Dodaj do ulubionych

Liga Światowa. USA i Kuba grają o pierwszą wygr...

08.07.11, 11:20
Drużyna, która przegra po raz drugi, niemal na pewno przekreśli swoje szanse na awans do półfinałów
że jak?
USA i Kuba przegrały po dwa mecze. I szans nie maja na półfinał.
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Liga Światowa. USA i Kuba grają o pierwszą wygr... IP: *.tarnogorski.pl 08.07.11, 11:20
      ludzie o czym wy piszecie - przeciez i USA i Kuba przegraly juz po dwa mecze i nie graja o nic........
    • Gość: gość Liga Światowa. USA i Kuba grają o pierwszą wygr... IP: *.radom.vectranet.pl 08.07.11, 11:22
      Jak to "niemal na pewno przekreśli swoje szanse na awans do półfinałów" przecież obie drużyny juz odpadły!
    • Gość: kibic Liga Światowa. USA i Kuba grają o pierwszą wygr... IP: *.mlyniec.gda.pl 08.07.11, 11:55
      CO za baran pisal ten artykul. To jest mecz o honor i koniec
    • Gość: vuoh Liga Światowa. USA i Kuba grają o pierwszą wygr... IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 12:12
      Są takie rzeczy na świecie, które się fizjologom nie śniły.... Jak niewielki meteoryt spadnie nagle na drużynę Brazylii, albo zachcę się Brazylijczykom zjeść niesprawdzonego kebaba? Takie rzeczy się zdarzają, więc Kuba i USA jakieś szanse zawsze mają, ale która drużyna, by wtedy przeszła - o tym zadecyduje ten mecz ;). A tak na serio - poraża mnie poziom artykułów na tej stronie, ale komentowałem to tak wiele razy, że już nie mam siły tego więcej robić....
    • Gość: PIT Liga Światowa. USA i Kuba grają o pierwszą wygr... IP: *.dow.com 08.07.11, 12:23
      Albo to zwykla niedbalosc albo ignorancja redaktora Gazety, ktory nie sprawdzil lub nie przemyslal wynikow. W oczywisty sposob obydwa zespoly graja o "pietruszke", gdyz po przegraniu dwoch meczy kazdy, nie maja zadnych szans na dalsza gre.
    • Gość: vuoh BTW IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 12:24
      Nie wku...a was, jak komentatorzy mówią kaziński, zamiast kazijski albo hernandez, zamiast ernandez?
    • voxsapiens Liga Światowa. Kubańczycy bez wygranej w finała... 08.07.11, 13:34
      Absolutny BRAK TAKTU p. Lepy podczas rozmowy z libero USA - nie pogratulował wygranej, nie pochwalił b. ładnej gry podczas meczu, głupawe pytania jakby był jakimś wielkim znawcą co jest dla tej drużyny teraz najważniejsze... Żenujące BURACTWO...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka