Dodaj do ulubionych

Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie dz...

IP: *.euro-net.pl 22.08.09, 14:50
Ostatni mecz ze Śląskiem w Białymstoku zakończył się remisem 2-2 po
bramce Śląska w 87 minucie, gdy na boisku zwijał się z bólu zawodnik
Jagielloni Igor Lewczuk- miał wybity ząb.
Obserwuj wątek
    • Gość: wstyd! Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie dz... IP: *.171.244.70.static.crowley.pl 22.08.09, 15:57
      mam pytanie do autora artykułu. Czy wynik 2 do 2 jest zwycięstwem? Bo jeśli
      dobrze pamiętam w ostatnim meczu w Białymstoku padł właśnie taki wynik! Jak
      można być tak nierzetelnym? Ponad to bramka wcale nie powinna należeć do serii
      kontrowersyjnych, gdyż zawodnik gospodarzy leżał na murawie i symulował
      kontuzję,by zyskać na czasie. Gdy śląsk zdobył bramkę, natychmiast wstał i
      pobiegł do sędziego,a później grał resztę meczu,więc pretensję Jaga może mieć
      tylko do siebie...
      • Gość: janosik Re: Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie IP: 83.151.42.* 22.08.09, 17:02
        jeżeli uważasz że wybicie dwóch zębów jest symulowaniem to natychmiast udaj się
        lekarza - psychiatry .
      • Gość: widzewiak Do boju Jaga dzis nareszcie bedzie zero na koncie IP: *.superkabel.de 22.08.09, 18:13
        Dokopcie slazakom chociaz ze 2:0
        697952.w.interia.pl
        • Gość: Goofi Re: Do boju Jaga dzis nareszcie bedzie zero na ko IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.08.09, 13:07
          Mówisz i masz! Zgodnie z życzeniem!
      • Gość: kalmar Re: Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 00:39
        slask to druzyna bez honoru. tarasiewicz niby taki elokwentny i ze
        stylem a gdy lezy zawodnik z wybitym zebem to kaze zawodnikom grac
        dalej i ta w przewadze zdobywa gola. potem gdy zostaje wygwizdany
        pokazuje kibicom srodkowy palec. i kto tu jest z prowincji. ale z
        geba to zawsze pierwszy do sedziow, a ze sedzia nie gwiznal
        ewidentnego karnego to dobrze - bo rok temu gwiznal gdy teatr w polu
        karnym odstawil gancarczyk. druga bramke slask zdobyl w "
        przewadze " a wiec tak naprawde to juz rok temu powinien przegrac
        2:0. sprawiedliwosci stalo sie zadosc ...
        • Gość: litar Re: Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 00:45
          Gadaj zdrów śledziku :) Mieliście fart tym razem, ale we Wrocku będzie 3:0 dla
          Śląska. Do boju WKS!
          • Gość: kalmar Re: Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 01:17
            ... tak hanysku. a potem sie obudzisz i mamusia wypierze
            przescieradlo...
            • Gość: litar Re: Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:25
              Hanysie do Wrocławianina? Kiepsko u was z geografią i historią, śledziki... :)
    • Gość: janosik71 Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie dz... IP: 83.151.42.* 22.08.09, 16:52
      Śląsk w Białymstoku nie wygrał tylko zremisował
    • wichura Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie dz... 22.08.09, 18:17
      Do boju Jaga!!!
      Franek - dziś prosimy o hattrick'a!
      • Gość: Chris Naturalizowac tego Brazylijczyka! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.08.09, 18:47
        Do boju WKS! Pokonac prowincje.
        • corrnick Re: Naturalizowac tego Brazylijczyka! 22.08.09, 18:59
          Gość portalu: Chris napisał(a):
          > Do boju WKS! Pokonac prowincje.

Buahahahahaha!!!
          Nie wiedziałem, że stolica nam się zmieniła!
          Gościu z innej prowincji, aleś mnie ubawił. :D:D:D
          • Gość: wks Re: Naturalizowac tego Brazylijczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 00:47
            Jak dla mnie prowincja to cała polska B i C - wszystko na wschód od Wisły...

Pozdro z Europy :)
            • Gość: kalmar Re: Naturalizowac tego Brazylijczyka! IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 01:20
              wks nie pozdrawiaj tylko wracaj na zmywak w ... eurpie, bo cie
              marokas zjedzie i znow zaczniesz opowiesci o tym jak nasi lotnicy
              londyn uratowali przed zaglada ...
              • Gość: wks Re: Naturalizowac tego Brazylijczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:25
                Lol :) Nie znam za wielu marokańców we Wrocławiu.
            • Gość: zbig1113 Re: Naturalizowac tego Brazylijczyka! IP: 89.228.3.* 23.08.09, 07:54
              Jeżeli ktoś przegrywa z tzw. Polską C, to jaka Polska jest u niego?
            • koczisss Re: Naturalizowac tego Brazylijczyka! 23.08.09, 13:44
              Skąd Twoi dziadowie przywędrowali?
              Z Wołynia, Lwowa, czy innego kresowego miasteczka?
              Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że jesteś Wrocławianinem z dziada pradziada.
              Twoje korzenie są na wschodzi, a to już była wtedy Polska Z, a nie B czy C!:)
              • Gość: wks Re: Naturalizowac tego Brazylijczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:31
                Moi Dziadkowie nie pochodzą z Wołynia, choć byłbym z tego dumny, a z
                Wielkopolski i z Wilna. Codziennie dziękuję Bogu, że pozwolił wyrwać się moim
                dziadkom na zachód, do Wrocławia.

Poza tym, liczy się to co jest teraz a nie jakieś zamierzchłe dzieje :) Ja we
                wschodniej Polsce ostatnio byłem w podstawówce - po co tam jeździć w ogóle?
    • Gość: J07 Re: Jagiellonia - Śląsk. Czy Jagiellonia wyjdzie IP: *.dyn.optonline.net 22.08.09, 19:42
      Wreszcie piszacy lekko przyspieszyl.
    • Gość: gość Strzał Bruno to nie był strzał, to było podanie IP: *.ists.pl 23.08.09, 03:35
      Większość Brazylijczyków grających w ichniej ekstraklasie umie tylko podawać,
      doskonale podawać. No więc Bruno podał celnie, a że bramka była blisko, to wpadło.
      Brazylijczycy mają kompletnie inny styl gry, inną kulturę gry. Nie biegają,
      nie toczą piłki, graja podaniami. Wyćwiczony styl na brazylijskich plażach. No
      i strzelać nie potrafią, bo od dziecka trenują na bosaka.

Co do Jagiellonii, to walczy o większe cele niż utrzymanie w ekstraklasie.

O utrzymanie walczą: Zagłębie, Odra i Cracovia.
      • Gość: lolek Re: Strzał Bruno to nie był strzał, to było podan IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.09, 07:54
        za korupcję nie powinno być kar -10 pkt bo co to jest za takie czyny powinny być degradacje do C klasy albo nawet zakaz gry w polskiej lidze a co do meczu to był taki sobie i inaczej by pewnie wyglądał jak sędzia miał oczy .... ale może się okazać że sędzia pojedzie na podwale po najbliszym sędziowanym meczu we wrocławiu (dla nie wiedzących na podwalu jest KWP oraz Prokuratura)
        • Gość: Olecko.pl Re: Strzał Bruno to nie był strzał, to było podan IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 11:19
          Komu Ty kibicujesz?Czy na pewno jesteś pewny że działacze Twojej
          drużyny nigdy nie kombinowali,czy są krystalicznie czyści? No uderz
          się w pierś.Przecież w Polsce nie ma czystego klubu,ale jak
          dotychczas jakoś udaje się wyłapywać tylko te biedniejsze kluby.I
          jeszcze jedno-karać nie kluby,ale działaczy którym by udowodniono
          przestępstwo.Karanie klubów to kara wszystkim kibicom.Ja jeżdżę na
          wszystkie mecze Jagi ok.140 km i mam super frajdę.
      • Gość: zbig1113 Re: Strzał Bruno to nie był strzał, to było podan IP: 89.228.3.* 23.08.09, 07:57
        Powiedz mi łaskawco, do kogo podawał?
        • Gość: korupcja... Re: Strzał Bruno to nie był strzał, to było podan IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.08.09, 10:27
          jagiellonia dostała -10 za 2 udowodnione przypadki korumpowania sędziów a
          zarzutów było łącznie 6.ciekawe ile minusowych punktów dostaną inne kluby -bo
          już nie ma degradacji.propozycja do pzpn za każdy udowodniony kupiony mecz -2
          lub -3.ludzie co wy na to?
          • Gość: Grześ Re: Strzał Bruno to nie był strzał, to było podan IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 11:07
            Człowieku,co Ty proponujesz!- przecież wtedy w ekstraklasie
            pozostała by już tylko Jagiellonia,bo już swoje/nieswoje/grzechy
            odpokutowała,a Lech Poznań to by tych ujemnych punktów uzbierał na
            parę lat.
        • Gość: oak Re: Strzał Bruno to nie był strzał, to było podan IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 11:23
          Przecież to było podanie do bramkarza Sląska,ale się nie zrozumieli
          no i tak padła bramka-tak niechcący,jak w Bełchatowie dwa tygodnie
          temu.Pewnie po meczu Pan Bruno Go przeprosił.
    • Gość: marek celowo pudłowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.09, 20:24
      oglądałem ten mecz i wydaje mi się, że piłkarze Śląska celowo
      strzelali obok bramki. Prześledźcie sytuacje strzeleckie a
      zobaczycie, że mam rację. Może ktoś wie, o co chodzi?
      • Gość: sure ze`yes Re: celowo pudłowali IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 20:58
        no pewnie ze celowo pudlowali, a w europejskich pucharach tez celowo
        odpadamy z mocarzami z estonii i oczywiscie pod wzgledem
        reprezentantow w rozgrywkach europejskich tez jestesmy celowo na
        szarym koncu europy na rowni z cyprem i innymi potegami ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka