Gość: brudas IP: *.aster.pl 31.07.09, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stef Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.acn.waw.pl 31.07.09, 15:40 teraz bedziecie musieli czesciej poruszac takie tematy skoro Po Bandzie sie wycofuje... a moze jeszcze szepniecie im slowko i sie rozmysla?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.superkabel.de 31.07.09, 19:47 toplistafilmowa.w.interii.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario the impresar Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.07.09, 20:07 "W sobote koncert mam".....???????????? CO MASZ?????????? Raczej chalture - chciales za...... no tak, zawyc, to wlasciwe slowo w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.itt.com 31.07.09, 21:13 dlaczego bejbe a nie bejby, tak to sie wymawia , jezeli nie chcecie napisac babe Odpowiedz Link Zgłoś
solirobjamson Re: Co robisz w sobotę bejbe? 31.07.09, 21:38 "zmelanżować" co to za slowo, czy autorowi chdzilo o slowo "zmenelować"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:45 No, Mario rozumiem wieczorami zasuwa z motywami z Wagnera i Bacha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee? Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.chello.pl 31.07.09, 23:49 jakie "bejby" się czyta? jak już to bejbi. wracaj do zawiercia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.xdsl.centertel.pl 01.08.09, 00:44 @brudas: to nie było mycie szklanki ręką, tylko sięgnięcie do pojemnika z żelem na głowę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 01:55 niech sie bawia. kogo to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.09, 02:12 najlepszy motyw byl jak siedzial na kiblu:))) tylko w polskich serialach nie sraja, nie brydza garow itd przynajmniej prawda pokazana, moze to malo romantyczne ale kozuchowska tez robi kupe:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smooch Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.08.09, 03:21 @brudas: to jego szklanka, dlaczego ma jej nie myć ręką??? A jak Ty myjesz szklanki? Zawsze szmatką czy gąbką czy w maszynie do mycia? Brudasie, przypuszczam, że tak naprawdę to mama myje za Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacol Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.chello.pl 01.08.09, 06:23 U @brudasa szklanki myje się... nogami :) A co do tenisistek to ja czekam na pytania typu: "Co sądzisz o opalaniu topless?" albo "Dlaczego plaża naturystyczna jest lepsza od tej zwykłej, tekstylnej?" :)) Pozdrawiam, Jac www.djamaladdin.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata-Dyrektor Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.aster.pl 01.08.09, 08:33 Do Jarka pijem, do Jarka; Choć Kaczyński mnie zawstydza, Tu jest lepiej niż u Rydza! Tu nie wolno w płci się nurzać, Poświntuszyć można z rzadka! Szpiegów, proszą, bym nie badał, Lecz smeczował i przywalał, A jak wszystkim już przyłożę, Z pis-dzielcami wraz, w pokorze, Polski tenis ochędożę: Każdy poseł lub pułkownik Będzie miał wzorowy pomnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montoya Re: Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.opera-mini.net 01.08.09, 12:27 xgirls.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zło Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.09, 18:32 Macie psy? Ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Co robisz w sobotę bejbe? IP: *.aster.pl 03.08.09, 02:37 www.erepublik.com/en/referrer/g-r-c-h-w Odpowiedz Link Zgłoś