszego.. niedzielny kibicu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abm Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 08:08 popieram, nie wyobrazam sobie aby ktos kto naprawde lubi ogladac pilke nozna nie mial c+, a poziom szpakowskiego okresle jednym slowem - zenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.05.09, 08:29 dolaczam sie ... buty Jasiowi Cieszewskiemu wiazac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:38 Zaraz, zaraz... w poprzedniej wersji byłą mowa o 2 meczach? Teraz jest mowa o jednym! Czegoś tu nie rozumiem... A może LM zagości także na Czwórce? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Z tego miejsca chciałbym TVP bardzo podziękować, 20.05.09, 19:50 w kilku nie do końca pięknych słowach. Z wyrazami szczerej niewdzięczności, dla sku***synów nie mam litości..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.acn.waw.pl 20.05.09, 20:02 Złodzieje! Bandyci! Liga Mistrzów i Mistrzostwa swiata to dobra publiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Jakie dobro publiczne??? 20.05.09, 20:14 Jeszcze bym zrozumiał te MŚ (choć tez nie widzę powodów, by inaczej to traktować), jeszcze zrozumiałbym igrzyska olimpijskie (bo specyfika różnych konkurencji), ale Liga Mistrzów?? Nudne, skomercjalizowane do granic możliwości i to w tym negatywnym znaczeniu rozgrywki? Ile można pasjonować się meczem Manchesteru z Realem i Juventusu z Chelsea, które na dodatek długo nic nie znaczą. TVP kupił MŚ i ME, może być tak, że ie kupi innych imprez, dobrze, ze trafiło na te nudne rozgrywki LM... Zwłaszcza, ze jak kto chce nadal może to oglądać gdzie indziej... Uczciwie mówiąc dziwiła mnie ta zażarta walka o tak nudne rozgrywki, choć domyślam się, że jakaś rzesza kibiców od święta lub popasjonować się Ronaldo czy Barceloną... Jednak gdyby TVP wydawała bez opamiętania pieniądze (też z abonamentu) na tego typu rozrywkę - to byłby powód do zarzutu o niegospodarność Nie lubię przesady - padła rekordowa kasa za prawa telewizyjne, rozgrywki sa nudne jak nie wiem, co ciekawego zaczyna się od ćwierćfinałów, a i to bez przesady - a tu nagle głosy o klęsce TVP... Porażka i owszem, ale też zachowany być może rozsądek... Trochę to przypomina sytuację futbolu klubowego w wielu krajach - zabijają się o graczy, bo jak nie kupują to są krytykowani, ceny za piłkarzy i ich zarobki wzrosły do absurdalnych rozmiarów, a potem okazuje się, że połowa klubów żyła ponad stan i dziś jęczy bo nie ma szans spłacić długów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: 217.70.51.* 20.05.09, 20:35 kto daje takie informacje , przecież TVP jest nie tylko na Cyfrze ale na pozostałych platformach również. Wiec nie widze tu jakieś strasznej porażki Cyfry. Przecież gdyby tego N-ka nie zabrała to mogłaby się sama rozwiązać bo Oni nic nie mają, za wyjątkiem LM. Brawo Canal a N-ka i tak zdechnie,przepłacili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.chello.pl 21.05.09, 02:18 Na C+ nie ma Polsatu, zatem Ci co mają platofrme C+ nie zobaczą żadnego meczy, chyba ze jak mój kumpel wystawią sobie drut miedziany aby obejrzeć F1 :-) A swoją drogą nie wiecie czy mecz będzie transmitowany na PolastSportHD? Bo jakość meczów z 2TVP była okropna, nie dało się tego oglądać. Nie dość że w formacie 4/3 to obcięte z góry i z dołu imitując format 16/9. Nie rozumiem przeciez 90% starych telewizrów z kineskopem ma funkcję "sciskania" obrazu jesli jest nadawany w 16/9. Dla nich nic się nie różniło ale już dla posiadaczy LCD to dało by się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Telewidz Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.chelmnet.pl 20.05.09, 21:35 A Wy kochani telewidzowie płaćcie nam ABONAMENT!!! bo nie mamy na podwyżki. A na świąteczne popołudnia,polecamy jak zwykle Stare Polskie Seriale.Tą sprawdzoną formułą Telewizji Publicznej,podbijemy stacje komercyjne,zobaczycie...albo i nie,tylko w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 21:48 A po co Liga Mistrzow,Sport w TVP??? Prezes Farfal i jmu podobne typy zakupi prawa do bezposredniej transmisji z kwietniowych wiecow i obchodow neofaszystow w Monachium z okazji kolejnej rocznicy urodzin ich mistrza AH. I to na wylacznosc w pakiecie z transmisjami z wiecow i spotkan "medrcow" z LPR i Libertas. No i bedzie to misja publiczna na calego.Dzialania zarzadu w TVP juz nie ma sensu komentowac.Te typy maja gleboko w d***e widza,kibicow,oraz....telewizje.Aby tylko dla siebie i swoich kolesi kaska sie zgadzala na koncie przy misiecznych przelewach.A "frajerzy " i tak beda placili za wykupienie czasu na reklamy,zaplaca abonament i bedzie sie krecilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil To jest straszne :( IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 21:52 Nie wierzę że nie będzie już LM na TVP. Najlepszy Polski komentator czyli Pan Dariusz Szpakowski nie będzie mógł już tak świetnie komentować Ligi Mistrzów, to jest niesłychane :( Polsat nie ma komentatorów na najwyższym poziomie, nawet ten ich Borek jest bardzo słaby i nigdy nie potrafiłby tak emocjonalnie i z sercem komentować meczów jak Dariusz Szpakowski :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębiak Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.telpol.net.pl 20.05.09, 22:04 Na zdjęciu Stadion Ludowy w Sosnowcu :) ... za dwa, a może sześć Zagłębie w Lidze Mistrzów jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak I dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 22:28 będzie sobie można spokojnie mecze w HD pooglądać, bez bełkotu Pana Darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gora Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 23:47 Powinny byc wreszcie dwie transmisje w tygodniu + obszerne skroty. A Nsportu tej chamskiej, niekompetentnej i stronniczej stacji iti nigdy nie kupie chocby wzial wszystko na wylaczosc i obnizyl cene o 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carantoni [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvp Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.toya.net.pl 21.05.09, 00:19 i w pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAn Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.acn.waw.pl 21.05.09, 00:17 No i pięknie ;) LM to była ostatnia rzecz jaką 'musiałem' oglądać na LPR1 i LPR2 - wreszcie mogę 'skasować; te kanały ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.cus.pl 21.05.09, 00:19 Nareszcie. Kopana jest nudna. Zakodować to całe dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.bagu.cable.ntl.com 21.05.09, 01:39 Tobie nalezy ale odkodowac mozg . Idz popatrz na szachy albo tenis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufio Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.chello.pl 21.05.09, 03:22 ciekawi mnie tylko czy n i ITI sie wlasnie nie wykrwawia.... nie wiem jak mozecie narzekac na Szpaka jesli w perspektywie macie Koltonia Odpowiedz Link Zgłoś
dellik Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa 21.05.09, 08:43 Gość portalu: B napisał(a): > Tobie nalezy ale odkodowac mozg . Idz popatrz na szachy albo tenis. Tenis znacznie częściej jest bardziej ekscytujący od piłki nożnej. Wrzucanie tego sportu do wora z szachami to jak zagryzanie tortu ogórkiem kiszonym ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.bagu.cable.ntl.com 21.05.09, 11:46 Moze dla Ciebie,dla mnie tenis jest tak samo nudny jak golf czy krykiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.ip.netia.com.pl 21.05.09, 06:02 Canal+ nigdy nie pokazywał LM ?!:-) Panu Korzeniowskiemu "dziekuje" za więcej sportu w publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian z wro Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.chello.pl 21.05.09, 12:31 nie mamy sie co martwic w tvp teraz na bank bedzie duuzo wiecej polskiej 1szej ligi...bedzie tam nawet druzyna z mojej wioski mks kluczbork to sobie poogladam haha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 07:15 niech polsat sprzeda prawa do LM we wtorek TVP jesli nie ma zamiaru jej w ten dzien pokazywac mimo ze kupil pakiet dla tv otwartej wszyscy beda zadowoleni a najbardziej kibice LM od nastepnego sezonu bedzie inna bo zmienily sie kwalifikacje-bedzie wiecej zespolow z tych teoretycznie slabszych lig ale nie wierze ze bedzie wsrod nich polska druzyna jednak naszal liga jest jeszcze slabsza od tych slabszych lig Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandarin No i co Matoły !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 08:30 Pisałem poczekajmy na szczegóły umowy. Jakie dwa mecze na żywo w Polsacie???!!! Jak się okazuje jeden to odgrzewane, mocno nieświeże kotlety, specjalność kuchni Solorza i jego pseudo - sportowego kanału. No i zaobaczycie hity typu Dynamo Bukareszt - Shatar Donieck. W studio Borek - żelboy - bedzie się chwalił dokonalą znajomością rumuńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.05.09, 08:34 odkad ten metroseksualny ciul pod tytulem Korzeniowski jest szefem sportu w TVP, to ogladamy transmisje z pchniecia kula, rzutu mlotem i wyscigi pielgrzymek! Jak mam to szczescie, ze mam antene satelitarna i jako tako rozumiem po niemiecku- zabawa trwa! A TVP niech dalej transmituje zloty Radoia Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagu Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat IP: *.uml.lodz.pl 21.05.09, 08:41 Dzięki TYP! Może trzeba podnieść opłatę za abonament, bo na razie nasze pieniądze idą na krociowe wypłaty dla prezesów i "wspaniałych" prezenterów - bogów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... To były 2 przetargi ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 09:05 > O prawa walczyły TVP, Polsat, nSport i konsorcjum Orange Sport > z Canal+. W ostatnim etapie o pakiet na pokazywanie wszystkich > meczów rywalizowały już tylko dwie ostatnie. > Gdy cena przekroczyła 20 mln euro, Orange się wycofał, > a sam Canal+ nie dał rady. nSport dał prawie 20 mln euro. Odpowiedz Link Zgłoś
badbull Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsat 21.05.09, 09:05 Nie mam ani Cyfry, ani N-ki (tylko Cyfrowy Polsat), ale cieszę się, że Cyfra nie wygrała. Już i tak mają najlepsze ligi, a gdyby jeszcze dostali LM, to byłby prawie monopol. W dodatku, żeby mieć Canal+ Sport trzeba kupić pakiet za ponad 100 zł miesięcznie. Skandal. Dlatego śmieszy mnie wypowiedź gdzieś tam wyżej "nie wyobrażam sobie, żeby ktoś kto naprawdę interesuje się piłką nie miał C+". A ja sobie wyobrażam, bo sam nie mam. Bo nie zamierzam płacić tyle za telewizję. Na Polsacie Sport może i nie mam Premier League (bo głównie ta liga mnie interesuje), ale za to jest siatkarska Plus Liga (i wszystkie inne siatkarskie rozgrywki), kilka ciekawych lig europejskich + retransmisje z Premier League. To wszystko 4 razy taniej niż C+. Wracając do tematu, nareszcie LM będzie w profesjonalnych rękach. Mam nadzieję, że wczoraj widziałem Gmocha (wyraźnie nie było mu w smak zwycięstwo Szachtara) i Szpakowskiego po raz przedostatni (jeszcze muszę go ścierpieć za tydzień). A profesjonalizm TVP wyszedł wczoraj w całej okazałości. Na stadionie zaczęła się już dekoracja, a Jacuś nawija w studio o dupie maryny. No i oczywiście nie można było pokazać dekoracji do końca. Nie, pokazano tylko, jak dostali puchar i do widzenia, bo już Jasiu Pospieszalski czeka ze swoim bezsensownym programem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DGee Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 09:38 Możesz sobie kupić pakiet samych Canali Plus (zwykły, żólty, niebieski, zielony) za 39 zł miesięcznie. Ja jestem abonentem N, płacę 48 zł miesięcznie za trzy pakiety, mam LM, do tego dokupiłem właśnie taki pakiet Canali. Łącznie za 87 zł miesięcznie mam wszystkie najlepsze ligi świata i LM. Polecam fanom piłki takie rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziad Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.icpnet.pl 21.05.09, 10:54 Oj oj, co ty wygadujesz. Po pierwsze najszerszy pakiet z canal plus sport kosztuje mniej niz 50 zł, a po drugie nie porownuj Premier League do Plus Ligi, przecież to śmieszne jest. Po trzecie pierszy raz w zyciu cieszyl bym sie z takiego "monopolu", gdyz niewatpliwie Panowie z Canal plus przeprowadzaja najlepsze relacje z imprez piłkarskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.mofnet.gov.pl 21.05.09, 12:59 Poczekaj do stycznia wtedy się dowiesz ile kosztuje Komfort+ z opcją Canal+, gdybyś umiała czytać umowę ze zrozumieniem wiedziałbyś to już teraz. I nie licz, że Cyfra powtórzy promocję z okazji 10 urodzin. Oprócz Plus Ligi jest jeszcze kilka imprez, które śmiało można porównać do Premier League: F1, Wimbledon, ATP Masters, czołowe gale bokserskie (z wyjątkiem pojedynków Kliczki z kelnerami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian z wro Re: Liga Mistrzów rozdana. Wygrały nSport i Polsa IP: *.chello.pl 21.05.09, 12:40 dokladnie nie mogli puscic 10 min dluzej dekoracji do musi byc transmitowany jakis beznadziejny na maxa program...az musialem na necie szukac na szczescie bylo...ale bez jaj tvp to dno ja tam sie ciesze ze polsat bedzie puszczal mecz + dlugie studio z pozostalymi meczami (skruty) a nie na 2ce skroty 40 min i nara wczoraj mecz sie skonczyl 5 min dekoracji (polowe przegadali w studio) i nara TVP WYPIER....:] Odpowiedz Link Zgłoś