Gość: fdsaasd Re: Piękne i bestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:40 Dziewczyna Schweinsteigera jest zjawiskowa, reszta to nie są jakieś nieziemskie piękności. Zresztą nie wiem czemu kochanie kogoś za jego umiejętności sportowe czy pieniądze miałoby być lepsze od kochania go za wygląd. No czemu? Gdzie jest to napisane?? Odpowiedz Link Zgłoś
pawloto Re: Piękne i bestie 24.06.09, 16:42 I masz rację, a dlaczego wygląd ma się liczyć tylko, po co kobiecie jakiś biedny goguś. Odpowiedz Link Zgłoś
sidkey Re: Piękne i bestie 24.06.09, 16:43 A gdzie Krzynówek???? Gdzie się pytam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_edi Re: Piękne i bestie 24.06.09, 16:54 Widzialem kiedys Kahna i Verene na ulicy. Wierzcie mi, ze sa/byli siebie warci. Paszczury dwa i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmela Re: Piękne i bestie IP: 87.112.54.* 24.06.09, 16:54 Temat jest absolutnie idiotyczny. Nie wiem, jak mozna - nie znajac dynamiki zwiazkow - pisac takie brednie. Od jakiegos czasu widze, ze Gazeta nie jest - jak chcialaby sie wydawac - czasopismem dla klasy sredniej: ten artykulik jest najlepszym dowodem. Dopatrywanie sie motywow finansowych to typowo chlopskie myslenie, w ktorym nawet pod uwage sie nie bierze innych cznynnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Piękne i bestie IP: *.pool.t-online.hu 24.06.09, 17:15 @carmela: kolejna zalosna analfabetka, utozsamiajaca serwisy typu zczuba, plotek itp z gazeta wyborcza... mialas kiedys w ogole w rekach wydanie papierowe gazety wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Piękne i bestie IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 17:38 A co by niby te panie mialy robic jezeli nie dobrze zyc przez te pare lat kiedy ich uroda jeszcze nie blednie? Przeciez wszedzie pokazujecie ten sam schemat. Facet, ktory odniosl sukces dzieki telentowi i pracy oraz nikomu nie znana panienka z regularnymi rysami twarzy. Taki sam gadzet jak dobre auto. A do aut nikt sie nie modli, tylko wymienia na nowsze i szybsze skoro go stac, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Piękne i bestie IP: *.ip.netia.com.pl 24.06.09, 18:36 Panzerfussbal :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RappaR Re: Piękne i bestie IP: *.centertel.pl 24.06.09, 19:11 bi.gazeta.pl/im/3/6188/z6188433G.jpg Makalele bez koszulki - chyba redakcja z Czuba ma jakieś kompleksy. A babki od Kahna i Rooneya zjawiskowe na pewno nie są. Jedyne, ale to naprawdę jedyne, co może dziwić to Tevez i jego dupa, reszta jak najbardziej normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Saif Re: Piękne i bestie IP: *.pools.arcor-ip.net 24.06.09, 19:41 Autor tekstu nie dosc, ze mnie obraza, to jeszcze pisze bzdury. Owszem - ladne kobiety, ktore - owszem - zdecydowaly sie na zwiazek z brzydalami. Ale uwazam, ze okreslenie "nie z naszej ligi" to duza przesada (i obraza). Moze sie myle, ale takie "pieknosci" jak np. Maria Paesani mozna znalesc na wiekszosci polskich dyskotek (i to nie tych ekskluzywnych). Wiekszosc z tych kobiet jest po prostu normalna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Piękne i bestie IP: *.toya.net.pl 24.06.09, 20:20 Pewnie, że Makelele wygląda ok, i razem prezentują się ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Piękne i bestie IP: *.ghnet.pl 24.06.09, 20:44 Dajcie spokój... Relacje z meczów macie ok, jest śmiesznie i zabawnie, ale wszystko poza tym, tylko laski i WAG itp itd, a nazywanie ludzi brzydalami bo Wam się nie podobają? nie wszyscy wyglądają jak Clooney ... coraz gorzej chłoplaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulyester Re: Piękne i bestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:46 Autor tego artykułu jak i jego poziom sprawiają że odchodzi wiara w ludzi. To Pan/Wy jesteś/cie nie z tej ligi. Opinie o tym kto jest z czyjej półki radziłbym pozostawić jednak kobietom bo Twoje/Wasze dalsze wnikanie w tą sprawę wcale nie da wam odpowiedzi na to dlaczego nigdy nie będzie obok was takich kobiet. Ani żadnych innych. Pozdrawiam i życze przemyślenia swojego zachowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Piękne i bestie IP: *.adsl.cybercity.dk 24.06.09, 20:47 Żałosne zgahpione z pobandzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żródło: Re: Piękne i bestie IP: *.adsl.cybercity.dk 24.06.09, 20:48 www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,86193,5253954,Piekne_i_bestie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: Piękne i bestie IP: *.ds10.univ.gda.pl 24.06.09, 20:56 "jest w stanie skłonić do przebywania ze sobą kogokolwiek innego niż egzorcystę" - dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczysław moczar Re: Piękne i bestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:58 co za seksistowski artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Piękne i bestie IP: *.aster.pl 24.06.09, 21:08 a gdzie nasz GRZES Ras... ? pytam was no gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piękne i bestie IP: *.chelmnet.pl 24.06.09, 21:11 E tam... Bastian super, tylko szkoda właśnie, że Niemiec ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Piękne i bestie IP: *.chello.pl 24.06.09, 21:15 co jest nie w porządku z tymi facetami?? wyglądają normalnie, wcale nie tragicznie; spodziewałam się po tytule zobaczyć zdjęcia jakichś quasimodo :D a tak poważnie to u faceta nie liczy się wygląd a charakter. no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Piękne i bestie IP: *.mysmart.ie 24.06.09, 21:25 Ja myslę, że jezeli chodzi o panów, to autor artykułu wybrał chyba ich najgorsze i bez zadnej obróbki zdjęcia jakie znalazł. Zdjęcia pań z kolei są odpicowane albo też tak dobrane, że same panie są na nich odpicowane. Tak czy inaczej to wszystko nie jest obiektywne. Poza tym jak ktoś się chce zadawać z kimś uważanym za nieatrakcyjnego, to znaczy, że dla niego jest atrakcyjny w jakiś sposób. Żałosny ten cały artykuł, czy co to w ogóle jest. Tylu obraźliwych słów i niezrozumiałych jakże poetyckich uszczypliwości dawno nie widziałam w jednym miejscu. Takie artykuły to chyba się pisze tylko po to, żeby sprowokować ludzi do pisania komentarzy na durne tematy. Ehhh i sama dałam się wciągnąć...Bo głupoty nie zdzierżę! Udało wam się jednak osiągnąć cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sniezka Re: Piękne i bestie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:27 ani oni szpetni, ani one piekne Odpowiedz Link Zgłoś