Gość: stan IP: 213.241.18.* 15.12.03, 12:12 Panie Kaczyński przeczytaj pan te słowa! Bo jak nie to fotel prezydenta Wawy to będzie pańska ostatnia wybieralna funkcja publiczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ek Re: Paweł Zarzeczny: Walter IP: 62.89.80.* 15.12.03, 13:59 Wynocha z gazety,po tym coś wypisywałprzez ostatnie lata możesz sie produkować w szmatławcach typu ''PS'' a najlepiej w vtwoim wymarzonym programie ''Kawaler do wzięcia'', tylko kto by cię wzią.To że Walter dzwoniłdo ciebie,to chyba żart, lub taki fakt jakie przedstawia ''PS''.Czy działsportowy gazety tak bardzo już upadł że musi karmić czytelnika wypocinami takich dziennikarzy jak Zarzeczny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: Paweł Zarzeczny: Walter IP: 82.160.4.* 15.12.03, 15:38 > jakie przedstawia ''PS''.Czy działsportowy gazety tak bardzo > już upadł że musi karmić czytelnika wypocinami takich > dziennikarzy jak Zarzeczny/ Ty to się odczep od Pawła Zarzecznego. Gdybym miał wybrać dziennikarza, do którego zadzwoniłbym to byłby to na pewno Paweł Zarzeczny. Gość nie dość, że ma wiedzę o sporcie to zna się jeszcze na ekonomii, zasadach w jakich to wszystko działa i wokół czego się obraca. Komu miał przekazać informację Wołowskiemu, który nie zna się nawet na sporcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikk Re: Paweł Zarzeczny: Walter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 18:42 nie przesadzaj, moze Wolowski na czyms sie zna, na pewno NIe na sporcie, ale moze o innych rzeczach piaslby z sensem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mescalito Polonia Nysa IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 17:54 Przed kilku laty Sabri Bekdas postanowił zbudować w Szczecinie futbolową potęgę. Sprowadził do drużyny renomowanych graczy i szkoleniowców "z nazwiskiem". Początkowo wszystko przebiegało zgodnie z planem, ale nieporozumienia właściciela klubu z władzami miasta dotyczące gruntów wokół stadionu Pogoni sprawiły, że Turek przestał łożyć na będący w ligowej czołówce zespół, a potem go sprzedał. Pan Walter narazie bada sprawę i to co naprawdę w Legii piszczy. Źle byłoby dla polskiej piłki aby nagle wielki koncern wycofałby się z tak pokaźnej inwestycji jak zrobił to przytaczany Bekdas. Mimo wszystko jakby coś w Legii było nie tak, zapraszam do Nysy. Tu klub Polonia w IV lidze czeka na swoją szansę od prawie 50 lat. Może chłopcy z ITI chcieliby podobnie jak w Kielcach budować sukcesywnie futbol od zera. Mamy piekne okolice, góry opawskie, jezioro nyskie, blisko czeskie piwko i knedliki a i grunty atrakcyjne też się jakoś znajdą, napewno taniej niż w Warszawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuter Re: Polonia Nysa IP: *.chello.pl 17.12.03, 00:11 Nie w Warszawce. tylko w Warszawie. Mam też pytanie: Ilu kibiców w Nysce przychodzi średnio na mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mescalito NKS Nysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 19:07 Respekt: Warszawa! Kibice: Na I lidze siatkówki (NKS NYSA) zawsze jest pełna hala. "Nyski kocioł" - tak nazywają media atmosferę, jaka tu panuje na meczach. Duża cześć z nich przychodzi także na Polonię, a każdy dalszy awans na pewno ściągnąłby kolejnych... W końcu w grę wchodzi budowa nowego stadionu. Siatkarska Nysa rodziła się w jeszcze większych bólach. Była mała salka, kinowa scena i niewielki balkonik. Teraz mamy świetny obiekt, na który wpadają telewizje, radio i dziennikarze z czołówki polskiego sportu. Panie Walter zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuter Re: NKS Nysa IP: *.chello.pl 18.12.03, 23:30 Sorry. Trochę mnie podniosło. Powodzenia NKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX SZANTAŻ P.WALTER DAJCIE MI GRUNTY TO BĘDE W LEGI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 21:15 JAK NIBY ON TO SOBIE WYOBRARZA BEZ PRZETARGU POD STOŁEM Z POMOCĄ PIJAKA DZIENIKARZA A MOŻE ZA CHWILE ZNAJDZIE SIĘ KTOŚ KTO POWIE BĘDE SPONSOREM POLONI DAJCIE MI TYLKO ZIEMIE PANOWIE WALTER ZARZECZNY KOMUNA NIE ŻYJE ALE MOŻE WY WIECIE LEPIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rako heheheeeeeeee ;))))) IP: 213.77.7.