Dodaj do ulubionych

Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n...

IP: 80.48.33.* 06.08.09, 19:37
"Iwańki i rybys" ??? brawo ;)
Obserwuj wątek
    • 12.12a1 Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... 06.08.09, 19:47
      Jak slup przeszkadza w transmisji to go wyrwijcie.
      • 12.12a1 Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i 06.08.09, 20:40
        12.12a1 napisał:

> Jak slup przeszkadza w transmisji to go wyrwijcie.
        -------------------------------------------------------------------
      • Gość: pawel Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.chello.pl 06.08.09, 21:21
        uff jak goraco nie mam czym oddychac. jak myslicie moge troche
        sklejki od okna odchylic? w sumie to ursynów i 8 pietro ale licho
        nie spi. od rana wszystkie opinniotworcze media przestrzegaly przed
        zamieszkami w wawie z okazji meczu wiec profilaktycznie polecialem z
        rana do marketu, nakupilem 15mm skliejki i okna ja pozabijalem. a
        kobiete i dzieciaka wyslalem do znajomych 150km od wawy.
        • Gość: cynik ^^^ Cala Polska DUMNA z LEGII !!!! ^^^ IP: *.radom.vectranet.pl 06.08.09, 22:07
          Chlopaki wreszcie pokazali na co ich stac!!!

Tak trzymac w nastepnych sezonach!!!
    • Gość: GrubyPerez Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.centertel.pl 06.08.09, 19:55
      RybYs ??? kto zacz?
    • Gość: zbulwersowany Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: 77.255.102.* 06.08.09, 19:57
      legia.net/wiadomosci,34342_Co_sie_dzialo_w_Br%26amp%3B%23248%3Bndby.html -
      poczytajcie sobie co naprawdę działo się w Danii.

Polskie media oczywiście pisały o wojnie na pół miasta i zdemolowanym
      stadionie. Nie mówiąc, że pisali, że Polacy rzucali race w duńczyków, a to
      DUŃCZYCY RZUCALI RACE
      • Gość: zupa_z_trupa Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.globalconnect.pl 06.08.09, 20:09
        Napisali przeciez, ze to Dunczycy z ta raca zaszaleli o_O
        A tak poza tym, to nie ma sie czym ekscytowac. Zreszta juz jest po
        frytach...
        • Gość: zupa_z_trupa Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.globalconnect.pl 06.08.09, 20:37
          Z tym, ze niekoniecznie xD LEGIA!!!:D
    • Gość: x Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.3.rev.vline.pl 06.08.09, 19:59
      z czuba ssie.
    • Gość: lol Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: 77.255.102.* 06.08.09, 20:05
      Komentujący zczubak próbuje być śmieszny ?

Kończ waść wstydu oszczędź sobie.

Szkoda czytać i czasu na Was.
    • 12.12a1 Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... 06.08.09, 20:09
      Dzisiejszy dzien to dzien porazek polskich druzyn,tylko najlepiej na tym
      interesie wyjdzie Lech. Kropka.
    • Gość: wnuk Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:16
      Legio błagam wygraj. Dla bardzo chorego dziadka w szpitalu, który ciągle do mnie
      dzwoni i się pyta: jak tam moja Legia wnusiu!!!!!
      • maz-46 [...] 06.08.09, 20:18
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: antyL Jak tam będzie z L to tak i będzie dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:16
      Jeśli Legia wygra to będą punkty dla polskich drużych, jak Legła
      przegra to też dobrze bo każda POrażka Legły cieszy...
    • maz-46 Legia Warszawa - Broendby 0:1 06.08.09, 20:17
      Tak trzymać patałachy!
      Mam nadzieję, że jak piłkarzyny ległej nie dadzą rady, to kibole wezmą sprawy
      w swoje ręce. Oni przynajmniej mają jaja i nie wymiękają na widok jakiegoś
      gliniarza...
    • Gość: Kibic Lecha Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.centertel.pl 06.08.09, 20:20
      hmmm
      ciesze się że legia wyrównała :)
      i licze na bramki poloni i lecha dziś nie może dojść do jakiejkolwiek
      porażki ;]
    • Gość: max <a href="http://www.justin.tv/rebelxtra" target="_blank">www.j IP: *.168.wmc.com.pl 06.08.09, 20:21
      www.justin.tv/rebelxtra
    • Gość: Niuńka Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.aster.pl 06.08.09, 20:22
      Po 1 - nie działa link ze strony głównej gazeta.pl.

Po 2 - Legio, wygraj, nie tylko dla dziadka wnuka, ale też dla kumpla,
      któremu relacjonuje to wszystko w smsach do Chorwacji.
    • Gość: Michał Koloseum ;-) IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.09, 20:26
      Może poprawcie troszkę ten opis Waszego "zasłupia" :D
      Przecież Koloseum powstało w I w NASZEJ ERY! :D
      Oj - widać, że sport, to CAŁE Wasze (i 99% mojego ;-) )
      Życia:)
      Legia do Boju!
      Duńczycy do kopania buraków - chyba sezon się zaczyna:D
    • Gość: ertyu Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: 93.179.207.* 06.08.09, 20:27
      Warszawa nie ma kultury sportu. Całe osiągnięcia warszawskie
      wynikają z preferencyjnych warunków stolicy.

Legia - dawniej klub pupilek, który sciągał sportowców przez rozkaz
      powołania ich z innych klubów do wojska... a z wojska do Legii.

Kibice - dla nich sport, mecz, klub, to tylko pretekst do bójek.

Stadion Xlecia przerobiony na handlowisko... taka kultura do,
      szacunek do, potrzeba sportu.
    • Gość: kminek Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: 92.24.135.* 06.08.09, 20:29
      mam nadzieje że legła pokaże klase i przegra
      • Gość: lja Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.09, 20:45
        Jestem kibicem lecha, ale mam nadzieję że legia wygra. Liczy się każdy punkt do rankingu UEFA. W europejskich pucharach nie możemy pozwolić sobie na kibicowanie klubom. Trzeba kibicować Polsce czyli klubom które ją reprezentują. a w ogóle...należy okazać szacunek przeciwnikowi. Obrażając znienawidzony klub, obniżamy jego rangę, co za tym idzie rangę ewentualnego zwycięstwa naszego klubu nad tym znienawidzonym, a co za tym idzie rangę klubu z którym się utożsamiamy czyli też naszą. Nie lubię legii ale potrafię uszanować sukcesy tego klubu, piłkarzy, wyprzedzenie lecha na finiszu poprzednich rozgrywek.
    • Gość: wnuk Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:31
      Dziadek był na wszystkich meczach Legii u siebie do czasu choroby. Od 1955 roku.
      Od roku już nie może ze względu na straszną chorobe.
    • Gość: z czuba to dno Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.3.rev.vline.pl 06.08.09, 20:40
      z całego serca życzę legii powiśle minimalnej porażki.
    • Gość: Logan Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:43
      Gol dla Legii :| i to trafił ten co nigdy nie trafia =|
    • maz-46 Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... 06.08.09, 20:49
      Pytanie nadwornego komentatora n-ki niejakiego Klinowskiego. Czy zawodnik,
      który zszedł do szatni, może wrócić na boisko?
      Ludzie, litości!...
      • Gość: poznaniak Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.icpnet.pl 06.08.09, 21:54
        Popieram. Kretyni komentowali ten mecz.
    • Gość: Sylwek Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.promax-ck.pl 06.08.09, 20:54
      Witam! Śledzę relacje z meczy warszawskich drużyn, i zycze im powodzenia, a przy okazji, (osobo co prowadzisz relacje z transmisji można o pozdrowienia dla Okrzei?)
    • Gość: furgal69 Do Szanownej Redakcji IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.08.09, 20:55
      Kaktus Zczubus chyba jest dalekim przodkiem Piotrusa Gizusa Nietrafiusa - ale jestem pod wielkim wrażeniem gry Legii dzisiaj.
      Jako Kibic tego Klubu niby powinienem ich wychwalać pod niebiosa, ale nie przemknęło mi przez myśl, że tak może wyglądać ich gra dzisiaj.
      PS. Zróbcie coś z tym Koloseum - dzielnie uczyliście się przecież historii Relacjunasy Redakturasy ;-)
      Pozdrawiam Serdecznie i dziękuję za "zwięzłą" relację ;-)
    • Gość: Niuńka Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.aster.pl 06.08.09, 20:56
      Chłopaki, im gorzej piszecie o Legii i Warszawie, tym mocniej we mnie
      miłość do drużyny i patriotyzm lokalny rośnie ;p

Pozdrawiam dziadka wnuka, a Polonia - cóż - Polonia 0:2.
    • Gość: wielki_smar Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i n... IP: *.kutno204.tnp.pl 06.08.09, 21:03
      droga redakcjo skoro rząd z waszym korespondentem jest pusty to
      dlaczego się ów korespondent nie przesunie żeby mu słup nie
      przeszkadzał?
      • Gość: pawel Re: Legia Warszawa - Broendby Kopenhaga Z czuba i IP: *.chello.pl 06.08.09, 21:34
        NIE MOZE SIE PRZESIASC BO DO CATERINGU NIE BEDZIE SIEGAL
    • paolo630 Czy Tomasz Zimoch... 06.08.09, 21:08
      ...też komentuje ten mecz? I kto sędziuje? Pan Turek? Do listy pytań
      trywialnie zapytam o to czy Legia będzie lepsza od Widzewa? bo mi
      analiza statstyczna mówi że niestety nie będzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka