Dodaj do ulubionych

Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:53
Super hit GW,jeśli do tego dodać,że Bąka oblali sokiem w hotelu,to
są powody,aby Lecha zdegradować o klasę,lub dwie,niżej.
Obserwuj wątek
    • Gość: guma221 Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.cust.tele2.pl 02.07.09, 17:01
      www.lechpoznan.net/news-6379.html
      ale o tym frajerstwo z GW juz nie wspomni...
      boli was cooo ??? hahaha KOLEJORZ!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zenek Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:39
        Nie patrz chłopie na dół podczas prysznica, to ci przejdzie.
        • ondskan Re: Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksi 02.07.09, 19:35
          Akty religijne na świeckim boisku powinny być zakazane.
          Tak samo jak krzyże w urzędach państwowych.
          W Polsce do tego daleko.
          • Gość: hakon666 Re: święta racja ;9 IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 19:54
            Dokładnie. Mają do tego czas i miejsce. I to bardzo bardzo dużo tych miejsc mają. Za pokazanie koszulki z napisem "kocham Cię mamo" można dostac zółtą kartkę, co to za hipokryzja?
          • Gość: dawca Re: Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksi IP: *.echostar.pl 02.07.09, 22:28
            "nakarm mnie"..? sorry za skojarzenia, ale chcesz do buzi, czy co?
            • ondskan Re: Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksi 03.07.09, 23:20
              Moze być i do buzi. Czemu nie?
              Dziwne masz skojarzenia,
              ale głodnemu chleb na myśli.
    • Gość: :) Gwałcenie owiec w Norwegii jest powszechne? IP: *.tktelekom.pl 02.07.09, 17:03
      Wynika tak z artykułu.
      • Gość: legun szczyt głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:35
        Panie Rana! Używając oględnych określeń można bez przesady
        powiedzieć, że "odpier..liło Panu maksymalnie".
        Na pańskim miejscu bym się utopił! Ze wstydu.
    • Gość: lech Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:36
      SALEINOVIC?????
      nauczcie sie chociaz sprawdzic jego nazwisko jesli nie znacie, a brzmi ono
      SALCINOVIC
      co za typy w tej gw ;\
    • Gość: n Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.chello.pl 02.07.09, 17:37
      Allah, nie "Allach"
      • Gość: Kappe Mühle Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.acn.waw.pl 02.07.09, 18:33
        Swoją drogą kluczowe jest pytanie: Dlaczego "jak owcę"?
        Redaktorzy norweskich gazet wiedzą o owcach coś, czego ja nie wiem???

Młyn w Trudnej
    • Gość: Pawlo Najpierw Reiss... IP: 78.133.255.* 02.07.09, 17:41
      Ten Lech jest podejrzany jednak...
    • Gość: jaco Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:43
      I mają norweskie media rację, chce podziękować za bramke Allahowi to niech spada
      do meczetu! Dzięki zdroworozsądkowemu podejściu do sprawy kraje skandynawskie
      nie zostaną zalane przez muzułmańską dzicz.
      • Gość: marajka Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.cityconnect.pl 02.07.09, 18:06
        Tak, poczytaj o muzułmanach w Szwecji.
      • Gość: kotuo Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 18:23
        a co bys powiedzial, drogi przyjacielu, na PRZEZEGNANIE SIE po strzelonej
        bramce? precz z katolicka dzicza..?
        • Gość: qq Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.ds.pg.gda.pl 02.07.09, 19:15
          nie przyjacielu. chrzescijanie zbudowali tą cywilizację i pewnie ten stadion, wiec zegnanie sie jest wg. mnie bardziej spoko. niz walenie allahów.

