Gość: robak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 16:53 Super hit GW,jeśli do tego dodać,że Bąka oblali sokiem w hotelu,to są powody,aby Lecha zdegradować o klasę,lub dwie,niżej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guma221 Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.cust.tele2.pl 02.07.09, 17:01 www.lechpoznan.net/news-6379.html ale o tym frajerstwo z GW juz nie wspomni... boli was cooo ??? hahaha KOLEJORZ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:39 Nie patrz chłopie na dół podczas prysznica, to ci przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksi 02.07.09, 19:35 Akty religijne na świeckim boisku powinny być zakazane. Tak samo jak krzyże w urzędach państwowych. W Polsce do tego daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 Re: święta racja ;9 IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 19:54 Dokładnie. Mają do tego czas i miejsce. I to bardzo bardzo dużo tych miejsc mają. Za pokazanie koszulki z napisem "kocham Cię mamo" można dostac zółtą kartkę, co to za hipokryzja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawca Re: Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksi IP: *.echostar.pl 02.07.09, 22:28 "nakarm mnie"..? sorry za skojarzenia, ale chcesz do buzi, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Za frajerstwo z Kolejarza ma jakieś kompleksi 03.07.09, 23:20 Moze być i do buzi. Czemu nie? Dziwne masz skojarzenia, ale głodnemu chleb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Gwałcenie owiec w Norwegii jest powszechne? IP: *.tktelekom.pl 02.07.09, 17:03 Wynika tak z artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legun szczyt głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:35 Panie Rana! Używając oględnych określeń można bez przesady powiedzieć, że "odpier..liło Panu maksymalnie". Na pańskim miejscu bym się utopił! Ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:36 SALEINOVIC????? nauczcie sie chociaz sprawdzic jego nazwisko jesli nie znacie, a brzmi ono SALCINOVIC co za typy w tej gw ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.chello.pl 02.07.09, 17:37 Allah, nie "Allach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kappe Mühle Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.acn.waw.pl 02.07.09, 18:33 Swoją drogą kluczowe jest pytanie: Dlaczego "jak owcę"? Redaktorzy norweskich gazet wiedzą o owcach coś, czego ja nie wiem??? Młyn w Trudnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlo Najpierw Reiss... IP: 78.133.255.* 02.07.09, 17:41 Ten Lech jest podejrzany jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:43 I mają norweskie media rację, chce podziękować za bramke Allahowi to niech spada do meczetu! Dzięki zdroworozsądkowemu podejściu do sprawy kraje skandynawskie nie zostaną zalane przez muzułmańską dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.cityconnect.pl 02.07.09, 18:06 Tak, poczytaj o muzułmanach w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotuo Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 18:23 a co bys powiedzial, drogi przyjacielu, na PRZEZEGNANIE SIE po strzelonej bramce? precz z katolicka dzicza..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.ds.pg.gda.pl 02.07.09, 19:15 nie przyjacielu. chrzescijanie zbudowali tą cywilizację i pewnie ten stadion, wiec zegnanie sie jest wg. mnie bardziej spoko. niz walenie allahów. polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N 02.07.09, 19:37 Każdy akt religijny na świeckim boisku w świeckim kraju powinien być zakazany, niezależnie jaka to religia. Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s A jak roztrzygnąć, który akt jest 02.07.09, 20:28 religijny a który nie. Może zabronić też kopania w piłkę bo to podobne jest do aktu religijnego:D Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: A jak roztrzygnąć, który akt jest 03.07.09, 23:22 > A jak roztrzygnąć, który akt jest religijny? Np. sąd, bo to on jest od rozstrzygania spraw, co do których jest podejrzenie niezgodności z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerancjaRULEZ Semir Stilic IP: *.echostar.pl 02.07.09, 22:38 A mnie bardzo podoba się wyciąganie dwóch rąk do Allaha przez Semira Stilica. To ma swój urok, nie narzuca nic nikomu, nikogo nie obraża. PS. "Nakarm mnie"? Lubisz do buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: *.ip.netia.com.pl 03.07.09, 02:18 ...ale bramke strzelil muzulmanin. Zgadzam sie, ze albo zakazujemy wszystkich religijnych gestow, albo wszystkie dopuszczamy i szanujemy. Porzadek musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: 79.110.196.* 02.07.09, 22:58 Kazdy kij ma dwa konca. Pogonia muzulmanca, jutro zrobia to samo z katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 17:48 z powodu wiary w Boga w krajach gdzie "religią" panującą jest poprawność polityczna. Wszystko co publiczne musi być świeckie wg. zasad tej laickiej "religii", a ludzie wierzący mają być na marginesie życia. Jak w ZSRR... Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań 02.07.09, 18:19 państwo być powinno świeckie, ale każdy człowiek powinien mieć wybór miedzy religijnością a świeckością. prawo do manifestowania swojego ja (religii, odczuć, poglądów) nie powinno podlegać żadnej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 19:42 Zgadzam się, ale w tej Skandynawii nie do takich absurdów dochodzi. Jakiś czas temu czytałem o pastorze skazanym na miesiąc więzienia - jego "przestępstwem" było to, że w Kościele w trakcie nabożeństwa zacytował fragmenty Pisma Św. dotyczące homoseksualizmu. Oczywiście okazały się niezgodne z tym co powinno się na ten temat mówić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 20:02 Nie zapędzaj się tak daleko. a jeśli czyjeś ja polega na tym że strasznie, nieodparcie go kręcą siedmioletni chłopcy to wolno mu manifestowac swoją osobowosc tak jak chce? wiem że naginam do absurdu ale Ty też generalizujesz. Ani to ani to nie jest najzdrowsze. Co do piłkarzy - chodzi o manifestowanie czegoś w jakimś innym szczególnym miejscu, przed publicznością czy kamerami w ramach wykonywania swojego zawodu. Prywatnie jak najbardziej, niech sobie każdy manifestuje co chce, ale oni na boisku są w pracy. Stanowcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pfff Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 21:38 To chyba od ich szefa powinno zależeć co mogą robić w pracy a czego nie mogą, tak? Więc jeżeli trener/prezes im powie "Jeszcze raz Cię zobaczę rżnącego w pupe kolegę/oddającego cześć Allahowi na boisku i się pożegnamy" to ok, to jest ich prywatny folwark. Ale to tyle. I nie plebejskiemu, demokratycznemu ludowi decydować co piłkarz na boisku może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.icpnet.pl 02.07.09, 22:11 Rzeczywiście - "naginasz do absurdu" I to nie tylko z tymi chłopcami. Gdy piszesz o "manifestowaniu czegoś", to rozumiem że tym szczególnym "czymś" są dla Ciebie zachowania o podtekście religijnym. Z "manifestacją" o charakterze seksualnym np. nie miałbyś pewnie problemu. Ale co do miejsca pracy - wyobraź sobie dwóch pracowników - jeden nosi krzyżyk, drugi pacyfę. Któremu należy zwrócić uwagę i dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikee Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: *.echostar.pl 02.07.09, 22:42 czyli mówisz zdecydowane NIE krzyżom w szkołach i w sejmie??? Mi osobiście jest to obojętne i szkoda mojego czasu na te tematy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Właściwie to dochodzi do prześladowań IP: 79.110.196.* 02.07.09, 22:49 > ania swojego zawodu. Prywatnie jak najbardziej, niech sobie każdy manifestuje c > o chce, ale oni na boisku są w pracy. Stanowcze nie. Jesteś prezesem tego klubu, że nakazujesz zawodnikom, co mają robić w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierownik Doopa Salcinovica wlasnoscia klubu! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiarz Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor... IP: *.108.192.213.cable.satra.pl 02.07.09, 17:50 w tej norwegii widac we łbach się wszystkim popie...ło i to zdrowo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja poszła IP: 78.8.138.* 02.07.09, 17:56 w nieoczekiwanym kierunku. Dla mnie oczywiste jest, że modły na boisku to jakaś paranoja, wielu kibiców nie życzy sobie takich numerów i słusznie. Żyją w Norwegii to niech się dostosowują do obyczajów tego kraju a nie narzucają miejscowym własne, albo wyjazd i cześć. Kurka, byłem w Norwegii i naprawdę coraz bardziej mi ten kraj imponuje, porządek, sami Norwegowie pilnują by jakiś morderca nie rozpędzał się na drodze ponad dopuszczalną prędkość, kultura, dbałość nawet o ten upadły element jak alkoholicy no i te opustoszałe kościoły - wspaniałe, ale też fajne jest to, że jak chcesz do kościoła to musisz iść najpierw po klucz, bo nikogo w nich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsggbm Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: 213.25.102.* 02.07.09, 17:57 omg...udawal ze go gwalci? moze po prostu udawal seks z nim :D? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 18:06 Gwalt jest bardziej medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juszto Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: *.cust.tele2.se 03.07.09, 05:45 Norweg nalezy do sekty seksistowskiej. Tamci swoj rutual a on swoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do art Re: to chyba dla przeciętnego Polaka dyskusja pos IP: *.client.stsn.net 03.07.09, 01:02 Skoro muzułmanie nie moga manifestować, kościoły też zamknięte, a ty się cieszysz...to przepraszam jak można poprawnie manifestować radość, żeby było po norwesku ?? Rozumiem, że ty norweg od czterech pokoleń, fiordy dokarmiasz w ogródku ;) to nas oswiecisz...wikingowie podobno palili wioski i gwałcili głownie, więc ja myślę, że ten z tyłu to prawdziwy potomek wikingów był :))) P.S. Czy panowie pustoglowi z GW maja inne ciekawe newsy poza wymyslaniem barwnych tytulow, o gosciu z Lecha, co to raz widział stadion w Poznaniu, i spowodował jakoby wojnę religijną, bo ukleknął a innemu koledze się przyomniały czasy spod celi...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otemporaomores Czy R. Nawrot rozpęta dyskusję o religii w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:58 Radosław Nawrot pisze w GW: ...Otóż Skandynawowie uważają, że skandalem jest używanie wszelkich symboli czy rytuałów religijnych podczas imprezy sportowej, którą jest mecz. On powinien być laicki. Modły w jego trakcie powinny być zakazane... Norweskich gazety, które zrobiły wokół tego wielką aferę, napisały, że Nystuen potraktował Bośniaka jak ... owcę! Jak wynika z tego artykułu, udawanie kopulacji z owcą nikogo nie obraża i nie musi być zakazane na zawodach sportowych; co innego oddawanie czci Bogu!!! Na miescu Norwegów zorganizowałbym „MANIFĘ” koneserów obcowania płciowego z owieczkami!!! Oj Owiecko, Owiecko!! żebyś ty jeszcze gotować umiała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca A ja myslal, ze owce ino dymaja nasi gorole! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:39 Odpowiedz Link Zgłoś
erroid Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. 02.07.09, 18:12 niektórzy nie mogą żyć w wolności, potrzebują kagańca na psyku... zakazać to nakazać tamto... odwalcie się ludzie! jest bramka jest chwila przerwy, to jest kilka sekund dla piłkarza na okazanie radości. jak chce to niech zrobi znak krzyża, niech się pokłoni do allaha albo zrobi salto... jeszcze na to brakuje europejskich norm! pieprzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kognitywna Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. 02.07.09, 18:21 Religia jest moją i każdego osobistą sprawą, a jeśli już u kogoś objawianie radości musi być związane z dziękowaniem niebiosom - nikt nie powinien wykonywać gestów, które obrażają czyjąkolwiek wiarę. Tak samo, jak nie powinno się naigrywać z jakiejkolwiek odmienności. Można chyba jedynie nie pochwalać głupoty, która, niestety, staje się zjawiskiem coraz powszechniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
leoleo w ogóle nie pomyślałem o owcy... 02.07.09, 18:22 skąd taki adres erotyczny u dziennikarza?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLO Re: w ogóle nie pomyślałem o owcy... IP: 149.156.55.* 03.07.09, 10:53 Jakbyś był w Norwegi to by Ci się skojarzyło. Tam wszędzie latają owce, także o skojarzenie nie trudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glcc Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:24 Piłka nożna tylko dla ateistów? Często zdarza się że po bramce piłkarz robi znak krzyża, nic tylko stanąć za takim i potraktować go jak owce. xP Odpowiedz Link Zgłoś
patman Co za oszust! 02.07.09, 18:29 Zamiast uczciwie strzelać gole, on stosuje jakieś triki i niedozwolone wspomaganie w postaci niewidzialnego gościa, który zmienia lot piłki. Gdyby był na tyle dobry, że po jego strzale piłka bez niczyjej pomocy wpadłaby do bramki, nie musiałby nikomu dziękować. Wniosek - gol nie powinien zostać uznany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurent Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:51 precz z jakakolwiek religia przez to aby wojna jest i tyle albo te hamy w kosciele kase od ciebie biora nie dajcie sie nabrac na to a spowiadanie sie komus to juz woogole hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chas Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: 83.142.203.* 02.07.09, 19:07 To oznacza ze jesteś za terrorem i brakiem wolności słowa... sam sobie zaprzeczasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w N IP: 79.110.196.* 02.07.09, 22:54 Jeśli ateiści mają prezentować taki poziom to ja wracam do Torquemady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor.. 02.07.09, 18:52 w PEŁNI się zgadzam! I POpieram! Dość religii na każdym roku! Dość religii na boisku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax I tylko żeby w Polsce nigdy nie bylo barbarzństwa IP: *.echostar.pl 02.07.09, 19:16 mam na myśli tolerancję i otwartość rodem ze Skandynawii. Oprócz tego że mają porządek i są bogaci jako narody, to głupota szerzy się tam wielka. Do tego są mocno ksenofobiczni i niechętni nawet europejczykom u nich mieszkającym. Radzę samodzielnie poszukać info o tym, jakie dziwne są prawa w Skandynawii, od siebie tylko powiem, że to skandal, żeby człowiek nie mógł oddać krótkiej czci Bogu w którego wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja to Lach Kazdy ma prawo kopulowac z kim chce, nawet z owca! IP: 152.75.60.* 02.07.09, 19:34 Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w To nie piłkarz Lecha rozpętał to 02.07.09, 19:59 ale jego żałosny "kolega" z zespołu. Bośniak mógł sobie się cieszyć jak chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Który idiota postanowił nazwać to gwałtem? 02.07.09, 20:11 Wy, w Agorze, wiecie czym jest gwałt? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
az.anonim nie wierzę... 02.07.09, 20:45 wy na prawdę napisaliście to co ja przed chwilą przeczytałem?? Przechodzicie samych siebie. Mam wrażenie, że wszyscy dziennikarze wyjechali na wczasy a w "redakcji" zostali sami stazysci. Kiedyś przynajmniej mieliście ketmana, a teraz na główny portal leci wszystko - bez chociażby wstępnej selekcji. A drzewka dalej nie naprawiliście. Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
uzman Homofobiczna relacja w katogazecie! 02.07.09, 21:00 Najłatwiej napisać, że udawał gwałt. Może katopismak by się zastanowił. Ten Norweg poprostu chciał okazać szacunek koledze z Bośni i pokazał, że go kocha jak prawdziwy gej. To co dla katohomofobów jest obrzydliwym gwałtem, dla gejów jest miłością! I o miłość w tym geście chodziło, ale jak to może zrozumieć katopismak z katolandu! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Kto kogo za co krytykuje? 02.07.09, 22:49 Wyjasnijcie mi: Czy Norwegowie krytykuja modly na boisku czy robienie kolo d..y? Kogo krytykuje autor: 1. muzulmanow 2. gejow 3. Norwegow 4. Stilicia 5. zarzad Lecha Nagrod w konkursie nie ma. Chyba rzeczywiscie dorwali sie do klawiatur stazysci. Tu krotki a glupi artykul Ewy Milewicz "Płeć i potęga stereotypu" wyborcza.pl/1,76842,6782621,Plec_i_potega_stereotypu.html Chyba zostawila przyklejone pod klawiatura haslo, bo na dorosla osobe to nie wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Terminator Wstyd to czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 01:59 Nie pisz tu więcej. Czym innym jest miłość - którą można okazywać osobie dowolnej płci, a czym innym jest porządanie seksualne. Homoseksualiści forsują nie tyle miłość wobec osób tej samej płci (a to przecież nic nienaturalnego), ale propagują jako normalne zaspokajanie potrzeb seksualnych z osobami tej samej płci, co z miłością ma tyle wspólnego co nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejkozlowski Re: Homofobiczna relacja w katogazecie! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 03.07.09, 05:55 Człowieku, wyluzuj trochę z tym jadem i ironią bo jesteś żałosny. Aż tyle nienawiści kotłuje się w twojej głowie ? Żal mi ciebie. Tak po ludzku żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelonek666 żal mi Ciebie chory człowieku... IP: 195.47.201.* 03.07.09, 08:29 nie wiem czy to poważnie piszesz ale jeżeli tak to...ta opinia potwierdza tylko moje KATOHOMOFOBICZNE uprzedzenia co do gejów jako prawdziwie i nieodwracalnie zboczonych! okazywanie radości, a w szczególności uczuć poprzez symulowanie stosunku płciowego jest chore do bólu-niezależnie czy ktoś jest to hetero czy homo!!!! nigdy ten KATOLAND nie będzie kochał gejów!!!! po moim KATOHOMOFOBICZNYM qwa trupie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikos Piłkarz Lecha rozpętał dyskusję o religii w Nor... IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 22:02 Espen Nystuen udaje że gwałci nie Salcinovica (nr 21) tylko jego kolegę z nr 24! Odpowiedz Link Zgłoś