Gość: Artie IP: 93.176.240.* 05.09.09, 21:35 Jak słyszę takie brednie to się nie dziwię że dostajemy wciry... palant Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankyy Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... 05.09.09, 21:35 Szkolili go chyba eksperci z propagandy w KGB.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murawski Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.zone9.bethere.co.uk 05.09.09, 21:41 idac dalej mozna by stwierdzic, iz gdybysmy wyszli z grupy to pewnie trafilibysmy na slabsze druzynay z ktorymi bysmy sobie poradzili ... itd itp slyszymy to od lat. GDZIE JEST SMUDA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.spray.net.pl 05.09.09, 21:41 1. Murawski mógłby lepiej się nie odzywac. 2.Stawiałem na właśnie taki wynik. Więc nie jest źle, przynajmniej dla mnie:) Pamietacie jak Maślana obstawiał? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayah Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.spray.net.pl 05.09.09, 21:44 Przy okazji - Boruc też się popisał. Ile to już kur... miał wpadek w kadrze? Liczył ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol buhaha dobre spotkanie :D IP: *.acn.waw.pl 05.09.09, 21:48 i jak tu się dziwić, że przegrywają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werdek Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 21:50 Jakie spotkanie? Bo chyba nie to, które ja oglądam na TVP1, ale spokojnie już się przełączam na inny kanał. Nie na moje nerwy, ta żenująca gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 Ta wrodzona skromnosc IP: *.bb.sky.com 05.09.09, 21:54 mysle,ze gracie swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.chello.pl 05.09.09, 21:57 A kiedy w końcu zdejmę tego komentatora emeryta, który w każdym meczu pie....li taki sam tekst: "... ma coś do udowodnienia" Ludzie przecież to jest maksymalna amatorszczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.w86-201.abo.wanadoo.fr 05.09.09, 22:12 murawski po przerwie sie moze podrapac idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 22:21 Dobre spotkanie? Chyba sie Murawski ochlal ruska wodka!!! TO JEST ŻENADA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... 05.09.09, 22:27 murawski akurat nie był najgorszy, najgoszy był blaszczykowski który powinien zostać zmieniony zamiast murawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.toya.net.pl 05.09.09, 22:44 nie macie za grosz ambicji aby nosic koszulki z orzelkiem.Tylko kibice maja charakter typowo polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Padaka! Podsumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 22:45 Ewidentny blad benhackera polacy nie byli dobrze przygotowani do meczu przykladem jest to ze grali gorne pilki na niskich polakow ktorych kryli wysocy irlandczycy powinnismy zagrac cos w stylu arsenalu aby wygrac(szybka gra podaniami po ziemi). Moim zdaniem to benhacker mimo ze jest dobrym trenerem to przez swoj konflikt z zarzadem PZPN-u ma nas w dup**. To tyle... :( Pozdrawiam Jeba* PZPN :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Padaka! Podsumowanie 05.09.09, 22:47 Gość portalu: Siwy napisał(a): > Ewidentny blad benhackera polacy nie byli dobrze przygotowani do meczu > przykladem jest to ze grali gorne pilki na niskich polakow ktorych kryli wysocy > irlandczycy powinnismy zagrac cos w stylu arsenalu aby wygrac (szybka gra > podaniami po ziemi). Moim zdaniem to benhacker mimo ze jest dobrym trenerem to > przez swoj konflikt z zarzadem PZPN-u ma nas w dup**. To tyle... :( > > Pozdrawiam > Jeba* PZPN :P dobry trener? wyniki nie wskazuja na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: 194.9.53.* 05.09.09, 22:46 A co na boisku robił Błaszczykowski, to jest pytanie. Przecież on w ogóle nie istniał, a w drugiej połowie to co najwyżej na 30 metrze wychodził do piłki i z powrotem odgrywał do Golańskiego, który swoją drogą dostał żółtą, za naprawę błędu Kuby właśnie. Bardzo lubię chłopaka, ale dziś się nie nadawał do tego by grać. kilkadziesąt złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.range81-157.btcentralplus.com 05.09.09, 22:46 muras i jego wypowiedz zadziwila mnie...gra reprezentacji zalamala (kolejny raz)...szpakowski dobil.ide spac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonhart123 Rafał Murawski jest debilem? IP: *.tkk.pl 05.09.09, 22:47 Graja fatalnie, ale dobrze. sami debile graja. To fakt... Ciekawe czy wiedza jak wyglada bramka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Rafał Murawski: Gramy dobre spotkanie... IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 22:49 Promocja na moje usługi psychoanalityk : pon-śr-pt.Kuba też potrzebuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faust1 Rafał Murawski w przerwie: Gramy dobre spotkani... IP: *.promax.media.pl 06.09.09, 10:43 Nie będę tutaj dużo pisał, powiem tak: miałem do niego szacunek za poprzedni sezon w Lechu i reprezentacji, ale po tych słowach, chłopak się skompromitował. Straciłem do niego jakikolwiek szacunek. Trzeba umieć się przyznać do błędów. Żewłakow jako kapitan tak zrobił, stwierdził mea cupla, graliśmy fatalnie, a co mówi Murawski..., nie chcemy takich piłkarzy w kadrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staq Klamczuszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 14:46 Murawski ! kłamczuszku ! Ty bezwstydny , ty ! Ze też ci powieka nie drgnęła a język nie usechł ! To są kpiny w żywe oczy z kibiców ! Można przegrywać , ale lepiej to czynić z honorem Odpowiedz Link Zgłoś