* 16.12.03, 10:48 Dobra, to mi dajcie te grunty dokoła Legii i w ogóle cały stadion! Zobaczycie za rok Legia w LM! Panie Kaczyński Panu też coś odpale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łolter miasto ma przekazać grunty za ktore zaplacilo16mln IP: *.bu.amu.edu.pl 16.12.03, 18:54 Firmie ITI i to jeszcze beż przetargu ewentualnie z przetargowymi forami Troche się pospieszyl Walter-powinien byl poczekac aż zostanie wybudowany stadion i wtedy zażądać tereny A Zarzeczny jest spoko;moim zdaniem najinteligentniejszy dziennikarz sportowy w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: miasto ma przekazać grunty za ktore zaplacilo IP: *.aster.pl 17.12.03, 16:50 Ale kto mowi, ze maja to oddac im? Przeciez dzierzawa na 30 lat tez bedzie dobrym rozwiazaniem. Moga tez wejsc z Legia w spolke - daja grunty, a Legia (z ITI jak udzialowcem) stawia stadion i co tam sie jeszcze miesci. Wilk syty i owca cala. No, ale wtedy nikt lapowki nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osn Re: miasto ma przekazać grunty za ktore zaplacilo IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 23:49 czyżbyś był też kumplem kwacha i milera? inteligentny człowiek nie powinien dopuścić: do takiego wyglądu, wyrzucenia z bycia rządzącym gazety sportowej (największej), dowartosciowywania się w każdym artykule (ja i wy maluczcy) itd Odpowiedz Link Zgłoś
kecaj10 Re: Paweł Zarzeczny: Walter 16.12.03, 19:00 WALTER JEST CWAŃSZY NIŻ WYŻSZY. NIECH SPADA DO KRAKOWA-CENTOWA GDYŻ ZA TAKIE TERENY TO KAŻDY GŁUPI MÓGŁBY ZAINWESTOWAĆ W LEGIĘ. WALTER JEST CWANIACZKIEM Z BOMBKĄ W NOSI, A ZARZECZNY NAIWNYM MARZYCIELEM. PRAWDZIWY SPONSOR OPRÓCZ CHĘCI ZYSKU MUSI MIEĆ JESZCZE SERCE DLA DANEJ DRUŻYNY. WALTER JESZCZE CI MAŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Paweł Zarzeczny: Walter IP: *.orasoft.pl 17.12.03, 10:05 kecaj10 napisał: [ciach] > A ZARZECZNY NAIWNYM MARZYCIELEM. [ciach] Czy nie zastanowilo Was, czemu Walter nie zadzwonil do kogos innego, tylko do Zarzecznego, czemu nie wydal oswiadczenia dla PAP, zwolal konferencji prasowej...? Dla mnie sytuacja jest odwrotna, niz dla kolegi kecaja10. To Walter jest marzycielem. On jako biznesmen marzy o sumie 16 mln jaka moze zarobic na tym interesie. A jak role odrywa w tym Zarzeczny? Czy przypadkiem nie jest cwaniakiem, ktory zobaczyl w tym swoj interes? Ja ci napisze co trzeba, a jak sprawa sie uda, to umow mnie z 25 panienkami, moze byc bez kamer... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hades Re: Paweł Zarzeczny: Walter IP: *.proxy.aol.com 17.12.03, 23:00 Dlaczego ludzie w Polsce we wszystkim widza przekret i zle intencje.Chyba lepiej jak kupi to Walter i cos konkretnego tam zrobi,niz mialoby to lezec odlogiem.W innym przypadku kupia to koledzy zza Odry i postawia tam setny supermarket.W ten sposob staniemy sie krajem supermarketow.(Chociaz wielu nie ma 1ZL na koszyk).W Szczecinie jest jeszcze gorzej,bo nie ma pieknych nowych boisk z ciekawa infrastruktura,nie ma tez supermarketu. Widocznie wladza miasta bardziej podobaja sie dzialkowe lepianki, kryte papa(oczywiscie to kwestia gustu). Tak wiec postepowanie w mysl zasady:Sam nie zjem innemu nie dam, moze prowadzic donikad. Ludzie!Przeciez Walter,to nie jakis anonimowy oszolom,ktory obiecuje lotniska pod Kielcami,tylko facet,ktoremu juz "kilka"rzeczy w zyciu wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEREK Dwudziesta czwarta...(24) IP: 212.242.213.* 19.12.03, 00:57 Jesteś Pawełku słodki... pozdr. Bartek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Dwudziesta czwarta...(24) IP: *.lanet.wroc.pl 19.12.03, 22:45 Kolesie z warszawki,musicie się określić.Chcecie żeby zainwestował Walter czy Kaczyński??Póki co ,jak rozumiem, miasto ma wyłożyć kasę( czyt: grunty)a pp.Walter z Zarzecznym robić za zbawcę Legii.Lepszych pomysłów już nie macie? Odpowiedz Link Zgłoś