Dodaj do ulubionych

Gołaś nie żyje:(

• asia_asia Re: Gołaś nie żyje:( 16.09.05, 17:38
      szok straszny szok... jak nigdy - popłakałam się

kondolencje dla najbliższych

['] ['] [']
    • manny_ramirez Re: Gołaś nie żyje:( 16.09.05, 18:00
      Czesc Jego Pamieci
    • Gość: czarna Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.tosa.pl 16.09.05, 18:17
      [*]
    • Gość: ola Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 18:22
      (*)(*)(*)
    • Gość: Ania Gołaś nie żyje:( IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 16.09.05, 18:42
      [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
      wielka szkoda:((((
      • abdulian Re: Gołaś nie żyje:( 16.09.05, 18:54
        [*]
    • Gość: bossa_nova2 Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 16.09.05, 18:55
      co za tragedia...

i jak smutno..

• Gość: behemotti Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:25
        straszna tragedia!!!!
        • amy4 Re: Gołaś nie żyje:( 16.09.05, 20:48
          [*]
    • kasiulek_nr1 Re: Gołaś nie żyje:( 16.09.05, 21:28
      Aż trudno mi w to uwierzyć, serce mi się kroi :(

[*]
    • very_martini ['] 17.09.05, 10:28
    • kubissimo Re: Gołaś nie żyje:( 17.09.05, 10:54
      szkoda :(((
    • jadzik4 Re: Gołaś nie żyje:( 17.09.05, 14:48
      wczoraj, kiedy zadzwonil do mnie chlopak z ta wiadomoscia, nie chcialam
      uwierzyc, ale lezki same plynely mi po policzkach... w takich momentach mysle
      tylko, ze moze ktos sie pomylil, ze moze to nie ta osoba zginela... moze Arek
      nie byl moim idolem, ale czuje sie tak, jakby mi ktos ze znajomych zniknal z
      zycia... przeciez On goscil na naszych ekranach jeszcze dwa tygodnie temu, nie
      mowiac juz o tym, ze my tez do Niego "wpadalismy na mecz"... w takich momentach
      jak ten rozumiem jak wielka role w naszym zyciu odgrywa sport, jaka mase emocji
      wywoluje... i nie umiem sie pogodzic, ze juz nigdy Go nie zobacze na ekranie,
      ani na zywo... nie na tym swiecie... obym gdzies "tam" mogla Mu uscisnac reke,
      bo naprawde zrobil mase dobrych rzeczy, jak na tak krotkie zycie... niech
      Mu "tam" bedzie lepiej... [']

"I nie do końca piękny jest ten świat
      Gdy wciąż odwieczne prawa łamie
      Zabiera miłość, młodość, słońca blask [...]"
      • Gość: leandrao Pogrzeb Arka Gołasia IP: 80.51.57.* 17.09.05, 15:17
        Pogrzeb Arka Gołasia odbędzie się we wtorek w Katedrze w Częstochowie, ul. Krakowska, o godzinie 16.00 nastepnie Arek spocznie w Ostrołęce dokąd przewiezione zostanie Jego ciało.
        Nie może zabraknąć w Częstochowie kibiców reprezentacji Polski. Byliście z siatkarzami zawsze na dobre i na złe. Przyjedźcie do nas do częstochowy i tym razem.
        • Gość: paulina Re: Pogrzeb Arka Gołasia IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.05, 19:41
          Śmierć arka byla dla mnie wielkim szokiem. Nadal mysle ze on gdzies tam jest
          obok ze calyczas sie usmiecha. to dla mnie szok1 Arku dzieki tobieodkryłam ze
          siatkówka to piekny sport. choc nigdy cie nie widzialam na zywo byles mi
          bliski. wierze ze tam na gorze jestes szczesliwy. do zobaczenia zlota 16.
          ...
          wielkie wyrazy wspulczucia skladam Agnieszczce trzymaj sie i szybko wracaj do
          zdrowia.
          • Gość: PAULINA Re: Pogrzeb Arka Gołasia IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.05, 19:42
            NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNE
        • Gość: Ewa Skąd to wiesz? To na pewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 21:21
          Raczej nie dostanę urlopu, ale może probowac...?
          Ciężko uwierzyc w tę śmierc, u mnie w domu od piątku ciężka atmosfera...
    • kaarolaajnaa Re: Gołaś nie żyje:( 18.09.05, 00:54
      Współczuję Agnieszce - to ona prowadziła... [*]
    • Gość: ja Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:35
      WIELKA szkoda:(

SMUTNO:(:(:(

[*]
      • Gość: layyla Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.dashnet.lublin.pl 18.09.05, 20:51
        Och, jej to taka tragedia :(:(:( Był wielkim i skromnym, zapowiadajacym sie i
        milym i etc...to chyba pierwszy spotowiec mojego pokolenia, naprawde WAZNY dla
        mnie, ktory odszedl. a odszedl tak nagle, niespodziewanie, tragicznie,
        bolesnie. i duzo za wczesnie. lzy i bol, i wspomnienie, tyle pozostaje/ i
        narazie niezmieniona czolowka telewizyjna z Arkiem. och jej ;(

marzy mi sie tkaie Jego pozegnianie, jak zegnano Papieza na placu w watykanie -
        burza, huragan braw, narastajacych, ogromnych, cieplych, pamietajacych,
        wdziecznych. chocby w Mecce siatkarzy, w Spodku. choby za Jego mlodosc...

Arku, na zawsze bedziesz w pamieci kibicow [*]
    • Gość: miuska Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.05, 23:42
      smutek... nie mogę zrozumieć dlaczego tacy młodzi ludzie jak Arek, którzy mają
      całe życie przed sobą, plany, marzenia... odchodzą...? :( Arku, zapalam
      świeczkę za Twoje życie i Twoją śmierć... [*]
      Dlaczego tak młodym ludziom zawala się świat...? Agnieszko, dla Ciebie modlitwa
      o to abyś wytrzymała ten ból...
      • Gość: bb Re: Gołaś nie żyje:( IP: *.iig.pl / 195.205.214.* 19.09.05, 16:08
        wciaz w to nie moge uwierzyc!czesto jest takie wrazenie ze slawnych i bogatych
        taka tragedia nie dotyczy! i ze nigdy ich nie spotka...widzialam go pare razy
        na meczach oczywiscie z daleka ale mialam szanse podziwiac ejgo gre na zywo! to
        bylo cos:) no niestety tegoroczna liga okazala sie ostatnia okazja;(;(;( wielka
        strata!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka