Gość: robuś IP: *.echostar.pl 21.05.09, 19:03 piłkarze którzy to czytają śmieją się pewnie do łez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LAS Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.bialystok.vectranet.pl 21.05.09, 19:37 Tarasiewicz to przykład aroganta i pazernego chciwca.Na razie jedzie na stworzonej przez siebie opinii ale już niedługo zobaczymy prawdziwe oblicze Tarasia,prawdziwe ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 19:44 Nie szuka alibi ? A kto ciagle sie kloci z gwizdkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
neuro99 Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc 21.05.09, 19:53 Póki co , bronią go wyniki.Z sędziami kłócić się -to nie alibi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta80 Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 19:53 Tak się smieją pewnie m.in. piłkarze Arki, Górnika, Cracovii, Piasta którzy liczyli że z grającym o nic Śląskiem spacerkiem zdobędą 3pkt. zamiast 3 mieli po marnym punkciku w przypadku Piasta 0pkt. Najlepsze jest w tym że o nic nie grający Śląsk to był stroną przeważającą w wyżej wymienionych meczach. Zespoły broniące sie przed spadkiem nic wielkiego, determnacji która powinna charakteryzować zespoły o coś walczące w tym prypadku o utrzymanie nie pokazywały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metellus Do LAS.... IP: *.cable.ubr09.hari.blueyonder.co.uk 21.05.09, 20:06 LAS sam jestes zero... I to wielkie... To takie polskie sciagnac wszystko i wszystkich do wlasnego poziomu zawisci i impotencji intelektualnej. Ja do Tarasiewicza mam wielki szacunek bo objal zespol Slaska w trudnym momencie,w 3 lidze, bez perspektywy na jakiekolwiek tranfery... sam stworzyl zespol z zawodnikow jakich mial do dyspozycji. Wielu z tych graczy gra w Slasku i dzis. Moze i jest zbyt emocjonalny, wykloca sie z sedziami ale czy ktokolwiek slyszal zeby tlumaczyl ich bledami jakas porazke? Po przegranej z Lechem gdzie Slaskowi nie uznano prawidlowej bramki nie wspomnial o tym ani slowem. Nie tlumaczyl takze porazki brakiem Mili choc wszyscy wiedza jak to wazny gracz dla Slaska. Pogratulowal Smudzie i stwierdzil ze wygral zespol lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dubliner Re: Do LAS.... IP: 85.134.210.* 21.05.09, 20:28 nie kłócił się ze Smudą bo oglądał ten sam mecz co my, Sląsk był o klasę gorszy. A błędy sędziów niestety są cześcią gry, patrz na np Finał PP i nieodgwizdany karny dla Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Do LAS.... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.09, 06:23 W Poznaniu Smuda też oglądał ten sam mecz Kuchenkorza i Śląska, co my, a p...ł jak potłuczony. To jest właśnie ta różnica ludzkiej i trenerskiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: 190.144.102.* 21.05.09, 21:04 Zeby jeszcze mozna by tak powiedziec to o meczu z Lechem, wiadomo ze to byl faworyt ale ja mam watpliwosci co do sposobu w jaki poznaniacy zdobyli te punkty (bardzo latwo) i nie jestem wcale pewny czy ten powiew normalnosci w meczu z Lecho- Amika nie zmienil sie w to do czego przywyklismy w koncowkach sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.09, 23:16 za mądry to ty nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermm Re: Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalnośc IP: *.amcs.pl 22.05.09, 12:25 byłem na tym meczu i co moge powiedziec - slask nie mial prawa tego wygrac bo byl poprostu gorszy. Ale spokojnie, we wroclawiu zbuduje sie druzyne, jest potencjal w kibicach i w druzynie. bedzie wiecej kasy, porzadny stadion, ja spokojnie czekam :) Ps. Mieszkalem w Poznaniu wiem jak tam traktuje sie Lecha, to oczko w glowie calego miasta, tu dopiero sie to buduje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocek Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 23:18 A my swoje ! Rysiek Tarasiewicz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHR Śląsk Tarasiewicza - świeży powiew normalności IP: *.range86-158.btcentralplus.com 22.05.09, 02:17 Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki. Nawet te Miśie - Rysie. Viva, Viva, Viva WKS Żebyt tak jeszcze kosza reaktywowali. A teraz Rysiu nie ma wyjścia, w następnym sezonie albo Puchar Polski albo misrzostwo (pamiętacie Kosynierów z Mieszczańskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Brzozowski pozytywnie o Śląsku? 22.05.09, 09:22 Brzozowski pozytywnie o Śląsku? Rzeczywiście coś się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gitman efekt Solorza IP: 195.75.207.* 22.05.09, 13:15 no i praca marketingowcow. oby tak dalej. CALA POLSKA! W CIENIU SLASKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crolug Re: Brzozowski pozytywnie o Śląsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:35 Nie wierzę, że on tak po prostu sam z siebie to napisał. Albo został odpowiednio "zmotywowany", albo dostał gotowy tekst, a naczelny kazał mu się pod nim podpisać swoim nazwiskiem, "wicie rozumicie Świnia, czasy się zmieniają, pisanie źle o Śląsku byłoby źle odebrane przez naszych sponsorów... Także odłóżcie no towarzyszu swoje animozje na półkę, macie tutaj tekst, podpiszecie się pod nim, my to wydrukujemy, wam głowa z szyi nie spadnie, a i może na jakąś premię fundusze się znajdą..." Odpowiedz Link Zgłoś