polak-ateista
          • ondskan Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N 02.07.09, 19:37
            Każdy akt religijny na świeckim boisku w świeckim kraju powinien być zakazany, niezależnie jaka to religia.
            • papa_s A jak roztrzygnąć, który akt jest 02.07.09, 20:28
              religijny a który nie. Może zabronić też kopania w piłkę bo to podobne jest do aktu religijnego:D
              • ondskan Re: A jak roztrzygnąć, który akt jest 03.07.09, 23:22
                > A jak roztrzygnąć, który akt jest religijny?
                Np. sąd, bo to on jest od rozstrzygania spraw,
                co do których jest podejrzenie niezgodności z prawem.
            • Gość: tolerancjaRULEZ Semir Stilic IP: *.echostar.pl 02.07.09, 22:38
              A mnie bardzo podoba się wyciąganie dwóch rąk do Allaha przez Semira Stilica. To
              ma swój urok, nie narzuca nic nikomu, nikogo nie obraża.
              PS. "Nakarm mnie"? Lubisz do buzi?
          • Gość: ksenia Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.ip.netia.com.pl 03.07.09, 02:18

...ale bramke strzelil muzulmanin. Zgadzam sie, ze albo zakazujemy wszystkich
            religijnych gestow, albo wszystkie dopuszczamy i szanujemy. Porzadek musi byc.
      • Gość: Raf Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: 79.110.196.* 02.07.09, 22:58
        Kazdy kij ma dwa konca. Pogonia muzulmanca, jutro zrobia to samo z katolikiem.
    • Gość: mixer Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 17:48
      z powodu wiary w Boga w krajach gdzie "religią" panującą jest
      poprawność polityczna. Wszystko co publiczne musi być świeckie wg.
      zasad tej laickiej "religii", a ludzie wierzący mają być na
      marginesie życia. Jak w ZSRR...
      • erroid Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań 02.07.09, 18:19
        państwo być powinno świeckie, ale każdy człowiek powinien mieć wybór miedzy
        religijnością a świeckością. prawo do manifestowania swojego ja (religii,
        odczuć, poglądów) nie powinno podlegać żadnej dyskusji.
        • Gość: mixer Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 19:42
          Zgadzam się, ale w tej Skandynawii nie do takich absurdów
          dochodzi. Jakiś czas temu czytałem o pastorze skazanym na miesiąc
          więzienia - jego "przestępstwem" było to, że w Kościele w trakcie
          nabożeństwa zacytował fragmenty Pisma Św. dotyczące homoseksualizmu.
          Oczywiście okazały się niezgodne z tym co powinno się na ten temat
          mówić...
        • Gość: hakon666 Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 20:02
          Nie zapędzaj się tak daleko. a jeśli czyjeś ja polega na tym że strasznie, nieodparcie go kręcą siedmioletni chłopcy to wolno mu manifestowac swoją osobowosc tak jak chce? wiem że naginam do absurdu ale Ty też generalizujesz. Ani to ani to nie jest najzdrowsze. Co do piłkarzy - chodzi o manifestowanie czegoś w jakimś innym szczególnym miejscu, przed publicznością czy kamerami w ramach wykonywania swojego zawodu. Prywatnie jak najbardziej, niech sobie każdy manifestuje co chce, ale oni na boisku są w pracy. Stanowcze nie.
          • Gość: Pfff Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:38
            To chyba od ich szefa powinno zależeć co mogą robić w pracy a czego nie mogą,
            tak? Więc jeżeli trener/prezes im powie "Jeszcze raz Cię zobaczę rżnącego w pupe
            kolegę/oddającego cześć Allahowi na boisku i się pożegnamy" to ok, to jest ich
            prywatny folwark. Ale to tyle. I nie plebejskiemu, demokratycznemu ludowi
            decydować co piłkarz na boisku może.
          • Gość: mixer Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 22:11
            Rzeczywiście - "naginasz do absurdu" I to nie tylko z tymi
            chłopcami. Gdy piszesz o "manifestowaniu czegoś", to rozumiem że tym
            szczególnym "czymś" są dla Ciebie zachowania o podtekście
            religijnym. Z "manifestacją" o charakterze seksualnym np. nie
            miałbyś pewnie problemu. Ale co do miejsca pracy - wyobraź sobie
            dwóch pracowników - jeden nosi krzyżyk, drugi pacyfę. Któremu należy
            zwrócić uwagę i dlaczego???
          • Gość: mikee Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.echostar.pl 02.07.09, 22:42
            czyli mówisz zdecydowane NIE krzyżom w szkołach i w sejmie??? Mi osobiście jest
            to obojętne i szkoda mojego czasu na te tematy..
          • Gość: Raf Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: 79.110.196.* 02.07.09, 22:49
            > ania swojego zawodu. Prywatnie jak najbardziej, niech sobie każdy manifestuje c
            > o chce, ale oni na boisku są w pracy. Stanowcze nie.

Jesteś prezesem tego klubu, że nakazujesz zawodnikom, co mają robić w pracy?
      • Gość: Kierownik Doopa Salcinovica wlasnoscia klubu! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:36
    • Gość: kosiarz Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor... IP: *.108.192.213.cable.satra.pl 02.07.09, 17:50
      w tej norwegii widac we łbach się wszystkim popie...ło i to
      zdrowo..
    • Gość: art to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja poszła IP: 78.8.138.* 02.07.09, 17:56
      w nieoczekiwanym kierunku. Dla mnie oczywiste jest, że modły na boisku to
      jakaś paranoja, wielu kibiców nie życzy sobie takich numerów i słusznie. Żyją
      w Norwegii to niech się dostosowują do obyczajów tego kraju a nie narzucają
      miejscowym własne, albo wyjazd i cześć. Kurka, byłem w Norwegii i naprawdę
      coraz bardziej mi ten kraj imponuje, porządek, sami Norwegowie pilnują by
      jakiś morderca nie rozpędzał się na drodze ponad dopuszczalną prędkość,
      kultura, dbałość nawet o ten upadły element jak alkoholicy no i te opustoszałe
      kościoły - wspaniałe, ale też fajne jest to, że jak chcesz do kościoła to
      musisz iść najpierw po klucz, bo nikogo w nich nie ma.
      • Gość: fsggbm Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: 213.25.102.* 02.07.09, 17:57
        omg...udawal ze go gwalci? moze po prostu udawal seks z nim :D?
        • Gość: blecharz Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 18:06
          Gwalt jest bardziej medialny.
        • Gość: Juszto Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: *.cust.tele2.se 03.07.09, 05:45
          Norweg nalezy do sekty seksistowskiej.
          Tamci swoj rutual a on swoj.
      • Gość: do art Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: *.client.stsn.net 03.07.09, 01:02
        Skoro muzułmanie nie moga manifestować, kościoły też zamknięte, a ty
        się cieszysz...to przepraszam jak można poprawnie manifestować
        radość, żeby było po norwesku ?? Rozumiem, że ty norweg od czterech
        pokoleń, fiordy dokarmiasz w ogródku ;) to nas
        oswiecisz...wikingowie podobno palili wioski i gwałcili głownie,
        więc ja myślę, że ten z tyłu to prawdziwy potomek wikingów był :)))
        P.S. Czy panowie pustoglowi z GW maja inne ciekawe newsy poza
        wymyslaniem barwnych tytulow, o gosciu z Lecha, co to raz widział
        stadion w Poznaniu, i spowodował jakoby wojnę religijną, bo ukleknął
        a innemu koledze się przyomniały czasy spod celi...??
    • Gość: otemporaomores Czy R. Nawrot rozpęta dyskusję o religii w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:58
      Radosław Nawrot pisze w GW:

...Otóż Skandynawowie uważają, że skandalem jest używanie wszelkich
      symboli czy rytuałów religijnych podczas imprezy sportowej, którą
      jest mecz. On powinien być laicki.
      Modły w jego trakcie powinny być zakazane...
      Norweskich gazety, które zrobiły wokół tego wielką aferę, napisały,
      że Nystuen potraktował Bośniaka jak ... owcę!
      Jak wynika z tego artykułu, udawanie kopulacji z owcą nikogo nie
      obraża i nie musi być zakazane na zawodach sportowych;
      co innego oddawanie czci Bogu!!!

Na miescu Norwegów zorganizowałbym „MANIFĘ” koneserów obcowania
      płciowego z owieczkami!!!

Oj Owiecko, Owiecko!! żebyś ty jeszcze gotować umiała!!!
      • Gość: Baca A ja myslal, ze owce ino dymaja nasi gorole! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:39
      • Gość: Robak Po kazdym golu msza na boisku! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:40
    • erroid Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. 02.07.09, 18:12
      niektórzy nie mogą żyć w wolności, potrzebują kagańca na psyku... zakazać to
      nakazać tamto... odwalcie się ludzie! jest bramka jest chwila przerwy, to jest
      kilka sekund dla piłkarza na okazanie radości. jak chce to niech zrobi znak
      krzyża, niech się pokłoni do allaha albo zrobi salto... jeszcze na to brakuje
      europejskich norm! pieprzenie...
      • kognitywna Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. 02.07.09, 18:21
        Religia jest moją i każdego osobistą sprawą, a jeśli już u kogoś objawianie
        radości musi być związane z dziękowaniem niebiosom - nikt nie powinien wykonywać
        gestów, które obrażają czyjąkolwiek wiarę.
        Tak samo, jak nie powinno się naigrywać z jakiejkolwiek odmienności.
        Można chyba jedynie nie pochwalać głupoty, która, niestety, staje się
        zjawiskiem coraz powszechniejszym.
    • leoleo w ogóle nie pomyślałem o owcy... 02.07.09, 18:22
      skąd taki adres erotyczny u dziennikarza?...
      • Gość: LOLO Re: w ogóle nie pomyślałem o owcy... IP: 149.156.55.* 03.07.09, 10:53
        Jakbyś był w Norwegi to by Ci się skojarzyło. Tam wszędzie latają owce, także o skojarzenie nie trudno :)
    • Gość: glcc Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:24
      Piłka nożna tylko dla ateistów? Często zdarza się że po bramce piłkarz robi znak
      krzyża, nic tylko stanąć za takim i potraktować go jak owce. xP
    • patman Co za oszust! 02.07.09, 18:29
      Zamiast uczciwie strzelać gole, on stosuje jakieś triki i niedozwolone wspomaganie w postaci niewidzialnego gościa, który zmienia lot piłki. Gdyby był na tyle dobry, że po jego strzale piłka bez niczyjej pomocy wpadłaby do bramki, nie musiałby nikomu dziękować. Wniosek - gol nie powinien zostać uznany.
    • Gość: laurent Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:51
      precz z jakakolwiek religia przez to aby wojna jest i tyle

albo te hamy w kosciele kase od ciebie biora

nie dajcie sie nabrac na to

a spowiadanie sie komus to juz woogole hahaha
      • Gość: chas Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: 83.142.203.* 02.07.09, 19:07
        To oznacza ze jesteś za terrorem i brakiem wolności słowa... sam sobie zaprzeczasz
      • Gość: Raf Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: 79.110.196.* 02.07.09, 22:54
        Jeśli ateiści mają prezentować taki poziom to ja wracam do Torquemady ;)
    • ulanzalasem Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. 02.07.09, 18:52
      w PEŁNI się zgadzam! I POpieram! Dość religii na każdym roku! Dość religii na
      boisku!
    • Gość: wax I tylko żeby w Polsce nigdy nie bylo barbarzństwa IP: *.echostar.pl 02.07.09, 19:16
      mam na myśli tolerancję i otwartość rodem ze Skandynawii. Oprócz tego że mają
      porządek i są bogaci jako narody, to głupota szerzy się tam wielka. Do tego są
      mocno ksenofobiczni i niechętni nawet europejczykom u nich mieszkającym. Radzę
      samodzielnie poszukać info o tym, jakie dziwne są prawa w Skandynawii, od siebie
      tylko powiem, że to skandal, żeby człowiek nie mógł oddać krótkiej czci Bogu w
      którego wierzy.
      • Gość: A ja to Lach Kazdy ma prawo kopulowac z kim chce, nawet z owca! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:34
    • Gość: Baran Owca zgwalcila pilkarza Lecha! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:32
    • adam81w To nie piłkarz Lecha rozpętał to 02.07.09, 19:59
      ale jego żałosny "kolega" z zespołu. Bośniak mógł sobie się cieszyć jak chciał.
    • naprawdetrzezwy Który idiota postanowił nazwać to gwałtem? 02.07.09, 20:11
      Wy, w Agorze, wiecie czym jest gwałt?
      ;>
    • az.anonim nie wierzę... 02.07.09, 20:45
      wy na prawdę napisaliście to co ja przed chwilą przeczytałem??

Przechodzicie samych siebie. Mam wrażenie, że wszyscy dziennikarze wyjechali na
      wczasy a w "redakcji" zostali sami stazysci. Kiedyś przynajmniej mieliście
      ketmana, a teraz na główny portal leci wszystko - bez chociażby wstępnej selekcji.

A drzewka dalej nie naprawiliście. Ech...
    • ivrp tak głupie, że szkoda komentować 02.07.09, 20:52
    • uzman Homofobiczna relacja w katogazecie! 02.07.09, 21:00
      Najłatwiej napisać, że udawał gwałt. Może katopismak by się
      zastanowił. Ten Norweg poprostu chciał okazać szacunek koledze z
      Bośni i pokazał, że go kocha jak prawdziwy gej. To co dla
      katohomofobów jest obrzydliwym gwałtem, dla gejów jest miłością! I o
      miłość w tym geście chodziło, ale jak to może zrozumieć katopismak z
      katolandu!
      • johnny_p Kto kogo za co krytykuje? 02.07.09, 22:49
        Wyjasnijcie mi:
        Czy Norwegowie krytykuja modly na boisku czy robienie kolo d..y?

Kogo krytykuje autor:
        1. muzulmanow
        2. gejow
        3. Norwegow
        4. Stilicia
        5. zarzad Lecha
        Nagrod w konkursie nie ma.

Chyba rzeczywiscie dorwali sie do klawiatur stazysci.

Tu krotki a glupi artykul Ewy Milewicz
        "Płeć i potęga stereotypu"
        wyborcza.pl/1,76842,6782621,Plec_i_potega_stereotypu.html
        Chyba zostawila przyklejone pod klawiatura haslo, bo na dorosla
        osobe to nie wyglada.
      • Gość: Twój Terminator Wstyd to czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 01:59
        Nie pisz tu więcej. Czym innym jest miłość - którą można okazywać
        osobie dowolnej płci, a czym innym jest porządanie seksualne.
        Homoseksualiści forsują nie tyle miłość wobec osób tej samej płci (a
        to przecież nic nienaturalnego), ale propagują jako normalne
        zaspokajanie potrzeb seksualnych z osobami tej samej płci, co z
        miłością ma tyle wspólnego co nic.
      • Gość: maciejkozlowski Re: Homofobiczna relacja w katogazecie! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.07.09, 05:55
        Człowieku, wyluzuj trochę z tym jadem i ironią bo jesteś żałosny. Aż tyle
        nienawiści kotłuje się w twojej głowie ? Żal mi ciebie. Tak po ludzku żal.
      • Gość: jelonek666 żal mi Ciebie chory człowieku... IP: 195.47.201.* 03.07.09, 08:29
        nie wiem czy to poważnie piszesz ale jeżeli tak to...ta opinia
        potwierdza tylko moje KATOHOMOFOBICZNE uprzedzenia co do gejów jako
        prawdziwie i nieodwracalnie zboczonych! okazywanie radości, a w
        szczególności uczuć poprzez symulowanie stosunku płciowego jest
        chore do bólu-niezależnie czy ktoś jest to hetero czy homo!!!! nigdy
        ten KATOLAND nie będzie kochał gejów!!!! po moim KATOHOMOFOBICZNYM
        qwa trupie!!!!!!
    • Gość: mikos Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor... IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 22:02
      Espen Nystuen udaje że gwałci nie Salcinovica (nr 21) tylko jego kolegę z nr 24!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka